دوستان يک ترفند پیدا کردم که حتی IsoBuster & CloneCD کم می یارند ....
با سلام و خسته نباشید
آقا من یک روش برای مخفی کردن فایل ها پیدا کردم که (IsoBuster & CloneCD)کم می یارند ولی فقط با یک مشکل مواجه شدم اون هم اینه که وقتی می خواهم اون فایل مخفی شده اتوران بشه با این پیغام مواجه می شوم
ونمی دانم این مشکل از کجا آب می خوره
please go to Contorol Panel To install And configure system components
حال از شما می خواهم مرا راهنمایی کنید تا من هم این روش را به شما یاد بدهم
دوستان عزیز سلام مطلب زیر را بخونید ببینم نظر شما در باره این نوع قفل من چیه ...
آقا ما کاری کردیم که این نرم افزار ها نتوانستند قفلش را بشکنن :31:
----------------------------------------------------------
IsoBuster - Pro - 1.9
CloneCD Version 4.3.2.2
ClonyXXL v2.0.1.5
Alcoholer - v4.1
Alcohol 120% Version: 1.9.5 Build 4327
PreGap.Image.Builer-Final.Version
BlindWrite 5.2.21.155
Nero 7
-------------------------------------------------------
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
هم اکنون در حال تست تمامی نرم افزار های که می توانند قفل سی دی را بشکنن هستم :19:
دوستان عزیز این نرم افزار هایی که در بالا نام برده شده است تا الآن نتوانستند این نوع قفل من را بشکنند یا اگر بخواهند بشکنند یا باید سی دی رام یا سی دی رایتر شما بسوزد (50% قدرت سی دی رام یا سی دی رایتر کاسته می شود) یا اگر بخواهید با نرم افزار هایی مانند Clon CD از آن امیج بگیرید باید حداقل 40 یا 50 دقیقه صبر کنید البته من این را تست نکردم و مطمن نیستم ولی من که با کلون سی دی داشتم امیج می گرفتم تا 18% تونست با کلی زور زدن بره و از 18% دیگه نتونست (تا 18% که ایستاد من Cancel کردم به دلیل فشار زیاد به سی دی رام)
فقط یه مشکل دارم اون اینه که به راحتی می توانید وارد پوشه سی دی بشوید و تمام فایل ها را کپی بگیرید !!!
در جواب دوستی که گفت از كاراكترهاي غير مجاز استفاده كن ?><|*\ / باید بگم که دیگر اوتوران را چطور اجرا کنم !
آخه چون فرد باید بالآخره طوری به فایلها دسترسی داشته باشد وگرنه چه بدرد می خوره که این نوع قفل روش باشه
در کل من فقط همین مشکل را دارم
حال از شما دوستان می خواهم که اگر راهی بلد هستید که نشه اصلآ وارد پوشه سی دی شد دریغ نکنید که من این قفل را بتوانم یکی از قفل های قدرتمند تبدیل کنم
با تشکر سارا
:40: