لطفا درباره این موضوع نظرتان را بفرمایید......
سه تار
تار
عود (بربط)
رباب
دیوان (ساز)
تنبور
کمانچه
قیچک
نی
سنتور
دف (دایره)
تنبک (ضرب)
Printable View
لطفا درباره این موضوع نظرتان را بفرمایید......
سه تار
تار
عود (بربط)
رباب
دیوان (ساز)
تنبور
کمانچه
قیچک
نی
سنتور
دف (دایره)
تنبک (ضرب)
من میگم سنتور البته اگه یه استاد بزنه.یکی بود اسمشو نمیدونم وقتی میزد اصلا همچین میرفتی تو حس که خودتم نمیفهمیدی
نقل قول:
اون استادی که می فرمایید..با کی می نواخت؟؟ قدیم بود؟؟ موهاش بلند بود؟؟ریش داشت؟؟
ویولون کو ؟
ویولون که ایرانی نیستنقل قول:
من خودم سنتور میزنم
ولی به نظر من بربط بهترینه و تار
سنتور محشره...
من كه خيلي حال كردم باهاش...
من خودم نی رو خیلی دوست دارم ! در کل سازای سنتی همشون قشنگن ! سنتور ، تار و ستار و عود هرکدوم به نوبه ی خودشون قشنگن !
تار
سه تار
کمانچه
دف
سنتور عشق من .
عزیزان
من به سه تار و تار و دف رای دادم. لیکن معتقدم که همه ی سازهای ایرانی خوش صدا هستند. هر کدام حس خاصی را بیان می کنند. بستگی داره به حال و حس آهنگ.
مثلا یک قطعه که با سه تار زیباست با عود اصلا زیبا نخواهد بود و این در مرود تمام سازها صدق می کنه. البته نه اینکه زشت میشه. منظورم اینه که اون زیبایی را دیگه نداره.
تار
سه تار
سنتور
تنبک
دف
همشون زيبايي خاص خودشونو دارن اما من سنتور دوست دارم بعد سه تار
من سه تار دوست دارم چون خودم هم سه تار میزنم:8::40:
من دف دوست دارم چون وقتي گوش ميدم يه حس عجيبي بهم دست ميده
من با ني خيلي حال مي كنم چون يه غم دروني داره
البته خب سلیقه ایه و بستگی به این هم داره که خود آهنگسازی هم چقدر قوی باشه و تا چه حد از سازمورد نظر استفاده به جایی کرده باشه .
به هر اگر بطور خالص در مورد رنگ صوتی بخوام بگم از نظر من زیباترین ها :
- سه تار
- نی
- بربط
---تار---
---تار---
---تار---
سلطان همه سازا پیانو
شوخی کردم
اول سنتور بعد 3 تار
سنتور واقعا زيباست !!!
با حرف اولت موافقم ولی .نقل قول:
تو سنتی اول س تار بعد نی ... :8:
سنتور عالیه ...
صداش در حد dolby digital یا dts هستش ...
سلام
عشق من تار
عشق من عربان
و صد البته تمام سازهای ایرانی گوشنواز و دلنواست .منتها بستگی به درک ما از آن ساز دارد...
من دف و سنتور رو دوست دارم...ولی دف رو بیشتر از همه...چون چنان آرامشی به من می ده وصفش سخته...متاسفانه خودم بلد نیستم دف بزنم...ولی چند نفر رو میشناسم که وقتی دستشونو می کوبوندن رو دف انگار رو مغز سر من می کوبن...کلا دف رو خیلی دوس دارم...البته از قلم نیفته که صدای استاد شجریان هم کنارش باشه که دیگه محشره
تمام سازهای ایرانی زیبایی خودشون رو دارند اما از لحاظ بیان کامل ظرایف موسیقی ایرانی به نظر من تار کاملترینه
ستاد تاپیک های زیرخاکی :دی
معمولا ترکیب ساز های ضربی ( مثل تار یا سنتور ) با ساز های کِشِشی ( مثل کمانچه ) ،موسیقی های زیبایی رو خلق می کنه .
به نظر من نمیشه گفت کدومشون بهتر هستن . چون هم یه مقدار سلیقه ای میشه و هم اینکه هر کدوم در جایگاه خودشون از زیبایی خاصی برخوردارند و ترکیبشون هم خیلی زیباترشون میکنه . البته ناگفته نمونه نوازنده هم خیلی مهمه .
تا بعد ...
ویولن ایرانی واقعا زیباس و در بیان احساست به حد بلوغ رسیده
همه ی سازهای ایرانی به نظر من زیبا هستن و انتخاب یکی از بینشون کار سختیه ولی کمانچه با تنبک
وقتی که فیت بدن خیلی تووپ میشه.
سنتور بی شک
نقل قول:
سه تار
تار
عود (بربط)
رباب
دیوان (ساز)
تنبور
کمانچه
قیچک
نی
سنتور
دف (دایره)
تنبک (ضرب)
تار
عود
کمانچه
نی
سنتور
دف
تنبک
دایره
درضمن دف و دایره فرق میکنه باهم
عشق منم سنتوره
تازه کارم
من خودم موسیقی کار نمیکنم...
اما تار رو از همشون بالاتر میدونم...حسی هم که تار بهم میده
هیچکدوم نمیدن
دف....دف.....فقط دف:31:
سلام
من تار , 3 تار , کمانچه و نی رو انتخاب کردم :)
فقط 3تار..البته اگه فیلمی به نام علی 3تار هم میساختن قطعا الان نظر سنجی فرق میکرد..
دوست عزیزنقل قول:
من به شدت با شما موافقم:10:
از حق نباید گذشت ، دست آقای مهرجویی درد نکنه برای معرفی سنتور در قالب شخصیت علی سنتوری!
اما امیدوارم روزی برسه که همه ی جوونا بدون تحت تاثیر قرار گرفتن از یک اثر هنر هفتمی کل ساز های هنر اول رو بشناسند...
:20:
موفق باشید
یا علی:11:
بچه ها عود هم خیلی صداش زیباست
خوراک ترانه بندریه
نقل قول:
عشق منم سنتوره تازه کارم
من تقریبا از 5 سال پیش که سنتور رو شروع کردم هیچ سازی رو به شیرین بیانی سنتور ندیدم تا این لحظه واقعا خارج از محدوده تفکره این ساز :D
چنگ هم ايروني نيست ؟
..
چنگ از اون سازهایی هستش که سر ریشه ی اون خیلی بحثهنقل قول:
ایران ، یونان و حتی مصر مدعی هستند که چنگ ساز بومی اونهاست.
البته ایران و یونان خیلی به این موضوع نزدیک تر هستند:46: