کی میدونه چجوری تعداد ورتکس ها رو توی یه جسم Nurbs بدون تغیر شکل جسم زیاد کرد؟ ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.:5::13:
Printable View
کی میدونه چجوری تعداد ورتکس ها رو توی یه جسم Nurbs بدون تغیر شکل جسم زیاد کرد؟ ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.:5::13:
من وقتی یه object رو با NURBS درست میکنم می خوام آخر کار تعداد ورتکس ها رو بیشتر کنم.با ید چهکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب برای چی میخوای تعدادشونو بیشتر کنی ؟
اگه منظورت یه چیزی مثل اسموت تویه پالیگانه ، چیزی نیافتم ...
دقیقا یه چیزی مثل smooth پالیگان
اگه میشه یکی هم به من بگه تو مایا چطوری میشه انیمیشن رو رندر گرفت؟
چرا بعضی وقتها وقتی میخوام چند تا جسم رو با هم بچرخونم یا حرکتبدم همشون از هم جدا می شن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت رو متوجه نشدم ...نقل قول:
ولی اگه میخوای فریمهای پشت سرهم رو به صورت انیمیشن رندر بگیری باید از Batch render استفاده کنی ...
ماژول Rendering منوی render
آهان شما باید جسم هارو گروپ کنید توسط کلیدهای Ctrl+g بعد همشون با هم تکون میخورن و فاصله بینشون ایجاد نمیشهنقل قول:
ولی بعضی وقتها باز هم جدا می شه. یه سوال دیگه چجوری می شه مختصات رو 0 کرد؟؟؟؟؟
مثلا یه cube رو 35 درجه چرخوندم و می خوام 35 درجه 0 بشه یعنی یه کاری کنم که انگار از همون اول, جسم تو همون زاویه ساخته شده.؟؟!! >>>>>یه چیزی مثل smooth برای NURBS وجود داره ولی نمی دونم چجوری و توی یکی از کار های یه بنده خدایی این رو دیدم<<<<<:46:
برای اسموت کردن نربز من تا حالا چیزی ندیدمه ، آخه خودش اسموته و نرمه....
برای صفر کردن مخصات :
جسم رو انتخاب کرده و از منوی
modify> Freeze Transformation
باز هم متشکرم.
بعضی از جاها که باید ورتکس کم باشه تا بتونی راحت کار کنی جسم دارای شکستگی کمی میشه و این آدم رو دچار درد سر میکنه.!!!!!!
راستی یکی به من بگه چجوری عکس رو تو تاپیک میارین. کمکم کنید. اگه کدی چیزی هم داره بنویسین.ممنون میشم.
این V-ray چی هست؟ چند تا از رندر هاشو دیدم ولی خیلی خرابه. رندر مایا که بهتر از v-ray هستش. پس چرا این قدر طرفدار داره؟؟؟؟؟؟
رفیق همه سوالاتتو تویه یه تاپیک بپرس ... لطفا پشت سر هم تاپیک نزن.
خب عکس رو باید تویه یه سایتی مثل tinypic.com آپلود کنی بعد یه لینک بهت میده اون لینک رو تویه پستت بذاری ...
شکستگی جسمهای نربز تو.یه مایا موقع رندر حل میشه ...
در مورد وی ری هم باید بگم که درسته که رندر منتال ری مایا میتونه خیلی خفن دربیاره ولی تنظیمات خیلی سختی داره و یه مقدار پیچیدست ...
اولا که هنگام رندر باز هم یه کم خرابی داره. دوما 3 تا تاپیک بیشتر ندارم که هر کدوم بحثش جدا هست.
نقل قول:
دوست عزیز اولا وقتی به قول شما بحثش جداست تاپیک میزنن نه پست !
دومن با منتال ری نمیشه بهتر از وی ری درآورد بلکه میشه مثله اون درآورد. شما هم اگه میگی رندر مایا بهتره یه نمونه بذار ماهم ببینیم.
طرفداران وی ری هم به خاطر سادگی تنظیمات اون و در عین حال حرفه ای بودنه اونه و Quality بالا.
