اوسیلوسکوپ با 90 led !!!!
سلام به همگی
امید وارم تازه وارد ها رو پذیرا باشید :10:
من تعدادی کتاب از سال 77 بدست آوردم که در آن زمان با تیراژ بسیار کم چاپ شد امات کتاب فوق العاده ای هست مدارات جالبی داره از جمله همین اوسیلوسکوپ
منبع اصلی این مطلب ماله یه مجله به زبان دانمارکی هست اما من تونستم این اوسیلوسکوپ رو به راحتی بساز م
همچنین قطعاتش به راحتی توی قم پیدا شد چه برسه به تهرانی ها
این مدار فوق العلاده تمام کار های یک اوسیلوسکوپ رو انچجانم مید فقط محدوده ی ولتاژ و فرکانسش پایینه
حد اکثر 100 ولت و 10000 هرتز ...
این مدار از 3 آی سی و چند تا هم خازن و مقاومت ساخته شده به همراه 90 ال ای دی
که مدار ساده ای هم داره که می شظه با لامینت و ماژیک راحت رسمش کرد باور نمی کنید:18: یه چند ساعت صبر کنید تا عکس ها رو با توضیحات کامل بزارم تو این تاپیک چند ساعت ....:20:
ابتکارات ایرانی ها به نقل از دوستان!
سلام
آخه ای جوان رشید، چیه به عمل کار برآید؟؟؟!!!! :10:
درست کردن چراغ چشمک زن، جایزه داره؟؟!!
یاد فرمایش یکی از دوستان در سایت برنامه نویسی dotnetsource افتادم که راجب پورتال ملی بود، خیلی جالب توجه بود و حیفم آمد اینجا بروبچ نخوانند :31::31::31:جالب است :46:
نقل قول:
... يکي از نمونه هاش رو هم که چند شب پيش اخبار نشون داد يک جوان مبتکر اهل .... توانسته بود يک فرغون موتور دار بسازد! جل الخالق! ....
....
....ياد اون جوان مبتکري افتادم که فرغون موتور دار ساخته بود ؛ پيش خودم فکر کردم اگه منم بيام روي اين فرغون موتور دار يک پخش بذارم فردا اخبار ميگه : جوان مبتکر توانست فرغون موتور دار ضبط دار بسازد و همينطور يکي بياد روي اين چيزي که من ساختم يک آئينه سوار کنه اخبار ميگه جوان مبتکر توانست فرغون موتور دار ضبط دار آئينه دار بسازد و قص علهذا...
و بعد خودم یاد یک سری ابتکارات افتادم که از اخبار شنیدم!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
یک مبتکر ایرانی شناور کولر الکترونیکی طراحی که با کاهش سطح آب پمپ، مخزن کولر را پر میکند!!!
واقعاً هر کسی که دو تا کتاب بچه گانه الکترونیکی دیده باشد، دویست بار مدار سنجش سطح مایعات را دیده! این واقعاً ابتکاره یا اختراع؟؟!! یعین این مدار واقعاً به سادگی یک چراغ چشمک زن است.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
یا از رادیو:
جوان مبتکر ایرانی دستگاهی طراحی کرد که کارت سوخت درونش قرار میگیرد و در صورت حرکت و فقدان کارت به راننده هشدار میدهد که کارت را جا گذاشته!!!!!!!!!!
نمیدانم برای چه این ابتکار مرا یاد زمان دبستان می اندازد که یک چراغ با باتری و دو پونز می ساختیم و با اتصال یک فلز به دو آهن چراغ روشن میشد!