تو منطقه ما فقط پارس آنلاین و آسیا تک سرویس میدن.
پارس آنلاین که میدونم خوبه. ولی میخوام بدونم سرعت اینترنت آسیا تک چطوره؟؟
چون ارزون تره پرسیدم؟
Printable View
تو منطقه ما فقط پارس آنلاین و آسیا تک سرویس میدن.
پارس آنلاین که میدونم خوبه. ولی میخوام بدونم سرعت اینترنت آسیا تک چطوره؟؟
چون ارزون تره پرسیدم؟
من بهت پيشنهاد مي كنم كه اصلا از آسيا تك استفاده نكني
واسه چی مگه شما داری؟
من اسياتك دارم و 100% بهت پيشنهاد ميكنم...
در ضمن يه سر به اينجا بزن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=38766
بــــــــــــــــــــــــ ـــه!
این که شد 2 تا نظر
ولی حرف آقا مسعود معتبره
مرسی
سلام...همین اقا مسعود شما که کلی اذیت کشید از اسیا!نمیدونم چرا این حرف رو زده...نقل قول:
پارس با اینکه ظرفیت هاش پر شده ولی بر عکس اسیا تک قطعی نداره...اسیا بعضی منطقه ها واقعا روزی 4-5 ساعت قطع هست....من پیشنهاد میکنم اگه برات امکانش هست پارس بگیر..اینم یادت باشه هیچ ارزونی بی علت نیس مخصوصا تو مملکت ما (البته گرون بودن هم دلیل بر کیفیت نیست)
من که خیلی ازش راضی هستم از همه نظر سرعت دانلود و آپلود ثابت - پشتیبانی خوب - تا حالا هم یکبار هم قطع نشده و تازه یکماه هم رایگان می ده
منم آتك دارم دقيقا حرفاي پست بالايي رو تاييد مي كنم. پشتيباني فوق العاده عالي. دريافت وج درب منزلتون (عجب تبليغي شد !!) و قطعي هم اصلا نداره سرعت دي ال هم با 128 براي من 16 تا 25 هست.
توي شب و روز هم نوسان نداره و محدوديت هم نداره.
در كل عالي
اسیا تک از نظرقیمت وسرعت حرف اول میزنه!!!و اصلا قطع نمیشه!:)
من اسیا دارم پیشنهاد میکنم نگیری من 64 دارم سرعت رو 2.5 هستش واقعا مزخرفه
منم آسیاتک 128 دارم! 4ماهه! واقعا ازش راضیم نه افت سرعت داشتم تاحالا... نه دیسکانکتی سرعت دانلودمم 15 تا 20 تازه بعضی وقتا قاط میزنه 40 - 50 هم میگیره! واقعا فوق العادس خدا کنه خراب نشه! تا الانم یه چیزی حدود 100gb باهاش دانلود کردم..
خوش بحال تو که قاط میزنه مال من 64 هستش سرعت رو 2 هستش بعضی موقع عا میره رو 0.8
دوست عزیز به احتمال زیاد فاصله شما از مرکز مخابراتی دور می باشد
4 ماهه رو چه جوري ميگيري يعني قيمتش چقدر ميشه چقدر تخفيف و چه طوري بايد پرداخت كني؟نقل قول:
اي بابا!نقل قول:
ما چه ادم معتبري شديما!
بايد ما رو ضايع كني؟!«چشمك»نقل قول:
راست ميگي ... بعضي موقع ها خيلي اعصابم خرد ميكرد..ولي در كل خيلي ازش راضي بودم...الان هم يه هفتست كه ديگه اون مشكل هم برام پيش نيومده...
نه بابا نظزدیکیم
زنگ زدم گفت پهنای باند نداره زارعی
توی شهر ما که میخوان بیارن. میگن اسیا تک با 64 تا سرعت ماهی 30 تومن
عزيز متوجه نشدم...تو شهر شما سرعت 64 30 هزار تومن؟نقل قول:
بهشون بگو جمع کنید بابا !!!
بله.30 هزار تومن. سر گردنه هست دیگه و جمهوری اسلامینقل قول:
بار اول که رفتم یکی از شرکتا(بهین نت) باهاشون دعوام شد.نقل قول:
یارو بهم گفت 30 تومن
منم با یه حالت خیلی مسخره ای گفتم. مگه غارته!!!
یارو هم گفت اگه نمیخوای نخواه .
منم باز هم با حالت مسخره ای گفتم ترو خدا به من اشتراک بدید.
یارو هم گفت تو حات خوش نیست.
منم بهش گفتم تو گیجی.
گفت درست صحبت کن.
منم گفتم درست و غلطش رو نمیدونم همونجوری صحبت میکنم که باهام صحبت کردید.
خلاصه دیگه بهین نت نرفتم. ولی یه شرکت دیگه قراره همین روزا بیاره.گفته از بقیه هم ارزونتره.
بيخيال بابا...تو تهران با 30 هزار تومن 256 ميدن...نقل قول:
اونجا تهرانه.اینجا هم لرستانه...نقل قول:
ولی فعلا فقط یه دونه هست که اینجوری قیمت رو برده بالا.
