برزین تو
از بایرنی ها
فراز و رامیار رو میشناسم
راستی میدونی میثم مدیر سایت بایرنیه؟؟:20::5:
برزین تو
از بایرنی ها
فراز و رامیار رو میشناسم
راستی میدونی میثم مدیر سایت بایرنیه؟؟:20::5:
اینم عکس قهرمانی بایرن در سال 2001 لیگ قهرمانان
کد:http://www.wldcup.com/pictures/wld2006/0606/pic306.jpg
دیشب که بایرن باخت!!!!!!!!!!!
بایرن امسال بازیکن های خوبی خریده ولی همیشه اسم ها
نسیتن که تیم رو به قهرمانی می رسونن.
متاسفانه امسال بایرن از مربی ضربه می خوره.ممکنه تو بوندسلیگا موفق باشه
ولی توی اوروپا به نظر نمی رسه حرفی برای گفتن داشته باشه.
ببینم بایرن امسال تو جام قهرمانان نیست؟
نه :41:نقل قول:
چهام شد تو بوندس لیگا
...........................
آرش جان مربی باین چشه مگه
اتمار هیتسفلد 2001 بایرن رو قهرمان کرددر لیگ قهرمانان
....................................
رامیار کجایی
بایرنی ها کجان
فراز........
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــه
چی دارم میبینم:27:
بسی حال کردم بسیار:31:
لیول به بایرن و هر چی بایرنیه
==================
ارش تو اینجا چه میکنی؟:13:
مگه تو میلانی نیستی؟
ای خدا بزنه امسال میلان تو مرحله ی مقدماتی جام باشگاه ها سوم بشه
بیاد تو یوفا وانوقت بخوره به بایرن
انتقام این دو سال رو بگیریم
چقدر فاز میده:27::27::27:
اوتمار هیتسفلد مطمئنم امسال همه رو راضی میکنه
بازی ای رو هم که به بارسا باخت رو دیدین؟
اولا اینکه بازی کاملا متعادل بود
بعد هم گل رو مسی اینقدر قشنگ زد
که هر دروازبانی هم بود نمی تونست بگیره
به نظر من غیر قابل مهار بود
به هر حال من به این فصل بایرن خیلی خوشبین هستم:46:
رئیس باشگاه بایرن مونیخ از مهمت شول به عنوان یکی از بازیکنان به یادماندنی باشگاه بایرن یاد کرد و از زحمات او طی سال های حضورش در این تیم قدردانی کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، کارل هاینز رومینیگه در گفتگو با سایت باشگاه بایرن مونیخ اظهار داشت: او( شول) برای باشگاه بایرن بازیکن مهمی بود. باشگاه بایرن مونیخ با بازیکنان خود مشارکت دارد و شول یکی از بازیکنانی بود که تعهد بسیاری به این باشگاه داشت و منصفانه در این تیم تلاش کرد.
وی درادامه تصریح کرد: هواداران بایرن مونیخ از صمیم قلب مهمت را دوست دارند و ما نیز به این بازیکن علاقمندیم و در آینده با او ارتباط خواهیم داشت. او برای چند ماه از فوتبال فاصله می گیرد که این امر کاملا طبیعی است . پس از آن می نشینیم و در خصوص آینده کاری او در باشگاه با یکدیگر مذاکره می کنیم.
مهمت شول 15 فصل برای تیم فوتبال بایرن مونیخ به میدان رفت و 8 بار به همراه این تیم به عنوان قهرمانی بوندس لیگا دست پیدا کرد. او در سال 2001 با بایرن قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد و در سال 1996 هم با این تیم قهرمانی جام یوفا را جشن گرفت.
خبرگزاری مهر
ّّّّّّّّبابا تو هر تایپیکی میرم گیر میدن مگه تو میلانی نیستی اینجا چیکار می کنی!!!!!نقل قول:
من تو این تایپیک یا هر تایپیک دیگه به عنوان یک فرد بی طرف نظر میدم.
اصلا هم به هیچ وجه من الوجوه تن به کل کل نمی دم :46:
قبلا هم گفتم بازم میگم به نظر بایرن با هیتسفلد ممکنه قهرمان بوندسلیگا بشه
ولی رقابت توی اروپا با آلمان فرق می کنه . درسته که بایرن با این مربی یک بار تونسته
به قهرمانی برسه ولی به نظرت یک قهرمانی کارنامه خوبی محسوب میشه؟
به هر حال بایرن در حال حاضر یکی از بهترین تیم های تاریخشو جمع کرده حیف که این تیم
یک مربی بهتر هم نداشته باشه.
عزیم ارش جاننقل قول:
بهتره که یاد اوری کنم هیتسفلد سه یا 4 سال قبلش هم با دورتموند قهرمان اروپا شده بود:27:
رامیار جان من نظرمو گفتم.
به هر حال خوبه که طرفدارای بایرن راضی هستن
من فقط میگم که میشد مربی بهتری رو انتخاب کرد.
حالا دیگه بی خیال اینشاالله بایرن هم قهرمان بوندسلیگا میشه و هم قهرمان جام یوفا.
راستی توی بازی اول لیگ بایرن با چه ترکیبی بازی کرد؟
دقیقا رامیار جاننقل قول:
اتمار هیتسفلد ولی متخصص حذف کردن رئال هستش
با این خیلی حال میکنم
.........................
فراز کجایی
به به بالاخره بایرنی های عزیز دست بکار شدن و تاپیک خوبی زدن
به امید قهرمانی بوتدس لیگا و یوفا
در جواب آرش جان
بایرن بازی اول مقابل روستوک رو 4 4 2 بازی کرد ولی هنوز هم بدلیل نداشتن یک بازیساز مطمئن و قهار
در هافبک ها خبری از هافبک هجومی نبود
عجیب تر اینه که در این ترکیب اوتمار هیتسفیلد شواین اشتایگر رو در سمت راست و ریبری رو در سمت چپ بر خلاف تخصص هاشون قرار داده بود
و همینطور که گفتم بدلیل نداشتن بازیکن بازیساز خوب بیشتر برنامه های تاکتیکی از کناره ها بود و تقریبا" هر سه گل هم از همین طریق زده شد
اوتمار هیتسفیلد:کلوزه دیگر بچه نیست
هفتهي دوم رقابتهاي بوندسليگا، بايرن مونيخ راهي شمال آلمان خواهد شد تا برابر وردربرمن حساسترين ديدار هفته را برگزار كند. بيترديد همه نگاهها در اين ديدار معطوف به ميروسلاو كلوزه خواهد بود. او پس از سالها برابر باشگاه پيشين خود حاضر خواهد شد.
، تيم مونيخي در حالي راهي «وزر» ميشود كه دوست دارد همه حرف و حديثها دربارهي پيوستن ميرو از برمن به مونيخ پايان يافته باشد.
اوتمار هيتسفلد، سرمربي بايرن پيش از اين ديدار از پيروزي و گرفتن هر سه امتياز بازي از سوي شاگردانش خبر داد. او گفت:« ما به برمن ميرويم تا سه امتياز بازي را به دست بياوريم.»
كلوزه چه؟ هيچ. او حتي يك كلمه نگفت. دوربينهاي تلويزيوني كه به محل تمرين بايرن مونيخ رفته بودند، دست خالي بازگشتند چرا كه «ميرو» هيچ گفتوگويي دربارهي ديدار شنبه انجام نداد.
او آخرين حرف را دربارهي بازگشت به برمن پس از پايان بازي خداحافظي مهمت شول، يعني چهارشنبه به زبان آورده بود، او پس از بازي گفت:« بيشتر از بازيهاي ديگر عصبي نيستم و در برمن هم ميخواهم گلزني كنم. سوت يك يا چند تماشاگر به گوش خواهد رسيد اما، مشكلي وجود نخواهد داشت.»
هيتسفلد هم موضوع كلوزه را با صحبت دربارهي مسايل ورزشي عوض ميكرد. او از بازي پرهيجاني گفت كه در آن از بايرن مونيخ انتظار دارد سه امتيازش را جمعآوري كند.
به نظر ميرسد اين ديدار، بازي خداحافظي كلوزه از برمن باشد. اين مراسم در پايان فصل گذشته انجام نشد، چون آن زمان روشن نبود كه آيا برمن در فصل ٢٠٠٨ / ٢٠٠٧ هم كلوزه را در تركيب خود ميبيند يا خير.
در هر حال مهاجم لهستاني الاصل تيم ملي آلمان بايد انتظار برخوردهاي نه چندان دوست داشتني هواداران و هم تيميهاي سابقش را داشته باشد.
هيتسفلد دربارهي انتظارش از كلوزه گفت:« ميروسلاو كلوزه ديگر بچه نيست. او بازيكن تيم ملي آلمان است ودر رقابتهاي جام جهاني هم ظرفيت رواني بالايش را اثبات كرده است. او به خوبي ميتواند با فشارها كنار بيايد.»
فرانك ريبري، ستاره فرانسوي بايرنيها هم گفت كه هم تيمياش در اين بازي به پشتيباني ويژهاي نياز دارد. او گفت:« ميدانيم كه براي «ميرو» بازي ويژهاي است. از اين رو با او زياد صحبت ميكنيم. اعتماد به نفسش را افزايش خواهيم داد و بيشترين حمايت را از او انجام ميدهيم. شخصا براي او آرزو ميكنم زنندهي گل پيروزي باشد.»
آسيب ديدگي چند روز پيش كلوزه باعث نخواهد شد تا او براي ديدار با برمن مشكل داشته باشد. مارسل يانزن غايب بزرگ بايرن خواهد بود. او در تمرينهاي روز پنجشنبه آسب ديد و اين بازي را از دست داد.
هيتسفلد در برابر اين پرسش كه آيا بايرن همانند بازي هفتهي گذشته با روستوك زوج وني - كلوزه را در خط حملهاش ميبيند يا خير حرفي نزد و تنها گفت:« ما روز شنبه تصميم ميگيريم. از دو امكان برخوردار هستيم: يا لوكاتوني - كلوزه و يا تنها كلوزه (توني) با يك گزينه ديگر.»
غیبت مرد یازده میلیون یورویی مونیخی ها
مارسل يانزن، مدافع چپ و تازه وارد بايرن مونيخ در تمرين پنجشنبهي اين باشگاه آسيب ديد و ديدار شنبه برابر وردربرمن و تيم ملي آلمان برابر انگلستان را از دست خواهد داد.
، آسيب ديدگي اين بازيكن باعث خواهد شد تا كريستين لل در بازي برابر وردربرمن جاي او را در زمين پر كند.
بايرن مونيخ چهارشنبه شب در ديداري كه به مناسبت خداحافظي شول از دنياي فوتبال برگزار شد، لل و لام را به عنوان مدافعان كناري در زمين ميديد. لام در اين ديدار همچون فصل گذشته در سمت چپ بازي ميكرد و لل در سمت راست حضور داشت.
اين در حالي بود كه يانزن در بازي برابر هانزاروستوك در گوش چپ قرار داشت و لام به سمت راست فرستاده شده بود. بايرن اين بازي را يك بر صفر به بارسلوناي اسپانيا واگذار كرد.
بايرن هفته نخست بازيها را با پيروزي 3 بر صفر به پايان رسانده بود. يوآخيم لو، سرمربي تيم ملي آلمان انتخاب گزينهي جايگزين براي يانزن را به پايان بازيهاي هفته دوم بوندسليگا موكول كرد.
يانزن در فصل نقل و انتقالات از بوروسيا مونشن گلادباخ راهي بايرن مونيخ شد.
هشدار سران بایرن
رومینیگه:نه مغرور میشویم و نه قهرمان شده ایم
سران بايرن مونيخ با وجود شروع بسيار خوب اين تيم در رقابتهاي بوندس ليگا، خواستار توقف هيجانها در تيمشان شدند.
كارل هاينس رومنيگه مرد شماره ي دو باشگاه در اين باره گفت: اين شروع بسيار خوبي بود كه ما آرزويش را داشتيم، با اين حال نه در خواب غفلت فرو خواهيم رفت و نه معتقديم اكنون پس از گذشت يك روز از رقابتها قهرمان بازيها شدهايم.
بايرن مونيخ كه با خرج كردن 70 ميليون يورو در فصل نقل و انتقالات بسيار فعال ظاهر شده بود، در بازي نخست توانست 3 بر صفر روستوگ را شكست دهد.
رومينگه ادامه داد: ما ميدانيم كه بايد باز هم به سختي كار كنيم، اين به تمركز و مسئوليت بالاي بازيكنان ما نياز دارد تا به اهدافمان برسيم. ميدانيم كه تيم خوبي داريم، با اين حال نسبت به غرور و تكبر بازيكنان هشدار ميدهم. مهاجم سالهاي دور تيم ملي آلمان انتظار دارد كه بايرن در دومين بازي فصل برابر وردبرمن مورد آزمايش جديتري قرار بگيرد. چرا كه برمن از روستوك تازه صعود كرده به بوندس ليگاي يك قويتر است.
او در اين باره گفت: در برمن با مانع بلندتري روبرو هستيم. حريف ما از كيفيت بهتري برخوردار است و در سالهاي اخير همواره كار سختي برابر اين تيم داشتهايم، از اين رو مي گويم پيروزي بر برمن عالي است اما، نباختن به اين تيم هم بد نيست.
بازيكن سالهاي دور بايرن مونيخ دربارهي بازگشت كلوزه به ورزشگاه وزر گفت: اين بازي براي خريد 12 ميليون يورويي بايرن مونيخ امتحان ويژهاي است. براي او بازي در برمن چندان مطلوب نخواهد بود، با اين حال ميدانم كه ميرو شخصيتي فوقالعاده از خود نشان خواهد داد.
