تو اين تاپيك مي خواهيم ببينيم بيشترين شانس براي قهرماني در رقابت هاي ليگ برتر فصل جاري از آن كدام تيم است .
من خودم به شخصه بر اين باورم كه اگر پرسپوليس با همين وضعيتي كه در اين 5 بازي فصل داشته ادامه دهد قهرمان ليگ خواهد شد .
Printable View
تو اين تاپيك مي خواهيم ببينيم بيشترين شانس براي قهرماني در رقابت هاي ليگ برتر فصل جاري از آن كدام تيم است .
من خودم به شخصه بر اين باورم كه اگر پرسپوليس با همين وضعيتي كه در اين 5 بازي فصل داشته ادامه دهد قهرمان ليگ خواهد شد .
منم همینطور
پرسپولیس
تاپیک خوبیه , به شرط این که به کلکل بین دوستان تبدیل نشه . لطفا فقط در مورد تیم خودتون اظهار نظر کنید.
نظر منم اینه که پرسپولیس اگه همین روند رو ادامه بده قهرمانه !
من به سپاهان راي ميدم .
سلام
به نظره من اگر با این روند پیش بره احتمال قهرمانی پرسپولیس و سپاهان زیاده
که البته شرایط سپاهان بستگی به عملکردش توی اسیا هم داره
ولی با تمام این احوال
انشا لله قهرمانی از ان پرسپولیس هست
با اینکه یه استقلالی هستم ولی شانس پرسپولیسو بیشتر میی بینم
حرف خیلی جالبی بودنقل قول:
آدم باید همیشه حقیقت رو ببینه نه اینکه از رو تعصب حرف بزنه
فوتبال ایران اصلا حساب کتاب نداره. به نظر من برای پیش بینی زوده.
دوست دارم استقلال اهواز قهرمان بشه
درسته اما همین میشه یه آمار،آخر فصل میشه گفت اول فصل روی چه تیمهایی حساب می و حالا آخر فصل چی شده!نقل قول:
من هم با اینکه استقلالی هستم...
ولی باید بگم که شانس قهرمانی امسال بین پرسپولیس و سپاهان هست
اصلا نمیشه تو ایران همچین پیش بینی رو راه انداخت!
پرسپوليس بهترين فرصت رو براي تثبيت صدر نشيني از دست داد ولي با اين وجود من هنوزم ميگم پرسپوليس امسال قهرمانه . چون با مقايسه امتيازهاي دوره هاي گذشته در هفته ششم ميبينيم كه امسال بيشترين امتياز رو آورده .
امتياز پرسپوليس در پايان هفته ششم در دوره هاي گذشته ليگ برتر :
دوره اول : 14 امتياز
دوره دوم : 11 امتياز
دوره سوم : 11 امتياز
دوره چهارم : 8 امتياز
دوره پنجم : 8 امتياز
دوره ششم : 11 امتياز
و ... امسال : 14 امتياز
منم که استقلالیم فکر میکنم اصلا استقلال شانس نداره
البته با این بازی که دیروز دیدم از پرسپولیس
من فکر کنم یا سپاهان قهرمان میشه یا ملوان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من شانس سپاهان براي قهرماني رو زياد ميدونم چون واقعا تيم ساخته
پرسپوليس هم هنوز به سد محكمي برخورد نكرده تو اين دو بازي اخير اين سدها رو ديدين!!!!!!!!!!!!!!!!!
سپاهان اگه بازي هاش رو اونجوري كه تو بازي با كاوازاكي بازي كرد بازي كنه كه سومم نميتونه بشه .نقل قول:
شانس پرسپولیس از همه بیشترهنقل قول:
اگه میشه یه دستی به این امضات بزن
اصلا پرسیدن نداره کاملا مشخصه که پرسپولیس قهرمانه
اول سپاهان ، بعدش پرسپولیس و استقلال واسه قهرمانی شانس دارن .
شانس سایپا دوم شدنه .
سايپا امسال نميتونه جزء تيم هاي اول تا چهارم هم باشه .نقل قول:
سپاهان بدون ترديد ! هر چند كه از پرسپوليس خوشم مياد ولي اصلا شانسي بهش نميدم . كافيه يه تيم جلوش بسته بازي كنه اونوقت فاتحش خوندس . استقلال هم كه بدتر !
مطمئنم که پرسپولیس نمیشه
نظر سنجی چیز دیگه ای رو می گه
من گم سپاهان قهرمانه من اصفهونی نیستما لحجم رو نگاه نکن...
پرسپولیس داره روز های خوش شانسی شو میگذرونه
فعلا هم که افتاده روی تساوی
اولین باختش رو هم با استقلال شروع می کنه
ببينيد من نديده و نشناخته مي گم كه كاوازاكي 4-5 زمين تمرين داره بعدم 500% از تيماي ما حرفه اي تره و سپاهان 1 گام از تمام تيماي ايران جلوترهنقل قول:
من خودم استقلالي هستم ولي بازي دربي كاري به ضعيف و قوي نداره ولي من فكر كنم كه بازي مساوي بشه ولي خيلي قشنگ مي شه البته از جانب پرسپوليسنقل قول:
پرسپولیس قهرمان میشه
ایشالله
پرسپوليس ثابت كرده اگه تو روزهاي بدشم باشه باز به استقلال حجازي نميبازه . خداييش استقلال ميتونه با تفكرات حجازي قهرمان بشه ؟نقل قول:
کاملا درسته.نقل قول:
لیگ پیش رو یادتونه سایپا تو نیم فصل دوم چقدر بد نتیجه میگرفت اما بازم قهرمان شد.
من امید وارم ملوان اول شه اما می دونم نمیشه.
سلام.درسته من يه استقلاليم اما...خداييش پرسپوليس به زمين سفت نرسيده هنوز.من ميگم صبا قهرمانه نيم فصله شايد هم سپاهان.
امیدوارم استقلال بشه ولی با این نتیجه هائی که می گیره فکر نکنم امیدوارم در آینده علاوه بر قشنگ بازی کردن نتیجه هم بگیره در مقابل سایپا نیمه دوم واقعا افتضاح بود
ایشاالله که سپاهان شه بلکه...
من كاملا با شما موافقم استقلال حجازي در حضور پرسپوليس نه قهرمان ميشه نه پرسپوليس رو مي تونه ببره ولي بازم ميگم سپاهان قهرمانه شك نكننقل قول:
اينم برد سپاهان مقابل كاوازاكي به اميد قهرماني سپاهان در چمپيونز ليگ وليگ برتر
سپاهان كاوازاكي رو برد مباركش باشه ولي ليگ برتر ماله پرسپوليسه . مطمئن باشيد .
به نظر من در حال حاضر بهترین و حرفه ای ترین و یکدست ترین ( آخ از نفس افتادم) تیم لیگ همین سپاهان هست (بگذریم از اینکه دوست دارم پرسپولیس قهرمان بشه ) !
وقتی بازی دیروز سپاهان و کاوازاکی رو دیدم ( با وجود برد سپاهان ) به تفاوت سطح بازی تیم های ایرانی با ژاپنی پی بردم ! باید گفت در روزی که سپاهان در طول بازی حرفی برای گفتن نداشت با تفکرات حرفه ای مربی خود و البته با کمک شانس و داشتن روحیه بالا در ضربات پنالتی بازی را به نفع خود به پایان رساند !
چیزی که واضحه اینه که قهرمانی در آسیا کار سخت و البته بزرگی هست. امیدوارم این طور بشه .
حالا یه سوال فنی : اگر سپاهان قهرمان آسیا شود چه تیمی به همراه سایپا برای فصل بعد در لیگ قهرمانان آسیا شرکت خواهد کرد ؟ آیا اصلا سه تیم از ایران در این مسابقات حق شرکت خواهد داشت ؟ آیا پرسپولیس به عنوان نایب قهرمان جام حذفی و به عنوان تیم سوم از ایران خواهد بود ؟
دوست عزیزنقل قول:
اولا که پرسپولیس نایب قهرمان جام حذفی نشده !!!!!! :18: صباباطری در فینال جام حذفی از سپاهان شکست خورد و نایب قهرمان شد.
ثانیا اگر سپاهان قهرمان آسیا شود , یا استقلال اهواز به عنوان نایب قهرمان لیگ برتر یا صبا باطری به عنوان نایب قهرمان جام حذفی میتونند در جام باشگاههای آسیا شرکت کنند. حالا کدومشون من دقیقا نمیدونم! ولی امسال صبا باطری خیلی قویتر از استقلال اهواز هست.
قهرمانی پرسپولیس نکته انحرافی تست بود ! :27::20::21:نقل قول:
ممنون :31:
حالا باز بگيد پرسپوليس قهرمان نميشه . 17 امتياز تو 7 هفته چيزيه كه هنوز تو دوره هاي قبلي ليگ برتر از پرسپوليس نديده بوديم . بهتريتش 15 امتياز تو 7 هفته اول بود كه دوره اول ليگ برتر كسب كرد .