سلام . :31:
این فایل آموزشی که شامل همه چی است . :8:
همه چیز کاملا واضحه باز هم اگه براتون چیزی مبهمه یا اگه سوالی داشتید من در خدمتم :11:کد:http://www.4shared.com/file/28972905/60ad413c/k510.html
Printable View
سلام . :31:
این فایل آموزشی که شامل همه چی است . :8:
همه چیز کاملا واضحه باز هم اگه براتون چیزی مبهمه یا اگه سوالی داشتید من در خدمتم :11:کد:http://www.4shared.com/file/28972905/60ad413c/k510.html
منتظر برنامه ميمونيم !نقل قول:
همچــــنان منتظريم.........
سلام .
پست اول ویرایش شد . . .
اگه سوالی داشتید من در خدمتم . . .
سلام
در مورد درایور دوربین
حتما باید برای K510 باشه که بعد از نصب مشکلی پیش نمیاد
مدیران خواهش میکنیم که تاپیک مهم بشه تا از باز کردن تاپیک های تکراری جلو گیری بشه (به امید خدا:20)
بله درایور دوربین هم انداختم تنگش . . .
حل شد .
آره مدیران باید یه کاری بکنند تا دیگه پراکنده نشند . . . .
راستی یه مشت منوی خوشگل از توی همون سایت پیدا کردم ، منتها به انی سادگی ها دانلود نمیشه کرد ، من براتون یه جای دیگه آپ می کنم . . .
راستی ، فکر نکیند من خیلی بیشتر از شما بلدم ، من هم مثل شما هستم ، اگه کسی به مشکلی خورد ، بیاییم با همفکری هم حلش کنیم ، اگر نشد ، از با تجربه تر ها ، یا حتی از فرم های خارجی . . . هر چی که این کار ها رو باید از یه جا شروع کرد .
یا حق
آخوند
خیلی ممنون از اینکه اموزشش رو گذاشتی خیلی دنبالش بودم اخه من فقط با k750 کار کرده بودم و تو فروم جایی اموزشش رو ندیده بودم :11:
سلامنقل قول:
چرا جرات نکردی ؟
برو توش هیچی نمیشه یک فایل هست بنام Memory که Flash گوشی هست میتونی ازش یک کپی یا یک Raw تهیه کنی (Raw برای پچ نویسی)
سلام .
خواهش می کنم ، کاری نکردم که ، من هم از یه پدر آمرزیده ای تو یه فرم خارجی یاد گرفتم و دلم نیومد نامردی کنم و خودم تنها استفاده کنم :31::46:
ببنیم ، BioHazard عزیز ، شما رفتی تو flash ؟
راستش گفتم لابد یه دلیلی داشته که گفتن نروی دیگه . . .
حالا به چه درد می خوره ؟
برای k510 پچ هم وجود دارد؟
راستش نمی دونم ، امروز وقت نمی کنم برم دنبالش ، فردا یا بعدا . . .
شما هم اگه می تونید ، یه سرچی بکنید ، راستی پچ اصلا به چه دردی می خوره و چی کار می کنه ؟
http://sitepars.org/sv/index.phpپچ یک سری کارایی های جدید به گوشیت اضافه می کنهنقل قول:
دوستان فكر كنم لينك اموزش مشكل داره سايتش ميگه Invalid download link
چيكار كنم؟؟؟
نقل قول:
سلام .
ببخشید ، ممنون از این که گفتید ، درست شد . :46:
مثلا چه قابلیتهایی ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
آره رفتم
وقتی گوشی رو هک میکنم و بعد از تغیراتی که دوست دارم رو انجام دادم ، برای ریختن فایل Reset میرم توی پوشه فلش و فایل Reset رو کپی میکنم و روی گوشی فلش میکنه
از اون فایل میشه یک Raw تهیه کرد و بعد با اون Raw پچ برای موبایل بنویسی
بری توش فقط یک فایل بنام Memory میبینی که فلش گوشی هست و فقط باید فایل های فلش رو اونجا کپی کنی
ای ول ، چه جالب .
غیر از BioHazard ، فرد دیگه ای هم این کار رو کرده ؟
اصلا این فایل آموزشی به درد می خوره ؟ فایده ای داره ؟ اگه چیزی به ذهنتون می رسه ، بگید تا درست کنم . . .
آره بابا اکثرا اینکارو میکنننقل قول:
چون از XS بیخطر تر هست
گوشی من حتی سریالش اصلی هست با Far هکش میکنم
از XS هم برای تبدیل یا فلش همین
خودم از DEVIL یاد گرفتم
کدوم فایل آموزشی؟
راستی یک نصیحت
از ورژن XS 1.2 استفاده کنید . اگه میخواین از XS 1.5 استفاده کنید ، این ورژن توی Vista فکر کنم خیلی بهتر کار کنه
یک نصیحت دیگه
اگه گوشیتون سریال چنجه با XS فایل Reset رو روی گوشی فلش نکنید
برای این کار
وقتی تغیراتتون رو با فار انجام دادید ، و بعد از اینکه Loader رو شات دان کردید ، دوباره فار رو بازکنید و به گوشی متصل بشید و بعد برید توی Flash و فایل Reset رو از پنچره سمت راست انتخاب کرده و کپی کنید
بعد خودش کار رو انجام میده
سلام .نقل قول:
منظورم همون فایلیه که توی اولین پست هست ؟ :20:
ضمنا من وقتی اول می رم توی flash یه ارور می ده و دیگه نمی تونم از برنامه استفاده کنم ، باید قطع کنم و دوباره وصل کنم ، برای همین عملا اصلا نمی تونم برم flash . . . ؟ :18:
راستی این فایل reset چی هست و به چه درد می خوره و برای چی هست ؟ :5:
:31:
سلامنقل قول:
احتمالا لودر فایل Flash رو نداری اگه میتونی ارورش رو بنویسی
بعد این فایل Reset کارش اینه که فایل SSW (قفل شکن) رو از روی گوشی پاک میکنه و دیگه احتیاج به فلش مجدد Main نیست
سلام دوستان .
چند تایی پچ برای کا 510 پیدا کردم ، اما چنگی به دل نمی زنند ، یعنی خیلی فرقی به حال گوشی تون نمی کنه ، یکی که سرعت عقب و جلو بردن فایل های صوتی و تصویری رو زیاد می کنه ، یک هم اجازه برنامه های جاوا رو پاک می کنه ، ولی سومی رو دقیقا نفهمیدم که چی کار می کنه . . .
اگر کسی بلده که پچ بنویسه ، چند تا پچ به درد بخور و کار راه بنداز بنویسه . . .کد:http://thedy.extra.hu/index.php?dir=VKP+Patches%2F
سلامنقل قول:
آخوند جان پچ نویسی رو شروع کردم و تونستم پچ رادیو رو آنالیز کنم (البته پچ های دیگه هم میشه ولی یک تیم میخواد)
برنامه نویسی ARM میخواد
اگه خدا بخواد شروع میکنم یک تاپیک جدا گانه میزنم
چون واقعا باید یک آموزش کامل از پایه داد که کاره یک نفر نیست :19:
در ضمن
پچ ها دودسته اند
پچ های منتقل کننده (که راحت و اسمبلی نمیخواد)
پچ هی کاربردی
سلام .
اولا این که مگه میشه رادیو رو با پچ یه کاریش کرد ؟ مگه سخت افزار نمی خواد ؟ :41:
ثانیا شما یاد ما بده ، ما در خدمت شما هستیم . . . :46:
خوب آرهنقل قول:
Radio Without Handsfree (کار کردن رادیو بدون هندسفری)
یاد دادن مشکلی نیست
یک فقره 40 یا 50 MB باید Download کنی
منظور من اینه که توی گوشی ام ( کا 510 ) باید یه سخت افزار داشته باشه ؟ :18:نقل قول:
پس با این احتساب میشه برای ساپورت wma هم یه کاری کرد ؟ :46:
من به اینترنت پرسرعت تو خونه دسترسی ندارم ، اما شهریور ماه ، محل کارم ، پر سرعت دارم ، پس لینک بده که dl کنم و یادم بدی . . . :8:
من راجب هک چیزی نمی دونم اگه می شه یکی از شما کتابی اگه موجوده به من معرفی کنه می خوام هکر بشم
سلام
من يه كا510 دارم ولي نميتونم با فار بهش وصل بشم
با كا 310 راحت ميتونم ولي با اين نميشه
مگه طريقه انجامه كارش با هم فرق داره؟
فقط 3 تا فايل Main و FS و SSW با هم فرق داره ديگه
درسته؟
كه اون 3 تا رو هم از اينترنت گرفتم
نسخه R4EA031
ولي وصل نميشه
البته يه بار شناختش
فقط همون يه بار
ولي هر كاري ميمنم ديگه وصل نميشه
در حالي كه كا 310 راحت وصل ميشه
تو اينجا گير ميكنه:
(عكس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن كد IMEI يش رو هم دادم برام با باكس اورژينال كردن
تو رو خدا كمك كنين
آقايون اينم شمارم
اگه خواستين كمك كنين
به اين شماره Sms بدين
ايرانسل دادم چون اگه ايرانسل داشته باشين مينونيم مجاني صحبت كنيم
خيلي ممنون
مام يه چيزايي بلديم
اگه كمكم كنين كارم درست شه از خجالتتون درميام
ممنون
با سلام خدمت تماميه دوستان
من يهk510i دارم و باروشي كه اقاي اخوند گفته بود اول فلش كردم بعد با فار منو مو عوض كردم بعد با ايكس اس
با فايلي كه گزاشته بود با حجم 20 مگابايت دوباره فلش كردم الان گوشيم روشن ميشه ولي ميگه اينسرت سيم
كارت حالا اقاي اخوند دليلش چيه لطفا راهنمايي كنيد كه من بايد چيكار كنم؟؟؟
عزیز چنج نبودی ؟؟؟؟؟نقل قول:
------------
آخوند جان لینک برنامه رو برات تا فردا (جمعه) PM میکنم
آقا يكي جوابمو بده
بيو هازاد شما راهي بلد نيستي؟
آخوند جون شما چي؟
سلام .
Ali&G عزیز ، بیو هازارد راست می گه ، چیزی هم که به ذهن من می سه ، غیر از این نیست ، سریال گوشیت اصلی بوده ؟ اگه نه نگران نباش ، اگه اشتباه نکنم ، با یه فلش باید درست بشه ، درسته بیو هازارد ؟
Ali&G عزیز ، با همون برنامه ای که من لینک گذاشتم این کار رو می کنی ؟ چون اون فار با لودرش هست ،
اما من این رو نمی دونم ، فکر کنم بری تو کلوب هک گوش ها بپرسی بهتر باشه ، اونجا از ارورهای فار بیشتر سر در می آرند .
بیوهازارد جان دستت درد نکنه ، من تا آخر هفته دیگه امتحان دارم ، اما بعدش شروع کنیم . . .ok ؟
اخوند جان و بيوهازارد جان از جفتتون بخاطر توجهتون تشكر ميكنم:11:نقل قول:
بله گوشيم سريال چنجي هست
امروز رفتم پيش يه موبايلي 5000 تومان گرفت گفت فلش كردم درست شده با تعجب زياد وقتي با گوشيم كار كردم
ديدم منو كه عوض كرده بودم هنوز همونه و اس ام اس هام هم پاك نشده در صورتي كه من فكر ميكردم اينا پاك
ميشه راستش اين منو كه گزاشتم ازمايشي بود و الان زياد ازش خوشم نمياد نميدونم بايد چيكار كنم از طرفي
اصلا دوست ندارم دوباره براي فلش پيش اين موبايلي ها برم از طرفي از منو كه روي گوشيمه خوشم نمياد
حالا دوتا سوال اول خودم ميتونم سريال گوشيمو عوض كنم؟؟؟
اگر گوشيمو به فار وصل كنم و برم و يه منو ي ديگه انتخاب كنم و برگردم به عقب و شاددان رو انتخواب كنم و گوشيمو
روشن كنم چي ميشه دو باره همون مشكل برام پيش مياد؟؟؟
سلام
XGAME جان تو عکس چیز خاصی نمیبینم ولی باز با آموزش آخوند جان یک باره دیگه سعی کن (تمام فایل ها رو هم از لینک های آخوند بگیر)
بعد اگه سریال گوشی Ali چنج بوده نباید با XS فلش کنه
میتونه با Far فلش کنه ولی پک کاستومایز میخواد که ندارم
بیوهازارد جان اگه گوشی Ali&G رجیستر اصلی شده باشه که دیگه حله ؟
Ali&G جان یه چک کن اگه رجیستر اصلی شده باشه ، فکر نکنم مشکلی داشته باشه .
( مطمئن نیستم )
اقا شنيده بودم با باكس سريال گوشي رو عوض ميكنن ولي نشنيده بودم سريال خودش اصلي بشه راستي دوستاننقل قول:
نگفتين من در مورد منو چيكار كنم :41:
برای فلش و هک میتونید از نرم افزار Setool2lite هم استفاده کنید.مخصوصا نصب پچ که خیلی راحته(البته پچ برای K510 یکی2 تا بیشتر ندیدم ولی به زودی بیشتر میشه)
اگه گوشیت رجیستر نشده ، بده رجیستر کنن ، بعد می تونی منو شو عوض کنی :46:نقل قول:
پس ميتوني بگي الان چرا من تونستم منو شو عوض كنم در صورتي كه هنوز سريال چنجي هست؟؟؟ولي با يك بار فلش كردن كه قبلا بهتون گفتم گوشيم درست شد؟؟؟نقل قول:
سلام
آقا ما ميخواستيم گوش شيطون كرهكربشيم راستش اصلا هم حوصله بچه بازي و اي سوسول بازي كه فايل برا طرف بفرستيم يا از نرم افزار استفاده كنيم ندارم ميخوام يك هكر واقعا حرفه اي بشم حاظرم جورشم بكشم و هر هزينه اي كه داره بدم اهله مردم آذاري هم نيستم
خواهشا يكي كه واقعا حرفه اي هست راهنمايي دقيق بكنه خيلي برام مهمه
يا اگه كسي رو ميشناسيد كه واقعا سرش ميشه لطفا بهم معرفي كنيد. خواهشا ..خيلي مهمه برام ..تنها علاقه اي كه دارم همينه
به ما هم این جوری گفته بودند .