سلام.
زير اسم بعضی ها ستاره وجود داره! ولی من ندام. قضية اين ستاره ها چه جوريه؟ اينا هم به تعداد پستات ربط داره؟ خود مديرای سايت بهت ستاره می دن يا کاربرای دیگه؟
مرسی.
Printable View
سلام.
زير اسم بعضی ها ستاره وجود داره! ولی من ندام. قضية اين ستاره ها چه جوريه؟ اينا هم به تعداد پستات ربط داره؟ خود مديرای سايت بهت ستاره می دن يا کاربرای دیگه؟
مرسی.
آنیل جان الان دیگه ستاره دارین!
تعداد ستاره ها هم بستگی به تعداد پستها داره
موفق باشید
واقعا منطقی نیست .
شایئ یکی کم پست میده . اما پست هایی که میده پر محتوا و فنیه .
ارزش اون پست ها خیلی بیشتر از مثلا این پستی هست که من دادم ..
باید یه فکری مدیرای محترم در موردش بکنند .
حالا مگه در مورد فعالیت کسی از روی ستاره هاش نظر داده شده؟نقل قول:
فرد فعال توسط دوستانش در اون انجمن شناخته میشه. کسی کاری به ستاره هاش نداره.
من به عنوان مثال خودم رو میگم ...
من برای وقت گذاشتنم در این جا چیزی درخواست نکردم ... اما باید کاربرا یه دلخوشی داشته باشن که بتونن وقت بزارن و مدام بیان و برن ..
یکی که زحمت میکشه شاید دلش با همون ستاره گرفتن یا یه لقبی چیزی بیشتر گرم شه ...
اینا یکم راوانشناسی هم هست !!!!!!!
اگه بتونی مشکل یکی رو در اینجا با پست دادنت حل کنی.....اونوقته که؟؟؟؟؟؟این واسه کاربر فعال شدن
ولی اگه میخوای ستارهات بالا بره پست بده تا میتونی
چرا بچه مردمو از راه به در میکنی .... پست بده تا میتونی ...!!!! از این به بعد منتظر سلام و احوالپرسی همدیگه باید باشیم .....نقل قول:
نقل قول:
من هم با شما موافق هستم . پست بی مفهوم و فاقد بار علمی ارزشی نداره ... مثل این ÷ست هایی که این چند روز دادم ...
اما کاربر فعال رو کی باید تشخیص بده ؟؟؟
مديران سايت
يا حق (:
ولی به نظر من باید خود کاربرا اعلام کنند و مدیرا سقف خاصی درخواست کاربر ها که مشخص شد یکی رو کاربر فعال کنند ...
مدیرا که نمیدونن کدوم کاربر یا کاربرا از کی جوابشون رو گرفتن و گره از کارشون باز شده ... یعنی فرصت خوندن همه رو ندارن ..
سلام
اگر اين جور باشه يك فر ا چند آي دي ميآد درخواست ميده
اما به طور كلي من معتقدم تعداد پست ارزش نداره
مثلا من حاضرم تمام اين 400 و خرودهاي پستم بشه صفر ولي پستهاي مفيدم حذف نشه
( تناقض گويي رو داشتيد!)
متاسفانه من با این کار چند ای دی داشتن بسیار مخالفم و کار بسیار نادرستی هست به عقیده خودم ...
شاید مدیرا بدشون نیاد یکی 3 تا ای دی داشته باشه چون تعداد اعضا بیشتره و به نظر من اصلا این کار درست نیست .
من به شخصه چندین نفر رو دعوت کردم به پی سی و الان هم از من فعال تر هستند . باید از این موش و گربه بازیا که 3 تا ای دی داشته باشی و با یکی بیای پست بدی با اونای دیگه بیای به به و چه چه راه بندازی دست بکشیم و این کار ناپسند رو انجام ندیم ..
سلام
موافقمنقل قول:
متاسفانه من با این کار چند ای دی داشتن بسیار مخالفم و کار بسیار نادرستی هست به عقیده خودم ...
شاید مدیرا بدشون نیاد یکی 3 تا ای دی داشته باشه چون تعداد اعضا بیشتره و به نظر من اصلا این کار درست نیست .
من به شخصه چندین نفر رو دعوت کردم به پی سی و الان هم از من فعال تر هستند . باید از این موش و گربه بازیا که 3 تا ای دی داشته باشی و با یکی بیای پست بدی با اونای دیگه بیای به به و چه چه راه بندازی دست بکشیم و این کار ناپسند رو انجام ندیم ..
:13:دوستان چرا اینقد این بحث رو ادامه میدین دوست ما فقط یه سوال پرسید وجوابشم گرفت دیگه نیاز به این همه بحث نبود:13:
خود مدیر ها گفتن اگه بفهمن یه نفر چند تا Id داره همهشون رو بن میکنن ......نقل قول:
دوست گرامی مننقل قول:
مدیریت انجمن اگر میخواست با این روش ها یوسر زیاد کنه چند تا انجمن پر طرفدار مثل ورزشی و دوست یابی و ماشین میزد تا کلی یوسر جمع بشه
قول بهتون میدم با این انجمن ها چند ماهه ما 200000 یوسر رو رد میکردیم . اما نکرده این کار رو و حتی یک انجمن متفرقه که داره رو بشدت محدود کرده . پست هاشو نمی شماره و کوچکترین خارج شدن از موضوع رو با حدف تاپیک جبران میکنه
قبول دارید که این کار ها باعث از دست رفتن بعضی یوسر ها میشه یا شده ؟
بند 26 از قوانین انجمن
26- هر کاربر تنها حق انتخاب و استفاده از یک "شناسه ی کاربری" را دارد و در صورت فعالیت یک کاربر با دو یا چند شناسه ی کاربری همه ی شناسه های کاربری وی بدون اطلاع قبلی حذف خواهد شد!
صحبت شما کاملا درستهنقل قول:
ولی مدیرا چجور میفهمنن که کسی چند تا یوزر داره
تا همه رو ببنده
ممنون
عزیزنقل قول:
مدیران و همکاران و ارشدان :31: خودشون قبلا کاربر فعال بودند . همه تحت نظر هستند و کارکردشون بررسی میشه . اونها که فعالیتشون مناسب تشخیص داده میشه به وقتش عنوان هم میگیرن
اینکه قصه خوردن نداره منم ستاره ندارم:27:اما یه روز میگیرم:8:
می شه یک نفر به من بگه اگه چند تا پست بزنم می تونم یک ستاره بگیریم
اصلا این ستاره ها واقعا به چه دردی میخوره؟
به هيچ دردي نمي خوره عزيز=====20پست=يك ستاره شدن....نقل قول:
می شه یک نفر به من بگه اگه چند تا پست بزنم می تونم یک ستاره بگیریم
اصلا این ستاره ها واقعا به چه دردی میخوره؟
تایید میشه
بعضی قسمتا پست نمیندازن من چکار کنم من ستاره می خوام می خوام می خوام....
منو ببین
نزدیک به ۷۰۰ تا پست زدم و ۳ تا ستاره گرفتم فایده اش چیه ؟ هیچی فقط نوشته اند ایول بابا پروفشنال . البته فکر کنم تعداد پیام های شخصی هم بیشتر بشه ...
من هم مشکل تو رو دارم من الان حدودا 15 تا پست زدم ولی هیچ کدوم حساب نشده آقا این قبول نیستنقل قول:
دوست عزیز بسته به فعالیت شما داره اگر ملاک شما فقط پست باشه شما به 1000 برسی میشی آخر فروم باز و این حداکثر هست ولی اگر فعالیت خوب در یک انجمن داشته باشی میشی کاربر فعال و اگر عالی باشی تا همکار هم میتونی پیش بری ولی خیالت راحت مدیر هیچوقت نمیتونی بشینقل قول:
نقل قول:ستاره ها به چه دردی میخورن؟ به درد این میخورن که خودت از خودت خوشت بیاد!! که در این صورت خیلی الکی خوش تشریف داریم!!نقل قول:
دیگه اینکه حالا با این وجود شما ستاره میخواین؟ جدی میگین؟ خب باشه:
اولا تو متفرقه هر پستی بدین حساب نمیشه
دوما باید بروید در زمینه هایی که علاقه دارید پست بدید تا حساب بشه و ستاره ها بیشتر بشه
اما اگر پست مفید بدهید میتونید عنوان کاربر فعال در اون زمینه هم بگیرید.
این امیدای شما منو سر شوق می اره خیلی باحالی.....نقل قول:
در انجمن متفرقه و خبر تعداد پست حساب نمیشه!نقل قول:
...................
20 پست = *
200 پست= **
500 پست= ***
1000پست = ****
3000پست=*****
...........................
کابرفعال= محتوای پست ها+ پست های مفید (نه تعداد پست!)
.........................
موفق باشی!
پیش بینی میکنم که یه روز ، اونهائی که قدیمیتر هستند و ستاره کمتر دارند رو بورس باشند.
کم پست بده ولی خوانندتو غرقش کن جیــــــــــــــــــــگر.
مگه نه؟؟
آقا راست میگه ستار ها به هیچ دردی نمیخوره
تعداد پست اصلا مهم نیست مهم کیفیته پست
پایداروپیروز باشید
علیرضا
كاملا موافق . . . :31:نقل قول:
نوشته شده توسط ali reza majidi 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی شب شد میری یه جای تاریک و رو به آسمون دراز میکشی
نگاه کن به اسمون. همه اون ستاره ها مال تو اند
اونوقت دیگه دلت به این چنتا ستاره الکی خوش نمیشه.
عجب جواب رمانسی!!! خیلی باحال بود!نقل قول:
وقتی شب شد میری یه جای تاریک و رو به آسمون دراز میکشی
نگاه کن به اسمون. همه اون ستاره ها مال تو اند
اونوقت دیگه دلت به این چنتا ستاره الکی خوش نمیشه.
دقیقا همینطوره مثلا یه زمانی یکی از دوستان بود که البته اسمش مهم نیست چون الان بن شده روزی شاید 100 تا پست می داد اما حتی 1 دونه هم به درد نمی خورد که این باعث شد با اینکه کلی پست داده بود به عنوان spam بن شه:31:نقل قول:
نوشته شده توسط ali reza majidi 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره منم حال کردم:27:نقل قول:
بابا ستاره ميخواي چيكار؟
ستاره هاي من مال تو...
من هم خیلی دوست دارم بعد از اینکه 300 پست دادم بالای ستارهام کاربر فعال ... نوشته باشن و تلاش میکن بیشتر پستام مفید باشن حالا یه سوال اگه کاربری همش پست های مفید بده و هیچ کدوم از مدیر ها نفهمن چی؟ انوقت کسی که اینقدر تلاش کرده پست های مفید بده تمام وقتش هدر میره
پيشنهاد من اينه که شما توي بخشيد که فکر ميکنيد اطلاعاتتون از اون نسبت به ساير بخش ها بيشتره! پست هاي مفيدي رو ارسال کنيد ... اون موقع آدمين ها يا مديران اون بخش امکان نداره متوجه نشن!نقل قول:
من امتحان كردم ولي كسي متوجه نشد الان خودم رو .....دادم و كلي پست با حال زدم هر كدوم اندازه يه كتاب مي ارزن ولي يكي نگفت دستت درد نكنه پست زدم هر كدوم يه صفحه توش مطلبه يكي نفرين هم نكرد ما رو:19: