به نظر شما موفق ترین شرکت بازی ساز کدام شرکت بوده و چرا؟؟؟!!!!
Printable View
به نظر شما موفق ترین شرکت بازی ساز کدام شرکت بوده و چرا؟؟؟!!!!
دوست عزیز سوالت خییییییییییییییلی کلیه.بهترنیست یه کم جزئی تر بپرسی؟مثلا" بگی تو زمینه ی بازی های جنگی یا ماشین یا فوتبال یا بازی ها خشن یا........... .اینجوری که شما گفتی سخت می شه نظر داد.
سلام.
بنده که کل کلهام رو کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما هنوزم پایه ام.
به نظر من راکستار چونکه روساش دن هوسر و سم هوسر توی مدارس توپ تحصیل کردن که برای کارهای اینجوری مهمه و بازیهاش یک سیمولاشن واقعین.
و مهمتر از همه اینکه بازیهاش تبلیغاتی نیستن
به نظر من کپکام.... بازی هاش فوق العاده هستند!!!!
only UbIsOfT!!!
من به شخصه از بازی های این شرکت متنفرم!!!!!نقل قول:
only UbIsOfT!!!
حالا که کلیه خوب به نظر من راکستار و ea و ubisoft جزو بهترین ها هستند.
اول از همه EA بعد ubi soft و بعد اینا rockstar game.
اولا گفتیم بهترین نه بهترین ها دوما دلیلتو نگفتینقل قول:
حالا که کلیه خوب به نظر من راکستار و ea و ubisoft جزو بهترین ها هستند.
در ضمن شرکت راک استار در طول 2 الی 3 سال فقط gta رو میزنه.
ولی شرکت های دیگه در طول سال بازی های زیادی تولید می کنن.
به نظر من Ea داره در جا میزنه و اگر سری Nfs هم نبود معلوم نبود به چه وضعیتی دچار میشدنقل قول:
اول از همه Ea بعد
به سایت بازی سر بزن تا بفهمی چی میسازه.نقل قول:
اون EA هست که توی ماشین بازی داره میفته. خوشبختانه یوبی خودش رو کشید بالا و امکانش هست یوبی و راکستار در یک سطح برسن تا 2 سال آینده.:18::10: حتی شاید راکستار دوباره بیفته پایین و یوبی دوباره بره بالا. الان در حال حاظر یوبی در بازیهایی که قراره بیا بالاست.. مثلا همین اسپلینتر سل کانویکیشن آدم رو به کف فرو میبره پرویوهاش و GTA IV اگه دوستان آنتی گیم سر راش سنگ نندازن شاید یک رقابت بین این دو بشه.کد:www.rockstar.com
اما EA اصلا مونده چیکار کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اضافه کن: ghost recon advanced warfghiter 2
بازی های Ea در اوایل شروع مدرسه به بازار میاد.....
مثل:
Fifa 08, Nba Live 08. Needfor Speed Pro Street,medal Of Honer Air Born,football Manager
زمانی Ea بازی به بازار عرضه می کنه .می ترکونه.......
من فقط از بازیهای شرکت کاپ کام و اسکوار انیکس خوشم میاد با وجود اینکه هرد نسبت به pc روی خوش نشون نمیدن و کنسولی هستند اما از نظر گرافیگ و بازیها خیلی عالی هستند
نقل قول:
کجا گرافیکشون خوبه؟
البته از لحاظ تعداد بازی میترکونه اما از لحاظ کیفیت...نقل قول:
نقل قول:
خدایی بازی های EA چیش بده.
هیچ شرکت بازی سازی نیست که بسکتبال و فوتبال بزنه.
؟؟؟؟نقل قول:
بازیهای بسکتبالی که تا بحال ریلز شدن:
فوتبال:کد:http://www.gamespot.com/games.html?platform=&category=Basketball&type=top_rated&mode=top&sort=score&sortdir=asc
اگه توجه کنی همشون مال EA نیستن.کد:http://www.gamespot.com/games.html?platform=&category=Football&type=top_rated&mode=top&sort=score&sortdir=asc
EA یک Tony hawk's Pro Skater 3 زد که 10 گرفت از گیم اسپات و تموم. آخرین بازیه خوبش God Father بود که 8.1 گرفت به خاطر داستان و یکم نوآوری که اینترورها و اکسترورها جدا نبودن.
دوست من سؤالتون زياد جالب نيست و بروبچ رو بجون هم انداختي.
سؤالتون زيادي كلي هست مثلا Konami داره PES ها رو ارائه ميكنه و Activision داره COD ها رو ارائه ميكنه و Ubisoft هم Prince Of Persia ها رئ داره ميده بيرو البته اينها بازيهاي خوب اين شركتها بودن.
هر شركتي بازيه خوب داره و بازيه بد هم داره.(يكسان)
من نمی تونم بین ea و راکستار گیم و ubi soft یکیش رو انتخاب کنم.
هیچ بازی رانندگی رو دست نید فور اسپید تاحالا نیومده.من فیفا رو همیشه به eleven و pes ترجیح می دم.
gta شاهکاریه که تا بحال رقیب نداشته.در سبک من هانت فقط پانیشر بود.مکس پین در زمانی که اومد گرافیک بالایی نسبت به دیگر بازی ها داشت.
ubi soft آبروی بر باد رفته ی درایور رو دوباره بدست آورد.درایور بازیی بود که من قدیم ساعت ها از وقتمو و بیشتر پول تو جیبیمو خرج می کردم تا برم کلوپ و درایور بازی کنم . اونوقت آتاری با کمال پر رویی بازی قدیمی و محبوب درایور رو به یه بازی مسخره تبدیل کرد ولی ubi soft این بازی قشنگ رو مثل قبل شایدم بهتر ارائه داد.prince of persia تنها بازی هست که وسیله ی جنگی سلاح سرده ولی بسیار محبوبه.اصولا" بازی ها با سلاح گرم و جنگ با فاصله محبوب می شن ولی به جرات می گم پرینس تنها بازی موجود هست که وسیله ی جنگ شمشیره و بازی از محبوبیت خاصی برخورداره.
فکر کنم توضیحاتم کامل و قانع کننده بود.
البته اینا همه نظر شخصیه و قصد توهین به نظر دیگران رو ندارم.امیدوارم دوستان به نظر من هم احترام بذارن.
موفق باشید
مگس جان Splinter Cell رو فراموش کردی.
اما به نظر من یوبی سافت قصدش از عرضه ی Driver 4 فقط این بود که طرفدارها رو ساکت نگه داره.
Driver 2 با 3 تا شهر و اونهمه هیجان کجا و این یکی کجا. یک Era Change داشت فقط:41:
سوال سختي پرسيدي.هر كدوم از شركتها يك يا چند نوع بازي بيرون دادند كه واقعا بي نظير هستند.كاپكام،كونامي،ubisoft ،اكتيويژن و ...انتخاب خيلي سخته ولي كاپكام به نظر من از همه موفقتره.
راس میگی splinter cell هم بازی خیلی قشنگیه خصوصا" خفه کردناش.نقل قول:
البته اگه بخوایم این درایور رو با درایور 2 مقایسه کنیم شاید به پای اون نرسه.ولی خدا وکیلی نسبت به اون درایور که آتاری ساخت خییییییییییلی بهتر بود.خصوصا" داستانش.اونجا که از سال های قدیم میاد رو 2006 واقعا" هر کی نگه گرخیدم تعجب می کنم.چون موقع تغییر زمان حتی مدل منو ها هم عوض شد.در کل واسه اولین ورژنی که ubi داد خوب بود و جای پیشرفت زیادی داره.
راستی واسه اینکه splinter cell رو یادم انداختی ممنون.
همه صحبت هایی که کردم نظر شخصی منه و من به نظر دیگران احترام می ذارم.امیدوارم دوستان کم لطفی نکنن و به نظر من احترام بذارن.
لیست کمپانیها:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=1531798#post1531798
به نظر من Ubi از همه موفق تر بوده . چون با اون 3 گانه ی پرنس خیلی شهرت گرفت . فقط یه بدی داره که خیلی بد قوله ! الکی آدم رو سرکار میزاره ! مثلا واسه همین Re 4 .
نمیشه گفت کدوم بهترن! چون اگه دقت کنید هر کدوم از این شرکت ها حداقل یه بازی همه سلیقه پسند دارن که طرفدارای زیادی هم داره...
ولی Ubisoft اکثرا سبک جدید میاره...! Ea هم بازیهای ورزشیش رو دست نداره... Capcom هم اگه اشتباه نکنم Devil May Cry یک بازی فوق العاده که همه میشناسنش رو زد... Rock Star هم که Gta محبوب ترین بازی در تمام سنین.
مطمئنی؟؟؟!!!نقل قول:
هیچ شرکت بازی سازی نیست که بسکتبال و فوتبال بزنه.
خب شما بازی های موفق هر کمپانی رو گفتی حرف ما اینه که به نظر شما موفقیت کدام یک بیشتر بوده؟؟!!:5:نقل قول:
من که به شخصه از capcom و devil may cry ش خوشم نمیاد.
ولی یوبی سافت به نظر من بازیاش از همه نظر عالیه
از نظر رتبه بخوام دسته بندی کنم:
1:ubisoft
2:ea
3:rockstar
4:activition
فقط مارک اکو!!!!
نقل قول:
هستش ولی به اندازه EA قشنگ و هیجانی نیستن....
pes هم که بره ps هستش.......
کاملا برعکس مثلا همین فوتبال FIFA در مقابل PES واقعا کم اورده و همون طور که گفتم EA فعلا باید دلش رو به همون NFS خوش کنه هر چند که شنیدم Rockstar در این زمینه هم داره یه کارایی میکنهنقل قول:
هستش ولی به اندازه EA قشنگ و هیجانی نیستن....
این یکیو باهات موافقم:46:نقل قول:
مگه چشونه شما نگاهی به گرافیگ بازیهای اسکوار انیکس و یا کاپ کام با شرکتهای اکتیوزیون و ایدوس بندازنقل قول:
از سوی جالبترین بازیها هم متعلق به این دو شرکته
البته بازیهای ساخت ماکرو سافت هم بهتر شده انصافا
نقل قول:
در فیفا جزییاتی هست که مثل اینکه شما ندیدی....
در فیفا شما سیر کامل یک لیگ رو می گزرونید با همه فرازو نشب هاش ولی در pes فقط باید بشینی بازی کنی.
در فیفا چهره بازیکنان بسیار طبیعی است.
1-ea
2-copcom
3-konami
4-upisoft
5-croteam
Rockstar رو هم که اصلا وللش نه؟؟نقل قول:
-ea
2-copcom
3-konami
4-upisoft
5-croteam
خیلی دیدنی نیست ولی به هر حال برای دیدن وضع Ea یه نگاهی هم به Fifa انداختمنقل قول:
در فیفا جزییاتی هست که مثل اینکه شما ندیدی....
این نظر شماستنقل قول:
در فیفا چهره بازیکنان بسیار طبیعی است.