به گمان رومنيگه جنجالها بر سر پيوستن آقاي گل جام جهاني از برمن به بايرن مونيخ ديگر جايي براي اين بازي نخواهد داشت: «ما در اين باره حرفي نخواهيم زد معتقدم كه برمن هم علاقهاي ندارد كه بخواهد در حاشيه اين بازي به نفرت عليه بايرن مونيخ يا خود ميروسلاو كلوزه دامن بزند.»
بابا ایول
بایرن 4 وردربرمن 0
نه بابا مثل اینکه بایرن می خواد با یه اختلاف خفن قهرمان بشه.
گل های بازی :
ریبری 31 - تونی 51 - آلتینتاپ 79 - اوتل 87
به همه بایرنی ها تبریک میگم.
تيم بايرن مونيخ عصرشنبه در ادامه هفته دوم رقابتهاي فوتبال قهرماني دسته اول باشگاههاي آلمان (بوندسليگا) مقابل تيم وردربرمن به يك پيروزي پرگل دست يافت.
بهگزارش خبرگزاري فرانسه، دراين ديدار كه در ورزشگاه "ورستر استاديوم" وردربرمن برگزار شد، تيم بايرن مونيخ با نتيجه پرگل ۴بر صفر ميزبان خود را شكست داد و درصدر جدول رده بندي باقي ماند.
عجب تیمیه این بـــــــایـــــــــــــــ ـرن
حال کردم
بایرن درس خوبی به برمن داد
دمش گرم
:5:
یه عکس از الیورن کان
دیوونشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمرهي كيكر اعلام شد
كيا باز هم 4 شد
ريبري بازيكن هفته
شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي مهدوي كيا پس از دومين حضورش با پيراهن اينتراخت فرانكفورت در رقابت هاي بوندس ليگا كه با تساوي دو بر دو اين باشگاه همراه بود، از اين نشريه نمرهي 4 را دريافت كرد. او در هفته ي نخست هم همين نمره را به دست آورده بود.
وحيد هاشميان اين هفته براي تيمش به ميدان نرفت.
فرانك ريبري، بازيكن فرانسوي ميانه ي ميدان بايرن مونيخ كه اين هفته نخستين گل خود را در بوندس ليگا به ثمر رساند، به عنوان بهترين بازيكن هفته انتخاب شد.
میرو مصدوم شد
ميروسلاو كلوزه مهاجم ژرمنها در جريان ديدارهاي هفته دوم بوندسليگا آسيب ديد تا حضورش در ديدار سنتي انگلستان و آلمان با ابهام روبرو شود.
ميرو كه در پيروزي چهار بر صفر بايرن مونيخ برابر وردربرمن باشگاه سابقش به ميدان رفته بود، از ناحيه زانو آسيب ديد. معاينههاي دقيقتر روي اين بازيكن روز يكشنبه (دیروز) انجام گرفت تا وضعيت اين بازيكن روشنتر شود.
اوتمار هيتسفلد سرمربي بايرن دربارهي آقاي گل رقابتهاي جام جهاني گفت:«ميرو درد زيادي داشت. حضور او در بازي چهارشنبه بسيار بسيار سوال برانگيز و مبهم است.»
تیم منتخب هفته دوم بوندس لیگا
دروازه بان: لاتسوکا (بوخوم)
مدافعين: کمپانی (هامبورگ) - بوردون (شالکه) - پاندر ( شالکه)
هافبک ها: گالاسک ( نورنبرگ) - زی روبرتو ( بايرن) -
آسامواه (شالکه) - مارسلينيهو ( ولفسبورگ) - ريبری ( بايرن)
مهاجمين: تونی ( بايرن) - بکمن (بوخوم
فعلا 3 نفر بایرنی تو پی 30 هست!
س:زی روبرتو این درست است که در 8 سالی که در آلمان بودید در پست اشتباه بازی می کردید؟
ج:بله شاید. خودم هم از همان اول می دانستم که کارایی من در هافبک میانی خیلی بیشتر است.حتی 8 سال پیش و قبل از اینکه به آلمان بیایم در برزیل و در تیم فلامینگو در این پست بازی می کردم و بهتر هم بازی می کردم.
س: در سلسائو چطور؟
ج: در تیم ملی برزیل هم مدتی طول کشید تا پست ایده آلم را شناختند.درست زمانی که پشت کاکا، رونالدینهو،رونالدو و آدریانو قرار گرفتم،توانستم توانایی هایم را به رخ مربیان بکشم،همین باعث شد تا در جام جهانی 2006 یکی از بهترین های برزیل باشم و هنگام بازگشت به کشورم هم در تیم سانتوز در خط میانی بازی کردم که در پایان فصل شناخته شدم.
