در این تایپیک در مورد world11 صحبت میکنیم:10::10:
Printable View
در این تایپیک در مورد world11 صحبت میکنیم:10::10:
اگه بخش بازی های کامپیوتر می زده بهتر بود به مدیر بگیم هذ دوتا تاپیک رو اتقال بده
Non-Aggression-Pact این دقیقا چیه و کسایی که ما باهاشون این رابطه رو داریم چی ؟
یک سوال چرا تو 11 کمتر فعالیت میکنید یک کمی بیشتر کار کنید :21:
ما کی کم فعالیت کردم مثل ورد 10 داریم کار می کنم اما چون تازه رفتیم ورد 11 مدتی طول می کشه
سرعت ما کم نیست
خودش سرعتش پایینه
حسابش بکن وقتی بازی با 5 تا از منابع در ساعت شروع بشه چی میشه
وقتی جنگ ها شروع بشه همه چی درست میشه.
بچه ها می خوام فروم ترایب رو خالی کنم و همه تاپیکها رو پاک کنم.چون اگه این خارجیها گزارش بدن بنمون میکنن.اگر هم خواستید چیزی بنویسید انگلیسی بنویسید.ما که همینجا داریم بحث میکنیم بهتره اونجا رو بزاریم برای خارجیها.موافق نیستید؟
من هم موا فق هستم پاکش کن برای تشویق بچه ها اگه تونستید منو بگیرید تو 11 تو این یک هفته که من هستم خیلی با حالید رقابت ایجاد کردم نه:21:
چرا اگه میخوای اینکارو بکن
این جوری بهتره انگلیسی مون هم خوب می شه
سلام توی ترایبم گفتم اگه میشه باtrw اتحاد بزنید موقعیت من بینشون خطریه
در درجه ی دوم با brainzاتحاد بزنید خوبه
mamnoon
بچه ها دور بر من چند تا خارجی هستند اون ها رو دعوت کنم
اگه امتیازه خوبی دارن دعوت کن ,مسئله ای نیستنقل قول:
میگم ما با همه اتحاد میکنیم یا دعوت میکنیم کسی هم میمونه بهش حمله کنیم
اگه آدم دست به خیری پیدا میشه 200 تا آهن به ما وام بده (برگشت داده میشود + سودش)
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :31:
Dream Boy
قعلا که مارکت راه نیفتاده چجوری بهت بدیم هااااااااااااااا اااااااااااااااا ااااااااااااا
من هم اومدم بفرستم نشد.
راستی چرا کسی اینجا نمیاد؟چرا اینقدر سوت و کوره؟
بیا هادی من اومدم:10: بیا وسط :26::26::26::26: در مورد چی خوب حرف بزنیم من که بیشتر دارم بازی میکنم فکر کنم 11 کم حاشیه تر از 10 هستش تو 10 زیاد اینا شلوغ میکنن
آخه هنوز هیچکی به حد جنگ و جدال نرسیده ,یه یکی دو هفته دیگه درست میشهنقل قول:
اره قول می دم یه هفته دیگه خودم جنگ ها رو راه بندزم
چند نفر رو دعوت کردم اما جواب ندادند
من نمیدونم یوهویی چی شد از نظر امتیازی که میونه بودم یوهویی شدم سوم.خودم کف کردم.الان بیشتر بچه ها توی ورلد 10 فعالن.ترایب هم که دوباره راه افتادش.
بچه ها دو تا دیپلمات میخوام.کی میتونه این کار رو بکنه؟
هادی من که زیاد نیستم نمی تونم کمک کنم چیزی هم بلد نیستم یکی بیاد منو از صدر جدول بکشه پایین:21::21::21::21::21::21:
هادی زبان من بد نیست اگه جایی گیر کردم از دیکشنیری استفاده می کنم یا تا انجمن زبان می گم
دیابلو جان شما که پایین کشیده شدی.فکر کنم تا آخر امروز یه رتبه دیگه بیای پایین تر.چون من سخت در تعقیبتم.جاوید رو هم به امید خدا میگیرم.هر چند اون اکانت پرمیوم داره.نقل قول:
آقا این پرمیوم هم خوبه ها 300 روزش 20 هزار تومن می ارزه
آقا حس غریبی به من می گه برم با دهکده بقلیم بجنگم
بچه ها کار کنید.باید سخت کار کنیم تا قوی شیم.
چند نفر رو میبینم که چند روزه تکون نخوردن.بابا بیایید بالا.
باید کردیت کارد داشته باشی که توی ایران کمتر کسی داره.من پسر داییم داره ولی روم نمیشه بهش بگم شمارشو بهم بده تا ازش استفاده کنم.
Go Go APAdana...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیه هادی؟چی شده؟با منی؟من که توی ورلد11 هم فعالم.نفر سوم امتیازی هم هستم.دیگه باید چیکار کنم به نظر تو؟
آقا مخ این بارون ترایب aten/r رو زدم.طرف دختره.22 سالش هم هست.ایول خوراک خودمه.آقا ما رفتیم آتن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای دختر باز برگرد سر خونه زندگیت می خوای به اون بگو بیاد پیش ما
ای نامرد.ما رو کشوندید ورلد11 که بزارید برید ترایبای دیگه؟
بابا ترایب دیگه کدومه.من که تو ترایب خودمون هستم.منظورم از آتن یونان بود.میرم پیشش.حالا بذار چند تا نامه عاشقانه بهش بفرستم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایول بابا تو رو باید بزارن رنک 1 مخ زن های بین المللی
ایشالله که یه دختر زشت دماغ گنده باشه که چشش هم لوچ و چپ باشه.