سلام به همه دوستان
بیاید در این تاپیک مشکلاتی رو که داریم اعلام کنیم
و بصورت مولتی مدیا با هم بازی کنیم
و طریقه اضافه کردن هواپیما هارو اینجا بگید به همراه لینک دانلود هواپیما
Printable View
سلام به همه دوستان
بیاید در این تاپیک مشکلاتی رو که داریم اعلام کنیم
و بصورت مولتی مدیا با هم بازی کنیم
و طریقه اضافه کردن هواپیما هارو اینجا بگید به همراه لینک دانلود هواپیما
دوست من اولا که این بازی قدیمی شده و 2006 اومده !
دوما مولتی مدیا نه !!!! مالتی پلیر !!!
اقا جان میدونم 2006 هم اومده اما حجمش زیاده وx هم همینطورنقل قول:
برای همین خیلی ها 2004 رو میپسندند
در ضمن هر کسی میدونه من یک راهنمایی میخواستم
هواپیما هایی رو که دانلو میکنم چطور اونارو وارد لیست هواپیماهام کنم
کسی نیست جواب ما رو بده..........................
من خوراکم این بازی البته در حد تخصصی . شما باید هر پوشه رو در جای مخصوص خود در پوشه aircraft در جایی که بازی نصب بریزید . به پوشه هواپیماهای دیگه نگاه کنید متوجه میشید
خوب من هم در حد نیمه تخصصی بازی میکنمنقل قول:
در مورد هواپیما ها میشه توضیحات بیشتری بدید
من همون پوشه ای که دانلود میشه رو در قسمتaircraft کپی میکنم ولی وقتی وارد بازی میشم به لیست هواپیما ها اضافه نشده
خوب بیا به صورت مالتی مدیا با هم بپریم از یک مبدا مشرک به یک مقصد مشترک و در یک زمان مشترک:10:نقل قول:
سلام من2004 رو دارم بچه ها بیاید بطور مالتی مدیا با هم بازی کنیم
کسی که نیومد خلاصه من چندتا چیز میزارم تا کمکم بچه ها بیان
درباره نرم افزار flight simulator اينو ميگم كه يك تقريبا بازي هستش ولي با حفض قوانين واقعي و فيزيكي براي اموزش و تمرين خلباني .
نسخه اي كه من دارم يه جا هاييش فارسي هست و اگر خواستيد ميتونيد بديد ارمين واستون با پست بفرسته دم خونتون . 3 سيدي هست .
خوب من تو اين روزا خيلي پرواز كردم . الان ميتونم هواپيما هاي معمولي رو راحت بلند كنم و بزور فرود بيارم . تو بلند كردن و نشوندن جت هم مشكل ندارم .
خوب سیستم nav خودش شامل چند سیستم میشه که شما باید با استفاده از اونها موقعیت هواپیما و مسیر و نقطه فرود رو بدون دید مستقیم یا در شب بتونی انجام بدی (با GPS اشتباه نگیرینش )
برای استفاده از این ابزار ها شما باید نقشه میسر رو داشته باشی ، تو اون نقشه ها مسیر توسط ایستگاه های رادیویی و فرکانسشون مشخص میشن و در مجموع شما با این امواج که توسط یه سری فرستنده از زمین ارسال میشن موقعیت و مسیر رو میتونی پیدا کنی
خوب نزدیک باند هم باز یه سری ابزار دیگه به شما نشون میده که مسیر و سرعت و ارتفاع شما برای landing مناسبه یا نه
و در انتها اگر خلبان باز هم موفق به دیدن باند نشه (به خاطر مه غلیظ) یه سری ابزار دیگه میتونه هواپیما رو بشونه
بزار بحثو کمی تخصصی کنم : در سیستم های ناوبری هواپیما دو سه جور وسیله رادیویی هست که به هواپیما جهت رو نشون میده که اولی vor که هم جهت رو نشون میده و هم فصله ی به کیلو متر و مایل . حالا یک جور فرکانس دیگه ای هم هست به نام dme که d اولش به معنای distans به معنای فاصله هستش که فقط فاصله رو بهت میگه و جهت رو نشون نمیده که فاصله کمی رو هم تامین میکنه یعنی امواجش تا 20 مایلی کار میکنه ولی vor ممکنه که 50 مایل هم بشه !!! یکی دیگه هست که اسمش الان یادم رفته فقط جهت رو نشون میده !!!
از اينجا ميتوني كلي چيز ميز پيدا كني library.avsim.net
اما فوكر هارو از اينجا بگيرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این بازی هواپیماهای جنگی هم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام این بازی شبیه سازی هواپیما با سیستم من سازگاره ؟
رم 256
گرافیک 256
با تشکر
ورژن 2004 بله روی سیستمت میاد ولی باید گرافیک بازی رو کم کنی . من یادمه این بازی روی سیستم با رم 128 و سی پی یو 1100 بازی میکردم
یکی از بچه ها گفت ورژن 2006 این بازی وامده کسی خبر داره که
چه فرقی با 2004 داره ؟
من 2004 شو دارم اما خیلی باهاش کار نکردم!
در ضمن کسی فارسی شدش رو داره ؟ ارزش داره بگیریم ؟
البته فارسی 2004 رو 8000 میگفتن !
بله هواپیما جنگی هم داره اما با سی دی جدا بصورت addنقل قول:
کاملا تایید میشه من سیستم خودمم هم تقریبا همین هستنقل قول:
فقط چند تا هواپیما اضاف شده که مهم نیست و به نظر من همین بهتر اخه اون 2 تا dvd هست وسیستم بالایی رو میطلبهنقل قول:
من اینی که دارم فارسیش هست که فقط در قسمت اوزش فارسی شما رو اموزش میده بقیه قسمت هایش هیچ تغییر نداره
منم از این به بعد به اینجا سر میزنم. من از سال 98 فلایت کار میکنم.
اینم معتبرترین سایت دانلود هواپیما :
fsdownload.com
البته www رو به اولش اضافه کنید.
هواپیمای مسافر بر هم داره ؟ از اون بوئینگ با حالا ؟
مسافت هاش چه جوریه ؟ در یک کشور خاص مثلا آمریکا ؟
شب و روز هم داره ؟
فقط تو هواپیمایی یا میتونی بگردی واسه خودت ؟
مرحله ایه ؟ یا امتیازی ؟
تحت شبکه هم داره ؟
اکثر هواپیما هاش مسافر بری هست دارای تمام فرودگاه های دنیا و تمام کشورهای دنیا هست شب و روز هم دارهفقط داخل هواپیمایی دیگه و با هواپیما هر جا دلت میخواد میتونی بری و تحت شبکه هم دارهنقل قول:
نگفتی مرحله ایه یا امتیازی یا هیچ کدام ؟
هر طوری خواستی مستونی بری
مرحله ای که نیست ولی با نصب یک برنامه بعد از هر پرواز به شما امتیاز ی میدهد
اقا این قسمت فارسیش چندتا سی دی هست من می خوام با اون اموزش به زبان فارسی یاد بگیرم
میشه فایلهای فارسیش رو برام اپلود کنی؟ :11:
اون فارسیش هم مثل اینگلیسیش 3 تا cd بیشتر نیست
من نمیدونم فایل های فارسیش کدوم هست یکی از دوستان بگه کدووم هست حتما این کار رو میکنم
فلپ ها در هر هواپیمایی وجود داره و کارش اینه که سرعت Stall (واماندگی) رو پایین میاره یعنی شما با سرعت کمتر میتونی پرواز کنی ، خوب ایرادش هم اینه که darg رو زیاد میکنه و مصرف سوخت رو زیاد میکنه و از قدرت رانش کم میکنه
خوب حالا برای هر هواپیما مقدار باز بودن flap رو برای take off تو یه جدول میارن که این هواپیما با چقدر وزن و چه مقدار طول باند و هم چنین مقدارDensety ( غلظت هوا) و با چقدر flap چه مسافتی رو باید بره تا از زمین بلند بشه . (گرم یا سرد بودن و ارتفاع هم روی dansity اثر داره)
البته طول باند پرواز های بین المللی ۲ برابر نیاز یک هوا پیمای غول پیکره و نیاز به flap برای بلند شدن نیست ولی برای سریع تر بلند شدن فلپ رو حدود ۱۰ تا ۱۵ درجه باز میکنند
برای landig هم معمولا تمام ۴۰ درجه فلپ رو باز میکنند و هم چنین از air barke (ترمز هوایی، در صورت وجود ) برای landing استفاده میکنند تا سرعت landig نزدیک به سرعت stall برسه در این صورت شما میبینین که دماغه هواپیما رو به بالاست ولی مسیر حرکت هواپیما رو به پایینه ، تو این حالت موتور ها حدود ۲۵٪ هنوز دارن نیرو تولید میکنن
کنترل چرخها روی زمین با کنترل ruder (سکان عمودی) یکی هستش و توسط دو پدال ریز پای خلبان کنترل میشه ، و همچنین ترمز ها هم زیر همون دو پدال هستند
اینم هم بگم که پدالها با دو ترکیب کار میکنن
پایین پدالها چرخ جلو و ruder رو حرکت میده
بالای پدال ، ترمز های چرخهای عفب رو (بالابی پدال چپ ترمز چرخ عقب سمت چپ و بالابی پدال راست ترمز چرخ عقب سمت راست )
خلبان برای taxi کردن و پیچیدن از ترکیب ترمز و چرخ جلو باید استفاده کنه
خوب با تمام این تفاصیل شما باید رو کیبرد که معمولا z وx هستند ruder و چرخها رو کنترل کنید
من چند تا سایت ایرانی خوب پیدا کردم ..
کد:http://touradg.netfirms.com/index.html
کد:http://www.parmiss-airlines.com
hwshop.ir از اونجا بگير ، واست ميفرسته دمه خونت .نقل قول:
فکر میکنم فارسی باشه
فوكر هارو از اينجا بگير :
http://fokker.avsim.net
توو این سایتها بگردی پیدا میکنی :
]کد:http://www.fsdome.com
[]کد:http://www.fs-freeware.net
منظورم هواپیما های بصورت add هست
اخه من نسخه 2004 انگلیسی رو دارم فارسیش رو می خواستمنقل قول:
این نسخه ایکس کی اومده ؟ عجب چیزیه !
خیلی توپه!
2006 اومدهنقل قول:
اره خیلی توپه ولی 10 گیگ حجمش هست باید کامپیورت خدا تومن پولش بدی تا بتونی باش کار کنی
آقا این چرا اینقدر سخته
بعدش گرافیکش خیلی پایینه
من هر کاری میکنم با این بوئینگها فرود نمیاد یه دفعه میافته پایین
خب من یه لپ تاپ دارم که سیستمش خیلی قویه ! می تونم رو اون بازی کنم ؟نقل قول:
مشخصاتشم اینه:
cpu core 2: 2.20
ram: 2048
vga: nvidia 8400m
hard: 200gb
ورژن 2006 شم فارسیه ؟
اخه وقتی بلد نباشی که حال نمیده !
من یه پیشنهاد داشتم یکی از دوستانی که در این بازی مهارت خوبی داره
روی یه عکس جزئیات کلیدها رو نشون بده و عملشون رو بنویسه
مثلا اهرم ایکس رو تو عکس نشون بده و خارج عکس در مورد عملکرد اون
توضیح بده !
برای مبتدی ها خیلی خوبه ! :20:
ورژن 2006 فارسی ندارهنقل قول:
بله شما روی این سیستم میتونید کار کنید
خوب کمی سخت هست شما به من pm بدید تا به شما اموزش هایی رو بدمنقل قول:
دلیل اینکه شما میافتید اینکه سرعتتون رو خیلی کم میکنید فکر میکنم حدود 120 نات؟
درسته؟
خوب این اموزش ها که گفتید باشه انجام میدم
سعی میکنم تا امشب چند تا بگذارم