با سلام
این تاپیک مخصوص طرفداران و هواداران تیم فوتبال رم میباشد و آخرین اخبار و تحولات باشگاه به اطلاع دوستان خواهد رسید .
گفتم جای تیم گلادیاتورها تو این انجمن خالیه تیم دومم تو ایتالیاست بعد اینتر:46:
Printable View
با سلام
این تاپیک مخصوص طرفداران و هواداران تیم فوتبال رم میباشد و آخرین اخبار و تحولات باشگاه به اطلاع دوستان خواهد رسید .
گفتم جای تیم گلادیاتورها تو این انجمن خالیه تیم دومم تو ایتالیاست بعد اینتر:46:
این هم همسر کاپیتان گلادیاتورها که یک مدل هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم بعد از 3 پیروزی متوالی دوباره در زمین فیورنتینا با این تیم مساوی کرد تا صدر جدول رو از دست بده
1. اینتر با 11 امتیاز
2. رم با 11 امتیاز
3.ناپولی با 10 امتیاز
4. یوونتوس با 10 امتیاز
اول تا چهارم هستن در پایان هفته پنجم
یعنی رم تو این سایت طرفدار نداره؟
از دوستان علاقه مند دعوت می شه تا من رو کمک کنن تا این تاپیک از وضعیت در بیاد
با تشکر
تفاضل گل اینتر با رم برابره ولی رم به خاطر گل زده بیشتر اوله.نقل قول:
شما هم طرفدار رم هستی هم اینتر ؟:46:
بله با اجازتون البته الویتم اینتره کلا بین تیمای جهان فقط اینتر رو عشق است بعد اینتر تو ایتالیا رم رو دوست دارم بخاطر کاپیتانش فرانچسکو توتی:46:نقل قول:
سلام
متاسفانه بازی امشب رو که توی المپیکو هم بود
رو با نتیجه ی سنگین 4-1 به اینتر واگذار کردن ...
تا وقتی توتی تو رم هست ، رم میتونه بدرخشه ...
یا حق
:40:
رم که امشب گند زد!!!!!!!
البته اخراج ژولی یکی از دلایل اصلی این باخت سنگین بود
برای گرفتن آخرین اخبار و تحولات رم یه نگاهی به این سایت بکنیدکد:www.as-roma.ir
خوب الان رم تو دوران اوج خودش به سر می بره بعد اینکه فاصلش تو ایتالیا رو با اینتر از 11 به 6 رسوند تو لیگ قهرمانان هم مقتدرانه رئال رو حذف کرد ایول داره دمشون گرم
سلام من يه رمي ام خوشحالم اين تاپيك رو ديدم
از اين به بعد يه حالي ميدم به تاپيك
فعلا كه رئال لهيد
نوبت بقيست
هفته بيست و هفتم كالچو/
توتي: رم به قهرماني نزديك است
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رم گفت: فاصله يا اينتر ميلان كم است و ميتوانيم به قهرماني اميدوار باشيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتادلواسپورت، فرانچسكو توتي در پي پيروزي دو بر صفر در خانه ناپولي، اظهار داشت: به قهرماني نزديك هستيم. بايد تا آخرين ثانيه ها بكوشيم تا به آنچه استحقاقش را داريم، دست پيدا كنيم.
مهاجم تيم آ.اس رم ايتاليا افزود: با اقتدار كامل به پيروزي دست پيدا كرديم. اطمينان دارم كه نوار پيروزيهاي ما در هفته هاي باقيمانده، ضخيم تر و طولاني تر خواهد شد.
رم ايتاليا با پيروزي در هفته بيست و هفتم كالچو جايگاه خود را با 58 امتياز در رتبه دوم تثبيت كرد.
