هر کی هر چه تو چنته داره اینجا بریزه بیرون اطلاعات کاملا تخصصی و کاربردی هست
Printable View
هر کی هر چه تو چنته داره اینجا بریزه بیرون اطلاعات کاملا تخصصی و کاربردی هست
می خوایم اینجا یک بحث کاملا داغ درباره ی X2900xt و 8800gtx داشته باشیم
از نظر من و متخصصان کامپیوتر X2900XT قویتر است چرا؟؟؟؟
به این دلیل:
512bit
steam procssesors320
antialiasing 24X
memory bus GDDR4
memory 1024
لطفا صحبتاتون را هم ثابت کنید
از نظر من بهترین مارکش Club3d هستش هرکی قیمت دقیقش رو مال شرکت مهندسی اهتمام داره زود تر بده
440 هزار تومنه با نظر بالای شما موافقم ولی کلاب تی ری دی کارت هاش در حد متوسطه من بنچ مارک دارم که گیگابایتش قوی تر بوده ولی از لحاظ چیپ فعلا از نظر من به خاطر درایور خوب 8800 بهتره ای ام دی با کاتالیست جدیدش گند زده رفته
تست و مشخصات کامل Radeon HD 2900 XT 1GB
کد:http://techreport.com/reviews/2007q3/radeon-hd-2900xt-1gb/index.x?pg=1
تاپیک ایراد داره! Radeon HD 2900XT درسته نه Radeon X2900XT !
فکر کنم بد نباشه قبل از بحث مقاله سایت --------------- رو درباره مقایسه معماری R600 و G80 بخونیم.نقل قول:
512bit
steam procssesors320
antialiasing 24X
memory bus GDDR4
memory 1024
کد:http://www.---------------/article/an-introduce-to-gpu-architecture-r600-under-magnify/1.html
شما که اینقدر باهوشید میتونم یه سوال فنی بپرسم کسی میدونه کی این تست ها رو گرفتن
آره من خودم میدونم این ها را با درایور قدیمیش گرفتن آن موقع ای تی آی هنوز درایور جدید نزده بود و الان هم ای تی آی هر روز درایور های جدید میده.میدونیم که کارت گرافیک با با درایور خوب کارت دیگه نمیشه تازه الان ای تی ای درایور های اصلاح شده داده
بابا هنوز که دیر نشده تو یکی از اینا بخری تا دو روز دیگه دراور ها ی جدیدش می آید و کاملا فرق میکنه 8800 به مدت هدود 9 ماه در بازار ایرانست وانویدیا هنوز داره درایور میزنه با با HD radeon X2900XT تازه دو ماهم نشده که وارد بازاره یکم مهلت بدین میبینید عجب چیزی میشه
بعد اگر یادتون باشه اولین باری که انویدیا سری هشت را وارد کرد بافاصله آنها را جمع کرد و همه اصلاح شدن و هیچ مشکلی هم پیش نیومد و میبینیم الان به چه قدرتی رسیده در صورتی که میتونست حرف و حدیثایی داشته باشه
مطما باشید ای تی آی با این همه تاخیر کاری نمیکنه که دچار شکست و ضرر زیادی بشه اینو مطمین باش.
آرش عزیز AMD اعلام کرده سری Radeon 3000 رو تا چند ماه دیگه عرضه میکنه. خبری هم از اصلاح درایور برای HD 2900 نیست.
البته خوب ان ویدا هم اعلام کرده که سری 9 رو به بازار عرضه می کنه تا چند ماه دیگه
خدا می دونه تا چند ماه دیگه شاید تا سال دیگه شایدم ورشکست شد ولی خودمونیم این ها حرف زیاد می زنن
هر وقت امد در موردش بحث کنین یادتون نیست اون موقعی که سری 8 اومد خیلی بی خبر اومد و لی خوب پر قدرت ظاهر شد.
