0000000000000000000000000000000000
Printable View
0000000000000000000000000000000000
00000000000000000000000000000000000000000000000
00000000000000000000000000000000000000000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز راه خاصي نداره. مگر اينكه شما وارد adobe image ready كني عكس رو و دونه دونه عكسها رو كوچيك كني و بعد دوباره فايل گيف رو بسازي.
موفق باشي...
یعنی هیچ راهی نیست؟؟؟؟
منم نیاز دارم
راه رو كه گفتم خدمت شما چي هست. انشاا... كه مورد استفاده قرار بگيره...نقل قول:
نوشته شده توسط staywithme
آخه اون طول ميكشه
فعلا كه راه مناسب تري نيست. اميدوارم دوستان راه حل هاي بهتري ارائه بدن...نقل قول:
نوشته شده توسط staywithme
به اميد يه هواي تازه تر ........... هر چي سعي كرديم پيدا نشد راهي بهتر
سلام؛
راههای گوناگونی وجود داره...
۱. کاهش رنگهای به کار رفته.... البته بستگی به اين هم داره که عمق رنگ بکار رفته در عکس انيميشنی چقدر هست... مثلا کاهش رنگ به ۱۲۸ رنگ يا کمتر
۲. همونطور روزديدار عزيز گفتند تغيير سايز عکس هست... هر چند برای تغيير سايز نيازی نيست تک به تک آنها رو تغيير اندازه بديد... به طور مثال در برنامه ImageReady از منوی Image گزينه ImageSize می توانيد عکس خود را به هر نوع اندازه مورد دلخواه تغيير دهيد و کليه فرمها به صورت اتوماتيک تغيير اندازه داده خواهند شد.
متدهای پيچيده تری که خارج از دانش بنده هست و انشاله شاهين جان شما رو بيشتر راهنمايی خواهند کرد...
ممنون از sa3er عزيز كه صحبتهاي بنده رو كامل كردن. البته پس ميشه گفت تا به حال تنها راه همون adobe image ready هست كه البته ميشه تغييرات زيادي داد. چه در اندازه چه رنگ و چه كيفيت عكس...
هنوزم در ÷ی اونم که حجمو روی عکسم کنه کمه بگه ایول
با ســــلام ..
در مورد انيميشن هاي Gif چون ساختارشون تقريبا مثل تصاوير ويدوئيي هست و از چندين فريم ( قسمت ) ساخته شدن علاوه بر راههايي كه اساتيد اشاره كردن شما ميتونيدتعداد فريم ها رو كاهش بديد ( البته من با adobe image ready كار نكردم و نميدونم كه ميشه يا نه ) ... من براي تدوين فيلم براي كاهش حجم - همين كار رو انجام ميدم البته بحث اون خيلي پيشرفته هست و بستگي به سيستم و ساختار فيلم داره و اينكه فيلم چه نوع استانداردي داره و ...
دوستان من سلام
به نظر من راه ساسر عملی تر باشه حالا من امتحان می کنم خبر می دم
سجاد جان راه شما اصلا عملی نیست چون گیف اگر یک قسمتش حذف بشه خیلی بد جور میشه
با تشکر باز اگه دوستی راه دیگری پیشنهاد کنه متشکرم
درسته يك انيميشن گيف تعداد محدودي فريم داره و قابل قياس با فيلم نيست ولي كم كردن فريم بعضي وقتها امكان پذير هست و ميشه بعضي فريم ها رو كم كرد كه البته يه مقداري به روند حركت انيميشن رو ممكن با اختلال مواجه كنه...
سلام
دوستان عزيزان آخه ........
يه تاپيك درست كردم واسه رفع اشكال . چرا يه تاپيك جديد زدين .
دوست من شاهین جان ابتدا مدیریت شما رو تبریک می گم من به شخص یکی از موافقان مدیریت شما برای انجمن گرافیک بودم امیدوارم در سمت جدید موفق باشید
راستی من تاپیک شما رو ندیدم ببخشین حالا اگر شما اجازه بدهید این تاپیک ادامه پیدا کند
شاهين عزيز من هم به نوبه خودم تبريك مي گم و براي شما آرزوي موفقيت دارم. حالا اگر هم جاي تاپيك اينجا نيست شما ميتوني منتقل كني به همون تاپيكي كه خودتون زديد. البته اگر دوستمون كه اين تاپيك رو زدن موافق باشن...