رم با 2 گل از سد ناپولي در ورزشگاه سن پائولو گذشت.اين پيروزي در موقعي به دست آمد كه هر دو تيم در اوج بودند.رم به دليل پيروزي مقتدرانه بر رئال و ناپولي به دليل شكست دادن يوونتوس و اينتر..حالا رم اگه مي خواد قهرمان شه بايد در دو هفته آينده از سد ميلان و لاتزيو بگذره..چون بعد از آن بازيهاي رم آسان مي شود و در عوض بازيهاي اينتر سخت مي شود
ويوا رما
امروز قرعه كشي ساعت 3:30 برگزار ميشه...خدا كنه زياد سخت نباشه قرعه ي م
امیدوارم بخوره به آرسنال یا لیورپول و انتقام تیمای ایتالیایی رو ازشون بگیره
فعلا كه بايد انتقام خودمون رو بگيريمنقل قول:
اي تف به اين شانس باز با منچستر بازم اول تو المپيكو
اگه رم همين رم آماده باشه منچستر رو هم ميبريم
هر دو تا از پارسال قويترند اما ما ميبريم اگه جو ورزشگاه و بازي قبلي نگيردشون
اين رم آماده فقط تو زمان باتيستوتا اينجوري بوده...پس هر كاري ازش بر مي اد
ایول رم الانم که میلان رو شکست داد روند پیروزی هاش رو ادامه داد الان واقعا تو اوجش هست واگه همین روند رو ادامه بده منچسترم می زنه
خیلی جالب بود تو بازی امشب کاپیتان گلادیاتورا می خواست به کالاچ که 2 متر و 2 سانت قدش هست چیپ بزنه
اين رم مي تونه منچستر رو هم بزنه
در بازي كه رم واقعا خسته بود (به دليل حضور در سه جبهه) اما در 4 دقيقه رويايي موفق شد ميلان رو كه خوب بازي مي كرد رو شكست بده...ميلان يكي از بهترين بازي هاشو كرد اما رم از فرصت ها استفاده كرد
بازي بعدي شب آخر سال رم- لاتزيو
به اميد پيروزي جالوروسي در گام بعدي
واقعا اميدوارم خستگي اذيت نكنه تو بازي با لاتزيو...چون نزديك بود تو بازي ديشب كار بده دستمون
رمي هاي باحال As-roma.ir يه حالي بديد به تاپيك
فورتزا رما
اينتر ديشبم به زحمت برد...اگه لاتزيو رو ببريم ديگه حله
خبر تكان دهنده اي كه تكذيب نشد
توتي: مي خواهم براي آنچلوتي بازي كنم
خبرگزاري فارس: كاپيتان آ. اس رم ايتاليا گفت: مي خواهم به ميلان بروم، چراكه رم در وضعيت خوبي به سر مي برد و چندان نيازي به من ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتادلو اسپورت، هواداران رم در حالتي بهت زده سعي مي كردند تيتر اول روزنامه هاي امروز ايتاليا را در ذهن خود هضم كنند.
فرانچسكو توتي با تاييد خبر علاقمندي به حضور در آث ميلان تصريح كرد: اسپالتي تيم خيلي خوبي درست كرده و خيال من از روزهاي طلايي رم در آينده راحت است.
وي ادامه داد: نمي خواهم روزي رئيس باشگاه رم باشم، بنابراين بهتر است سال آخر فوتبال حرفه اي خود را در لباس ميلان بگذرانم. مي خواهم براي آنچلوتي بازي كنم.
توتي شكايت كرده از سايت گل گفته حرفهاي من را تغيير دادند و منظور من اين نبوده كه قصد ترك رم رو دارم
توتي اسطوره ي رمه الان تو سايت رم هم خوندم گفته ميشه به شدت تكذيب شده
به هر حال معلومه اين شايعه ها از كجا ميادش...ميخواند رم كه الان جزو آماده ترين هاي اروپا ست رو بزنند كنار اما عمرا اگه بتونند
واقعا اين خبرگذاري هاي فارسي چه چيزهايي ميگن...توي شهر رم يه روزنامه ي محلي عكس بزرگ توتي رو زده با اين تيتر كه توتي:دوست دارم سال آخر فوتبالم را با آنجلوتي كار كنم...در اين بين هيچ صحبتي هم از رفتن به ميلان نشده...دقيقا پارسال هم يه روزنامه همين موقع ها گفته بود كه به نقل از يكي از اعضاي فوتبال ايتاليا كه توتي دوپينگي است..كه بعدا توتي غرامتش رو هم گرفت...حالا حرف يه روزنامه ي محلي انقدر مهم شده كه خبرگذاري اول ايران ميزنه به عنوان تيتر...
خيال همه راحت توتي هيچ جا نميره
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتادلواسپورت، فرانچسكو توتي گفت : رم گاهي براي يك فصل كامل حقوق بازيكنانش را پرداخت نكرده است؛ اما اين تيم به اين مسائل عادت دارد و لازم نيست كسي كه هيچ شناختي از فوتبال ندارد، باشگاه ما را بخرد.
توتي افزود: آمريكا فوتبال را بهانه اي براي تجارت نوين مي داند؛ اما فوتبال براي ما پول نيست و اگر چنين بود من سالها پيش از اين تيم مي رفتم.
توتي در پايان اذعان داشت: هيچ بحراني نداريم كه يك آمريكايي آن را حل كند.
بر اساس توافق ميان سنسي رئيس رم با شركت ايتالپترولي، يك ثروتمند آمريكايي به زودي تمام سهام اين باشگاه را خريداري مي كند و در قدم اول قرارداد اكثر بازيكنان را با قيمت بالاتر تغيير مي دهد.
متاسفانه تا این لحظه ، 2-1 از لاتزیو عقبه ...
=-=-=-=
گــــــل
گل مساوی رو زده ... پروتا زده ... دقیقه 63
الان 70 ـه ...
ایشالا یکی دیگه هم میزنه ...
چون اینتر هم با جنوا مساوی کرده ... 1-1
ضمن اینکه گل دوم لاتزیو مثل این که پنالتی بوده ...
قبلش هم توتی یه گل میزنه که افساید گرفته میشه ...
و اونطور که معلومه ، پاس گل دوم رو هم توتی داده ، اونم
خیلی با کلاس ! ... :
GOOOOOOOAAALLLL ROMA!!!!!WHAT A GAME! That was absolutely world-class from Totti. He flicked the ball effortlessly into the path of Simone Perrota, who had the simpliest of tasks in bringing Roma level. THIS. IS. A. HUMDINGER.
زنده باد توتی ...
=-=-=-=
اه ...
باخت ... گل سوم رو دقیقه 91 خورد ...
بدشانسی رو ...
باید پوز این لاتزیو رو میزدیم ...
یا حق
:40:
اميد رم براي كسب عنوان قهرماني مسابقات سري آ ايتاليا چهارشنبه شب پس از تحمل شكست سه بر دو در برابر لاتزيو آن هم با يك گل ديرهنگام ، ضربه بيرحمانهاي خورد.
در حاليكه دو تيم در اين داربي شهر رم در ورزشگاه استاديو المپيكو دو بر دو مساوي پيش ميرفتند يك گل والون بهرامي در وقت تلف شده آخر بازي ، يك پيروزي براي لاتزيو به ارمغان آورد.
رم اميدوار بود كه بتواند از تساوي يك بر يك اينترميلان در خانه جنوآ سود جسته و فاصلهاش را با صدرنشين در هفته بيست و نهم مسابقات سري آ كاهش دهد ولي در عوض فاصلهاش بيشتر شد و به هفت امتياز رسيد.
واقعا حيف شد باخت...دقيقه 91
اما اشكال نداره هنوز اميدواريم
هي اين امپولي هميشه اذيت مي كرد...بلاخره برديمش
براي اولين بار اميدوارم اين يووه ببره امشب
نيمه اول كه بازي اينتر يووه صفر صفره...ايشالا يووه بزنه :d
اين داورا باز به اينتر حال ندند خوبه