بله شما درست میگید ولی اگه کنجکاو بودید میدیدید که ای تی آی از آن موقعی که X2900xt را زده 7 تا درایور عوض کرده شما هم اگر در مقاله ای که سایت سخت افزار دات کام گذاشته بود را بخونید میبینید که انویدیا در سری آخر سخت افزاری کار کرده بود ولی ای تی آی نرم افزاری پس میفهمیم که ای تی آی بیخود این هفت تا درایور رو نزده و بیخود اصلاحشون نکرده در نتیجه میبینیم که با نصب درایور جدید کارت از این رو به آن رو میشه ولی انویدیا چنین سیاتی نداشته و نخواهد داشت
حالا یک سوالی دارم از خود شما کسی هم این دو تا رقیب با هم تست کرده من شخصا تست کردم و دیدم که واقعا معرکست
تازه اگر توجه کرده باشید میبینید که اول همه یا بیشتر بازی ها تبلیغ انویدیا رو میکنن و در سایت ها هم همینتور ببینید انویدیا تو تبلیغ حرف نداره و حتی اگه نتونه رقیب خودشه ببره حد اقل تو تبلیغات پوزشو میخوابونه پس من تاکید میکنم که بیشتر خودتون عملی تست کنید و صرفا با دیدن بنچ مارک اینها رو نگین خدا رو چه دیدی اومدیمو تبلیغ انویدیا هم اول ورود به سایت دیدیم !!!!!!
بیشتر از 7 نسخه درایور جدید داده و تو هر نسخه هم پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته. ولی هنوز یک درایور خوب و کامل برای HD 2900XT نیومده. nVidia هم هفته پیش با درایورش تقریبا 7 درصد به قدرت کارتهاش اضافه کرد. اسم کارت هم HD 2900XT هست نه X2900XTنقل قول:
بله شما درست میگید ولی اگه کنجکاو بودید میدیدید که ای تی آی از آن موقعی که X2900xt را زده 7 تا درایور عوض کرده شما هم اگر در مقاله ای که سایت سخت افزار دات کام گذاشته بود را بخونید میبینید که انویدیا در سری آخر سخت افزاری کار کرده بود ولی ای تی آی نرم افزاری پس میفهمیم که ای تی آی بیخود این هفت تا درایور رو نزده و بیخود اصلاحشون نکرده در نتیجه میبینیم که با نصب درایور جدید کارت از این رو به آن رو میشه ولی انویدیا چنین سیاتی نداشته و نخواهد داشت
بله من هم HD 2900XT 1GB رو دیدم از نزدیک با برد Diamond . روی مادربورد GIGABYTE P35-DQ6 هم تست کردیم. کارت خیلی خوبیه ولی مشکلاتش خیلی بیشتر از 8800 هاست. در کل با درایورهای حال حاضر ضعیفتر از 8800GTX است. با اینکه از HDMI پشتیبانی میکنه و روی خودش کارت صدای آنبرد داره ولی اینها دلیل نمیشه برای بهتر بودن.نقل قول:
حالا یک سوالی دارم از خود شما کسی هم این دو تا رقیب با هم تست کرده من شخصا تست کردم و دیدم که واقعا معرکست
بستگی داره چه سایتی باشه. سایتهایی هم هستند که بنچمارکهای معتبر ارائه کنند.نقل قول:
تازه اگر توجه کرده باشید میبینید که اول همه یا بیشتر بازی ها تبلیغ انویدیا رو میکنن و در سایت ها هم همینتور ببینید انویدیا تو تبلیغ حرف نداره و حتی اگه نتونه رقیب خودشه ببره حد اقل تو تبلیغات پوزشو میخوابونه پس من تاکید میکنم که بیشتر خودتون عملی تست کنید و صرفا با دیدن بنچ مارک اینها رو نگین خدا رو چه دیدی اومدیمو تبلیغ انویدیا هم اول ورود به سایت دیدیم !!!!!!
آقای ویرگیل پروفیسیونال من امروز 3 تا مجله کامپیوتر گرفتم که یکی از آنها که ماله انتشارات عصر رایانه بود بهترین کارت گرافیک رو برای بازی و کارهای گرافیکی همین Hd 2900xt اعلام کرد نظر شما چیست البته با مادر بورد P35
ببخشید ماله عصر ارتباط بو نه رایانه عذر میخاهم
من علاقه شدیدی به کارت های جیفورس دارم ولی داری میبینی که ای تی آی چشامو کور کرده
ولی من بیشتر به Ati علاقه دارم که فعلا البته یه کم
کم آورده:5:
انویدیا فقط زیاد تبلیغات میکنه و ای تی آی هم اصلا کم نیاورده
دوست محترم شما از کجا می دونین که ما این کارت ها رو عملی تست نکردیم اولا اکثر بازی ها با ان ویدیا سازگاری بیشتری دارن تا ای تی آی- تازشم درایور 7 ای تی آی مشکل داره این رو کسایی که ای تی آی دارن می دونن -ان وی دیا هم خوب درایور جدیدش معرکه بود تازشم به نظر من خوب 2900 بهتر از 8800 هست البته به نظر من ولی درایورش مشکل داره اینو تو اول تاپیک هم گفتم و به نظر من خوب ان ویدیا پایداریش توی کارهای سنگین بیشتره!!!!! تازشم شما می گین ان ویدیا تبیلغات زیاد می کنه این جزئی از کاره ولی ای تی آی کم اورده حالا اگه توی بازار جهانی اینطور نباشه توی بازار ایران اینطوره!!!!!!
انقد زود قضاوت نکننقل قول:
ATi رو تخریب کردی:20:
فقط تخریب کرد اونو نابود کرد . ما نفهمیدیم انویدیا رقیب ای تی آی هست یا آقای لامرد سیستم!!!
تازه اینو بدونید که اکثر مغازه های بزرگ بازی از کارت ای تی آی استفاده میکنند چون هم ارزون هست و هم کیفیت و کارایی بالایی داره.
تبلیغات هم خوبه ولی مشک آن است که ببوید نه عطار از آن بگوید یعنی ای تی آی با کارایی خوبش موفق شد نه اینکه بخواد زیاد تبلیغ کنه و یا از خودش تو سایتا زیاد بگه
حالا شما هم هی برای انویدیای مادر مرده تبلیغ کن !!!
من خودم Ati دارم تازشم تخریب نکردم می گم آقا اگه بخواد خوب بشه باید خدمات بده
این از تبلیغاتش:2:
اونم از درایور مثلا جدیدش:2:
تبلیغات بخشی از فروش هست بقیه اش به گردن کیفیت جنس هست اگه ان ویدیا بد بود اینقدر خوب فروش نمی رفت در ضمن اگه ATI تبلیغ کنه بهتر از NVIDIA می شه مثلا شرکتی مثل اهتمام که CLUB 3D میاره بیشتر روی ATI کار می کنه خیلی هم موفق بوده
:31:
ولی خودمینیما مگه ما کاری بهشون داریم. مثله سگ و گربه به هم میپرن ما هم بشون میخندیم !!!!!!
انویدیا هم خودشو کشت با این Dx10
ای تی آی هم تا بخواد یه کارته دیگه بده فکر کنم Dx15 هم اومده
نظر شما چیه؟؟
من فکرکنم ati بهتره البته فقط در مورد این کارت
اشتباه میکنی ای تی آی رقیب نداره فکر میکنی به این راحتی ها است
چرا یه رقیب داره n-vidia
به نظر من ATI تو کارت های سری قویتر از لحاظ قیمت ارزونتره ولی تو کارتای سری ضعیف تر از Nvidia گرون تره مثل X300se با 6200TC که 6200TC ارزون تر و بهتره .
البته الان دور دوره کارتهای قویه پس ATI از لحاظ قیمت به صرفه تره .
به نظر من اگه 8800GTX با خصوصیات HD X2900XT بودش قیمتش دو میلیونی می شد.
نظر شما چیه ؟
منم با شما موافقم
با جمله اولت موافقم ولی جمله دومت نه جون اگه یه سری به سخت افزار دات کام بزنی حدود قیمت G90 رو اعلام کرده در ضمن برای ارگان های دولتی مهمه که قیمت چی باشه مثلا واسه آموزش و پرورش 7100 بصرفه تر از X300 هست
هنوز که G90 نیومده معلوم نیست تا چند ماه دیگه بیاد . اون قیمتم واسه چند ماه بعده اگه همزمان با HD X2900XT میداد بیرون یعنی چند ماه قبل G90 رو میداد بیرون قیمتش حداقل دوبرابر X2900XT می شد تازه تا Nvidia بخواد G90 رو بده بیرون ATI دو باره یه کارت قوی تر میده بیرون مثل همین X2900XT که اونوقت 9800GTX پیشش هیچ باشه.
تازه من رو این حرفم که قیمت کارت های سری قوی Ati ارزونتره هستم
ولی بچه ها انگار ای تی آی را دسته کم گرفتن