اینو موافقم ...نقل قول:
من هم شدیدا موافقم. حالا میشه یه کم با مکس کنار اومد.:31:
من رو ببخشید چون تازه واردم و این چیزها رو نمی دونم. از همه ی دوستان هم اکس کیوزمی می خوام. پس من رو راهنمایی کنید و به من بگید تاپیک چیه؟ و پست چیه؟ تا بهتر عمل کنم.نقل قول:
من حتی توی دنیای سه بعدی هم میشه گفت تازه واردم. و با مقایسه ی چند تا عکس توی یکی از تاپیک ها
با مایا نظر دادم. حالا نمیدونم دیگه.
v_Ray متریال رو هم رندر میگیره؟؟؟؟
یه عکس هم از یکی از کارای رفقای مایا کار دارم ولی فکر می کنم ناراحت بشه بذارمش!!!!
به نوک بینی این مثلا خانوم اگر نگاه کنی متوجه شکستگی در نربز میشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من خوبه؟ در ضمن تازه واردم ها!!!!!
راستی چه جوری میشه یه جسم نربز رو روی یه کیروز Extrude کرد مثلا یه cylinder
چجوری میشه edge های یه قسمت دچار smooth نشه. وقتی که یه جسم پالیگن رو smooth میکنی؟
دوست عزیز همه رو تو یه پست بزن.
این خانومه یا گوریله:38:
نه بابا دوست عزیز من کوچیک همه بچه های p30world هستم.نقل قول:
والا v-ray متریال خاص خودشو داره که از این سایت میتونی دانلود کنیکد:www.51render.com
اولا که من یه هفتست که مایا رو شروع کردم. دوما هر اسمی می خوای روش بذار سوما یه نظر به این بده.
کار خودمه.!!
از این به بعد هم سعی می کنم همرو تو یه پست بزنم.
آخ ببخشید اشتباه شد. اشتباه کپی گرفتم. الان هم هر چی می خوام آپلودش کنم نمی شه.!!!!!!
بلخره امروز اپلود شد.!!!!!!
ایرادهاشونو بهم بگین ممنون میشم.
هر کی میتونه لینک دانلود این mel رو برام بذاره.
TransformTypeIn.mel
دوست عزیز کارت خوبه فقط در مورد کیس یه نکته رو بگم :نقل قول:
بابا یه رحمی بهش بکن آخه هوا از کجا میخواد بیاد تو و بره بیرون گناه داره CPu بیچاره:5:
ایول بابا این کیست خیلی قشنگ شده ...
فقط اون لبه هاشو به کم نرم کن خیلی تیزه ...
برای من خیلی درد سر داره. ولی یه کاری برای هوا خوریش می کنم.لبه هاش رو هم اگه تونستم نرم میکنم.
این هم برای 3d کارهای عزیز
کد:www.highnend3d.com
ماه مبارک رمضان مبارک.
این هم رفع ایرادی که آقای Interior Desing و Aminzikzak گرفتن.!!!
اگه باز هم ایرادی داره بگین...
دمت گرم. مثه خودت باحال شده:5::3:
چه خبره سی پی یوت یخ میکنه ...
ایول خوب شده
اگه یکی به من بگه توی مایا یه جسم رو چجوری قرینه می کنند یه گوشی K310 درست می کنم.
برای بالا رفتن سطح کار بهتره هر کسی یه نمره بده به کار. پس نمره بدین تا سطح کار ها بالا تر بیاد...
نمره یادتون نره از 100 نمره نسبت به کار >>کارخانه ی هیولا <<
البته این که نمرش صفره ولی نظر هم بدین.
اگه کاری هم دارین لطفا آدرس لینکشو بزنین همین جا تا منم یه وقت قافل نشم.:20::10:
مدلینگ:70 از 100
نورپردازی:20 از 100
رندر:30 از 100
موفق باشی:46:
با حمیدم موافقم. اگه نمره بدین خیلی بهتره
خب در ادامه نمرات سجاد ...
بامپ 60