◄◄ مــتــابــولــیــســم و سوخت و ساز ►►
سلام دوستان
میخواستم بدونم از چه راه هایی و با مصرف چه داروها یا خوراکی هایی میتوان چربی خون رو تعدیل کرده و پایین آورد؟؟
چون بر اساس آخرین آزمایش خونی که دادم پزشک متخصص قلب گفته بود که چربی خونت یه خورده بالاست و حتی موقع تزریق iv هم یارو آمپول زنه میگه که خونت خیلی سفت هست !!!!!
دوم اینکه چربی بالای خون علاوه بر خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی دیگه چه خطراتی میتونه داشته باشه ؟؟؟
و سوم اینکه چاقی و اضافه وزن چقدر با چربی خون درارتباط هست و یا اینکه چاقی با چربی خون کاملا مجزا هست ؟؟
سوال آخر اینکه آیا اهدای خون (( سالی یه بار )) میتونه تو کاهش چربی خون موثر باشه یا نه ؟؟؟
در ضمن بنده قدم 189 و وزنم 107 کیلو گرم هست و حدود بیست کیلو هم اضافه وزن دارم (( گفتم شاید لازم شد !!:31:))
ممنونم
چرا نباید بعد از غذا یا هنگام خوردن غذا آب خورد؟
برید کنار جانشین دکتر رسید
مثل این که دکترهای این قسمت رفتن :31: خونه و کار رو به کارآموزهای تازه کاری چون من سپردن :18: ( راستی هنگامی که می خواستن برن چیزی به من نگفتن ها :10: من خودم حس می کنم که باید این کار رو بکنم :blink: تا دکترها بیان ببینم چه کاری می تونم بکنم :21: )
شما نباید هنگام غذا آب بخورید البته آب زیادی ها :5:
به نظر من آب زیادی بعد و قبل از غذا باعث می شه که معده پر بشه و وقتی هم که غذا می ره به معده انگار غذا می افته توی یه استخر و اسید نمی تونه بیشتر حلش کنه و غذا به صورت تقریبا کامل می ره به روده ها و فکر کنم بعد شکم کمی باد می کنه و ... فرداش درست می شه .
امیدوارم که کارم رو دست انجا داده باشم :45:
مصرف قرص های هورمون زنانه و افزایش قند خون
میخواستم بدونم ین دو تا میتونن با هم ارتباط داشته باشن؟
یعنی مصرف دراز مدت این قرص ها مثلا دیابت بیاره؟
مشکل با چاقی مفرط..دوستان لطفا کمک کنید..!
سلام دوستان من در 2 سال پیش 80 کیلو بودم بعد به دلیل کم تحرکی و استعداد چاقی بعد از 2 سال به 128 کیلو رسیدم معادل 48 کیلو چاقی.....
دوستان کمک کنید...!
1...چه پیشنهادی برای لاغری من میکنید؟؟؟
2...باشگاه بدنسازی خوبه برم؟؟؟
3..دکتر رژیم چه طور؟؟؟
4 دوستان به دوستتون کمک کنید منم مثل شما جوونم و دوست دارم خوشتیپ باشم...
عکس از بدنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]