هرکی هر خبری از ارسنال و نتایج بازیاش وبحث تخصصی فوتبال ارستالی داره باسمل الله
Printable View
هرکی هر خبری از ارسنال و نتایج بازیاش وبحث تخصصی فوتبال ارستالی داره باسمل الله
اول کار باید یه تسلیت به Theary Henry_Liubarge گفت.
یه تبریک به fabregas_Rosicky_Helep_Van persi گفت
وضع مصدو میت:
ینس لمن که بخاطر بازی المان انگلیس 2 هفته مصدوم است (دروازبان قشنگه)
المونیا ابوائ هم هالیش خوب شد
کاپی تان گلاس هم 3 هفته مصدومه
و هوادا ران ارسنالم که خوابن ببا پاشین بیاین.
خدا کنه ارسنال مثل پارسال دوچار مصدو میت زیاد نشه
سلام
کسي از جديدترين خريد هاي آرسنال خبر نداره؟
آرسنال در ادامه ی رقابت های لیگ برتبر انگلستان ديروز در برابر آبی های منچستر صف آرایی کرد .آرسن ونگر که تا امروز نشان داده بد جور میداند نقاط ضعف منچستری ها کجاست ديروز هم منچستر سیتی با اریکسون را شکست داد . منچستر سیتی که بازی ها را فوق العاده شروع کرده بود با توهم پیروزی به امارات آمده بود . در دقیقه شصت و هفت ون پرسی پنالتی که خودش به دست آورده بود را به دستان دروازبان منچستر کوباند . در دقیقه ی هشتاد فابرگاس عقاب منچستر را با شوتش بی بال و پر کرد .
اينهم گل فابرگاس:
کد:http://video.arsenal4arab.com/vms/show.php?fid=v8okHaQCgFBvg.wmv
ليست بازيكنان آرسنال در فصل 2008-2007
1. Jens Lehmann
2. Abou Diaby
3. Bacary Sagna
4. Francesc Fabregas
5. Kolo Toure
6. Philippe Senderos
7. Tomas Rosicky
9. Eduardo Da Silva
10. William Gallas
11. Robin Van Persie
13. Alexander Hleb
15. Denilson
16. Mathieu Flamini
17. Alexandre Song
19. Gilberto
20. Johan Djourou
21. Lukasz Fabianski
22. Gael Clichy
24. Manuel Almunia
25. Emmanuel Adebayor
26. Nicklas Bendtner
27. Emmanuel Eboue
30. Armand Traore
31. Justin Hoyte
32. Theo Walcott
Matthew Connolly
Kerrea Gilbert
Mark Randall
بيشتر صحبت هاي ارسن ونجر بعد از بازي با ابيهاي منچستر در مورد هلپ بود ودرمورد پاس گل اون به فابرگاس كه نظر ارسن ونجر رو به خودش جلب كرده بود و همچنيني ارسن ونجر گفت:((اين بازي اون بود ميدونيد. در هربازي با هركيفيتي شما هراندازه كه خوش شانسيد بد شانس هستيد.ولي امروز الكساندر خوب بود گرچه پنالتي را از دست داديم اما اون همكاري خوبي داشت وپاس خوبي داد.وشما متوجه ميشويد كه يك بازي كن چقدر ميتونه تاثير گزار باشه و من اون را به عنوان يك بازي كن دوست دارم.))
ببخشيد بيشتر از اين انگليسي بلد نبودم.
بيشتر صحبت هاي ارسن ونجر بعد از بازي با ابيهاي منچستر در مورد هلپ بود ودرمورد پاس گل اون به فابرگاس كه نظر ارسن ونجر رو به خودش جلب كرده بود و همچنيني ارسن ونجر گفت:((اين بازي اون بود ميدونيد. در هربازي با هركيفيتي شما هراندازه كه خوش شانسيد بد شانس هستيد.ولي امروز الكساندر خوب بود گرچه پنالتي را از دست داديم اما اون همكاري خوبي داشت وپاس خوبي داد.وشما متوجه ميشويد كه يك بازي كن چقدر ميتونه تاثير گزار باشه و من اون را به عنوان يك بازي كن دوست دارم.))
ببخشيد بيشتر از اين انگليسي بلد نبودم.
آرسنال امسال قهرمان هست:27:
"عثمانوف" در راه "آبراموويچ"
يك ميلياردر روسيهاي در پي خريد باشگاه آرسنال لندن است. "عاليشه عثمانوف" روز پنجشنبه همراه به شركتش «رد اند وايت» با پرداخت ٧٥/١١٠ ميليون يورو سهم «ديويد دين» نايب رييس پيشين باشگاه آرسنال را خريداري كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دين ٥٨/١٤ درصد سهام اين باشگاه لندني را در اختيار داشت. عثمانوف از خريد باقيمانده سهام آرسنال در روزهاي آينده خبر داد.
دين با اين كار به نوعي به سران باشگاه آرسنال واكنش نشان داد. آنها در شروع فصل باعث شده بودند دين از سمت باشگاه كنار برود. او اكنون به عنوان مدير مالي شركت عثمانوف بار ديگر و به طور غيرمستقيم به باشگاه لندني باز خواهد گشت.
خريد باشگاههاي ليگ برتر از سوي شركتهاي خارجي به امري عادي در سالهاي گذشته تبديل شده است و امري نادر به شمار نميرود. رومان آبراموويچ ميلياردر نفتي روس هم چند سال پيش باشگاه چلسي را خريداري كرده بود.
مقامات باشگاه آرسنال امضاي قرارداد با لاسانا ديارا هافبك چلسي را تاييد كردند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ توپچيها در آخرين ساعات روز جمعه اعلام كردند مليپوش فرانسوي خط مياني استمفوردبريج را به خدمت گرفتهاند اما مبلغ قرارداد وي را فاش نكردند. ديارا در مصاحبهاي با پايگاه اينترنتي آرسنال گفت: براي آرسن ونگر سرمربي اين باشگاه بسيار احترام قائلم و مجذوب شيوه بازي شاگردان او هستم. ميدانم اين باشگاه اهداف بزرگي دارد و دوست دارم با كمك به آن در اين فصل و فصول آينده افتخارات زيادي كسب كنم.
ونگر نيز در ادامه سخنان ديارا اظهار داشت: لاسانا بازيكني چند منظوره است و حضور او در تيم باعث تقويت آن خواهد شد.
او نه تنها بسيار سختكوش است بلكه بازيكني خلاق است و به راحتي ميتواند در خط مياني و دفاع راست بازي كند.
نایب رئیس پیشین باشگاه آرسنال به این تیم هشدار داد چنانچه می خواهد طعم موفقیت را بچشد باید حضور سرمایه گذاران خارجی در تیم خود را بپذیرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای اسپورتس، نایب رئیس پیشین باشگاه آرسنال پس از اینکه سهام خود را به ارزش 75 میلیون پوند به علیشیر عثمانف ازبک فروخت مجددا علاقمند است به تیم آرسنال بپیوندد. دین می گوید آرسنال در صورتی که خواهان موفقیت است ناگزیر از همکاری با سرمایه گذاران خارجی است.
وی گفت: همه ما می توانیم در آرامش زندگی کنیم. باید خوشحال باشیم از اینکه یک باشگاه فوتبال می تواند سالانه 20 تا 30 میلیون پوند درآمدزایی کند اما این ورزش اکنون به یک بازی جهانی تبدیل شده است. من در خصوص امسال و یا حتی سال بعد صحبت نمی کنم. در یک فرجه 3 ساله این تیم می تواند با حضور سرمایه گذاران خارجی، موفق شود.
دین افزود: در این خصوص می توان تیم چلسی را مثال زد . این تیم در حال حاضر می تواند به موفقیت بلند مدت خود امیدوار باشد. آرسنالی ها می گویند امروز در شکل مطلوبی قرار دارند اما ما در خصوص امروز صحبت نمی کنیم. بحث ما درباره آینده است.
یوفا نیوز: ديدار تيمهاي آرسنال و پورتس موث در چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر انگليس به سود تيم آرسنال به پايان رسيد.
به گزارش یوفا از لندن: در اين ديدار كه عصر امروز يكشنبه در زمين تيم آرسنال برگزار شد ، اين تيم با نتيجه ۳بر يك مهمان خود را شكست داد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" آدبايور " در دقيقه ۸از روي نقطه پنالتي ، " فابرگاس " ۳۵و " روسيكي " ۵۹براي تيم آرسنال و " كانو " ۶۰براي پورتس موث گل زدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه منچستریم ولی خیلی با این تیم جدید آرسنال کیف می کنم.عالین.همشون جوون وتکنیکی ااندو
این وتگر چه مخی تو فوتبال داره.
جوون بودن تيم ارسنال تازگي نداره.ونگر هم تنها مربيه كه خيلي قبولش دارم.از مجسمه فوتباليست ميسازه توپ
امسال جام ماله خودمونه.
:27:
(چلسي هم كه باخت)
دروازه بان آلمانی تیم فوتبال آرسنال قصد جدایی از این تیم راداشته اما با به پایان رسیدن مهلت نقل و انتقالات، انجام این کار میسر نشده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از I Tv ، دروازه بان آلمانی تیم فوتبال آرسنال پس از دو اشتباه فاحش در بازی های آغازین فصل، جایگاه خود را در این تیم از دست داده و قصد داشته به یک تیم آلمانی بپیوندد.
تیم فوتبال شالکه آمادگی به خدمت گرفتن این دروازه بان را داشته اما از آنجا که زمان برای جایگزین کردن او تنگ بوده، آرسن ونگر با این جدایی مخالفت کرده است. او در بازی با پورتس موث هم تماشاگر مانوئل آلمونیا بود .
به گزارش دیلی میل، ونگر پیش از بازی با منچسترسیتی اعلام کرده بود که آلمونیا دروازه بان نخست تیم است و این در حالی است که در بازی با اسپارتاپراگ در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان هم او سنگربان توپچی ها بود. بر پایه این گزارش، این مسائل خشم لمن را در پی داشته تا آنجا که او تصمیم به جدایی از این تیم گرفته بود.
=======
كاش رفته بود از دستش خلاص شده بوديم:27:
دروگبا عقب تر از گیلبرتو
پس از شکست چلسی مورینیو گفت: در نقل و انتقالات خوب خرج نکردیم و تیم اماده نیست . گیلبرتو هم نظرش را غیر مستقیم در این رابطه بیان کرد .
گیلبرتو سیلوا معتقد است آرسنال خرج زیادی این فصل نکرده اما موفق خواهد بود . در این تابستان ونگر ، ادواردو ، فانبیانسکی ، ساگنا و در جمعه ی گذشته دیارا را خرید که تمامی آنها از بازیکنان خوب به حساب میآیند . گیلبرتو درباره ی خرید های آرسنال گفت : بله آرسنال پول زیادی خرج نکرده اما این جوانان مدت هاست با هم بازی میکنند و این موضوع برای هماهنگی در بازی مهم است زیرا همه میدانیم اگر من به سسک پاس بدهم او میداند مهاجمان کجا هستند . باشگاه های دیگر خرید های خوبی داشتند اما ما خرید های ونگر را داریم و وی میداند باید چه کسی را بخرد .
بازرگان ايرانى مقيم لندن موفق به خريد بخش مهمى از سهام يکى از گرانترين باشگاههاى فوتبال جهان شده است.
اردوان فرهاد مشيرى بازرگان ايرانى مقيم بريتانيا به همراه علىشير عثمانف شريک ميلياردر روس خود در شرکت قرمز و سياه (RedWhite) موفق به خريد سهام شرکتAFCPZ مالک و مدير باشگاه فوتبال آرسنال در شمال لندن شدند.
سهام خريدارى شده توسط مشيرى و عثمانف قبلاً متعلق به «ديويد دين» معاون مديرعامل سابق آرسنال بوده است.
در اين معامله قرار است در ازاى فروش سهام، دين به مديريت شرکت «قرمز و سياه» منصوب شود.
عثمانف که ازبکتبار است از حاميان و دوستان ولاديمير پوتين رئيس جمهورى روسيه بوده و سهامدار اصلى کمپانى روسى معدن و فلزات «متالواينوست» است.
مشيرى نيز يک حسابدار قسم خورده است که در زمينههاى مختلف از قبيل امور اعتباري، معادن و املاک فعال است.
اين بازرگان ايرانى در حال حاضر در بسيارى از شرکتهاى بزرگ داخلى و خارجى مدير، عضو هيأتمديره يا سهامدار عمده است. به نوشته وبلاگ گروهى از هواداران آرسنال، مشيرى از سالها قبل در شمال لندن ساکن است و طرفدار آرسنال تيم محلى خود است.
برخى رسانهها اعلام کردهاند که عثمانف با استفاده از تابعيت بريتانيايى شريک خود مشيرى و نفوذ او در اين کشور قصد دارد حوزه فعاليتهاى خود را به اروپاى غربى گسترش دهد.
عثمانوف كه ازبك تبار است سهامدار اصلي كمپاني روسي معدن و فلزات "متالواينوست" و شركت "گازپروم اينوست هولدينگ" به عنوان بخش سرمايه گذاري شركت نفتي گازپروم است."متالواينوست" و شركت "گازپروم اينوست هولدينگ" به عنوان بخش سرمايه گذاري شركت نفتي گازپروم است.
نشريه آمريكايي "فوربس" اخيرا با تخمين ۵/۶ميليارد دلار دارايي عثمانوف از وي به عنوان هجدهمين ثروتنمد كنوني روسيه نام برده است.
با اين همه، برخلاف مورد "كيا جورابچيان" ديگر ثروتمند ايراني تبار مقيم بريتانيا و همكاري پنهان وي با ثروتمندان روس، مشيري در سرمايهگذاري در آرسنال خود سهامدار اصلي و آشكار است.
پيش از اين شايع شده بود كه "آرسن ونگر" سرمربي فرانسوي آرسنال به دليل دوستي ديرينه با معاون سابق مدير عامل اين باشگاه، اعلام كرده كه در صورت واگذار شدن سهام دين به ديگران، از ادامه كار با آرسنال صرف نظر خواهد كرد.
با اين همه ونگر با تمديد قرارداد خود و ضمن تكذيب اين شايعه اعلام كرد كه جنگ ثروتمندان و دست به دست شدن سهام آرسنال، تغييري در موقعيت وي در اين تيم ايجاد نخواهد كرد.
مشيري و عثمانوف اميدوارند تا به زودي بتوانند مذاكره براي خريد تعداد بيشتري از سهام آرسنال را آغاز كرده و سهم خود از اين باشگاه را به ۲۵ درصد برسانند.
هدف اصلي و نهايي عثمانوف و مشيري خريد بيش از ۳۰درصد از سهام آرسنال و در دست گرفتن مديريت باشگاه به عنوان سهامدار عمده است.
با اين همه "كيت الدمن" مدير عامل و سخنگوي دارندگان سهام عمده آرسنال اعلام كرده "دني فيتزمن" و "نينا بريسول اسميت" كه مجموعا مالك حدود ۴۰ درصد از سهام اين تيم هستند فعلا حاضر به فروش سهام خود نيستند و تا هفت ماه ديگر نيز در اينباره تصميمگيري نخواهند كرد.
شركاي ايراني و روس براي خريدن سهام آرسنال رقابت سختي با "استن كرونك" ميلياردر آمريكايي داشتند. كرونك اكنون مالك ۱۲/۱۹درصد از سهام آرسنال است.
از زمان فروپاشي كشورهاي كمونيستي اروپاي شرقي و ظهور طبقه جديد ثروتمندان جوان و ناشناخته در اين كشورها، موجي از علاقه سرمايهگذاري توسط شماري از ميلياردرهاي اين منطقه در باشگاههاي ورزشي بريتانيا ايجاد شده است.
مهمترين مورد از اين دست، "رومن آبراموويچ" مالك روس باشگاه چلسي است و سواي آن ميتوان به "الكساندر گايداماك" ميلياردر روس تبار صاحب باشگاه پورتس موث و "ولاديمير رومانوف" مالك باشگاه اسكاتلندي هارتز اشاره كرد.
در فهرست سالانه ۲۰۰۶-۲۰۰۵ردهبندي باشگاههاي فوتبال جهان از نظر درآمد سالانه، آرسنال با بهاي تقريبي ۱۹۲/۴ميليون پوند در رده نهم جهان قرار دارد.
به نظر من آنری دندان لق آرسنال بود که کشیده شد.دیگه تو او ن شرایطی نبود که کل تیم رو ببره جلو و
نمیذاشت جوونا پیشرفت کنن.
يكي از شاخصه هاي اين باشگاه همينه كه به بازيكن خاصي متكي نيست هركي بود بازيش ميدن چون قبلا باهاش كار شده و همه امادگي لازم رو دارن.حالا باشگاههاي معتبر ديگر رو ببينيد اگر يكي از بازيكنان بزرگشون نباشن بدبخت ميشن.
آرسن ونگر سرمربی فرانسوی تیم فوتبال آرسنال قرارداد خود را برای مدت 3 سال با این تیم تمدید کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه ، پس از جدایی دیوید دین نایب رئیس باشگاه آرسنال از این تیم، گمان می رفت که ونگر هم که رفاقت دیرینه ای با وی داشت از تمدید قرارداد سر باز زند اما او امروز قرارداد جدیدی را با این تیم منعقد کرد. عنوان شده که وی در ازای هر سال مربیگری در این تیم لندنی، 4 میلیون پوند دستمزد دریافت می کند.
برپایه این گزارش، مربی 57 ساله آرسنال هفته گذشته به هواداران این تیم قول داده بود بزودی اخبار خوبی را به آنها خواهد داد . وی پس از انعقاد قرارداد گفت: من فکر می کنم مذاکره برای تمدید قرارداد به معنی آزادی داشتن در کاری است که دوست دارم آن را انجام بدهم. من همیشه با دیوید دین رابطه داشته ام و از این پس هم این ارتباط ادامه خواهد داشت.
نايب رييس سابق باشگاه فوتبال آرسنال انگليس افشا كرد كه "آرسن ونگر" از ماندن در اين تيم بعد از تابستان مطمئن نيست.
به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، "ديويد دين" در ماه آوريل به دليل مخالفت با سرمايهگذاري خارجي و فروش احتمالي باشگاه، آرسنال را ترك كرد و بسياري معتقدند كه ونگر هم بعد از او از اين تيم ميرود.
وي به روزنامه اسكاي اسپورت نيوز گفت : وقتي در ماه آوريل از آرسنال رفتم فكر ميكردم كهآينده ونگر تضمين شده است اما او به من گفت كه در مورد ماندن در اين تيم مطمئن نيست.
دين افزود: به نظر من با توجه به بازيكناني كه ونگر به آرسنال آورده و برنامههاي او در مورد بازيكنان با استعداد، ماندن اين مربي براي آينده باشگاه مهم بود. ماندن در آرسنال تصميم بسيار بسيار بزرگي براي ونگر بود.
قطعا من هم ميخواستم او بماند.
نايب رييس سابق آرسنال اظهار داشت: علاقه من به آرسنال بيانتهاست اما اتفاقات ناخوشايندي روي داد.به نظر من آرسن فرد مناسبي براي مربيگري اين تيم است.
وي با صحبت در مورد تمديد قرارداد ونگر به نظر ميرسد به اين مربي فرانسوي توصيه كرد كه در آرسنال بماند.
دين ادامه داد:هميشه از آرسن ميخواستم كه در اين باشگاه بماند.او فرد مناسبي براي پيشرفت تيم است.درمورد سرمايهگذاري آينده هم بايد منتظر بمانيمتا ببينيم چه اتفاقي ميافتد اما حرفهايي كه هفته گذشته زدم در مورد اينكه ميتوانم تغيير چشم انداز باشگاه را ببينم و اينكه اين تغيير ادامه خواهد داشت، حقيقت دارد.
وي خاتمهداد: خواهيد ديد كه باشگاه به سرمايهگذاري بيشتري نياز پيدا خواهد كرد. قطعا در حال حاضر هيچ برنامهاي در مورد مالكيت باشگاه وجود ندارد.
فابرگاس با بدست آوردن بیش از پنجاه درصد ارای سایت رسمی آرسنال توانست عنوان بازیکن ماه آرسنال لندن را به دست بیآورد . در ماهی که توپچی ها با قدرت و توانایی جوانان خود یک ماه رویایی را ساختند ، فابرگاس با سه گل زده و یک پاس گل به عنوان مرد شماره یک تفنگداران شناخته شد . گل پیروزی بخش او در بازی با منچستر سیتی در این انتخاب هواداران بی تاثیر نبوده است .
فصلی که با پیروزی در برابر فولهامی های لندن آغاز شد تا به اینجا عالی پیش رفته است .گل هلب باعث این پیروزی بود که پاس فابرگاس در به ثمر رسیدن آن بی تاثیر نبود .
فابرگاس با 52% آرا نفر اول
هلب 23 % نفر دوم
کلیچی 8%
و بقیه آرسنالی ها 16% آرای هواداران سرخ های لندن را بدست آورده اند .
فابرگاس در ماهی که گذشت قلب خط میانی آرسنال بود ونگر در باره ی او معتقد است گلزنی های وی تازه آغاز شده است.
ساگنا
ساگنا بازی در برابر پوتموس را از دست داده و باید منتظر ماند تا ببینیم دربرابر تاتنهام بازی میکند یا نه ! سایت باشگاه نام او را همچنان در میان مصدومان قرار داده است .
ینس لمان
وی در بازی آلمان - انگلستان مصدوم شده و همچنان نیمکت نشین است و آلمونیا جانشین وی . با توجه به بازی های خوب آلمونیا احتمال نیمکت نشینی لمان زیاد است .
گالاس
گالاس در بازی آرسنال -بلکبرن مصدوم شد و همچنان مصدومیتش ادامه دارد . وی در دقایق آغازین بازی مصدوم شد و سندروس خود را جای او در زمین دید
اما سندروس هم در بازی با پورتموس کارت قرمز گرفت و کار آرسنال کمی پیچیده شده در آن قسمت زمین .
امانوئل ابوئه
وی در بازی در برابر پراگ مصدوم شده و همچنان نیمکت نشین است
(دكتر آرسنال)
ونگر و تیمش قهرمان میشوند[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر معتقد است پیروزی تیمش در برابر فولهام - که با ضربه روحی هولناکی روبرو بود - نشانه ی خوبی برای قهرمانی تیمش در لیگ برتر جزیره است . ونگر به استناد به بازی دراماتیک آرسنال - فولهام تیمش را قدرتمند و توانا دانست .
ونگر معتقد است تا زمانی که آرسنال بدون شکست بازی های خود را ادامه دهد ، همه چیز خوب پیش میرود . وی با اشاره به پیروزی بر آبی های منچستر و دو پیروزی بدست آورده در لیگ قهرمانان گفت : آرسنال امسال جام به امارات میاورد .
ونگر دز ادامه گفت : من حس میکنم بازی با فولهام نتیجه گیری خوبی بعد از بازی های پیش فصل بود و تاثیر فوق العاده خوبی به روی بازیکنان ما داشت . اگر بازیکنان جاه طلبی و روحیه خود را حفظ کنند ، اگر اتحاد خود را حفظ کنند من ایمان دارم تهدیدی برای لیگ برتری ها خواهیم بود
فابرگاس: چرا آرسنال را ترک کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سسک فابرگاس ملی پوش اسپانیایی باشگاه آرسنال با قاطعیت اعلام کرد که در آرسنال کاملا احساس آرامش و رضایت می کند و به هیچ وجه قصد ترک آرسنال و پیوستن به رئال مادرید را ندارد.
سسک که در در سال 2003 به آرسنال پیوست به خبرنگاران گفت که در آرسنال کاملا راضی است و برای ارتباطش با آرسن ونگر ارزش زیادی قائل است.
فابرگاس به خبرنگاران گفت: من قدر همه کارهایی را که ونگر برای من انجام داده می دانم و در حال حاضر دوست دارم فقط برای آرسنال بازی کنم.
وقتی در تیمی مثل آرسنال چنین مسئولیت های بزرگی را به شما واگذار می کنند چه دلیلی برای ترک باشگاه وجود دارد؟ در اسپانیا مردم شاید بر این عقیده باشند که آرسنال و لیورپول در حد رئال مادرید نیستند در حالی که کاملا برعکس است.
آرسنال ديروز باز هم با جوانان خود توانست 3 بر 1 حریف قدرتمند خود تاتنهام را در زمین این تیم شکست دهد و پس از مدت ها بر صدر جدول قرار بگیرد ...
چلسی در خانه خود نتوانست از سد بلکبرن بگذرد . منچستر هم با گل دقایق پایانی پیروز شد اما باز هم آرسنال توانست با یک بازی کم تر نسبت به حریفانش غیر از لیورپول در صدر جدول قرار گیرد . این از لحاظ روحی فوق العاده است که این جوانان با تعصب آرسنال توانستند با پیروزی به صدر بیایند . ونگر که این فصل را فوق العاده شروع کرده است با پیروزی در این بازی خارج از خانه توانیی و اعتماد به نفس جوانانش را به رخ کشید .
آرسن ونگر، از اينكه شاگردانش در ديدار شنبه شب خود در وايت هارت لين 3 امتياز كسب كردند سر از پا نميشناخت.
به رغم اينكه گرت بال، مدافع تاتنهام با زدن يك ضربه آزاد بسيار دقيق در دقيقه 15 ديدار خانگي تيمش مقابل آرسنال و در هفته ششم ليگ برتر باعث برتري يك بر صفر اسپورزها شد، اما امانوئل آدربايور 2 بار و سسك فابرگاس يك بار براي توپچيها گل زدند تا اين تيم با كسب 3 امتياز به خانه بازگردد.
ونگر كه از پيروزي 3 بر يك تيمش در خارج از خانه به وجد آمده بود ، پس از پايان اين ديدار گفت:"اين پيروزي حاكي از انگيزه و روحيه بالاي توپچيها بود. من از كسب اين پيروزي و اتحاد و همبستگي شاگردانم در اين بازي بسيار راضي هستم و اميدوارم آنها در بازيهاي آتي نيز با همين كيفيت توپ بزنند."
یک سال زحمت و میدان دادن به این جوانان هم اکنون خوب جواب داده است . پس سعی کنیم همواره آرسنال را حمایت کنیم .
با آرزوی تداوم پیروزی های آرسنال در تمامی بازی ها
arsenal.ir و ايپنا
با این که منچستریم ولی میگم اگه من یو قهرمان نشد ایشالا آرسنال میشه
سلام به هواداران بازی زیبا و شناور...با کمی تردید معتقدم آرسنال قهرمان میشه...ولی اگه آنری بود با اطمینان می گفتم...!!!در ضمن گل دوم آدبایور خیلییییییییی قشنگ بود.!!!!!!!!!!!
"آرسن ونگر" بعد از پيروزي 3 بر يك تيماش مقابل تاتنهام به خبرنگاران گفت: هنوز زود است كه دربارهي قهرماني صحبت كنيم اما، ما ثابت قدم و محكم هستيم كه تماشايش خوشايند است.
سرمربي آرسنال ادامه داد: "ما هرگز تيري آنري را فراموش نخواهيم كرد اما، نشان داديم كه تيم در حال رشد و شكوفايي است."
آرسن ونگر كيفيت و توانايي ذهني تيماش را تحريك كننده خواند.
اما، در آن سوي ميدان "مارتين يول" سرمربي تاتنهام دربارهي باخت 3 بر يك تيمش گفت: "تفاوت بين ما و آرسنال تنها در پايان خونسردانه آنها بود."
او ادامه داد: "ما ميتوانستيم بعد از تساوي يك بر يك نتيجه را عوض كنيم اما، اعتماد به نفس كافي براي بردن آرسنال را نداشتيم."
پس از پايان بازي ليورپول و پورتسموث نيز "رافا بنيتس" به خبرنگاران گفت:« زماني كه «جرارد» و «تورس» به ميدان آمدند، در حمله خلاقانهتر كار كرديم.»
او ادامه داد: "ما 18 بازيكن ملي داريم كه هفته گذشته براي تيمهايشان به ميدان رفتند و فكر ميكنم اگر از ابتدا از آنها استفاده ميكرديم تغييري در نتيجه به دست نميآمد."
به نظر تئو و ونگر این بهترین فصل برای موفقیت این بازیکن ۱۹ ساله است.
این بازیکن وقتی از ساوت همتون در January 2006 به آرسنال بیوست تا الان
۳۵ بازی برای این تیم انجام داده.دعوت شدن به ترکیب تیم انگلستان در جام جهانی
و بازی با تیم جدید باعث بیشرفت روز افزون او شد .
وقتی قبل از تعطیلات برسیده شد آیا والکات برای بازی کردن آماده است ونگر با هوشیاری از او حمایت کرد و صراحتا گفت من هنوز مطمئن نیستم که جواب بده.میشه گفت نه و میشه گفت آره.نه چون او اینقدر بازی کرده که بتونه و آره چون هنوز جوونه.او به من گفته بود که این برای او خیلی مهم است.من میدونم که تیمی که در جام جهانی ۹۸ فرانسه قهرمان شد همه بازیکناش از ۱۸ سالگی شروع کرده بودند اگه شما شک دارید که یک تیم با بازیکنان ۱۸یا ۱۹ یا ۲۰ شروع میکنه.او در سنی است که شما ازش توقع دارید خودشو در یک بازی بزرگ نشون بده.گرچه جوون به نظر به نظر میرسه ولی وقتشه که به یک بازیکن واقعی تبدیل بشه
بازي با سويا بسيار زيبا بود .
عجيبه كه چرا سويا اينقدر ضعيف كار كرد .
جدي بازي رو ديدي؟نقل قول:
كدوم شبكه نشون داد؟
كيا خوب بازي كردند؟
من بازي رو نديدم . چون نشون نداد . در اخبار ورزشي گلها رو ديدم .
بد جوري گل خوردن .
یعنی شما از روی گل ها میتونین کل بازی رو حدس بزنین؟:18:نقل قول:
من یو که حتما" قهرمانه ولی منم موافقم بعد از من یو ارسنال قهرمان بشه:20:نقل قول:
آرسن ونگر "سرمربی آرسنال ادامه مسير بدون "تيری آنری" را قمار دانست اما، از آمادگی كامل تيمش در رقابتهای آتی اطمينان خاطر دارد.
بازيكنان جوان ونگر با چهار پيروزی و يك تساوي از 5 بازي در صدر جدول ليگ برتر انگليس قرار دارند؛ و با اين حال سرمربي آرسنال باور دارد كه راه زيادي پيش از توزيع جام نقرهاي مانده است.
آرسن ونگر درمورد جدايي آنري گفت: "جدايي آنري براي من قمار بزرگي بود كه هنوز در آن برنده نشدهام، چون ما تنها 5 بازي انجام دادهايم و اين چيزي نيست."
ونگر كه با نارضايتي اجازه داد ستاره تيماش به بارسلونا بپيوندد، ادامه داد: "ميدانم كه با از دست دادن آنري ريسك بزرگي انجام دادم اما، نميتوانيد از امانوئل آدبايور بگذريد. در دوره او شما مجبور به بازي دادناش هستيد."
سرمربي آرسنال با اشاره به شروع موفقيت آميز تيماش در ليگ برتر گفت: "من از شروع خوب تيم شگفتزده نشدهام؛ اما، آنها آرزوهاي مرا تقويت كردند. آنها باور مرا كه اين تيم ميتواند خوب كار كند را محكمتر كردند ولي مجبوريد كه اين باور را در زمين بازي نشان دهيد."
كولوتوره دفاع 26 ساله آرسنال كه يكي از بازيكنان تاثيرگذار در اين فصل ليگ برتر بوده درباره جدايي آنري گفت: "تيري آنري بازيكن ارزشمندي براي ما بود، ولي نميتوانيد از ديگر بازيكنان انتظار داشته باشيد تا مانند او باشند."
او ادامه داد: ميتوانيد ببنيد كه هر كس مسووليت خود را دارد. در حال حاضر ما از هر جاي زمين ميتوانيم گلزني كنيم و براي يك تيم كه بخواهد از گلزني تيم جلوگيري كند بسيار سخت است ،چون با بازيكناني مثل سس فابرگاس، الكساندر هلب، فان پرسي، روسيچكي و آدبايور خطر از هر جايي ميآيد كه اين تفاوت تيم ما در اين فصل است."
آرسن ونگر مربی آرسنال در بازی شنبه مقابل دربی کانتی فقط میتواند از ۱۱ بازیکن اصلی تیمش فقط ۶ نفر از آنها را استفاده کند زیرا در این روزها آمار مصدومان افزایش داشته است.
گروه ۴ نفره مصدومان آرسنال عبارت اند از ینس لمان دروازه بان - امانوئل ابوئه دفاع و ویلیام گالاس هافبک که مدتی است بازی نکرده اند.در بازی دیشب مقابل سویا که ۳:۰ به نفع آرسنال تمام شد توماس روسیچکی در نیمه اول مصدوم شد.
به گزارش تلویزیون آرسنال(Arsenal TV) در چهارشنبه , آرسن ونگر به احتمال زیاد ۲ نفر دیگر را هم به گروه چهارتایی مصدومان اضافه میکند.این دو بازیکن کسانی نیستند جز فیلیپ سندروس از ناحیه مفصل ران و الکسندر هلب از ناحیه زانو که در بازی چهار شنبه دچار مصدومیت شدند
كيت ادلمن، مدير باشگاه آرسنال فكر ميكند اين باشگاه براي اينكه مدعي قهرماني باشد نيازي به هزينه كردن بيليونها پوند سرمايه ندارد.
به گزارش ايپنا؛ به رغم اينكه ماههاست كه در مورد روي آوردن سرمايهگذاران خارجي به باشگاه آرسنال شايعه پراكني ميشود و هفته پيش نيز گزارش شده علي شير عثمانف، بيليونر روسي با خريد سهام ديويد دين، نايب رئيس سابق آرسنال علاقهمندياش را به خريد بخش عمده سهام اين باشگاه نشان داده است، اما ادلمن تاكيده كرده نيازي به سرمايههاي كلان خارجيها ندارند و توپچيها در بهترين شرايط قرار دارند و ميتوانند جزو مدعيان قهرماني ليگ برتر امسال باشد.