تا یه مدت دیگه که چند تا شرکت دیگه هم بیارن قیمت میاد پایین
حالا چرا ميزني؟نقل قول:
من هم چي گفتم مگه؟
گفتم اينجا تهرانه...يعني شهري كه !
اره اسیا تک خوبه یعنی هم قیمتش خدایی خوبه هم سرعتش اما تو منطقه ما پهنای باند برای 5000 هزار نفر فقط 2 گی گا بایته
اشکال از اسیا تک هم نیست اشکال از مخابرات که اذیت میکنه جواز نمیده
خب من ادمین کانتر 1.6 اسیا تک هستم این هم ای پیش
85.198.20.21:27015
با ادی اس ال 128 میشه راحت بازی کرد راستی یه تاپیک راجب dns راه بندازیم
من دی ان اس خود اسا تک اصتفاده میکنم سرعتش خیلی خوبه
اسیا تک بگیر 1 ما فیری بگیر ( :27:فیری = مجانی :27:)
حالا کی موافقن با اسیا تک
بابا ادمین
ما هر کاری کردیم که نرفت تو یه پارتی واس ما جور کن 64 مارو کن 128 :دی
چرا از اینترنت صبا استفاده نمیکنین به نظر من که هم سرعتش خوبه هم قیمتش
داش مسعود من نوکرتم . من غلط کنم شما رو حتی در دنیای مجازی زبونم لال بزنم.نقل قول:
اگه توجه کرده باشی بعر از اینکه گفتم اونجا تهرانه و اینجا لرستانه .... چند تا نقطه گذاشتم که منظورم یه افسوس بود که بعد از بردن نام لرستان تو دلم افتاد. اگه با یه حالت عصبانی میگفتم باید فقط یه نقطه میذاشتم.خلاصه شما ببخشید.
شما اصلا حرف بدی نگفتی و مقصر من بودم که از اسمایل استفاده نکردم.
در واقع باید مینوشتم : اونجا تهرانه و اینجا هم لرستانه:19::19:
بابا شوخي كردم عزيز...نقل قول:
اصلا جدي هم ميگفتي مهم نبود!
بيخيال...
من ادمین بازی انلاین اونجا هستم ولی بگم
اگر اسیا بگیری یعنی دردسر
یعنی هر روز زنگ زدن به 1844 و تا نیم ساعت پشت خط واستادن برای جواب
یک دفه خودم شنیدم : ای دی اس ال قط بود من زنگ زدم پشتیبانی
گفتم خانم ای دی اس ال ما قطه گفت مرکز مخابراتی من گفتم مالک اشتر
گفت یه چند لحظه !!
داشتم سدا همکارشو میشنیدم که میگفت نگی قط ها بگو اشکال نه از اسیاست نه از مخابرات از کامپیوتر خودشه
اسیا خیلی دوز کلکه
من به کسی اسیا پیشنهاد نمیکنم
هرکی گرفته شاکی الکی هم نگید خوبه بزار 1 ماه کار کنید بعد نظرتونو اینجا بگید
در ضمن این تایپیک رو هم خذف کنید چون تبلیغ مجانی برای اسیا
جالبه والا !! اينجا فرومه نه محل تبليغنقل قول:
حالا اگه خدماتي خوب ارائه ميشه اينجا هم بايد گفته بشه !! :13:
مشكلي داري شما كه يه شركت تازه كار كه خدمات خوب ميده معروف بشه؟!
من خودم 4 ماهه دارم استفاده مي كنم واقعا تا حالا چنين مشكلاتي نبوده و و يه بار هم مشكل حط داشتم كه درست رانژه نشده بود (خط خودم نه اون يكي خط تو خونه) تماس گرفتم و اومدن با سيستم خودشون تمام و كامل چك كردن و فرداش تا بعد از ظهر خط وصل شد. (مشكل مخابراتي بود)
يه بار هم قرار بود 3-4 ساعت قطع بشه كه با sms خبر دادن و در كل هر بار تماس گرفتم با نزاكت تمام كارم راه افتاده.
چه اولش كه تازه قرار بود خطم رانژه شه چه بعد از اون هر بار كه تماس ميگرفتم.
ديگه قضاوت با خود دوستان ..............
Trash کن بره
نمیدونم که به اسیا تک وابسه هستید که چنین دفاع میکنید
طوری صحبت میکنی که انگار پدرت مدیر عامل اسیا ست
پولشو یکی دیگه به جیب میزنه چرا تو حرص میخوری من میگم اسیا تک خوب نیست دلایل هم دارم این تایپک رو هم کلان باید جمع شه
داره الکی برای اسیا تک تبلیغ میشه
به نظر من پارس آنلاین و داتک بهتریم و اولین انتخاب هاست اگه شما ها با 6-10 تومان مشکل دارید که بیشتر بدید برید اسیا تک بگیرید و کلی حالتون هم گرفته شه
راستی گفتی 4 ماه داری کدوم منطقه اصلان تهرانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم ولی الکی برای کسی کار مجانی نکن تو الان داری برای اسیا تک تبلیغ مجانی میکنی
به من هیچ ربطی نداره ولی این کارو نکن کسایی دیگه ...............
بقول نظیر شنبه : خواه از این سخن من گیر عبرت خواه گیر ملال
موفق باشی
تو بازی های آنلاین من Latency پایین تر از همس همیشه! چرت نگو داداش....
اون يكي ميگه تاپيك و جمع كن...اون يكي ميگه چرت نگو...
جالب شد...!
خيلي خيلي جالبه استدلالت !!نقل قول:
تبليغ كدومه ؟
من اصلا چي كار دارم اسم شركت چيه ؟
من تجربه هايي كه خودم تا حالا داشتم رو گفتم.
تهران هم هستم طرفاي شرق و جنوب.
شما هم تجربه ي بد داشتي بيا بگو بالاخره از مجموعش كه تجربه هاي خوب بيشتر بوده يا بد معلوم ميشه شركت خدماتش به درد مي خوره يا نه.
دلايلت رو هم بگو اينجا محيط براي همين فراهم شده.
پس منم بگم الان شما داري تبليغ داتك و پارس آنلاين رو مي كني؟
توي اين مملكت ما من از اين حالت خيلي بدم مياد كه طرفداري از خدمات مطلوب رو ميگن تبليغ.
گفتم كه به من ربطي نداره شركت كدومه اصلا فقط مقايسه اي كه داشتم بين قيمتها و خدمات و از بقيه هم پرسيدم به اين نتيجه رسيدم.
اگرم بد بشه اولين نفري كه ميگم خودمم و هيچ وابستگي هم به هيچ جا ندارم من !!
شما هم سعي كن طرف حق باشي هميشه و اگه واقعا جايي مناسبه بذار ديگران هم بفهمن و استفاده كنن.
با سلام
اول جواب اینو بدم shadowfax اصلان تو تاپیک خوندی داری حرف مفد میزنی من که نگفتم Latency بده
( بعضی مواقع شاید بد بشه اما همیشه بد نیست ) داداش واقعان تعطیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اصلان راجب سرعتش بحث نمیکردم
در جواب دومی مربوط به جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما کاملان راست میگی و حرف حق جواب نداره
اینو بگم اسیا تک از سر و ته adsl میزنه شاید برای بچه های دیگه اینطوری نباشه اما برای ما اینطوری
اصلان این بحث به اتمام برسانیم
از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن
شما برید 1 ماه اسیا تک بگیرید البته مجانیش که سرعتش 128 هم هست اگه خوب بود بگیرید اگه نه هم نگرید
ما ایرانی ها ادم های فرصت طلبی هستیم پس تا دیر نشده بگیرید
به نظر من : یا
داتک
پارس انلاین
اسیا
بگیرید
هیچ جایی دیگر مثل این 3 شرکت نمیشوند من فکر کنم پارس هم 1 ماه رایگان بده
با تشکر
تایید می شه .البنه ممکنه در مواردی استثنا هم داشته باشه .نقل قول:
بچه ها یادتون رفت که اینجا ایرانه...تو این مملکت هیچ چیز رو بدون کلامبرداری و دردسر به آدم نمیدن...
من یه هفته پیش از آسیا adsl گرفتم ، همون یه هفته سرعتش خیلی خوب بود و تنها ضعفش بستن سایتهای p2p بود که یه جورایی با اون کنار اومدم. اما از تعطیلات به این ور سرعت اینترنتم شدیدا افت کرده، دیگه نمیشه سایت گوگل رو هم باز کنم. جمعه زنگ زدم پشتیبانی گفتم اینجوریه گفت بله میدونم بچه هامون دارن خط منطقه شما رو درست میکننن.( منطقه مخابراتی هجرت هستم.) فرداش یعنی شنبه همون آش و همون کاسه بود، جالب اینکه پشتیبانی 24 ساعته (واقعا خنده داره!!!) رفته بودن تعطیلات! یکشنبه زنگ زدم یه خانمی به اسم شهیدی برداشت گفتم اینترنتتون مضخرف شده (دیگه واقعا اعصابم ریخته بود به هم) بدون اینکه چیزی بگه که مشکل از کجاست یه چند دقیقه با اون کامپیوترش ور رفت (صدای کیبورد می اومد!) بعد گفت شما یه بار دیسکانکت کن و دوباره کانکت شو مشکلت حل میشه...!!! و جالب ایجاست که همین طور هم شد!!! سرعتم تا ساعت 5 یا 6 یکشنبه خوب بود اما دوباره ریخت به هم. شماره پشتیبانی 24 ساعته رو هم هر چی گرفتم کسی جواب نمیداد. شرکتی که 4 ، 5 برابر ظرفیت باندش اینترنت بکنه تو پاچه ملت همینه دیگه...الان هم سرعتم افتضاحه به زور و با چندین بار رفرش کردن این صفحه رو باز کردم بگم از آسیا کسی نگیره که آخرشن!