بهترین گوشی دنیا چیست؟ نظرتون رو بنویسید!
به نظر شما بهترین گوشی که در حال حاضر شما از اون اطلاعات کاملی دارید چه گوشی هست؟
همه میدونیم که سونی اریکسون و نوکیا بازار رقابت گوشیها رو در اختیار خودشون دارن، شما فکر کنید و مقایسه کنید بهترین گوشی سونی اریکسون و بهترین گوشی نوکیا...
مثل P990i سونی اریکسون با N95 نوکیا ؟؟؟
سعی کنید نظر خودتون رو بنویسید
من تبلیغ نمیکنم ... بلکه راهنمایی خودم و دیگران است
نقل قول:
بدون طرفداری از برند خاصی من با pillx موافقم
فکر کنم به زودی این تاپیک بسته بشه قبلاً هم تاپیک هایی با این موضوع زده شدند که همگی بسته شدند
من قصد تبلیغ برای هیچ شرکت و یا جایی رو ندارم ... تنها منظور من از این تایپیک اینه که بتونیم به اونهایی که نمیدونن چه گوشیهایی رو بخرن کمک کنیم تا در انتخاب بهتر عمل کنند..
دانلود برنامه مدیریت گوشی
نرم افزار Swiss Manager
این نرم افزار یکی از کاربردی ترین برنامه های سونی اریکسون P990 P990i میباشد توسط این برنامه این قدرت را دارید که کنترل گوشی خود را به طور کامل بدست بگیرید.
قابلیت های Swiss Manager :
مدیریت Task ها در P990
1_ میتوانبد Task (برنامه) های در حال اجرا را مشاهده نمائید ، حتی Task های سیستم نیز توسط این برنامه قابل مشاهده هستند
2_ میتوانید یک برنامه را End Task کنید (یا بدون خطراجرای آنرا متوقف کنید) و به این ترتیب میتوانید حافظه گوشی خود را آزاد کنید
3_ میتوانید تمام برنامه هارا از حالت اجرایی متوقف کنید End All Tasks
4_ میتوانید بین Task ها سویچ کنید Task Switch
مدیریت فایلها در P990
مشاهده اطلاعات فایلها و فولدر های گوشی توسط این برنامه از دیگر امکانات این نرم افزار است
نمایش وضعیت و اطلاعات گوشی P990
توسط این برنامه شما قادر به مشاهده تمام مشخصات گوشی خود هستید System Information از جمله :
وضعیت حافظه – وضعیت درایوها – سرعت CPU - سریال گوشی – تعداد رنگ و دیگر مشخصات گوشی – مشاهده اپراتور سرویس دهنده و مشاهده مقدار واقعی باتری گوشی
این نرم افزار قابلیت های جالب دیگری هم دار که پس از اجرای آن مشاهده میکنید
این برنامه توسط شرکت CellphoneSoft و با قیمت 20$دلار ارائه شده است
نصب این برنامه را به شما توصیه میکنم :
این هم لینک دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Serial Number 1.41 : CDE18968593A
در مورد اینفرارد اشتباه نکنید
نقل قول:
درسته pocket pc ها خیلی بهترن ولی قیمتشون یه مقدار از محبوبیتشون کاسته.
چه خبره دیگه. زیادی اغراق کردی
دیگه اینفرارد رو به موته
بله به نظر من اغراق کردم چون میخواستم لاف بیام که یه آبادانی جوابم رو بده .. ما مخلص خوزستانیهاییم..
اما در مورد حافظه این گوشی درست گفتم چون 8 گیگ و در حد هارد کامپوترهای نسل اول پنتیوم 3 هست.
اما در مورد اینفرارد اینو به شما بگم که این تکنولوژی فقط برای ارسال فایل از طریق نور نیست بلکه با این خاصیت میشه به عنوان کنترل، دستگاه کد خوان و خیلی کارهای دیگه انجام داد که ممکنه از اونها بیخبریم که با نصب نرم افزار مورد نظر میشه از اون به سادگی استفاده کرد.