سلام
از این به بعد بحث در مورد میلان و آخرین اخبار این تیم در اینجا قرار می گیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
از این به بعد بحث در مورد میلان و آخرین اخبار این تیم در اینجا قرار می گیره.
آنجلوتی : نقل و انتقالات تابستانی برای ما تمام شده است
در حالی که میلان به دنبال جذب امرسون و موتا هست امروز آنجلوتی اعلام کرد که
پرونده نقل انتقالات با پیوستن پاتو به میلان برای تیم او بسته شده است.
آنجلوتی در جواب خبرنگاری که از او در مورد دو انتقال احتمالی موتا و امرسون به میلان سوال کرده بود
جوابی کاملا سیاست مدارانه داد :
آنها هافک های خیلی خوبی هستند ولی نقل انتقالات برای من تمام شده است.
امشب میلان به دیدار اینتر و یونتوس می رود اما بازی مهم میلان روز 31 آگوست برابر سویا در سوپر جام
باشگاه های اروپا در موناکو خواهد بود. آنجلوتی در باره بازی با سویا گفته :
سویا تیم قدرتمندی است . تیمی با انگیزه و سرعت بالا. سویا در مقایسه با لیورپول از انگیزه و توانایی بیشتری
برخوردار هست
کالستروم علاقه ای به ترک لیون و پیوستن به میلان یا والنسیا ندارد.
نمایش خوب این هافک سوعدی در فصل گذشته برای لیون سبب شده
که مسئولین میلان و والنسیا به دنبال جذب این بازیکن باشند.
این بازیکن 24 ساله طبق آخرین اضهارات خود بیان کرده که علاقه ای به رفتن به ایتالیا و یا اسپانیا
ندارد. او همچنین اضهار داشته که :
من در لیون خواهم ماند . من در تیم لیون برای خودم اهدافی را مشخص کرده ام و به هیچ وجه به جدا شدن از لیون فکر نمی کنم.
به نظر می رسد که این بازیکن جواب شفافی رو به این دو باشگاه داده باشد.
با این شرایط میلان و والنسیا باید به دنبال جذب بازیکنان دیگری باشند چون بازیکن قصد ترک لیون را ندارد.
ای ول داداش! یواش یواش داشت بهم بر میخورد. هستمت خفن!
منم هستم.آرش جان میگم اولین پست رو تصویر لوگوی میلان رو بزارید.
"روبرتو دونادونی" نفرات دعوت شده به تیم ملی ایتالیا را برای بازی دوستانه برابر اروگوئه در تاریخ 22 آگوست اعلام کرد.در این لیست نام 5 بازیکن باشگاه میلان دیده میشود.
بازیکنان دعوت شده:
Goalkeepers: Marco Amelia (Livorno), Gianluigi Buffon (Juventus), Gianluca Curci (Roma
Defenders: Andrea Barzagli (Palermo), Fabio Cannavaro (Real Madrid), Fabio Grosso (Lione), Marco Materazzi (Inter), Massimo Oddo (Milan), Cristian Zaccardo (Palermo), Gianluca Zambrotta (Barcelona
Midfielders: Massimo Ambrosini (Milan), Alberto Aquilani (Roma), Aimo Stefano Diana (Palermo), Gennaro Ivan Gattuso (Milan), Angelo Palombo (Sampdoria), Andrea Pirlo (Milan
Attackers: Alessandro Del Piero (Juventus), Antonio Di Natale (Udinese), Filippo Inzaghi (Milan), Fabio Quagliarella (Udinese), Luca Toni (Bayern Munich
سلام
دیگه یواش یواش داشتم از آمدن میلانی ها ناامید می شدم.
اینشاالله به کمک هم تایپیکو می ترکونیم.
ویرایش : راستی بچه ها 3-4 تا لوگو توی پست اول میزارم هرکدوم بهتر بود بگید تا اونو بزارم.
برلوسکونی هنوز آرزوی رونالدینیهو را در سر دارد.
رئیس باشگاه میلان بعد از ابراز رضایت از تیمش بعد از موفقیت در جام برلوسکونی
و شکست یونتوس با نتیجه 2-0 باز هم اعتراف کرد که آرزوی حضور رونالدینیهو در میلان
را در سر می پروراند.
