با سلام خدمت دوستان میخوام یه نظر سنجی بذارم ببینم کدوم از این 5 تا تو طراحی و نوآوری حرف اول رو
میزنن بخصوص از سال 2005 به بعد
مشخصه ها :
- ظرافت
- زیبایی
- دیزاین
- کلاس گوشی و شیک بودن
و نوآوری در طراحی
Printable View
با سلام خدمت دوستان میخوام یه نظر سنجی بذارم ببینم کدوم از این 5 تا تو طراحی و نوآوری حرف اول رو
میزنن بخصوص از سال 2005 به بعد
مشخصه ها :
- ظرافت
- زیبایی
- دیزاین
- کلاس گوشی و شیک بودن
و نوآوری در طراحی
سلام
نظرسنجی خوبی را گذاشتید اما پیشا پیش بگم که احتمالا سونی اریکسون پیروز این نظرسنجی خواهد بود
موفق باشید
صد در صد سامسونگ (چون ظرافت دارند)نقل قول:
- ظرافت
- زیبایی
و نوآوری در طراحی
ولی خوب
سونی رو بیشتر دوست دارمنقل قول:
- دیزاین
- کلاس گوشی و شیک بودن
---------
ولی در کل برنده واقعی سامسونگ و موتو هستند که من به سامسونگ رای میدم
به نظر من که سونی اول میشه...
نوکیا که گوشیایه بزرگ و گنده ای میزنه و موتو هم که همه گوشی هاش شبیه همن و سامسونگ هم که فقط توی کاره نازک زدنه.
ولی فک کنم که سامسونگ و سونی رقابت خوبی توی ایم نظر سنجی داشته باشند.
فقط موتو تو مملکتی که مردم پیکان رو ماشین بدونن نظر سنجی بی معنی هستش نوکیا که تعطیله گشوکوب میزه اریکسون هم که گوشی های تکراری میزنه ساسمونگ هم از افتابه گرفته تو لوازم خونگی میزنه
موتو سری k موتو سری v موتو سری a و ....
صد در صد گوشی های موتورولا تو طراحی بهترین هستن
برخلاف گفته دوستان تا اینجا نوکیا اوله
خوب اینجا موتورولا به نظرم بهترینه مخصوصا Krzr
البته نوکیا در طراحیش از کیفیت و ظرافت خاصی استفاده میکنه ولی سایز گوشی هاش بزرگه
من نمیدونم...چیه نوکیا طراحیش قشنگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل موتورولا بهترینه
البته متاسفانه تو این نظر سنجی سونی اریکسون برنده خواهد شد
خیلی جالبه همه فکر میکردیم سونی اریکسون اول میشه اما تا به الان نوکیا 5تا و سونی 2تا رای دارن!
بقیه بیایند ببینیم چی میشه!
خیلی جالبه همه فکر میکردیم سونی اریکسون اول میشه اما تا به الان نوکیا 5تا و سونی 2تا رای دارن!
بقیه بیایند ببینیم چی میشه!
نوکیاو ظرافت؟ واقعا حرف خنده داری بود.نقل قول:
توجه کردید هرکی عاشق گوشی گته گندس میره نوکیا میگیره؟ا
هنوزم دارم تعجب میکنم چرا نوکیا اوله ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
نوکیا اصلا مهارت نداره تو طراحی . به نظر من الجی گوشیهای بینهایت شیکتری نسبت به نوکیا میزنه
گوشی خوب فقط سونی اریکسون
ولی باز به نظر من گوشی های باریک سامسونگ تیپاَ خیلی از بقیه بهترن( مخصوصا کشویی هاش)
نقل قول:
تایید میشه...:10:
این تایپیک ها تکراری هست
خیلی ها هم مثل شما این تایپیک ها زدند
ببین اول پست رو کامل بخون بعد از این ...شر ها بگونقل قول:
گفتم که تو طراحی حالت گوشی بسیار ضرافت داره ولی سایز گوشی رو بزرگ میزنه
مثل سونی اریکسون نیست که شکل گوشی هاش برای خودشون همینطوری یه ساز بزنه
نوکیا بعد از تولید n76 کاملا جواب این موضوع رو داد
خداییش نوکیا که طراحی نمیکنه و فروش اصلیش هم که برای گوشی هایی مثل 1100 هستش نه N95 این صدردصد علمی وثابت شده هستش.
سونی هم که خط تولیدش شاهکاره جوی استیک رو عوض میکنه یا حتی رنگ گوشی رو عوض بعد اسمش رو میزاره مدل
سامسونگ هم که با سری های الترا بعد از موتورلا قدم برداشت و جا ی پای موترولا گذاشت که ایرادی هم نمیشه ازش گرفت چون بلاخره نژاد زرده و مهندسی معکوس که تو طرحی جارو برقی حرف اول رو میزنه.
