سلام.این تاپیک رو زدم تا ارتباطات سیار دزد رو بشتر بشناسید!!لعنت بر هر چی دزد و باج گیره!!!برای تعویض سیمکارت به کجا مراجعه کنیم؟؟؟؟؟:41::41:
Printable View
سلام.این تاپیک رو زدم تا ارتباطات سیار دزد رو بشتر بشناسید!!لعنت بر هر چی دزد و باج گیره!!!برای تعویض سیمکارت به کجا مراجعه کنیم؟؟؟؟؟:41::41:
به امور مشترکین در شهر تون امین جان
باید بری دفتر خدمات مشترکین ....نقل قول:
برای تعویض سیمکارت به کجا مراجعه کنیم؟؟؟؟
خوب مگه من چی گفتم:34::22:نقل قول:
آخه چطوری ؟ یعنی خودش همین طوری سوخت
چند وقت پیش تو تلویزیون اعلام کرد که مخابرات هر چند وقت یه بار برخی سیمکارتهارا همینطوری (بدون دلیل) میسوزنونه
مثل اینکه شما شامل حال این وضع شدین
اینترنت رو قطع کرده بودم جواب شما رو ندیدم .....ببخشید......نقل قول:
خوب مگه من چی گفت
:18::18::18::18:نقل قول:
احتمالا هر موقع با کمبود بودجه مواجه میشن یه سری سیم کارت میسوزونن که ملت برن دوباره سیم کارت بگیرن:27::27:
نه بابا این چه حرفی خدا ببخشه :11:نقل قول:
ببخشيد اگه فضولي كردم.:46:نقل قول:
براي جلوگيري از كپي سيم كارت براي اينها كانتر گذاشتند كانتر اندازه مشخصي داره اگه زياد تماس بگيري يا ....
كانتر پر مي شه و مي سوزه.
اگه بري امور مشتركين و بگي كانترش پر شده مجاني عوض مي كنن:11:
امين جاننقل قول:
چرا ارتباط سيار رو فش ميدي پيش مياد خوب پولت كه سوخت نشده يه سيم كارت ديگه ميدن
به خدا ارتباط سيار خوبه قدرشو بدونيد 10 روز يه ايرانسل هم گرفتم 10 سال پير شدم پشت خط
مزخرف همه چيش خوبه حالا سيم كارتمو نفروختم
بچه ها این راسته که میگن اگر سیمکارتت سوخت و رفتی عوضش کردی و یک سیمکارت دیگه گرفتی(همون شماره ی سیمکارت قبلی)موقعی که میخواهی سیمکارت رو بفروشی نمیتونی و باید سیمکارت رو تحویل شرکت ارتباطات بدی؟؟؟؟
نه بابا همچین چیزی نیست یا بهتره بگم تا حالا من نشنیدمنقل قول:
این چیزا چیه الکی میگین.چه ربطی داره.وقتی سیمکارت بسوزه یکی دیگه میدن.سیمکارت قبلی دیگه از رده خارج شده و سیمکارت جدید جای قبلی رو گرفته. نگفتی چرا سیمکارتش سوخت؟؟؟؟نقل قول:
شب خوابیدیم صبح بلند شدیم دیدیم روی گوشی نوشتهد registration failed و روی 2 موبایل دیگه امتحان کردیم باز هم همینطور بود و انتن صفر بود!!الان پدرم برده برای تعویض!!
یادت باشه برای تعویض نباید ازت پولی بگیرند.دلیلش رو هم بچه ها گفتند. حواست باشه بعدا نیای دوباره فحش بدی. آخه طرفی که اونجاست ممکنه ناشی باشه و برات هزینه ثبت کنه.
من فکر کنم...چیزه ..ماله من هم داره ....یواش یواش میخواد بسوزه..داراه امادگی بهم میده.........اخه رفته بودیم شمال چند ساعت یه بار مینوشت inactive sim بعد که خاموش روشن میکردی.......زنده میشد
ای بابا چی بگم از این روزگار
ولی این جور دیگه با این سیم کارتای دولتی برخورد نکنین خیلی خوبه از ایرانسل که خیلی بهتره
ایرانسل هم بد نیست هر چند که خودم 912 دارم