با سلام می خواستم ببینم اگه بخوام در حین بازی از صحنه های بازی عکس بگیرم چه جوری باید اینکارو انجام بدم یعنی نرم افزار یا سخت افزار خاصی لازمه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .:10:
Printable View
با سلام می خواستم ببینم اگه بخوام در حین بازی از صحنه های بازی عکس بگیرم چه جوری باید اینکارو انجام بدم یعنی نرم افزار یا سخت افزار خاصی لازمه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .:10:
این که کاری نداره
خوب دقت کن
تو صفحه کیبردت یک چیزی هست (prt-scs( این را نگاه کن این را بزن عکس پرینت هم روش کشیده (شاید)
بعد بیا تو paint کنترل و دکمه ی v را فشار بده همین بعد سیو کن!11
مشکلی داشتی بگو!
البته باید قبلش Ctrl رو هم بگیرینقل قول:
بعد بیا تو paint کنترل و دکمه ی v را فشار بده همین بعد سیو کن!11
من یه جا خونده بودم برای عکس گرفتن از بازی یه برنامه بود البته با کیفیت عالی ولی اسمش یادم نیست
بهترین برنامه برای این کار Fraps هست که هم عکس و هم فیلم هنگام بازی باهاش میتونید بگیرید .
از لینک زیر میتونید نسخه کامل و رجیستر شدش رو دانلود کنید :
کد:http://www.mediafire.com/?ftnhswmhmn3
تو اکثر بازی ها کلید هایی هست که بشه باهاش از محیط بازی عکس گرفت که تو اکثرشون کلیدهای F11 و F12 هستند .
به نظر من بهترین برنامه برای عکس گرفتن Zd Soft Game Recorder هستش . هم میتونی فیلم برداری کنی هم عکس بگیری
آقا ممنون فقط بگو ببینم کار کردن باهاش چه جوریه ؟ میتونی کمک کنی؟نقل قول:
دست همه درد نکنه
خيلي با حال بود !
يه چيز ديگه !: برنامه اي ميشناسيد كه با كيفيت hd فيلم از بازي بگيره ؟؟؟؟
یک سوال؟عکسایی رو که از بازی میگیریم چطوری میتونیم توی این سایت به نمایش بزاریم.درست مثل بقیه؟کجا باید آپلودش کنیم؟
برای ایراننقل قول:
یک سوال؟عکسایی رو که از بازی میگیریم چطوری میتونیم توی این سایت به نمایش بزاریم.درست مثل بقیه؟کجا باید آپلودش کنیم؟
وکد:www.tinypic.com
عالیه.کد:www.supload.com
فقط [PHP]www.picoodle.com[/PHP]نقل قول:
اون یکیها سرعتشون خیلی کمه
نه.منظور من این بود تصاویری رو که میگیریم چه جوری توی خود سایت به نمایش بزاریم.نه اینکه فقط لینکشونو بدیم.الان کاری که بچه ها میکنن چه جوریه؟خود تصویر رو توی سایت به نمایش درمیارن.اما چطوری؟
من که Ctrl اینا حالیم نیست فقط یک دکمه روی کیبوردم هست که عکس پرینتر روشه به نامه Prt-sc Sys Rq اینو میزنم عکس میگیره بعد هم دکمه Start رو میزنم از بازی میاد بیرون بعد تو Start میرم تو All Programs بعد هم Paint رو پیدا میکنم اونجا میرم تو Edit بعد هم Paste بعد هم Save میکنم:21:نقل قول:
این که دیگه Ctrl اینا رو نمیخواد به همین سادگی بود:13:
یک عکس کوه و خورشید اون بالا میبینی پیش رنگ و ... ولی قبلش برو عکس رو توی یکی از سایتا برای عکست یک لینک بگیر بعد که لینک رو گرفتی Copy کن و بعد کلیک کن رو همون کوه و خورشید بعد لین رو بده:46:نقل قول:
تموم شد:21:
همه ی اینکارار رو کردم.اما عکسم رو نمیدونم چرا نمیاورد.(منظور رو تصویرش ضربدر میزد یعنی قابل نمایش نیست)پسوندش باید چی باشه؟bmp قبول نیست نه؟
باید JPG-JPEG-JPE-JFIF باشه :10:نقل قول:
البته اینایی رو که گفتم یک گزینس اونجا:31:من اسم کل گزینه رو نوشتم:31:
يه چيز ديگه هم هست وقتي اين عكسه رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميزني يه نوار اون بالا مياد هرچي توش نوشته بايد پاك كنينقل قول:
من برای paste کردن گفتمنقل قول:
من که Ctrl اینا حالیم نیست فقط یک دکمه روی کیبوردم هست که عکس پرینتر روشه به نامه Prt-sc Sys Rq اینو میزنم عکس میگیره بعد هم دکمه Start رو میزنم از بازی میاد بیرون بعد تو Start میرم تو All Programs بعد هم Paint رو پیدا میکنم اونجا میرم تو Edit بعد هم Paste بعد هم Save میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که دیگه Ctrl اینا رو نمیخواد به همین سادگی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای Paste کردن یک نوار اون بالاس بزن رو Edit بعد هم Paste کن:10:نقل قول:
راه ساده تر براي past كردن : ctrl + V كه ايشون توضيح دادننقل قول:
خب عکستو از کجا میاری اگر از روی کامپیترت کپی کنی جواب نمیده اگر هم ادرس یک صفحه ای رو بدی که به جز اون عکس چیزای دیگه هم تو صفحه باشه باز هم جواب نمیده باید فقط عکس تو صفحه باشه نه چیز دیگه ای مثل وقتی سرچ گوگل رو میزنی و یک عکس رو بزرگ میکنینقل قول:
باید عکست رو در در یکی از سایتها اپلود کنی مثلا همین سایتبعد از اپلود عکس چند تا گزینه برات میاره که اگر در قسمتthumbnails یکی از اون گزینه ها رو که نوشته forum 1 یا forum 2 رو کپی میکنی توی صفحه پاسخت بعد ارسال جواب رو که بزنی خودش به صورت بزرگ نشون میده در ضمن هر نوع پسوندی رو میتونی اپلود کنیکد:http://www.picoodle.com
:40:
چه جوري ميشه عكس گرفت كه با كيفيت باشد
من یکی که هر وقت بخوام از یک بازی عکس بگیرم از کلید print Screen SysRq استفاده میکنم.اینم یک نمونه از عکسی که از بازی PES گرفتم .البته اندازه واقعیش 900*1440 است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری نداره دیگه دکمه PrtScr Sys Rq رو از رو صفحه کلید فشار میدی دیگه با همون کیفیت تو خود بازی میادنقل قول:
چه جوري ميشه عكس گرفت كه با كيفيت باشد
ممون دی دیسک جون.ولی چند روزی میشه بچه ها مشکلمو حل کردن.تغییر پسوند عکس راه حلش بود.بازم ممنون که به فکرم بودی.
خواهش میکنم قابلی نداشتنقل قول:
:40: