از این که بهم امید دادین ممنونم
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
نقل قول:
سلام مصطفی جان خوبی
آقا خوشحال شدم بازم شروع کردی کاراتو گزاشتی
ای ول اینم خوب شده
سلام داداش:20: ... متشکرم:5:
شما لطف دارین ....
نقل قول:
سلام
آشپزخونه و کیس و سه تای دیگه تایید می شن :31: مخصوصا آدمه جالب شده.
ماشینه هم دیدم خوشگله ولی تو چرخوندنش اشتباه کردی نمیدونم چکار کردی چون اصلن حال تفکر ندارم ولی اگه لینک می کردی بهتر می شد و مدلشم بد نبود در کل ایول و ادامه بده :10:
خونه هه یادم رفت :31: خوشگل شده تازه اگه رو سیستم من بود که باید می رفتی فردا بیای :10:
سلام:20:
در مورد ماشین هم خودم متوجه ی اشتباهم شده بودم اما چون سه بار رندر گرفته بودم و هر بار یه شب تا صبح (البته تا جایی که یادم می آد) طول کشید دیگه حال تنظیم بیشتر نبود
خوب تایپیکهای من یه خوبی داره و اون هم اینه که آدم های مستضعف (مثل خودم) با دیدن سیستمم به کار خودشون برای مکس امید وار می شن :27:
سپاسگذارم
نقل قول:
سلام
آقا کارهات خوب شده فقط همونطور که خودت گفتی نور پردازی ضعیفه و رندرم باید بیشتر کار کنی....موفق باشی
بله درسته ... متشکرم :20:
نقل قول:
آقا خيلي خوبه.
موفق باشي.
ممنون ... همین طور شما موفق باشین :10:
نقل قول:
آشپزخونه خیلی خوب در اومده.از نظر اینکه فضاش خالی نیست.اما اگه با منتال ری رندر میگرفتی چی میشد.
کیسه هم خیلی با جزییاته آفرین.اون آدمه هم بدک نیست چرا همه انقدر نا امید هستند.
متشکرم ...:10:
ناامیدم ؟ چون با اون کارهایی که می خوام درست کنم خیلی فاصله دارم .... هر چی بیشتر از مکس یاد می گیرم تازه متوجه می شم هیچی بلد نیستم . . . ( اینو کاملا جدی می گم :41:)
:41: حالا عیب های خونه که خودم هم متوجه شون شدم اما به خاطر اینکه دیگه خسته شدم و حوصله نداشتم درستشون نکردم رو می گم : اون خونهه متریال سنگ " تراورتن طلاییش" خیلی تکرار داره و ضایع شده ... آسمون هم مشکل اساسی داره