دوستان کسی هست که سریال این برنامه برای ورژن 4 رو داشته باشه ؟
AV Voice Changer Software Diamond 4.0.35
مال ورژن 3اش هست به این ورژن نمی خوره.
ممنون
دوستان کسی هست که سریال این برنامه برای ورژن 4 رو داشته باشه ؟
AV Voice Changer Software Diamond 4.0.35
مال ورژن 3اش هست به این ورژن نمی خوره.
ممنون
شهباب جان سلام
تاپيك تكراري است. يه جستجو بكني در همين انجمن پيدا مي كني جواب سؤالت رو.
مهــــدی جون جستجو کردم ..
برای این ورژن چیزی موجود نبود ( سوال بود ولی جواب نه !)
شهباب جان سلام
در اين تاپيك كرك ورژن 4.0.39 موجود هست. صد در صد هم كار مي كنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی بسیار عزیز سلام .
آنچه Cracki در آن توپیک داده کرکه یا اصل برنامه باضافه کرک؟
ظاهرا که باید دومیش باشه که البته بعد از نصب اعلام صدمه دیدن (damag)می کنه و اینکه باید reinestall بشه و یه چیز دیگه.... این ورژنی که cracki گذاشته 2MBحجم داره در حالی که ورژن های دیگه 8-7 مگا بایت حجم دارن اگرم این فقط یه patch ـه پس لینک اصل برنامه کجاست ؟
شهباب جان سلام
متاسفانه من از اين برنامه استفاده نكرده ام. اگه فرصت كنم حتما اون فايل رو چك مي كنم. اما به نظرم بد نيست اگه يه پي ام به خود كركي بزني و از خودش بپرسي . چون خودش آپلود كرده حتما مي دونه كه چيه.
رفتم برای PM به cracki هر چند که قبلا یه PM ام رو جواب نداده و ازش دلخورم.
دوست عزیز شهاب جان .
قبل از هر چیزی در مورد اون فایل که در یک تایپک دیگر آپلود کرده بودم یک توضیح مختصر بدم.
در اونجا دوستی درخواست کرک برنامه رو کرده بود یعنی اینکه اون شخص خود برنامه رو داشت ولی کرکش رو نداشت . به همین دلیل من هرچند که خود برنامه رو هم داشتم ولی فقط فایلی رو که به نسخه فول تبدیل میکنه همراه با کرکش برای اون شخص آپلود کردم.
یعنی الان این فایلی که شما دارید یک فایل اینستال توشه که برنامه Demo رو تبدیل به نسخه فول میکنه و بعد از این کار هم توسط کرک هایی که توشه میتونید کرکش کنید.
نسخه برنامه هم تا جایی که من میدونم باید یکی باشه یعنی این کرک فقط بر روی نسخه اعلام شده کار میکنه و بر روی نسخه های دیگر تضمینی در کار نیست . مثل همین مشکلی که شما پیدا کرد و درخواست یک فایل جداگونه رو میکنه.
اما در مورد پی ام که دادید.
دوست عزیز مسائل خصوصی بهتره که خصوصی و یا به صورت پی ام های شخصی باقی بمونه. و اینکه جواب شما رو ندادم ... شما اگر کمی بیشتر اندیشه کنید به جواب سوال خودتون میرسید.
شما 2 روز پیش به من پم دادید و انتظار دارید که من 24 ساعت پای کامپیوتر بشینم تا که ببینم کی بهم پم میده تا بهش جواب بدم.
حالا بزار تا واست بگم....
1 >>> همسر دارم
2 >>> دانشجوی رشته کامپیوتر Data Technic و زبان انگلیسی و سوئــــدی بصورت همزمان و در یک ترم هستم.
3 >> روزی 3 ساعت هم در بیرون شاغلم.
حالا بقیه ش رو نگفتم چون تا همین جا کافیه.
دوست عزیز برای همه این 3 مطلب بالا که اشاره کردم وقت میخواد و اگر کس دیگری رو بهش پم دادی و یا زنگ زدی خونش نبود زود قضاوت نکن و حکم رو صادر نکن. چون اگر همه قاضی های دنیا زود قضاوت کنند اونوقت نصف بیشتر مردم دنیا به دلیل مشغول بودن باید مجازات بشن.
هر کاری صبر میخواد.
بعد از نیم ساعت ...
برای اینکه دیگه دوستان با مشکل دیگه ای روبرو نشن من نسخه فـــــــــــــــــول این برنامه را همراه با کرک و سریال که در داخل خود فایل میباشد رو براتون آپلود کردم.
البته در داخل فایل افکتهای گوناگونی هم که برای تغییر صدا استفاده میشه در داخلش وجود داره که شما محتوای این فایل رو میتونید در عکس زیر مشاهده کنید و بعد در صورت تمایل اقدام به دانلود آن نمائید.
کل این فایل 21 مگابایت میباشد و نسخه فول هم است اما نکته ای که باید اینجا بهش تاکید کنم اینه که بعد از کرک کردن این برنامه حتمــــــــــــــــــا جلوی وصل شدن آن به اینترنت را بگیرید و هرگز هم آپدیتش نکنید چون دوباره از حالت رجیستر بودن خارج شده و به همان نسخه دمو تبدیل خواهد شد. اما اگر آن را توسط فایروال خود بلوک بکنید برای همیشه میتوانید از نسخه فول و کاملا رجیستر شده این برنامه استفاده بکنید.
برای دانلود کردن فایل زیر هم حتما از دانلود منیجر استفاده کنید. به این صورت که اول لینک زیر را گپی کرده و بعد به دانلود منیجری که ازش استفاده میکنید بدهید و توسط آن فایل زیر را دانلود کنید .
AV Voice Changer Diamond 4.0.39 FULL Version
Size: 21 MG
موفق باشید.کد:http://www.friendlyshare.de/files/9Av_Voice_Diamond_4.0.39_FULLVersion_Cracki_P30world.rar
cracki جان حالم گرفته شد ... گفتم من دلخورم و اصلا نمی خواستم تو دلخور بشی .
میدونی ... بنظر من شما و برخی از دوستان نظیر Mehdi-Best و مدیران سایت ها و برخی دیگر از رفقای فعال غیر از از اینکه به این موضوعات علاقه دارند یک کار ملی و نوعدوستانه انجام می دهند بی هیچ چشم داشتی حتی شهرت و معروفیت پس همه ما واقعا سپاسگذاریم اما...
آنچه گاها توقع افرادی مانند مرا زیاد می کند تسلط و احاطه شما بر علو م رایانه ای و خاکی و صمیمی بودن شما در پاسخ به مشکلات دیگران است و سابقه خوشایندی که در حل برخی از مشکلات بوسیله راهنمایی های شما عزیزان داریم .
شما اگر جواب مرا هم مستقیم ندهید دیگر برایم مهم نیست و در هر حال ما از شما بفیض ( بقول ملاها ) می رسیم.
شما باعث افتخار این سر زمین هستید که در یک کشور دیگر با انبوهی از مشکلات می جنگید و علاوه بر آن از شادابی و انگیزه کافی برای ارتقا خود و دیگران بر خور دارید
ممنونم شهاب جان.
من هم از شما هیچ کدورتی به دل ندارم. فقط خواستم که دلیل پاسخ ندادنم به پم را آن هم گاهی اوقات بدهم که شما کدورتی نداشته باشید.
بهر حال امیدوارم که فایل بالا به درد شما و همچنین بقیه دوستان نیز بخوره. باز هم کاری داشتید چه شما و چه دوستان دیگر من به نوبه خودم تا جایی که از دستم بر بیاد انجام میدم.
موفق و پیــــــروز باشید.
سلام
من امروز وقتي شهباب جان گفتند كه از كركي جان ناراحت هستند مي خواستم بنويسم كه حتما و يقينا دچار سوءتفاهم شده اند. كه ديدم مشكل حل شده و خوشبختانه سوءتفاهمات از بين رفته.
كركي جان كسي نيست كه نخواد جواب نده يا مثلا كلاس بگذاره.