سیلویو برلوسکونی عصر روز شنبه به دنبال اضهاراتش در مورد پیروزی میلان در جام برلوسکونی
باز هم به رویای حضور رونالدینیهو در میلان اشاره کرد و گفت :
آرزوی من آوردن رونالدینیهو به میلان هست اگرچه این انتقال در حال حاضر امکان پذیر نمی باشد.
از برلوسکونی در مورد نقل و انتقالات این فصل میلان سوال شد و او پاسخ داد.
تیم میلان با اضافه شدن پاتو و رونالدو نسبت به فصل قبل وضعیت خوبی دارد و ما از این تیم راضی هستیم.
سپس رئیس باشگاه میلان در مورد بازی با یونتوس حرف زد :
من از بازی دیشب لذت بردم و به نظر من میلان زیبا بازی کرد.اینزاگی دو گل بازی را به ثمر رساند
بله گل زدن عادت اوست.برای یک تیم داشتن بازیکنی با هوش مثل اینزاگی مثل یک نعمت است.
به هر حال داشتن اینزاگی برای ما یک شانس بزرگ است.
پائولو مالدینی کاپیتان افسانه ای میلان بازهم جام قهرمانان را می خواهد.
به نظر می رسد که 5 جام قهرمانی باشگاه های اروپا برای این کاپیتان افسانه ای کافی نبوده.
مالدینی می خواهد با ششمین جام قهرمانی اروپایی از فوتبال خداحافظی کند.
"در گذشته دور فکر می کردم که مهمترین هدف ما قهرمانی در لیگ داخلی است
اما امروز نظرم در این مورد تغییر کرده است. فکر می کنم که جام قهرمانان اروپا برای من
اهمیت بیشتری پیدا کرده است "
او همچنین گفت : ما می خواهیم دوباره قهرمان باشگاه های جهان شویم اما رسیدن به این
هدف با بازی های بد در سری آ و جام قهرمانان اروپا امکان پذیر نخواهد بود.قبلا هم گفته ام
شخصا دوست دارم یک جام قهرمانان اروپا دیگر را نیز بالای سر ببرم.
او در مورد مصدومیت خود اینچنین گفت : من در ماه سپتامبر بعد از یک آزمایش سلامتی
دوباره به تمرینات تیم برخواهم گشت.
روند بهبودی مالدینی کند پیش می رود و تمام اطرافیان او سعی می کنند که او را به بهترین
نحو ممکن به حالت عادی بازگردانند.پزشک تیم در این مورد گفته که ما تا وقتی که پائولو کاملا
آماده بازی نباشد به او اجازه تمرین نمی دهیم.
تو نقل و انتقالات ه گند زده. عشق من کاکا.
من که عکس اولی رو ترجیح میدم.نقل قول:
راستی بچه ها 3-4 تا لوگو توی پست اول میزارم هرکدوم بهتر بود بگید تا اونو بزارم.
میلان تو این چند سال به یه ترکیب خوب پیدا کرده و خوشبختانه این ترکیب رو خوب حفظ کرده.اصل حفظ ترکیبه هماهنگه.نقل قول:
تو نقل و انتقالات گند زده. عشق من کاکا.
"موتا" بازهم در ليست خريد ميلان قرار گرفت
تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۶/۰۵/۲۹
خارجي. ورزشي. فوتبال.
به نظر ميرسد اختلافات موجود ميان "تياگو موتا" هافبك برزيلي و باشگاه بارسلوناي اسپانيا عميق تر از آن است كه حل شود واگر وي نتواند درتابستان جاري نيوكمپ را ترك كند، قطعا در زمستان به تيم ديگري ملحق خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري ايرنا به نقل از سايت گل ، موتا هنوز اميدوار است كه تاپيش از پايان مهلت نقل و انتقالات تابستاني در روز ۳۱اوت ( ۹شهريور) به ميلان ملحق شود.
ظاهرا مسئولان باشگاه بارسلونا اصلا مايل نيستند هافبك برزيلي خود را آزاد كنند و از سهم خود در انتقال وي چشم پوشي نمايند.
قرارداد موتا روز ۳۰ژوئن سال ۲۰۰۸خاتمه مييابد.
هدف اصلي موتا باشگاه ميلان است و اگر آنها نتوانند "امرسون" را از باشگاه رئال مادريد به عضويت بگيرند، موتا بيش از پيش به آرزويش نزديك ميشود.
به اين ترتيب همه چيز به توافقات ميان رئال و ميلان در هفته جاري بستگي دارد.
در پي درگيري روز گذشته در دفتر برنابئو
امرسون به تيم فوتبال آ.ث ميلان پيوست
خبرگزاري فارس: بازيكن برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در پي درگيري وكيل خود با رئيس اين باشگاه، به تيم ايتاليايي آ.ث ميلان ملحق شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري رويترز، امرسون امروز به همراه وكيل خود راهي سن سيرو ميشود تا قرار داد رسمي خود را با ميلان منعقد كند.
اين در حالي است هواداران يوونتوس منتظر بودند اين بازيكن به دعوت مسئولين بيانكونري پاسخ مثبت بدهد.
امرسون در مصاحبه با گازتا دلواسپورت گفته است: آرامش كاملي دارم و هيچ مشكلي ميان من و مقامات مادريدي نيست؛ اما آنها نبايد در دفتر باشگاه با وكيل من درگير ميشدند. البته اين مسئله تاثيري در روحيه من ندارد. ميلان ميتواند خانه آينده من باشد و در اين مورد بسيار خوش بين هستم.
رامیار جان دمت گرم
تا میایم یه خبر بزاریم میبینم که پیش دستی کردی.
ممنون که به این تایپیک توجه داری.ادامه بده
راستی خیلی خوب شد که امرسون هم به میلان اومد به نظر من ترکیب تیم دیگه
کامل شده.
من که زیاد از این خرید خوشم نیومد.با بودن پیرلو و گاتوزو ، امرسون کجا باید بازی کنه!؟!
مثل اینکه دو باشگاه به مبلغ 5 میلیون یورو به توافق رسیدند.رئال فصل پیش امرسون رو 11 میلیون یورو خریده بود.
رونی جان راستی اسمت چیه؟
در مورد امرسون به نظر من خرید خوبی بود.
چون می دونی که ترکیب آنجلوتی همیشه برمبنای دفاع منسجم
بعد حمله بوده.امرسون و گتوزو و آمبروزینی سه هافک با خاصیت دفاعی
هستن که به طبع به صورت چرخشی ازشون استفاده میشه.
به نظر من زوج امرسون و گتوزو فوق العلاده میشه.
امرسون یکی از بهترین هافک دفاعی هاییه که تا حالا دیدم.
خیلی راحت می تونه بازی حریف رو تخریب کنه در حالی که گتوزو
بهتر می تونه یه بازیکن رو تحت فشار بزاره.
قربانت حمید.نقل قول:
رونی جان راستی اسمت چیه؟
در مورد امرسون به نظر من خرید خوبی بود.
چون می دونی که ترکیب آنجلوتی همیشه برمبنای دفاع منسجم
بعد حمله بوده.امرسون و گتوزو و آمبروزینی سه هافک با خاصیت دفاعی
هستن که به طبع به صورت چرخشی ازشون استفاده میشه.
به نظر من زوج امرسون و گتوزو فوق العلاده میشه.
امرسون یکی از بهترین هافک دفاعی هاییه که تا حالا دیدم.
خیلی راحت می تونه بازی حریف رو تخریب کنه در حالی که گتوزو
بهتر می تونه یه بازیکن رو تحت فشار بزاره.
آرش جان ،یعنی شما میگی امرسون،پیرلو و گتوزو میشه هر سه با هم در ترکیب تیم باشند.به نظر من که امکانش نیست!یکی باید بره رو نیمکت!
حمید جان حق با شماست البته زمانی که انجلوتی بخواد
با دو مهاجم بازی کنه.اونوقته که یکی باید بازی کنه
یا امرسون یا گتوزو.فصل قبل که میلان اکثر بازی هاشو
با یه مهاجم و یه مهاجم کاذب که کاکا بود بازی کرد.
باید منتظر ماند و دید که آنجلوتی چه برنامه ای داره .
به دليل نگراني از بروز درگيري، هواداران تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا اجازه ندارند در ديدار يكشنبه آيندهاين تيم مقابل جنوا وارد ورزشگاه شوند. به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري اسوشيتدپرس از جنوآ ، " وينسنزو اسپاگنولو" يكي از هواداران تيم جنوآ در سال ۱۹۹۵در جريان درگيري با هواداران ميلان در خارج از ورزشگاه "لوييجي فراريس" با ضربات چاقو به قتل رسيد.
دو تيم از آن به بعد با هم ديدار نكردهاند.
"جوزپه رومانو"رييس باشگاه جنوآ بااعلام اين تصميم گفت:نگرفتن تصميمات قاطع در اين زمينه پس از ۱۲سال يك شكست است. متاسفانه نگرانيهايي وجود دارد.
اخيرا اتفاقاتي در اطراف ورزشگاه جنوآ روي داده است كه نشان ميدهد برخي به دنبال گرفتن انتقام اسپاگنولو هستند.
رومانو افزود: نبايد بگذاريم هواداران ميلان با تماشاگران جنوآ برخورد داشته باشند.
بنابر اين گزارش ، هواداران ميلان حدود ۲۰۸۰بليت براي اين مسابقه كه همزمان با بازگشت تيم جنوآ به سري آ پس از ۱۲سال است، خريدهاند.
کاملا باهات موافقم Ronn!e جان. باید ببینیم آنجلوتی چیکار می کنه. خیلی وقته تو لیگ خوب کار نکردیم. منظورم فقط قهرمانیه.نقل قول:
در تیم ملی برزیل از روی نیمكت شروع كرده و در میدان با انگیزه كسب تمام عناوین. او از همین یكشنبه می خواهد به شكار اسكودتو برود و در راه این هدف از هیچ كوششی فروگذار نیست: «اما دقت كنید اینتر شانس اول است.» ریكی كاكا در تونل استادیوم ده لاموسلا به همراه سایر همتیمان اش حركت می كند. او جلو حركت می كند و رونالدینیو پشت سر اوست. روزنامه نگاران برزیلی او را تعقیب می كنند تا بلكه چیزی جدید از ارتباط او و دونگا نصیب شان شود او ستاره امروز دنیای فوتبال فقط می خواهد از اسكودتو صحبت كند و لیگ قهرمانان و نهایتاً از بازار نقل و انتقالات:«اینتر را در رأس جدول كاندیداهای قهرمانی قرار می دهم. شكست آنها در سوپر كاپ ایتالیا هیچ ارزشی ندارد. آنها قهرمان هستند و فوق العاده قوی.»
● اولین رقیب اینتر مانچینی كیست؟
▪ مطمئناً میلان. این بار فصل را با شرایط مساوی آغاز می كنیم. قهرمانی در لیگ قهرمانان انگیزه ما را چند برابر كرده.
● بقیه تیم ها چطور؟
▪ یووه و رم ۲ تیم دیگری هستند كه شانس قهرمانی دارند.
● یعنی شانس كدام بیشتر است؟
▪ اول رم بعد یووه، امسال شرایط تیم ها كاملاً متعادل است. اختلاف های زیادی وجود ندارد.
● امرسون را در میلان می پسندی؟
▪ او میلان را دوست دارد.
● فكر می كنید می ارزد كه گالیانی به خاطر او دست به جیب شود؟
▪ بله، او ارزش اش را دارد. آمدن او به بهترین شكل تركیب ما را كامل می كند. برای اینكه همیشه جنگنده و موفق باشیم لازم است در همه پست ها چند آلترناتیو داشته باشیم.
● به نظرت بزرگترین خرید میلان پاتو بود؟
▪ پاتو یك نابغه است اما باید در آرامش رشد كند و به كارش ادامه دهد.
● نصیحتی برای او داری؟
▪ ماه هایی كه امكان بازی ندارد فرصت خوبی است تا با محیط و فضای میلان و تاریخ این باشگاه آشنا شود. پاتو باید بفهمد به چه دنیایی وارد شده و اینكه این دنیا زیباست.
● اسكودتو، لیگ قهرمانان، جام بین قاره ای، كدام را ترجیح می دهی؟
▪ ما سعی می كنیم قهرمان سوپر كاپ ایتالیا شویم. البته این اولین هدف این فصل ما است و بعد توپ طلا هم هست.
● بارسلونا وحشتناك ترین حریف لیگ قهرمانان است؟
▪ یكی از قوی ها. راست اش فوتبال انگلیس بیشتر مرا نگران می كند. منچستر خیلی قوی است و تقریباً به همان اندازه چلسی و لیورپول. هر كس می خواهد قهرمان شود باید خودش را برای جدال با این ۳ قدرت فوتبالی آماده كند.
● برلوسكنی صحبت هایی را مطرح كرده كه بیشتر به یك شوخی شبیه است و پیشنهاد معاوضه تو و رونالدینیو را داده.
▪ فكر می كنم یك شوخی بوده. رابطه من با میلان واضح است تا وقتی كه برلوسكنی بخواهد در این تیم می مانم. به محض اینكه رییس مرا نخواهد هم به تیم دیگری می روم.
● رابطه فدراسیون فوتبال برزیل و رونالدو را چطور می بینی؟
▪ من هیچ چیز نمی دانم من اصلاً نوشیدنی مصرف نمی كنم و خیلی زود هم می خوابم.
● دونگا گفته بازیكن ثابت در تیم او وجود ندارد.
▪ بله. تیم ملی برزیل در قلب من است. من افتخار می كنم كه پیراهن این تیم را می پوشم. حتی اگر لازمه بودن در این گروه نشستن روی نیمكت ذخیره های تیم باشد. به هر حال هیچ مشكلی با سرمربی ندارم.
● پس چطور دركوپا امریكا شركت نكردی؟
▪ آن بحث تمام شده. دوست ندارم دیگر درباره كوپا امریكا چیزی بشنوم.
آرش جون زیر لوگوی اول صفحه 2003-2004 رو یه کاریش بکن ;)
اگه پیگیر اخبار میلان بودید ، حتما از خرید الکساندر پاتو باخبرید.
Alexandre Rodrigues da Silva معروف به Alexandre Pato در دوم سپتامبر 1989 در شهر Pato Branco
در جنوب غربی کشور برزیل به دنیا آمده.شهر Pato Branco به زبان برزیلی یعنی اردک سفید ، به همین خاطر هم به پاتو لقب "اردک" رو داده اند.
او در پست فوروارد بازی میکند و در بین سالهای 2001 تا 2007 در تیمهای جوانان و بزرگسالان باشگاه اینترناسیونال
برزیل بازی میکرد.
بازیهای خوبی که با تیم ملی جوانان برزیل انجام داد باعث شد تا مورد توجه باشگاههای بزرگی مانند میلان،اینتر
رئال ،یوونتوس،لیورپول،چلسی و آرسنال قرار بگیره و در نهایت در آگوست 2007 با مبلغ 30 میلیون دلار به میلان پیوست.
البته پاتو تا سوم ژانویه سال 2008 نمیتونه به طور رسمی برای میلان بازی کنه ، چون پاسپورت اروپایی نداره و طبق مقررات نقل و انتقالات باشگاهی ایتالیا ، بازیکنان زیر 18 سال غیر اروپایی قراردادشان ثبت نمیشود.
----------------------------------------------------------------------------------------------
بعد از رفتن شوچنکو ، میلان در خط حمله تقریبا هیچ وقت یک فوروارد شش دانگ نداشته (البته رونالدو که اواخر فصل اومد خیلی بهتر از بقیه بود).حالا شاید با آمدن پاتو وضع خط حمله میلان خیلی بهتر از سالهای قبل بشه.
اگه تابحال بازی پاتو رو ندیدید و دوست دارید با بازی او آشنا بشید و گلزنیهای او رو با تیم ملی جوانان برزیل و تیم باشگاهی قبلیش ببینید ، پیشنهاد میکنم سری بزنید به سایت یوتیوب و ویدئوهایی که از این بازیکن وجود داره رو ببینید.از این ویدئو شروع کنید:
ولی خودمانیم میلان عجب بازیکنی صید کرد:21:کد:http://www.youtube.com/watch?v=JvgS7AM5e1M
اگه تا ۲۰۰۸ نتونه بازی کنه که فایده نداره!!!!!!!!!!!
امیدوارم امروز اولین بازی رو که خیلی مهمه و نمی دونم با کیه ببریم.راستی یوونتوس نیمه اول 4-0 جلو بود.
ایشالا میبریم. با جنوا بازی داریم. یوونتوس هم ۵-۱ برد.نقل قول:
22 بازیکن امروز در برابر جنوا
دیدا - کالاچ - فیوری
بونیرا - دیگائو - کفو - فاوالی - یانکولوفسکی - کالادزه - نستا - اودو - شیمیچ
آمبروزینی - بروخی - گتوزو - گورچوف - پیرلو -سیدورف
اینزاگی - جیلاردینو - آئوبامیانگ - کاکا
نه .از نیم فصل دومم بتونه بازی کنه خوبه.نقل قول:
اگه تا ۲۰۰۸ نتونه بازی کنه که فایده نداره!!!!!!!!!!!