دوست من سلام
روز دیدار جان منتقل کردن از انجمن به انجمن دیگه امکان پذیر است و من فکر نکنم بشه تاپیکی رو در داخل تاپیک دیگر وارد کرد
اصلا فکر نکنم نظر من مهم باشه چه من مخالف یا موافق باشم نظر اصلی را شاهین جان میدن
با تشکر
متاسفم عزيز اصلا حواسم نبود. پس همين تاپيك ادامه پيدا كنه بد نيست. درضمن ما منتظر اعلام نظر از طرف شاهين جان هم هستيم...نقل قول:
نوشته شده توسط Friend
فقط این رو بگم که من با برنامه ACD see هر کاری کردم نشد
شما دیکه امتحانش نکنید
تنها کاری که کرد این برنامه این بود که کل فریم ها رو به صورت یه عکس مجزا دراورد
تنها کاری هم که من کردم این بود که عکس گیف رو کانورت کردم به خود پسوند گیف همین
دوست عزيز ACD see برنامه بسيار خوبيه ولي كارش اين نيست و اين مشخصه وقتي شما كانورت مي كنيد ACD see تمام فريم ها رو مجزا ميكنه. يعني شما با هر برنامه ديگري هم اين كانورت رو انجام بديد و يا بخواهيد سايز يا حجم رو كاهش بديد اين امر بديهي است كه فريم ها تك تك كانورت و يا... مي شوند. فعلا كه راهي جز Adobe Image پيدا نشده...نقل قول:
نوشته شده توسط ZiTaNiX
ممنون از رهنماییتون
منم باهات موافقم
تنها راهش همون آدوب ایمیج هستش
خواهش عزيز. راهنمايي نبود همفكري بود. موفق باشي...نقل قول:
نوشته شده توسط ZiTaNiX
دوستان گاهي اوقات كه مي رم تو فتوشاپCS2 اين پيام رو مي ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه OK رو بزني مي ره بيرون!!!
بايد چكار كنم؟
عزيز پيغامي كه ميده مشخص نيست چي هست. يعني چيزي ننوسته در اين عكسي كه شما گذاشتي. پس آنيستال كن و دوباره نصب كن. انشاا... كه مشكل بر طرف ميشه.نقل قول:
نوشته شده توسط smmn_203
================================================== =========
در مورد كاهش حجم عكسهاي گيف هم كه بچه هاي همين سايت پي سي ورلد برنامه زير رو گذاشتن. دوستي كه نياز به فشرده سازي داشت يه سر بزنه.
موفق باشيد...
ديدار عزيز كاري كه گفتي انجام دادم ولي هيچ فرقي نكرد!!
عزيز شما پس مشكل رجيستري داري. در اين صورت يه Restore به آخرين تاريخي كه سالم بوده فتوشاپت بكن. اگه بازم حل نشد بايد يه حالي به رجيستري بدي البته اگر كار باهاش رو خوب ميدوني چون همه ميدونند كه قلب ويندوز هست. بهتره با يه برنامه رجيستري تميزش كني البته بعد از آنيستال اسكنش كني كه من MindSoft Registry Cleaner رو پيشنهاد مي كنم. ولي اگر مشكل حل نشد بايد دستي همه رو پاك كني. آخرين راهم كه فرمت هست كه اين رو خودت ميدوني ديگه.نقل قول:
نوشته شده توسط smmn_203
موفق باشي...
چه جوری میشه تو watermark photoshop کرد؟
میشه بهم یاد بدین؟
ممنون
برای اینکه شاید کسی ندونه اسمش چیه ولی کارشو بلد باشه بگم که:
میشه باهاش روی عکس چیزی بندازی (بنویسی) که معلوم شه مال توه ،یعنی یه جور copyright گذاشتن رو عکس و فکر کنم کارای دیگم بکنه که من نمی دونم چیه
عزیز آسونه شما هر چیزی که دوست داری بنویس یا بگذار روی عکس و پس از اون opacity رو تا حدی که فکر میکنی مناسبه کم کن. در عکس زیر به خوبی نشون دادم.نقل قول:
نوشته شده توسط فربد
موفق باشید...
سلام شاهين جان
با تشكر از تاپيك خوبي كه درست كردي
اگه ممكنه واسه من توضيح بديد كه چه جوري ميشه تو فتوشاپ انواع اشكال منحني و غيره رو طراحي كرد .من با برش كار مي كنم اما اصلا كيفيت نداره و تازه اوني كه دلم مي خواد درنمياد
با تشكر منتظرم
ابي جان شما ميتوني از ابزار Pen استفاده كني !
مهدي جان من درست منظور امضات رو متوجه نشدم ولي در هر صورت اگه كاري از دست ما برمياد بگيد دريغ نميكنيم انشاالله كه حالشون زود تر خوب بشه من به نوبه خودم به درگاه حق تعالي دعا ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادربردم؟؟؟نقل قول:
× مادر بردم سوخت فعلا نيستم !
موفق باشيد
يا حق
دكتر جان من مادر برد كامپيوترم سوخته ! اوكي ! در كل ممنون ! براش دعا كن شايد درست شه ! فردا يكي ميخرم ! ! فعلا !
نقل قول:
مهدي جان من درست منظور امضات رو متوجه نشدم ولي در هر صورت اگه كاري از دست ما برمياد بگيد دريغ نميكنيم انشاالله كه حالشون زود تر خوب بشه من به نوبه خودم به درگاه حق تعالي دعا ميكنم
آقا خيلی سوتفاهم باحالی بود :biggrin: :biggrin: :biggrin:نقل قول:
دكتر جان من مادر برد كامپيوترم سوخته ! اوكي ! در كل ممنون ! براش دعا كن شايد درست شه ! فردا يكي ميخرم ! ! فعلا !
آقا ممنون ولی فکر می کردم یه راهی داره که خیلی سریعتر باشه و چندین عکسو با هم بشه watermark کردنقل قول:
نوشته شده توسط Roozedidar
و فکر می کردم اصلا چیزی به اسم watermark تو photoshop وجود داره
به هرحال ممنون از توضیح خوبتون اونم با عکس
مرسی
عزيز راه آسونترم داره و و اونم پلاگينی هست که اين کار رو انجام ميده، ولی متاسفانه من نميتونم بينه اين همه پلاگين که دارم برايه شما پيداش کنم. در ضمن ميشه هر تعداد عکس رو هم بخوای در يه زمان واتر مارک کنی من برايه شما آسونترين راه رو گفتم، اگه خواستيد چندين عکس رو با هم تغيير بديد در فتوشاپ ميتونيد از ادوبی بريج استفاده کنيد که در يک زمان ميتونيد هر تعداد تغيير که بخواهيد بر رويه تعداده زيادی عکس انجام بديد.نقل قول:
نوشته شده توسط فربد
موفق باشيد...
مهندس جان نميدونم چرا به فكر خودم نرسيده بود :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
حالا نميشد خيتم نميكردي خيلي خجالت كشيد :blush:
حواس پرتيه ديگه :rolleye: :blink: :rolleye:
با سلام و تشکر فراوان بخاطر این تاپیک جدید و جذاب که مدتیه دارم دنبالش می کنم . من 2 تا مشکل دارم
یکی اینکه فتوشاپ سی اس 2 رو بخاطر اینکه خیلی سرعت سیستم رو پایین می یاره استفاده نمی کنم و از فتو شاپ 7 استفاده میکنم ایا بعد از 7 ورژنی هست که امتحان شده باشه مشکل پیش نیاره و با اموزشهای شما هماهنگ باشه ؟
من مجبورم تمام صفحات آموزشی رو سیو کنم اما وقتی بازش می کنم عکساشو نشون نمیده ؟ چرا ؟ ایا راه حلی وجود داره ؟
ممنون از راهنمایی
منتظرم
venus سلام !
مشكل اول :شما ميتونيد از Adobe Photoshp cs استفاده كنيد ! (تمام آموزش ها براي Cs ميباشد )
مشكل دوم : از چه مرروگري استفاده ميكنيد ؟