جواب اینجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
شما درست میگید نوکیا گوشی ظریف نمیزنه ولی این دلیل بر این نمیشه که دیزاین و طراحیش در سطح پائینتری نسبت به سونی اریکسون قرار گرفته باشهنقل قول:
طراحیه گوشیای نوکیا هم خصوصیات منحصر خودشا داره
خب مثل اینکه پیش بینی ها داره تحقق پیدا میکنه
بالاخره سونی به نوکیا رسید 6-6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- ظرافت
- زیبایی
- دیزاین
- کلاس گوشی و شیک بودن
نوآوری در طراحی
بنابر این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عجب استدلال زیبایی...:11:
مطمئن باشید این نظر سنجی با نظرسنجی های دیگه هیچ فرقی نمیکنه نتیجش از همون اول هم گفتم سونی اریکسون گوشیه همه فن حریف. موتورولا هم که دیگه تموم شد . همه گوشیاش یه شکل شده !
ویرایش شد !
من شخصا گوشی های نوکیا رو بیشتر میپسندم....
حرفه ای تر هستند....
اما ین جا بحث طراحی و زیبایی هست...
به نظر من Sony Ericsson توی طراحی تنوع بیشتری داره...زیباتر...جوون پسند تر...اسپورت تر...
من lg رو تو طراحی ترجیح میدم,مخصوصا اون گوشی shine ال جی واقعا شیکه
تو ظرافت هم معلومه سامسونگ برتره
ولی واقعا سونی اریکسون مثل هیچ کدام
بدبختی حالت گوشیاشم ظرافت نداره.نقل قول:
خوب میخوای پرتو پلا بگی بگو دیگه چرا نقطه چین میزاری.
حال نکردم پستتو کامل بخونم چون به قوله خودت ... شر بود.:31:
------------------
آقای Nikolas_95 شما اینجا نقش عادل فردوسی پورو دارید؟ بابا خود ملت میبینن نتیجه نظر سنجیو. حالا هی بیا بگو سونی اینقد امتیاز داره نوکیا اینقد
تابلوی سونی توی طراحی باحال تره....
كاملا درستهنقل قول:
تائيديه پست اين دوستون
اینطور که معلومه همه یه نظری ندارن . شاید از دید من موتورولا طرحاش یکی شده و دیگه نمیتونه طرح بزنه ولی شاید از دید یکی دیگه نه فرق میکنه !!! چون موتورولا باز !!! یکی دیگه سونی اریکسونی میگه سونی . که البته زیاد هستن این جور طرفدار ها !!!! یکی هم مثل من همیشه با مدرک میاد جلو و میگه سامسونگ بزنده بهترین طراحی . خیلی از گوشیاش هم بخاطر طراحیشون جایزه میگیره .
Samsung have been awarded the IF Communication Design Award 2007 in "digital media interface" category with the Croix interface on their 5 megapixel wannabe Samsung F700 - a mobile handset, based on a full touch-screen interface. The device that's been on display only behind glass ever since the 3GSM Congress in Barcelona won the award for its user interface (most likely flash-based) that works in cross-based pattern, meaning that you can move through the interface both in vertical and horizontal ways ("croix" means "cross" in French).
A touch-based interface solution like that proved very successful in the stylish Prada phone by LG, which snatched the last year's IF Award - so obviously this type of interface (not to mention iPhone) is gaining well-deserved popularity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :کد:http://www.gsmarena.com/samsung_croix_wins_if_design_award-news-306.php
موتورولا ظریف میسازه وگرنه گوشی های نوکیا خیلی شیک تر هستن
به نظر من نوکیا بهترین طراحی رو داره گوشیهای نوکیا خیلی شیک هستن
این مدل یه اصلاح طراحی داره , بهتره عکس جدیدشو بذاری .نقل قول:
کاملا تایید میشهنقل قول:
چه عجب یکی بود حرف حق بزنه
هم موتورولا و هم نوکیا:8:
سلام
به طور كامل همه اين خصوصيات رو نميشه توي يه گوشي جمع كرد.
ولي ميشه يه گروه از گوشي ها رو از بقيه ممتاز بدونيم.
خوب معلومه که سونی گوشیهای خوش دست و کاربردی تر از همشون میزنه
نوکیا توی طراحی اصلا حرفی برای گفتن نداره..
همین 7610 یکی از اشغالترین طراحی ها رو داره.
من کاملا مخالفمنقل قول:
نوکیا با کیفیت و شیک میسازه ولی اریکسون انگار همشون دسته دوم اند!! اصلا ظرافت ندارن
فعلآ که سونی چهارمه