آموزش بکارگیری پست الکترونیکی ( Email ) توسط برنامه outlook ( فارسی )
حجم : 623 کیلوبایت
آموزش بکارگیری پست الکترونیکی ( Email ) توسط برنامه outlook ( فارسی )
حجم : 623 کیلوبایت
عالی
تشکر.
عزيز خرابه كه !!!
چرا دانلود نميشه آخه ؟؟؟
سلام ، تا الآن 158 دانلود داشتیم ... فایل تو خود فروم آپ شده و لینک اون ثابته ... دوباره بگیرید ، با دقت بیشتر ...نقل قول:
.
عالی متشکرم
من که دارم دانلودش می کنم
ممنون...
خیلی به کارم اومد...
خسته نباشی...
مرسی عزیزم.ممنون.خیلی باحال بود.
خيلي جالب است چون از Outlook كسي در ايران خبر ندارد...
نشد دانلود کنم
نقل قول:
سلام ... پست اول ، روی لینک فایل ( یعنی outlook.pdf ) رایت کلیک بفرمایید و بعد آپشن Save Target As رو انتخاب بفرمایید ... با استفاده از Save ( در پنجره بعدی ) فایل رو ذخیره کنید ... موفق باشید ...
.
ممنون ولی من یکم مشکل دارم می شه برام توضیح بدی .
من از شبکه داخلی شرکت استفاده می کنم و متصل به دامین از اینترنت استفاده می کنم .
آیا می تونم از Outlook استفاده کنم ؟
سلام ... برای رسیدن به جواب دقیقتر و کاملتر ، سوال خودتون رو توی یکی از انجمن پایین ( یا زیر شاخه های اونها ) مطرح بفرمایید ... دوستان زیادی اونجا هستند زودتر به نتیجه میرسید ، و البته به جواب دقیق ... موفق باشید ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =================> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ===> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
ممنون خيلي خوب بود
khile khob bod merci!
اگه با dap دانلود میکنی نمیشه باید غیر فعال بشه.نقل قول:
نقل قول:
سلام ... Hotmail ندارم ... انجمن پایین ( یا زیر شاخه های اونها ) و تاپیکهای مربوط به Hotmail در انجمنهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید... دوستان زیادی اونجا هستند حتمآ به جواب میرسید ... موفق باشید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =================> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیکها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.