س: آیا رنج آور نیست در دنیای فوتبال امروز که ادعا می شود آنالیزورها کوچکترین نکات را به مربیان تذکر می دهند،توانایی های بازیکنی مثل شما پنهان بماند و کسی متوجه نشود که در چه پستی کارایی بهتری دارید؟
ج:زمانی که به لورکوزن آمدم،قرار بود در هافبک میانی بازی کنم اما حضور پرتعداد بازیکنان آماده در خط میانی باعث شد که من را به بال چپ بفرستد.اعتراضی نکردم،چون می خواستم در ترکیب ثابت بازی کنم و همیشه در میدان باشم.
س:و همین شد که نام شما را فقط با این پست می شناختند.
ج: بله متاسفانه مربیان و هواداران این طور فکر می کردند که زی روبرتو باید در منطقه ی چپ زمین بازی کند.
س: فکر نمی کنید خود شما هم مقصر بودید و خجالتی بودن تان باعث شد هیچ اعتراضی نکنید؟
ج: نه این دلیل درستی نیست،چون در بال چپ هم همیشه جزو بهترین ها بودم و دلیلی برای اعتراض نمی دیدم.البته از طرفی می ترسیدم که اعتراض کنم،چون ممکن بود همان پست را هم از دست بدهم.
س: حالا از اینکه در پست تخصصی خود بازی می کنید،خیالتان راحت شده؟
ج:بله.خیلی.از همه مهمتر خوشحالم که دوباره به بزرگترین باشگاه دوران فوتبالم برگشتم،ترک بایرن و بازگشت به کشورم برایم خیلی سخت بود.اما حالا زندگی جدیدی را آغاز کردم.
س: زی روبرتوی جدید علاوه بر تغییر پستش دیگر چه تغییری کرده؟
ج:با تجربه تر شده ام.امروز در فوتبال تجربه گرانبهاترین چیزی است که می توان داشت.به عنوان مثال در لیگ قهرمانان،میلان که یکی از پیرترین تیم هاست،قهرمان می شود و دلیلش تجربه بالای بازیکنان است.به نظر من تجربه به تیم اعتماد به نفس میدهد.
س: بایرن چگونه توانست شما را برای بازگشت متقاعد کند؟
ج:اول اینکه آنها به نوعی از من خواهش کردند که برگردم،من هم وقتی دیدم بایرن در حال تشکیل تیم قدرتمندی است که قرار است چه در داخل و چه در خارج مورد احترام قرار گیرد،تصمیم گرفتم به در خواست آنها جواب مثبت دهم.
س: بایرنی باید برای آوردن مجدد شما دلیل محکمی داشته باشند؟
ج:من 2 سال پیش قرار بود قراردادم را تمدید کنم اما به خاطر مشکلاتی که در آن زمان با سرمربی تیم داشتم،حاضر نشدم در بایرن بمانم.
س:با فیلیکس ماگات؟
ج:بله متاسفانه خیلی به من توجه نمی کرد و این باعث شد بعد از مدتی اعتماد به نفسم را از دست بدهم.اگر ماگات نبود،آن یک سال هم از بایرن جدا نمی شدم اما به خاطر او دیگر تحمل ماندن نداشتم.او مربی عجیبی بود و خیلی با دیگران تفاوت داشت.مثلا یک روز در ترکیب بودی ،یک روز روی سکو.اصلا هم نمی دانستی چرا چون ماگات عادت نداشت با بازیکنانش حرف بزند و این مساله خیلی من را ناراحت می کرد.و همین باعث شد تا از بایرن مونیخ جدا شوم.
س:رابطه ی شما با هیتسفلد چطور است؟
ج: بسیار خوب. روز اولی که به بایرن برگشتم.من را صدا زد و گفت می خواهد در همان پستی که در تیم ملی برزیل بازی کردم بازی کنم و از اینکه برگشته ام احساس خوبی دارد.
س: شما در برزیل همه چیز دوست داشتید،شهرت،دوست و کشور مادری.چرا با این وجود آنجا را ترک کردید؟
ج:یک سالی که در برزیل بودم،برایم بسیار با ارزش بود.بعد از 8 سال حضور در اروپا می توانستم توانایی هایم را به هموطنانم نشان دهم.به هر حال مطمئن باشید که دوباره برمیگردم.همین یک سال باعث شد دوباره احیا شوم.
س:می توانید بگویید به جز بایرن،چه تیم های دیگری خواهان شما بودند؟
ج: میلان،آرسنال و نیوکاسل
س: آیا نداشتن امنیت در سائوپائولو هم دلیلی برای رفتن مجدد شما به اروپا شد؟
ج: بله.متاسفانه در این شهر اتفاقات بدی رخ می دهد و من همیشه نگران خاوانده ام بودم.
س:یعنی در آنجا احتیاج به محافظ ندارید؟
ج: شخصا با داشتن محافظ میانه ی خوبی ندارم اما شب ها وقتی می خواستیم جایی برویم فقط با ماشین ضد گلوله تردد می کردیم.
س:با این وجود باز هم می خواهید به برزیل بازگردید؟
ج:بله خانواده ام آنجاست و از طرفی همسر و فرزندانم دوست دارند در برزیل زندگی کنند.
س: آیا برای حذف تیم ملی برزیل از مسابقات جام جهانی با آن همه ستاره دلیلی هم دارید؟
ج: بله.فدراسیون فوتبال برزیل متاسفانه در طول دوران آماده سازی،مسئولان فدراسیون طوری رفتار می کردند که انگار یک سیرک مدیریت می کند.آنها فقط به دنبال پول درآوردن بودند.ما اصلا نمی توانستیم تمرکز کنیم و همیشه اطرافمان شلوغ بود.
س:درباره ی رونالدینهو چطور؟او قبل از جام جهانی فوق العاده بود اما در آلمان بازیکن دیگری بود.
ج:در این باره نظر خاصی ندارم.
س:دراین فصل بایرن هم مانند تیم ملی برزیل در جام جهانی تیم پرستاره ای است. آیا اتفاقی که برای برزیل رخ داد ممکن است برای بایرن هم اتفاق افتد؟
ج: فکر نمی کنم.چون دوران آماده سازی بایرن،خیلی حرفه ای تر از تیم ملی برزیل شد.اما اگر مراقب نباشیم دچار مشکل می شویم،چون همانند جام جهانی،در فصل جدید انتظارات از بایرن بسیار بالاست و فقط امیدوارم آنها را برآورده کنیم.
س:حرف دیگری برای گفتن ندارید؟
ج: خیر. فقط امیدوارم تیم خوبی که مسوولان بایرن دور هم جمع کرده اند در این فصل خوب بازی کند و امیدوارم قهرمان شویم
منبع:کد:http://www.footiran.ir
یه چند تا عکس قشنگ از بازیکنای بایرن
باستی31
سلطان کان
لوسیو
فیلیپ کوچولو
ممنون فراز جان
تا میتونی از الیور کینگ بزار
دیونشم:5:
بیا آقا منم شدم چهارمی.9 ساله طرفدار بایرن هستم.یعنی ازون موقعی که با بایرن و فوتبال آلمان آشنا شدم.نقل قول:
یه سوالی هم ازتون داشتم؟شما چطوری تصاویری رو که دارید توی سایت قرار میدید تا بچه ها ببینن؟من تو دمنتور این کارو بلد بودم ولی اینجا اون امکاناتو نمیبینم.بایرنیهای عزیز لطفا پاسخ بدید.
منم بایرن مونیخیم
اینجوری میشیم 5 تاتقریبا از 7 سال پیش که افنبرگ کاپیتان بود اون وقت ها ازش خیلی خوشم میومد بعدا هم از اولی خیلی خوشم اومد چون که طرفدار تیم آلمان بودم(وهستم) و واقعا این چند ساله اولی بوده که باعث شده بالا بیایند.
ایول دمتون گرم
.....................
بردیا جان عکسو باید تئ یه سایت آپلود مثل تینی پیک اپ کنی.بعد لینک IMG رو میزاری اینجاکد:www.tinypic.com
ميرو" غايب بزرگ بايرن - هانوفر
ميروسلاو كلوزه، مهاجم بايرن مونيخ نه تنها ديدار چهارشنبه تيم ملي آلمان در ورزشگاه ويمبلي برابر انگلستان را از دست داد، بلكه حضور او در ديدار هفته سوم بوندس ليگا برابر هانوفر هم غيرممكن است.
آقاي گل رقابتهاي جام جهاني 2006 آلمان تا ده روز نميتواند در ميدان فوتبال حضور پيدا كند. اين مهاجم 29 ساله به دليل آسيب ديدگي از ناحيه زانو نميتواند باشگاهش را در بازيهاي بوندس ليگا همراهي كند.
در كنار بهترين بازيكن سال 2006 آلمان، "لوكاس پودولسكي" و "يان شلاودراف" ديگر غايبان تركيب بايرن خواهند بود.
هيتسفلد براي بازي تيمش برابر ياران وحيد هاشميان تنها لوكاتوني و ساندرو واگنر نوزده ساله را براي قرار دادن در خط حمله تيمش در اختيار دارد.
بايرن در خط ميانياش هم خوزه ارنستو سوساي آرژانتيني را به همراه نخواهد داشت. با اين همه بايرن ميتواند به بازگشت دانيل فان بويتن و لوسيو بازيكنان خط دفاعياش اميدوار باشد. هرچند اين دو بازيكن به دليل آسيب ديدگي از حضور در ديدارهاي دوستانه ملي كشورهايشان (بلژيك و برزيل) چشم پوشي كردند
خشم رسانههاي هلندي
مارك فان بومل در آخرين گفت وگويش با روزنامهي هلندي «تلگراف» خشم هواداران فوتبال اين كشور را برانگيخت.
هافبك بايرن مونيخ در اين گفتوگو اعلام كرد قصد دارد، با پذيرفتن تابعيت آلمان در آينده براي تيم ملي آلمان بازي كند. او دليل اين كار را دعوت نشدنش از سوي ماركو فان باستن سرمربي تيم ملي هلند عنوان كرد. او در عين حال اعلام كرد كه ميخواهد با يوآخيم لو، سرمربي تيم ملي آلمان در اين باره گفتوگو كرده است.
هر چند اين گفتوگو هنوز به جايي نرسيده است.
اين حرفها موجي از اعتراض و مخالفت را در رسانههاي هلند در پي داشته است. البته تمام اين حرفها بيشتر به يك «شوخي» شباهت دارد.
هر چند باشد اين اقدام فان بومل باعث شده تا بار ديگر نام او در هلند بر سر زبانها بيفتد. شايد فان باستن از اين طريق فكري دربارهي دعوت فان بومل به تيم ملي بشود.
برا هفته سوم یه لشگر مصدوم داره بابا
ایران که پخش نمیکنه فوتبال آلمانو:41:
یه لوکا برا گلزنی بسشونه.من فقط نمیدونم چرا این هیتزفیلد نکرد یه هافبک وسط طراح بخره.گفته بود احتیاج نداریم وبازی رو توی کناره هاا میگردونیم.ولی به نظر من هرتیمی باید یه هافبک طراح قدرتمند داشته باشه.
مهمت شول" هافبك سابق باشگاه بايرن مونيخ آلمان، چهارشنبه شب هفته جاري در ديدار بزرگداشتي كه بهمناسبت خداحافظي وي برابر بارسلونا اسپانيا برگزار ميشود، نشان ويژه بايرن را دريافت خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از مونيخ، شول كه در ماه مه امسال، پس از ۱۵سال حضور در بايرن، از فوتبال خداحافظي كرد، نشان "بازيكن افتخاري" را كه از سال ۱۹۹۰ابداع شده، دريافت ميكند.
عضو سابق تيم ملي آلمان، دومين فردي است كهاين نشان را دريافت ميكند.
پيش از او نشان بازيكن افتخاري باشگاه به "جيوواني البر"، مهاجم برزيلي، بعد از هفت سال حضور در بايرن اهدا شده بود.
البر در سال ۲۰۰۴باير را ترك كرد.
"كارل هاينز رومنيگه" يكي از مديران باشگاه اظهارداشت: قصد داريم به صورت عمومي از صداقت و تعهد و زحمات فوقالعاده مهمت شول قدرداني كنيم.
شول همراه با تيم بايرن به هشت قهرماني در ليگ دسته اول باشگاههاي آلمان ( ( ۲۰۰۶ ، ۲۰۰۵ ، ۲۰۰۳ ، ۲۰۰۱ ، ۲۰۰۰ ، ۹۹ ، ۹۷ ، ۱۹۹۴دست يافته است.
در عرصه اروپايي نيز در سال ۱۹۹۶قهرمان جام يوفا و در سال ۲۰۰۱ قهرمان جام قهرمانان باشگاههاي اروپا شد.
منبع: ایرنا
اوه.این خبر که قدیمیه.ولی اشکال نداره.مهم این بود که دوباره یاد زحماتی که شول کشیده بیفتیم.
باز هم برد پر گل
هفته سوم رقابتهای بوندس لیگا رو هم با پیروزی پشت سر گذاشتیم
در هفته سوم رقابتهاي فوتبال باشگاههاي آلمان هانوفر با وحيد هاشميان ميهمان بايرن مونيخ بود و سرانجام با 3 گل بازي را به تيم مونيخي واگذار كرد.
هانوفر كه در اين ديدار هاشميان را تنها در روي نيمكت ذخيرهها ميديد و از دقيقه 45 با اخراج آلتين لالا كاپيتان خود 10 نفره شده بودسه بار توسط لوكاتوني (28)، مارك فانبومل (69) و هميت آلتينتوپ (86) دروازدهاش را گشوده ديد.
حالا دیگه از این تیم بهتر چی میخواین
3 بازی 3برد 10 گلزده
بدون گل خورده
کی جرات داره امسال جلوی ما وایسه؟
Viva Bayern
Viva Bavaria
حیف که امسال بایرن توی لیگ قهرمانان نیستش.وگرنه یکی از مدعیای اصلی قهرمانی بودیم.از شانس بدمون الیور کان امسال میخواد خداحافظی بکنه.سال بعد توی لیگ قهرمانان نیستش.
هیتسفیلد : از برتری بازیکنانمان بهره بردیم
بايرن مونيخ در سومين بازي فصل جديد رقابتهاي بوندسليگا به سومين پيروزي خود دست يافت. آنها هانوفر را همچون هانزا روستوك و وردربرمن با گلهاي زياد از پيش رو برداشتند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هاشميان كه همراه به هم تيميهايش به مونيخ رفته بود، در تمام طول بازي روي نيمكت ذخيرهها نشسته بود و فرصت بازي برابر تيم گذشتهاش را نيافت. بايرن ديدار عصر شنبه را با گلهاي لوكاتوني، فان بومل و هليل آلتين توپ به سود خود به پايان برد. ميروسلاو كلوزه مهاجم بايرن در اين ديدار به دليل آسيب ديدگي حضور نداشت.
اوتمار هيتسفلد، سرمربي بايرن مونيخ در نشست خبري پايان بازي دربارهي آن گفت:« نيمهي نخست بازي كاري دشوار پيش رو داشتيم. ما با فشار زياد روبه جلو بازي كرديم و با اين وجود در كارهاي دفاعي هم سازمان دهي شده ايستادگي كرديم. دميكليس و لوسيو بسيار متمركز عمل كردند، لل هم اينگونه بود. لام و زي روبرتو هم بازي قدرتمندانهاي داشتند. سازماندهي خوبمان پايهاي شد تا رو به جلو بازي كنيم. گل نخست لوكاتوني روي يك عالي به ثمر رسيد. در 45 دقيقه دوم برتري ما بسيار زياد بود. ما توپ را خوب به گردش درآورديم و از برتري نفراتمان استفاده برديم. دوندگي ريبري بسيار جنونآميز بود.
ساندرو واگنر هم اميدوار كننده بود، او به خوبي حركت ميكرد و هميشه در جريان بازي بود. زماني كه توني ناچار شد زمين بازي را ترك كند. هيچ وقفهاي در جريان بازي ما احساس نشد. عالي است كه يك بازيكن آماتور ميتواند اين طور عمل كند. عملكرد او برايمان خوشحال كننده بود.»
ديتر هكينگ سرمربي هانوفر هم در اين نشست خبري گفت:« برتري بايرن در اين بازي بارز و نمايان بود. پس از اخراج ما ديگر دفاع آنچناني به نمايش نگذاشتيم. خوب است كه ما تنها سه گل دريافت كرديم. از نيمه نخست بسيار ناراحت هستم. چون يك اخراجي داشتيم و در يك ضد حمله از حريف عقب افتاديم. يك چنين اتفاقي برابر بايرن مونيخ هرگز نبايد رخ بدهد. ما به دست خودمان باعث تضعيف قوايمان شديم. از بازيكن با تجربهاي همانند آلتين لالا چنين اشتباهي نبايد سر ميزد. انتظار بيشتري از اين بازي داشتيم، اما بايرن به وضوح تيم بهتري بود. بايد هر چه زودتر اين بازي را فراموش كنيم.
باتشکر از بچه های سایت
bayernclub
آسیب دیدگی جزیی تونی
شادي و واكنش پس از گل لوكاتوني در بازي برابر هانوفر با هميشه متفاوت بود. او پس از گلزني از خط كنار دروازه بيرون رفت و چهرهاي دردناك داشت. در ميان بازيكناني كه براي شادي پس از گل به سمت او دويده بودند، پزشك بايرن مونيخ هم ديده ميشد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هانس ويلهلم مولر ولفارت پزشك بايرن پس از معاينهي كوتاهي روي توني اعلام كرد كه او نميتواند به بازي ادامه دهد و بايد تعويض شود.
آسيب ديدگي توني به گفتهي هيتسفلد چندان جدي نيست و او ميتواند در بازي هفتهي آينده بايرن را همراهي كند. سرمربي بايرن مونيخ گفت:« او بايد سه چهار روز استراحت كند، با اين حال از پنجشنبه ميتواند در تمرينهاي تيمش شركت كند.»
خبر ديگر از بايرن مونيخ آن است كه ميروسلاو كلوزه هم به زودي در تمرينهاي بايرن حاضر خواهد شد.
هيتسفلد در اين باره گفت:« ميرو به احتمال زياد روز پنجشنبه بار ديگر ميتواند با بايرن تمرين كند. مارسل يانزن هم شرايط مشابهي دارد. ما براي بازي هفته بعد بازيكنان بيشتري را در اختيار خواهيم داشت.»