خریدش ارزششو داشت.
Genova 0 - 3 AC Milan
دو تیم با این ترکیب به میدان رفتند:
MILAN: Dida; Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kaká, Seedorf; Gilardino
GENOA: Rubinho; Bega, Santos, Lucarelli; Konko, Milanetto, Paro, Juric; Papa Waigo, Gasparetto, Di Vaio
گلها:
Ambrosini دقیقه 21
Kaka دقیقه 41
Kaka دقیقه 45 >> ( پنالتی)
اخطارها:
Milanetto دقیقه 21
Ambrosini دقیقه 37
Rubinho دقیقه 45
Seedorf دقیقه 48
===========================
برای شروع عالی بود.:10:
ایول به بچه ها قدم اولو خوب برداشتن.
می بینم که همه چی رو به راست.اینتر مساوی کرد و کاکا باز هم ما رو امیدوار کرد.امیدوارم امسال اروپا رو بی خیال شن بچسبن به همین سری آ .
شروع خوبی بود. تبریک میگم
گل دوم واقعا قشنگ بود و کاکا ضربه نهایی رو فوق العلاده زد.
گل سوم هم که پنالتی بود ولی خداییش کاکا عجب پنالتی ای زد.
به امید پیروزی های بیشتر
اگه رونالدو بیاد رو فرم و پاتو خودشو پیدا کنه تیم از هیچ نظر مشکلی نداره.
اگه اشتباه نکنم پاتو تا رسیدن به 18 سالگی نمیتونه بازی کنه یعنی حدود یک سالنقل قول:
پاتو برای بازی در ترکیب میلان باید حدود 4 ماه دیگه صبر کنه.نقل قول:
یعنی از 2008 می تونه برای میلان بازی کنه.
میلان برای بازی سوپر کاپ اروپا آمادگی کامل دارد.
در حالی که میلان هنوز جشن پیروزی شرین 3-0 برابر جنوا در بازی اول لیگ رو به پا نکرده
باید به آماده سازی برای بازی جمعه شب در مونتکارلو در برابر سویا بپردازه. بازی که می تونه
اولین جام مهم و جدی این فصل رو برای هر یک از دو تیم به ارمغان بیاره.
ماسیمو آمبروزینی یکی از یازده مرد ابتدایی میلان خواهد بود و در مورد بازی جمعه شب اینطور گفته :
خوب...... ما فصل رو با یک پیروزی شیرین آغاز کردیم و در حال حاضر از روحیه ای عالی برخورداریم.
بعد از قهرمانی در جام قهرمانان اروپا اهداف بعدی ما به ترتیب قهرمانی در سوپر کاپ و بعد قهرمانی در
جام باشگاه های جهان بوده و من مطمئنم که در مونتکارلو پیروز میدان خواهیم بود.
رونالدو هم که به نظر میرسه برای بهبودی کامل در مسیر درست قرار گرفته ولی هنوز هم در تمرینات
به تنهایی و زیر نظر پزشک تیم تمرذین میکنه.
کاپیتان پائولو مالدینی هنوز از بند مصدومیت رها نشده و هنوز در تمرینات شرکت نمیکنه.
اما به نظر میرسه کارلو آنجلوتی برای بازی در برابر سویا ترکیب کاملی رو در اختیار داره .
هر دو تیم در بازی اول خودشون در لیگ به پیروزی رسیدند و از هر لحاظ برای نمایش یک بازی
زیبا آماده هستند.
این یه جام میتونه حداقل ما رو تا آخر فصل دلخوش کنه.
اگه واقعا میلانی بازی کنن راحت بردن.
میلان 3 - 1 سویا
گلهای میلان:اینزاگی :26: یانکلوفسکی:26: کاکا:26:
گل سویا:رناتو
نکات بازی:-پشت پیراهن تمام بازیکنان سویا اسم poetra مرحوم
درج شده بود.
-گل اول را سویا زد
-کاکا آخر بازی یه پنالتی رو خراب کرد:13: