سلام
در حال حاضر بهترین گوشی موجود در بازار برای عکس گرفتن از نظر کیفیت چی هست؟
مارک؟
قیمت؟
Printable View
سلام
در حال حاضر بهترین گوشی موجود در بازار برای عکس گرفتن از نظر کیفیت چی هست؟
مارک؟
قیمت؟
nokia n95 قیمتشم باید حدود 700 یا بیشتر باشه
خب اونجوریکه معلومه همه میگن n95
شمافقط میخوای بدونی یا میخوای بخری ....اگه میخوای بخری بگو توان مالیت تا چه حدی هست؟
1 - سونی کا 810 295000
2 - نوکیا ان 95 590000
3 - سامسونگ یو 600 275000
4 - نوکیا ان 73 340000
n93i هم گزینه مناسبی بعد از n95 میباشد قیمت با گارانتی هم 630 تومان است
اقایون این حرفی که میزنم با بررسی کامل میگم.
بهترین گوشی برای عکس گرفتن با توجه به قیمت مناسب کا 800 یا کا810 هستش که با هم هیچ فرقی ندارند اما توصیه میشه کا 810 بگیرید چون واقعا خوشکله .
تفاوت کا800 با ان 95 عکسهایی هستش که در روز یه کم ان 95 بهتره اما محسوس نیستش. چون ان 95 یک دوربین 5 میگی معمولی هستش ولی کا800 یک دوربین 3.2 حرفه ای . توی شب هم عکس کا800 بهتر خواهد بود .
بعدش هم ان 73 بعد از اون هم یو 600 سامسونگ.
مگه اینکه صبر کنی تا کا850 بیاد تا دو ماه دیگه . که قیمتش بالا خواهد بود
خوب n95 از همه بهتره. اما بین k800 و n73 حرف ها زیاد شنیدم. نمی دونم درستهف اما می گن فیلمبرداریه n73 بهتر از k800 هست. اما تو عکس گرفتن برعکس.
اگه بودجه خفن داری n95 بهترین گزینست. اگه نه k800 حرف نداره. اگرم فیلمبرداری برات مهمه n93 یا n73
فکر میکنم عکسای شب N95 مثل N73 بد باشه
نه عکسای ن95 تو شب واقعآ عالیه
اصلآ قابل مقایسه با ن73 نیست
البته وقتی با فلاش بگیری به ک800 هم نمیرسه !! چه برسه به ک850
البته عکسای ن95 توی شب نویز کمی داره و اصلآ بنفش نمیشه
دوستان سلامنقل قول:
تایید میشه خدایی عکسای باحالی میگیره نوکیا می بایست برای رقابت بیشتر فلاشش رو زنون میکرد
بهترین گوشی واسه عکس گرفتن
sony
فعلا با این پول ها
فقط K800
به نظر من هم اگه برا عکاسی میخوای:فقط K800و K810 . فراموش نکنید این گوشی یه دوربین حرفه ای داره.
ولی اگه فیلم هم مهمه ان 95 بهتره.
به نظر من N95
بعدش K810
منم میگم اول ن95 و بعدش ک800 یا 810
البته اگه وایستی ک850 میاد که رقیبش توی عکاسی ازش شکست خورده
بهترین تو ایران فعلا همون n95 هستش اما من با R@R#M@N موافقم این k850 اگه بیاد میترکونه!
از من شنیدی سونی اریکسون نگیر اگه میخوای عکس بگیری . چون رنگها مخصوصا رنگ سبز کاملا غیر طبیعی .سونی اریکسون همین طوری توی روز هم نویز داره توی شب که دیگه باید قید عکاسی رو بزنی . اگه بازم حرفمو قبول نداریم بگید تا عکس بزارم . مقایسه بیشتر گوشیا رو با گوشی خودم دارم که عکساشو خودم گرفتم . هم کا 800 رو دارم هم کا 750 و دبلیو 700 و ...
شما هم هرجا میری از سونی بد مبگی
مشکلی داری باهاش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مشکل ندارم باهاش فقط میخوام طرف رو راهنمایی کنم . شما میتونی بری سونی اریکسون بخری . سونی اریکسون اسمش توی دوربین و صدا خوب در رفته ولی هیچی نیست . دوربین قفط سامسونگ صدا هم فقط نوکیا . ایران جماعت انگار نمیتونه سونی رو زمین بزاره با اینکه از جنسهای چینی بیزار . من هم علکی نمگم . همیشه فکر میکردم که سونی اریکسون کیفیت دوربین خوبی داره تا اینکه حدود 9 ماه پیش پسر عمم کا 750 تازه گرفته بود با خودم گفتم که بیام مقایسه کنم بیینم چطوری ( با اینکه همش مطمئن بودم سونی کیفیت خیلی بالاست) تا اینکه اون عکسهای پر از نویز و زرد رنگ و ... رو دیدم کاملا نظرم عوض شد . بعد کا 800 و دبلیو 700 و .. رو که دیدم گفتم سونی اریکسون دوربینش تابلو
نگی جایی بهت میخندن :27:نقل قول:
جای 1 و 2 باید عوض بشهنقل قول:
خدایی دوربین ان95 چیز توپی از اب در اومده
من نظر شخصیمو گفتم چون کا 810 دوربین پیشرفته تری نسبت به ان 95 داره + فلاش زنوننقل قول:
الان بهترین دوربین عکاسی که هنوز ایران نیومده به نظر من LG KU990 با 1/5 مگاپیکسل و لنز اشنایدر
واقعا عکسای زیبا و برجسته ای میگیره
اتفاقا دارم از عمد میگم . شما فکر کردی من بین این همه سونی ارکسون گیر کردم دیگه تموم شد ؟؟؟ نه بابا !!!! من کم نمیارم . حالا طراحی پشتش شبیه گوشیه یه فلاش زنون هم روشه دیگه یعنی کیفیت عکس ؟؟؟؟ :41:نقل قول:
آقا بهراد هم که میگه کا 850 ان 95 رو شکست داده ؟؟؟ خوب طبیعی . نمیتونه بگه عکسهای کا 850 بده و یا طرف بلد نبوده خوب بگیره چون اون وقت همه بهش میگن داری بهانه میاری ؟؟ نمیدونم چطوری اون عکسها رو خوب دیده منظورم جی اس ام آرناست :10::10:
داداش اونموقع که جنگ سر ان 73 و ک800 بود هم سایت موبایل ریویوو گفت ک800 سرتر از ن73 هست
توی جی اس ام آرنا هم نتیجه این شده : 1. ک800 2. ن73 3 . دی 900
حالا واسه ک850 و ن95 جنگ شده (موبایل ریویوو که گفت ک850 بهتره )
حالا هم ن95 رو توی جی اس ام آرنا برنده کردند (وقتی فیلمبرداری رو به حساب نیاری میبینی که ک850 توی عکاسی برنده شده)
اینو که من نمیگم یه دنیا میگن
اینا همه خیر سرشون کارشناسند و عکاسند (خیر سرشون . با اینکه به نظر من خیلی بد رای داده بودند به ک850 ولی بازم حق به حقدار رسید)
به خدا دوربینای سامسونگم خوبن (همین پی 850 ....)
ولی نیستن توی ایران (همین جی 800 که 5 مگا هست)
بابا نوکیا با اون عکسای آبرنگیش (ولی منکر کیفیت بقیه اجزاش نیستم)
خداییش قبول کن سونی دوربین بهتری داره همچنین صدای بهتری
و داره رو هر کدوم روی یه سری جدا کار میکنه و متمرکز شده (نه مثل نوکیا که همه رو یهجا بزنه ولی با کیفیت متوسط)
میاد سری ک میده بیرون فقط روی دوربینش کار میکنه که حرفه ای باشه (البته بقیه چیزا رو در حد معمولی میذاره)
سری دبلیو واسه صدا
پ واسه برنامه و همچنین ال سی دی (سیمبین)
ولی نوکیا چی (یه گوشی مث ن73 میزنه همه چیز داره ولی نه در حد عالی بلکه در حد متوسط)
ایول پستات همیشه تایید میشه.
كاملا تائيد ميشهنقل قول:
R@r#m@n واقعا گل گفتی. بروبچ سامسونگی هم دیگه خیلی تعصب بیجا از خودشون در میکنند. تو یک سایت بین دو تا گوشی نوکیا و سونی اریکسون مقایسه گذاشته اینا میان تو تاپیک نوکیا از سونی طرفداری میکنن و در آخر هم میگن سامسونگ و در کلوپ سونی اریکسون هم برعکس.آخه اگه گوشیهای شما به درد میخورد هم که وارد مقایسه میشدند.
در ضمن دلیل نمیشه که همیشه اولین بهترین باشه.
عکس تو روز ان 73
عکس تو شب کا800
به نظرم کا 800 جز همین گزینهیه بالا هیچ حرف دیگه ای برای گفتن نداره
اگه شب کاری کا 800 برات بهترین گزینست
اگه گوشییه شیک میخای n73 me
نقل قول:
آخر همیشه سامسونگ ؟؟؟ . مطمئن باش توی مملکتی که مردم چشماشونو بستن و همش میگن سونی تعصب هم کمه برای ثابت کردن حرفهات . یه جوری باید وارد دعوا و از صحبتها شد :31:.
ما که کیفیت از سونی ندیدم . توی جی اس ام آرنا که ان 95 بهتر گرفته توی موبایل ریویو هم بهتر گرفته بود . چطور شما میگید کا 850 بهتره . چندتا عکس از سونی براتون بزارم که از سامسونگ بدتر ؟؟؟ آخه یکی باید بی کیفیت در بیاد دوتا یا سه تا ولی همش بی کیفیت !! آها تنظیم نبوده ؟؟؟ آخه چرا سونی با تنظیمات خوب عکس بگیره ؟؟ سامسونگ که اگه وایت بالنسش تنظیم نباشه توی روز نایت مودش روشن باشه بازم خوب میگیره . مخصوصا توی شب با دی 600 خیلی عالی میگیره . سامسونگ روی دی 600 سیستم iso گذاشته که سونی سال 2007 روی کا 800 البته مطمئن نیستم داشته باشه من فقط روی کا 850 دیدم iso رو !!!:10::18:
چقدر تعصب ؟!!!!!!!نقل قول:
کشتی مارو با این دی 600 :21::21::21:
عکسای موبایل ریویو نشون میداد که اونجا هم ان95 بهتر گرفته بودنقل قول:
به نظر من اشتباه تایپی بوده نوشته کا 850 بهتر گرفته:5:
به نظر شما یه گوشی کامل باشه بده . مثل ان73؟؟؟؟؟؟؟
یه گوشی کامل سونی اریکسون به من معرفی کن
شاید به P1 بشه گفت کامل
عزیز من کاربرای سونی اریکسون چون همه حرفه ای هستند با توجه به نیازشون میرن مدلی که مدنظرشون هست رو میگیرن.نقل قول:
N73 کجاش کامله؟ چون دوربینش 3.2 هستو صداشم خوبه میگید کامل. مگه کامل بودن گوشی به همین دوتاس.
k800 گزینه خیلی خوبی هست با قیمت 270 تومان (فکر میکنم)
سلام داش مهیارنقل قول:
ما که کیفیت از سونی ندیدم . توی جی اس ام آرنا که ان 95 بهتر گرفته توی موبایل ریویو هم بهتر گرفته بود . چطور شما میگید کا 850 بهتره . چندتا عکس از سونی براتون بزارم که از سامسونگ بدتر ؟؟؟ آخه یکی باید بی کیفیت در بیاد دوتا یا سه تا ولی همش بی کیفیت !! آها تنظیم نبوده ؟؟؟ آخه چرا سونی با تنظیمات خوب عکس بگیره ؟؟ سامسونگ که اگه وایت بالنسش تنظیم نباشه توی روز نایت مودش روشن باشه بازم خوب میگیره . مخصوصا توی شب با دی 600 خیلی عالی میگیره . سامسونگ روی دی 600 سیستم iso گذاشته که سونی سال 2007 روی کا 800 البته مطمئن نیستم داشته باشه من فقط روی کا 850 دیدم iso رو !!!
ببخشیدا
این نشون میده که تنظیمات د 600 بدرد باباش میخوره که توی روز نایت مودش هیچ تغییری ایجاد نمیکنه
وایت بالانس و .......
عکاسی که حرفه ای باشه با استفاده از تنظیمات عکس خوب میگیره
اون برای آماتورها بود که باید با حالت اتو عکس بگیرند
سونی هر چقدر هم بد باشه (توی اون دومگاپیکسلی هاش) حد اقل یه اتوفوکوس داره و از د600 بهتره (خیالت جم)
همه ی کارشناساش میگن ک850 بهتر گرفته و توی جی اس ام آرنا هم با به حساب آوردن فیلم برداری ن95 برنده شده که اگه حساب نکنیم میبینیم که م850 توی همون جی اس ام آرنا هم توی عکاسی از ن95 بهترهنقل قول:
عکسای موبایل ریویو نشون میداد که اونجا هم ان95 بهتر گرفته بود
به نظر من اشتباه تایپی بوده نوشته کا 850 بهتر گرفته
به نظر شما یه گوشی کامل باشه بده . مثل ان73؟؟؟؟؟؟؟
یه گوشی کامل سونی اریکسون به من معرفی کن
شاید به P1 بشه گفت کامل
در ضمن امتیاز دهی این ج یاس ام واقعآ مضخرف بود
تو رو خدا اون قسمت ماکروش رو ببینید ......
تاییدنقل قول:
عزیز من کاربرای سونی اریکسون چون همه حرفه ای هستند با توجه به نیازشون میرن مدلی که مدنظرشون هست رو میگیرن.
N73 کجاش کامله؟ چون دوربینش 3.2 هستو صداشم خوبه میگید کامل. مگه کامل بودن گوشی به همین دوتاس.
کسی که حرفه ای باشه میره نسبت به نیازش گوشی میگیره
ن73 کامله ؟؟؟؟
ال سی دی که از ک800 بی کیفیت تر
دوربین .......
قیافه .......
موادی که قابش رو درست کردند ......
صدا توی هدفون .......
قیمت ........
فقط یه صدای اسپیکرش از ک800 بیشتره که اونم اگه ک800 یه ذره بزرگتر بود 100 % اسپیکر رو میشد توش جا داد
همانطور که میدانید تا الان بهترین گوشی موبایل برای عکس برداری :
گوشی بسیار زیبا و خوش دست K800 i سونی اریکسون هستش
این گوشی دارای تکنولوزی پیشرفته دیجیتال Cyber Shot هستش این یعنی اوج تکنولوزی سونی تریکسون که
بیکار نیست برای دلخوشی هوادران سونی اریکسون بیخودی روی گوشی بنویسه Cyber Shot
خلاصه توی این تاپیک نظر همه روی این گوشی هستش
در مورد ان73 هم باید گفت گوشی کاملیه ولی توی دوربین در عکسبرداری چه شب و چه روز از
گوشی بسیار زیبا و خوش دست K800 i سونی اریکسون بشدت کم میاره
اگر برای عکس گرفتن میخوای باید بری سراغ گوشی های سونی اریکسون...
امااگر برای فیلم برداری میخوای حتما باید بری سرغ گوشی های نوکیا چون واقعا گوشی های سونی اریکسون توی فیلم برداری به پای گوشی های نوکیا نمیرسه....
اتفاقآ فیلمبرداری گوشیهای سامسونگ خیلی از نوکیا بهتره
ولی خاب ن93 و ن95 رقیب ندارند توی فیلمبرداری
البته من صدای k800 رو به n73 ترجیح میدم چون N73 اصلا کیفیت ندارهنقل قول:
فقط یه صدای اسپیکرش از ک800 بیشتره که اونم اگه ک800 یه ذره بزرگتر بود 100 % اسپیکر رو میشد توش جا داد
کاملا تایید میشهنقل قول:
نقل قول:
پس همه باهم یک صدا:
زنده باد گوشی بسیار زیبا و خوش دست K800 i سونی اریکسون