بالاخره يه مواقعي هست كه يك نفر يا آنلاين نيست يا مثلا ممكنه پيغام رو بخونه ولي به علت ازدياد پيغام هاي خصوصي يا مشغله كاري فراموش كنه كه زود جواب بده (چيزي كه براي خود من هم پيش اومده) اما اين دليل بر اين نيست كه نخواهيم جواب بدهيم.
به هر حال كركي جان از دوستان عزيزي هستند كه هميشه وقت و انرژي صرف مي كنند براي كمك به ديگر دوستان. اطلاعات بسيار قوي و ارزشمندي هم دارند كه باعث مي شه پستهاي ايشون هميشه خوندني باشه.
خوشحالم كه سو›تفاهمات پيش آمده با خوبي و خوشي برطرف شده و دوستي شما هم پايدارتر از قبل خواهد شد.
واقعا خوشحالم ( البته یخورده از یه انجمن علمی به انجمن عاطفی تبدیلش کردم مثل اینکه....)
اول اینکه بزرگان P30Worldواقعا منو شرمنده کردند
دوم اینکه چند دقیقه پیش نتایج کنکور کارشناسی ناپیوسته رو سایت آمد و منهم هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــورا !!!!!!!
آگه همدیگرو دیدیم یه سور طلبتون ( آخه من ساکن شهرستانم)
به قول ابــی : قربــــــون !!! همه تون!
من یه سریال پیدا کردم ولی می شه بگین کجا باید وارد کنم؟
42575523
PC-PC
Shoma Serial ra dar noskheye Demo nemitavanid vared konid.
Serial Not Working with Demo version . Plz try with full version of Av Voice Changer ok!
کرکی جان آخه این لینکی که شما گذاشتی resume رو ساپورت نمی کنه چون حجمش زیاده خیلی طول می کشه شما لینک دیگه ای نمی شناسی که resume رو هم پشتیبانی کنه؟
PC PC دیروز من تایپ فرسی در سیستمم مشکل پیدا کرده بود.
دوست عزیز این لینکی که من در بالا معرفی کردم. که اگر تا الان از کار نیافتاده باشه . خودم آپلودش کردم یعنی نسخه فولشه. و هیچ جا دیگه هم گیر نمیاد. اینو مطمئن باش.
مگر اینکه یکی مثل من پیدا بشه و نسخه فوله اونو برات آپلود کنه. تمامی نسخه هایی که در اینترنت برای دانلود وجود دارند نسخه Demo میباشند و این یعنی اینکه غیر قابل رجیستر شدن هستند.
فقط نسخه فول آن هست که کامل رجیستر میشه.
من خودم اگر هاست داشتم مطمئنن از سایتهای مجانی برای آپلود استفاده نمیکردم. البته شاید در طول این یک ماه یک هاست تهیه کنم. ولی فعلا تا اون نیست باید با سایتهای آپلود مجانی سر کرد.
کرکی جان اگه من بهن هاست سایت خودم رو بدن واسم و البته واسه بقیه دوستان Upload می کنی؟
اگه این کارو کنی خیلی عالی می شه
آخه به خدا با این سرعت اینترنت ایران دانلود 20 mb اونم بدون Resume یعنی مرگ
اگه اینکارو کنی خیلی عالی می شه
ما 500 mb ftp دداریم اگه خواستی می تونم واسه این فایل بهت بدم که Upload کنیش
ممنون می شم زودتر جوابمو بدی
بابای
آقا جواب ما چی شد؟نقل قول:
نوشته شده توسط PC-PC
PC PC جان من 2 روز نبودم .
دوست عزیز جواب شما اگر دیر داده میشه دلیل بر این نیست که نادیده گرفته شده. بلکه شاید طرف کاری براش پیش اومده و نتونسته که با این سایت مراجعه کنه. و شاید دلیل های دیگری هم داشته باشه... که شما خودتون هم شاید حتی برای یک هفته کاری براتون پیش بیاد.
در ضمن قبل از اینکه شما پست بالا رو بنویسید قولی را از طرف من که نشان دهنده جواب من باشد نمیبینید. یعنی قبل از پیغام شما من هیچ حرفی را نزده بودم که قراره فلان کار را انجام بدم. بنابراین با کمی صبر و تحمل کردن شما به جواب خودتون میرسید.
یک نکته دیگه که اینجا باید اشاره کنم دزیافت نکردن پیغام میباشد. من خودم بارها شده که در تایپکی بحث کردم و آن طرفی که میخواستم جواب بده هیچ جوابی رو ازش دریافت نکردم . بعدا ها که به اون شخص گفتم ... میگفت که من اصلا دیگه به این تایپک مراجعه نکردم که بفهمم شما برای من پیغام گذاشتید. پس دوست عزیز دلیل دیگری هم شاید باشه و اون ندیدن پیغام شماست به دلیل مراجعه نکردن مکرر به یک تایپک خاص.
اما حالا من هم برای شما برنامه ای را که می خواستید Upload کردم با قابلیت Resume در ضمن خود برنامه رو به تکه های کوچکتری تقسیم کردم که بتونید هر روز یک قسمتی از اون را دانلود کنید.
شاید افراد دیگری نیز از این لینک ها استفاده کنند و در اینجا لازم میدونم که توضیح مختصری رو در مورد نحوه دانلود کردن آنها بدم چون که شاید بعضی ها با چگونگی این نوع دانلود ها آشنایی نداشته باشند.
Av Voice Changer Diamond 4.0 FULL Version
این برنامه 21 مگابایت حجم داره که هم فایل اینستال توشه و هم کرک آن که 100 درصد تست شده و کار میکنه. اگر موفق به کرک آن نشدید اشکال از کمبود اطلاعات در مورد نحوه کرک کردن است نه خود کرک.
بعد از کرک کردن آن حتما جلوی اتصال برنامه به اینترنت را توسط فایروال خود بگیرید یا به عبارتی دیگر Block کنید.
در داخل همین فایلی که دانلود میکنید افکتها و قالبهایی نیز وجود دارند که افکتهای آن برای تغییر صدای بیشتر استفاده میشه .
اما حالا میرسیم به خود فایل .... همانطور که در بالا گفته شد خود این فایل 21 مگابایت حجم داره اما به دلیل اینکه دوستان در داخل ایران با فایلهای سنگین مشکل پیدا نکنند من آن را به 5 قسمت تقسیم نمودم که 4 قسمت آن 4.76 مگ حجم دارد و قسمت پنجمی یعنی آخری 1.7 مگ. بعد از دانلود کردن همه فایلها توسط برنامه وین رار که یک برنامه فشرده سازی فایل میباشد آن را بهم بچسبونید.
شما برای بهم چسباندن فایلها به این صورت عمل میکنید...
بر روی فایل اولی کلیک راست کنید و گزینه Extract to... را انتخاب کنید که بعد از این عمل شما برنامه Winrar به صورت اتوماتیک فایلهای دیگر را پیدا کرده و یک فولدری را با حجم 21 مگ براتون خواهد ساخت ... در ضمن همه فایلهای دانلود شده برای سهولت کار بهتره که همگی در داخل یک فولدر باشند نه اینکه یکی را بر روی Desktop ذخیره کرده باشید و فایلهای دیگر را در Program .
تا لینکها از کار نیافتاده بهتره که سریعتر دانلود خود را آغاز کنید
کد:http://host.picturewizard.com/2005-9/426769/Av_Voice_Diamond_4.0.39_FULLVersion_Cracki_P30world.part1.rar
http://host.picturewizard.com/2005-9/426769/Av_Voice_Diamond_4.0.39_FULLVersion_Cracki_P30world.part2.rar
http://host.picturewizard.com/2005-9/426769/Av_Voice_Diamond_4.0.39_FULLVersion_Cracki_P30world.part3.rar
http://host.picturewizard.com/2005-9/426769/Av_Voice_Diamond_4.0.39_FULLVersion_Cracki_P30world.part4.rar
http://host.picturewizard.com/2005-9/426769/Av_Voice_Diamond_4.0.39_FULLVersion_Cracki_P30world.part5.rar
دوست عزیز ممنون از پاسخگوییت ولی دو تا مطلب رو می خواستم بگم:
1-این لینکها کار نمی کنن
2- من که به شما پیشنهاد دادم از ftp من استفاده کنید جوابمو ندادید؟
دوست عزیز همه لینکها کار میکنند.
شما کافیه که کلمه P30world را در لینکهای صفحه قبل بهم بچسبونید و مثل همینی که نوشتم در دانلود منیجر یا Browse تون تایپ کنید
2 >> وقتی الان آپلود کردم و قابلیت Resume رو هم داره دیگه فکر نکنم نیازی به FTP باشه. ولی از پیشنهادتون ممنون.
لینکها فیلتر شدن
این همون لینکهاست اما با فیلتر شکن
اینم که پهنای باندش تموم شد
شما که داری آپلود می کنی
خب تو پرشین گیگ کن البته اگه نمی خوای تو سایت من کنی
آقا من دانلود کردمش
همون لینک اولیه رو ولی فایل key که باید بعد از نصب نرم افزار نصبش کنیم اصلا باز نمی شه
یعنی eror می ده می شه یه بار فقط همون فایل رو Upload کنین؟
آقثا چي شد؟
اين درخواست ما
کرک نسخه 4 رو ندارید؟
آقا من خیلی دنبالشم کسی نیست نسخه 4 تست شده رو بدید
سلام
اين نسخه اي كه به صورت فول هست و به همراه كرك توسط كركي جان آپلود شده نسخه 4 هست ديگه.
مگه شما چه نسخه اي رو مي خواهيد؟
دقت كنيد در ورژني كه كركي جان نوشته اند.
آقا اينو يك امتحاني بكنيد ببينيد سريالش درسته يا نه
42575523
من ماله کرکی رو دانلود کردم ولی یه فایل key ش خرابه!!!!
پس نرم افزارش کرک نمی شه
من نسخه ی 4.0.50 کرکش رو می خوام با توضیحات چون از اونجایی که توضیح دادید من نفهمیدم اصولا من آدم نفیمی هستم
بای
سلام به دوستان عزيز
بالاخره ورژن جديد اين برنامه به همراه كرك آن را پيدا كردم.
از يكي از سه لينك زير دانلود نماييد. داخل اين فايل فشرده شده، فايل نصب به همراه فايلي كه به نسخه فول تبديل مي كند و همينطور كيجن براي رجيستر كردن موجود است:
AV Voice Changer Software Diamond v4.0.51
لينك دانلود:
*******************************************کد:http://www220.fixdown.com/vrlvcsbd-2005-10-18.rar
يا
http://www221.fixdown.com/keydown2003/vrlvcsbd-2005-10-18.rar
يا
http://www225.fixdown.com/keydown2003/vrlvcsbd-2005-10-18.rar
ممنون
عالیه ولی من نسخه ی 4.0.50 کرکش رو می خوام و اگر بخوام اینو دانلود کنم می دونید که چقد طول می ده این برنامه که دادید عالیه ولی 15 مگا هست اگر ممکنه کرک 4.0.50 رو بدید چون فکر نکنیم 4.0.50 با نسخه ی 4.0.51 چندان فرق زیادی کنه
ممنون
بای
دوست خوبم سلام
متاسفانه براي همه نسخه هاي اين برنامه كرك وجود ندارد. اما باز هم اگه پيدا كردم حتما برات مي گذارم.
ممنون
دمت گرم ولی اون کسی که لینکشو داد باید می گفت که کرک نداره که من نخوام دانلود کنم
ممنون
بای
سلام
پس بايد بري يقه همون بنده خدا رو بگيري! ;)
سلام
دوستان یه کی جن رو پیدا کردم واسه 4.50 امیدوارم کارتون راه بیوفته خودم برنامه رو ندارم واسه همین تستش نکردم
سينا جان سلام
مشكل اين برنامه كيجن نيست. بلكه بايد نسخه فول آن را داشته باشي كه بشه سريال نامبر واردش كرد.
اگه نسخه دمو باشه فايده اي نداره.
سلام سینا جان
ممنون ولی دانلود نمی شه ارور می ده اگر ممکنه یه سریال و یوزرشو بزارید و در ضمن آقا مهدی سلام
نسخه ی فولشو سریالش گیر میاد؟از کجا دانلود کنم؟
ممنون
بای