كمك كنيد. انتخاب سخته
Printable View
كمك كنيد. انتخاب سخته
شک نکن که ن73 بهتره...
صدای ن73 بلند تره....کیفیت تصویزش بهتره...سیستم عامل داره....
در کل خیلی امکاناتش بهتره....
در مورد دوربین هم بگم که فلم برداریش خیلی خیلی بهتر از ن73 هست....در کل همه نوکیا ها از سونی اریکسون در فیلم برداری بهتر هستند...
در مورد عکس برداری هم بگم که ...ک800 از لحاظ عکس یه کم بهتر از ن73 هست...البته نه خیلی ....
اما شک نکن که ن73 خیلی بهتره....
ملاکت رو بگو !!!
مثلآ عکس ؟
فیلم ؟
سیستم عامل ؟
زیبایی ؟
بزرگی ال سی دی ؟
کیفیت ال سی دی ؟
صدای هدفون ؟
صدای اسپیکر ؟
باتری ؟
عکس ک800نقل قول:
فیلم73 (بدون شک)
سیستم عامل بازم 73
بزرگی ال سی دی 73
کیفیت برایر
صدای هدفون اگه موزیک ادیشن باشه 73
چون کا800 MEGA BASS
نداره
صدای اسپیکرم اصلا بدون بحث 73
باتری
برابر شایدم کا800 بهتر باشه ولی نا محسوس
یه چی هم یادت رفت
تو سرعت کا800 بهتره
از لحاظ باطری 100% ک800 بهتره...نقل قول:
باتری
برابر شایدم کا800 بهتر باشه ولی نا محسوس
تایید میشهنقل قول:
فقط یه ایرادی هم n73 داره اونم این هستش که ال سیدیه n73 رو وقتی فشار میدی فرو میره به تو منظور خیلی محکم نیست ولی تو k800 اینطور نیست lcd کا800 خیلی محکمه
100% k800
اصلا گول نوکیا رو نخور چون شاید 4 تا چیزش یه کم اونم یه کم بالا باشه ولی الکی گرونه:41:
من به شخصه این چنین چیزی ندیدم......نقل قول:
خب همین 4 تا چیز باعث بالارفتن قیمت میشه...نقل قول:
میتونی امتحانش کنینقل قول:
ال سی دی n73 رو وقتی فشارمیدی مثل صفحه ماشین حساب میشه:31:
همین چیزا باعث میشه که n73 نتونه مثل k800 بهترین گوشی سال دربیاد
من با این که اصلا" از نوکیا خوشم نمیاد
اما در اینجا حقو به نوکیا میدم
چون سیستم عامل نوکیا سیمبیان هست و خیلی انعطاف پذیر !
اما کا 800 جاوا
قیمت ان73 هم 100 تومن بیشتره.
هر دو خوب هستش اگه برای عکس و خوش دستی و زیبایی میخوای به نظرم کا800
توی سایر چیزها ان 73 خوبتره
ببین توی عکس کلآ سونی بهتره (حالا ک800)
صدای ایرفون هم که همینجوری ک800 بهتره چه برسه به این که هک شه
اسپیکر ن73 بهترتره
ال سی دی ک800 به نظر من کیفیت خیلی بهتری داره (در عوض واسه ن73 بزرگتره)
قیمت هم که 100 تومن اختلافشه
زیبایی هم که ک800
ولی جوی استیک N73 فک کنم بهتر باشه.
صاف زدی وسط خال داش ممدنقل قول:
ولی جوی استیک N73 فک کنم بهتر باشه.
بدم زدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدترین قسمت نوکیا ن73 (که همه ی سایت ها ازش بد گفتن) مشکل جوی استیکش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی کا800 ای که داشتم سمت راست و پایین جی استیکم یه جوری بود یعنی خوب عمل نمیکرد باید یکم مایل کار میکردم ایا مال شما هم اینجوری بودش؟؟؟؟
اون بخاطر اینه که بغل جوی استیک ک800 خالی هست و گرد و غبار خیلی راحت توش میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال شما هم اینجوری شده بود اونوقت باید چی کارش کرد؟نقل قول:
همون که K800 سیستم عامل نداره به درده هیچ کاری نمیخوره.
مهمترین چیز در گوشی اول سیستم عاملشه.
یا حق
راستش نمیوم دعوا راه بندازم ولی دیگه همتون میدونین که گوشی های سونی اریکسون از جویستیک بسیار بدی بهره میبرند
من نمیگم جویستیک نوکیا خوبه ولی از سونی اریکسون بهتره
(پیشنهاد میکنم برای این که دعوایی راه نیفته هر چه زود تر تاپیکو ترش کنید)
به نظر من هم n73 بهتره .
همين سيستم عاملش مي ارزه به كل گوشي k800 .
سر جمع اگر بودجه رو داری و 100 تومن اختلاف برات مشکلی نیست...شک نکن و ن73 بگیر...
جوی استیک n73 بد نیست فقط کار کردن باهاش سخته که یکم کار کنی قلقش میاد دستت ولی k800 جوس استیکش باید دوبار بزنی خیلی داغونه
نقل قول:نقل قول:من نمیدونم شما چی دیدین از این سیستم عامل که اینقد سنگشو به سینتون میزنید. فکر کنم هنوز به مشکل بر نخوردین...:27:نقل قول:
سیستم عامل هم زیاد بدرد نمیخوره به هنگش نم ارزه
سیستم عامل خیلی چیزا داره که تا باهاش کار نکنی نمیفهمی عجب چیزی هست...نقل قول:
سیستم عامل خیلی مزیت ها داره....نقل قول:
مثلا گوشی شما برخی امکانات رو نداره..اما برنامه هایی که براش ساخته میشه میتونی روش نصب کنی و اون امکانات رو بهش اضافه کنی.....
شک نکن n73 بهتره البته خز شده
حالا یه طور میگی کسی نفهمه میگه چه سیستم عامله خفنیهنقل قول:
شما میخوای با ویستا مقایسش کنی ؟؟؟:31:نقل قول:
برای یه گوشی موبایل سیمبین سیستم عامل خیلی خوبیه...از جاوا بهتره....باید کار کنی تا بفهمی چیه...
کارم کردیم. از پشت کوه که نیومدیم. چیزی که زیاده گوشی نوکیا
دوست عزیز نداشتن سیستم عامل رئی گوشی مثله این میمونه که بری یک PC خفن بخری؛ اونوقت روش DOS نصب کنی و فقط با این سیستم عامل کار کنی! و بگی Windows یا Linux و .. به درد نمیخوره!نقل قول:
حالا شما هی سنگ Sony Ericsson رو به سینه بزن!نقل قول:
ایول...درست زدی وسط خال...نقل قول:
نقل قول:من نمیگم سیستم عامل بده. میگم سیستم عاملی که زیاد جالب نیست نباشه بهتره. والا UIQ که دیگه اصلا حرف نباید در موردش زد از بس که خفنه.نقل قول:
حالا دیدی بیخودی سنگ سونی ارکسونو به سینه نمیزنم.:46:
توجه توجه
هرکی سیمباین بودن گوشی رو برای همه خوب میدونه معلومه که از هیچی موبایل سرش نمیشه بلکه این اقا رشته اش گرافیک حوصله ی دنگ فنگ ویروسو نداره و فقط دوربینشو میخاد پس جاوا بودن هم بعضی وقتها میشه مزیت شمورد
دوما ال سی دی ان 73 مثل صفحهی ماشین حسابه با یه کم فشار دادن رنگارنگ میشه به نظر من این خودش غیر استانداردی هستش سوما شما فکر میکنید سیمباین بودن بدون قلم نوری فاز میده؟
چهارم وقتی کاور لنز رو تو ان 73 باز میکنی چهار ساعت بعد باز میشه ولی تو کا800 از خیلی کم
و حرف اخر اگه گوشی سیمباین درس حسابی میخای میتونی یه p990 بگیری چون به نظر من به این میگن سیمباین و کیفیت فیلم گرفتنش 320 هستش ولی اگه عکس میخایی کا800 البته p990 هم خیلی خوب عکس میگیره که توی کل 2 مگا پیکسلی های جهان عکسش تکه
این یکی یادم رفت بگم نمیخام درغ بعضیا رو در بیارم ولی خودتون با انصاف بگین جوی استیک کدوم بهتره من میگم ماله کا800
چون قبلا با گوشیهای مثل سونی اریکسون کا750 کار کرده باشی و بعد با ان73 دستت درد میگیره ماله 5700 که سر جاش خود به خود میرقصه:27:
برای سونی اریکسون هیچ خیالی نیست تا به برنامه اجازه ی دسترسی به فایلهای سیستمی رو بدی و چند تا اسکریپت سیمباین براش تعریف کنه خو حتما میدونسته یه چیزی جاوا گذاشته حالا فرض کنید که یکی میخاد از ویدیو سیدی فقط از نگاه کردن به سیدی استفاده کنه چون سیمباین امکاناتو میبره بالا با ید اونم سیمباین کنن
خلاصه مونده به استفاده کردن در ضمن این همه هم که میگین محدودیت نداره بعضی اسکریپتها تو جاوا هم تعریف شدن مثل دسترسی برنامه به بلوتوث مادون قرمز دوربین اسپیکر
فقط تنها برنامه ای که تو سیمباین دیدم امکانش نیست تو جاوا وجود داشته باشه که تو 6600 بود برنامه یه وینمپ که فایلهای ام پی 3 رو میشناسوند یعنی با کلیک روی ام پی 3 وینمپ باز میشد ولی تو جاوا باید بیایی از خود برنامه باز کنی یکی هم ویروس هستش خودتون هم میدونین شاید ویروسی باشه که هیچ انتی ویروسی نشناشه باید گوشی رو فلش کامل کنید برای نوکیا هم بدون دستگاه باکس غیر ممکنه ولی برای سونی اریکسون با کابل معمولی هم میشه
در ضمن یه مزیت که نوکیا داره اگه گوشی رو گم کردی تا چیپست گوشیرو عوض نکردن به راحتی با ورود یه سیمکارت میشه گوشیرو پیدا کرد البته یه پارتی به این گندگی میخاد تا شکایت کنی
ولی اگه کا800 رو گم کردی و یه ادم حرفه ای پیداش کرد هزار تومان میده به یکی از موبایل فروشا میگه اقا ریجستر اینو عوض کن اونوقت تو باید تا اخر عمرت کا800 رو بیخیال شی
چرا هیچ کی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هستیم دوست من...نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان راهنمایی کردند...اگر بازم سوالی داری بپرس....