N97 هم اومد. فبلا احتمال شایعه بودن داشت ولی مدیر شرکت نوکیا گفت که واقعیه پسر!
اینم عکسش:
کد:http://www.newsmobile.it/telefoni/news/n97fake.jpg
Printable View
N97 هم اومد. فبلا احتمال شایعه بودن داشت ولی مدیر شرکت نوکیا گفت که واقعیه پسر!
اینم عکسش:
کد:http://www.newsmobile.it/telefoni/news/n97fake.jpg
این سایت هم هست ولی به اشتباه نوشته دوربینش 3.2 هست... اشتباهییه ها!
کد:http://www.engadget.com/2006/11/17/nokia-prepping-n97-multimedia-computer
جالبیش اینجاست که با وجود 20 گیگ هارد دیسک، مموری کارت هم می خوره! من منتظرش می مونم تا بخرمش...
اینم یه سایت دیگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه یه نظری هم بدین...
اینم اطلاعاتش...فقط روسی هست! اگه انگلیسیش رو پیدا کردم می ذارم.
Common characteristics Nokia N97 :
Стандарт связи:Standard connection :GSM850/900/1800/1900МГцGSM850/900/1800/1900 MHzВес:Weight :150г150 gРазмеры:Dimensions :100x53x27мм100x53x27 mmВремя разговора:Talk Time :6,5 часов6.5 hoursВремя ожидания:Waiting time :228 часов228 hoursАнтенна:Antenna :встроеннаяbuilt-inАккумулятор:Battery :Li-Ion 950 mAhLi-Ion 950 mAhГод выпуска:Year : 2007Дисплей Nokia N97:Display Nokia N97 :
Тип дисплея:Display Type :TFT, 16777216 цветов, 320x240TFT, 16777216 colors, 320x240Подсветка:Highlight : +Звук Nokia N97:Sound Nokia N97 :
Полифония:Poly :64-тональная64-toneВиброзвонок:Vibrate : +Бесшумный вызов:Noiseless challenge : +Загрузка мелодий:Downloading tunes : +Программирование мелодий:Programming tone : +Громкоговорящая связь:Speakerphone link : +Кодирование речи:Speech Coding : +Управление звонками Nokia N97:Management calls Nokia N97 :
Голосовой набор:Voice collection : +Удержание звонка:Retention call : +Автодозвон:Automatic : +Конференц-связь:Conference : +Переадресация звонка:Call Forwarding : +Определение номера:Identification Numbers : +Клавиатура Nokia N97:Keyboard Nokia N97 :
Джойстик:Joystick : +Подсветка:Highlight : +Блокировка:Lock : +Звуковая индикация:Audible indication : +T9:T9 : +Ввод русскими буквами:Enter Russian letters : +Интерфейс Nokia N97:Interface Nokia N97 :
Голосовое управление:Voice control : +Настраиваемые профили:Custom profiles : +Ускоренный набор номера:Accelerated dialing : +Регулятор громкости:Volume Regulator : +Органайзер Nokia N97:Organizer Nokia N97 :
Часы:Hours : +Будильник:Alarm : +Калькулятор:Calculator : +Секундомер:Stopwatch : +Таймер:Timer : +Календарь:Calendar : +Записная книжка:Notebook : +Конвертер валют:Currency Converter : +Диктофон:Voice : +Синхронизация с ПК:Synchronization with a PC : +Безопасность и учет Nokia N97:Security and accounting Nokia N97 :
Контроль времени разговора:Time control conversation : +Запрет вызов:The ban challenge : +Передача данных Nokia N97:Data Nokia N97 :
SMS:SMS : +EMS:EMS : +MMS:MMS : +GPRS:GPRS :Class 12Class 12WAP:WAP : 2.0Bluetooth:Bluetooth :2.0 + EDR2.0 + EDRВстроенный модем:Built modem : +Связь с ПК:Communication with the PC : +E-Mail:E-Mail :POP3; IMAP4; SMTPPOP3; IMAP4; SMTPПамять Nokia N97:Memory Nokia N97 :
Память:Memory :20Гб20 GbОсобенности Nokia N97:Features of the Nokia N97 :
Игры:Games : +Java приложения:Java applications :MIDP 2.0MIDP 2.0FM-приемник:FM receiver :87.5-108MHz /76-90MHz, поддержка Visual Radio87.5-108MHz / 76-90MHz, support for Visual RadioMP3 плеер:MP3 player : +Flash память:Flash memory :microSD (до 2Гб)microSD (up to 2 GB)Цифровая камера:Digital camera :5-мегапиксельная камера (2592x1944), 20x цифровой зум, автофокус, вспышка5 arithmetic camera (2592x1944), 20x digital zoom, Auto, the outbreakВидео:Video : MPEG4Дополнительно:Extras :Дополнительная камера - 352x288 (для видеозвонков в сетях WCDMA).More camera-352x288 (for videozvonkov WCDMA networks).Встроенный GPS-приемник - определение местоположения с отметкой на карте.Integrated GPS receiver-positioning marked on the map. function photo(img){ document.images.photo.src= 'http://web.mobiguru.ru/web/photo/nokia_n97_'+img }
Фотографии Nokia N97: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Photos Nokia N97 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چی هست؟ بد نیست؟ تازه Gps هم داره!
اینم نظر یکی از N97 دوستان:
The rumour mill is off again on the next series 60 Nokia that has been spotted. The N97 supposedly has a 20G hard drive and a 5 mega pixel camera! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The N95 is a fantastic looking handset, a 5 mega pixel camera, WiFi, HSDPA and loads more. I think the N95 would have been a serious consideration against my e61, if it can run Mail for Exchange that is. Head over to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for more details on the N95.Well done Nokia, these ‘Multimedia Computers’ as that you insist they are, look really promising.Things have moved a long way since my first S60 phone, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
چیه؟ حال می کنین؟ قراره از ژانویه به فروش برسه (فکر کنم). اگه قیمتش رو پیدا کردم می ذارم...
میگن سیمبیانش 9.2 هست (مثل N95)... ولی هنوز به طور رسمی اعلام نشده.
قابل توجه N95 دوستان که میگن Gps داره، 5 مگاست و هنوز ورژن جدیدش 8 گیگ هست! برین با همون N95 خشگلتون گوسفند بچرنونین...n97 هم اومد...نسل جدید تلفن( ببخشید... کامپیتر های) همراه... 20 گیگ یعنی حدود 10000 فایل موسیقی!:18:
یا 4 تا فیلم Dvd!!!!!!:18:
هنوز تا 2 گیگ مموری هم می خوره!!!!!!!!!:18::18::18:
به نظرم این که یه ابر کامپیوتره، نه یه موبایل!
لطفا شما هم یه نظری، چیزی بدین! باید یه جوری خستگی مون در بیاد!
ممنون... AslanAslan
Aslan جان منم خبر این گوشیو 9 ماه پیش خونده بودم همراه با خبر و عکس N99.اگر هم خودت ببینی زمان که خبر درج شده مال November 18th, 2006 است دوست من از اون موقع تا حالا خیلی خبر های دیگه گفته شده ولی نوکیا اعلام کرده بعد از شروع سال 2008 یعنی 3 ماه اول Q1 اعلام خواهد کرد سری گوشی پیشرفته بعدیشو.
به نظر من این فقط 1 طرحه
همچین چیزی سایت نوکیا اعلام نکرده
اینم اولین لینکی که از N97 منتشر شده همانگونه که می بینی ID فرد همونیه که روی عکس N97 از کنار نوشته شده و گفته که من خودم این طرحو با Photoshop ریختم.ماشالله که انگلیسیتم خوبه دیگه توضیح نمی دم:
کد:http://discussion.forum.nokia.com/forum/showthread.php?t=90920
بله این فقط یه Concept Art که این خبر خیلی قدیمیه مال 1-2 ماه قبل از اومدن خود N95 که بحث هنوز سره گوشی نسل بعد نوکیا داغ بود.
والا انگلیسی که بلد نیستم زیادنقل قول:
ولی چیزهایی از توش متوجه شدم
گفتم که فقط طرحه
قابل توجه بعضی ها
ممنون از شما
با این که فیک fake هست نمیدونم چرا از قیافه اش زیاد خوشم نیومد. رنگش اصلا جالب نیست.
این بعضی ها کی باشند؟!:47:نقل قول:
در ضمن مطمئن هستین؟ ولی اگه واقعی باشه چی؟ محشر میشه ها! مگه خود نوکیا اعلام نکرد که سری جدید گوشی هایش دارند از ژانویه (دی) امسال می آیند؟ یکی از دوستان بهم ایمیل زده بود که N97 هم اومد. من هم یه سرچ زدم دیدم که چیز جالبی هست.
ببینیم که چی میشه... خدا کنه یه طرحی در اون سطح بیاد...
توجه توجه
شما به آدرس عكس اين گوشي توجه كنين :
كلمه N97 Fake همه شكيات رو برطرف ميكنه . و اين گوشي كاملا ساختگي هستش و اگر هم ساخته شده باشه چينيه . . .
خود سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگه هر گوشي كه تو سايت ما نباشه و ساخته شده باشه اصل نيست و بدليه . . .
و حتي N99 هم همينطور اونم ساختگيه . 100 %
تو 3 - 4 تا سايت معتبر سرچ بزنين مطمئن ميشيد الكيه . :19:
حالا که خودت گیر دادینقل قول:
بله منظورم خودت بودی عزیز
1 مدل فتوشاپی گیر آوردی همش سنگش رو به سینه میزنی
و
هی فرت و فرت پست میدی که چی بشه؟
آخه من با این همه پست به کجا رسیدم که تو بخای برسی!!!!
همش الکیه!!!مطمئن ترین خبرها رو سایت gsmarena قرار میده!!در ضمن سایت جی اس ام ارنا متعلق به شرکت نوکیاست!پس مطمئن باشید این خبر در مورد ان97 دروغه و معلومه که عکس ان95 رو با فوتوشاپ تغییراتی بهش دادن!!
آقا تسلیم! غلط کردم...توبه!
ولی همین GSMarena تا یه هفته پیش هیچی از 5700 توش نداشت!
خدا یا تمام گناهانم را ببخش...اشهد ال لا اله ... (تنها چیزی که از دینی یادم مونده!) توبه...
توبه! توبه!نقل قول:
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
توبه! توبه!
این تاپیک تا اطلاع ثانوی بسته می باشد... هیچ جوابی هم به سوالات تون نمی دم. قبول کردم...من تا حالا معنی Fake رو نمی دونستم... ولی طرف چه قشنگ با فتوشاپ کار کرده بود؟ من فقط اولین بار از جایی شک کردم که دیدم که پایینش که دکمه های پلیر رو داره بالاتره...پس نمی شه با فشار دادنش گوشی رو باز کرد. این اشکالا از نوکیا بعیده!
اشکالی نداره فرزندم.توی زندگی ادم بعضی وقتها از این اشتباهات میکنه!!!!!
قربون تو داداشنقل قول:
که راحت انقدر اشتباهت رو قبول میکنی
و جبهه نمیگیری
من یکی که دربست مخلصتم
(( چقدر زدم تو سرم که فتوشاپی است ))
pillx جان نگفتی که عکس اواتار شما مربوط به چه کسی هست؟؟؟
ممنونم...آدمایی مثل شما کمیاب ولی خیلی خیلی مفیدند...:20:نقل قول:
ممنونم!:37:
مثل پست بالا...دربست مخلصیم...راستشو بخای اولا خودمم شک کردم...!نقل قول:
ما هم مخلصیم...:10:
مال کیه؟ برای منم سواله.:20:نقل قول:
منتظر می مونم تا گوشی های جدید نوکیا 3 ماه بعد بیاد. ولی واقعا جای گوشی که حافظه داخلیش زیاد باشه و کارت هم بخوره با این امکانات محشر واقعا خالی... کاش نوکیا به این مورد توجه کنه... یا داخلی دارن یا خارجی...
سلام
علاوه بر لینکی که Fake هست جالبیش به اون متنی هست که نوشته و براتون ترجمه می کنم !!!
I don't really know where to put this thread so please move it if I placed it in the wrong section (Or delete it if it violates anything).
I have a suggestion for an upcoming Nseries model... Probably N97... Featuring 3" screen, **GB, 3D stereo speakers and I don't know what else to put there...
Here's a photoshop image by me.
-----
من دقیق نمی دونم محل مناسبی برای تاپیکم انتخاب کردم یا نه..اگر اشتباه هست به محل مورد نظر انتقال بدید.(خواستید پاکش کنید یا هر چیز دیگه)
من یه پیشنهاد در مورد اومدن سری جدید گوشی N دارم ... مثلا N97...صفحه نمایش 3 اینچ....** گیگ هارد ... صدای استریو 3D...نمی دونم هر چیزی که می تونه باشه
مثلا این یه عکس فتوشابی از خودم هست
I just really want to show my idea to Nokia... If it is possible...
خیلی دوست دارم نوکیا این طرح منو نشون بده...اگر بشود !! (چه شود !)
--------
ترجمه شده از این لینک
موفق و شاد باشیدکد:http://discussion.forum.nokia.com/forum/showthread.php?t=90920
امیر جان این ترجمه از شما بعیده...نقل قول:
خیلی دوست دارم نوکیا این طرح منو نشون بده...اگر بشود !! (چه شود !)
در ضمن تاپیک بی معنی و مفهومیه اگه دوستان لطف کنن دیگه پست ندن بره پایین
دیگه این خط اخری رو از حس اون نویسنده تاپیک نوشتم :31:نقل قول:
از دیدگاه ما همچین معنی رو داشت :20:
ادیت می شود
من واقعا می خوام طرح هامو به نوکیا نشون بدم...اگر امکانش هستنقل قول: