به نظر شما بهترین نوع گوشی کدام است؟
Printable View
به نظر شما بهترین نوع گوشی کدام است؟
بستگی داره از چه نظر و با چه قیمتی بخوای:5:نقل قول:
k800 و n73
خیلی خوبن:10:
دوست عزیز این یک نظر سنجیهنقل قول:
:40:
منظور دوستمون بهترين كمپاني سازنده ي گوشيه.
من كهبدون شك نوكيا رو قبول دارم.
من خودم نوکیا رو بیشتر قبول دارم ولی قیمت گوشی هاش به نسبت سایر گوشی ها (سونی اریکسون) بالایه به همین دلیل بیشتر مردم از سونی اریکسون استفاده میکنند من خودم هم سونی اریکسون دارم
DiDiSks دوست عزيز ي كه تاپيك رو زده ايد !
اين كار فايده اي نداره الان همه برند هارو اومديد با هم گذاشتيد و نميشه انتخاب درستي كرد هر كدمشون يه خوبي دارن يه بدي هر كي هم يه چيزي رو دوست داره !
دسته بندي خوبي هم نداره برندي كه كارش پاكت پي سي هست رو با برندي كه فقط گوشي ميزنه يا الانم برندي كه اصلا گوشي نميزنه رو با هم گذاشتيد تو نظر سنجي !
تازه اونم تو ايران كه اصلا بازار تنوع نداره فقط چند مدل استفاده ميشه !
شرمنده من قسمت نظر سنجی رو ندیدمنقل قول:
فقط سونی اریکسون
از لحاظ کیفیت و قدرت کارکردن شک نکنید نوکیا
ولی اگه به کیفیت فیلم و عکس توجه دارید 100% سونی اریکسون
اگه به ضخامت توجه کنید میتونید موتورولا رو انتخاب کنید
اگه به شیکی و جزابیت توجه دارید هم ال جی گوشی های شیکی رو داده توی بازار
لابد سامسونگم نقش هويج رو اينجا بازي ميكنه !نقل قول:
اما متا سفانه ال جی زیبا هستند اما مفتشون گرونهنقل قول:
هر کس ال جی گرفته سر یک هفته پشیمون شده:27:
منظورم یک نظر سنجیه کلیه و شما به همون گوشی های تو بازار توجه کن مثلا میری تو مغازه که گوشی بخری یا نوکیا یا سونی اریکسون ویا هم موتورولا بیشتر نظرتو جلب میکنه اگر بخوای وارد جزئیات بشی که باید برای هر کدوم یه تاپیک اختصاصی باز کنی اونم با 100 صفحهنقل قول:
از بعضي گوشي ها سيستم عامل دار سوني اريكسون خوشم مياد ولي در مجموع نوكيا سر تر است.
منم با شما موافقم
کارایی Nokia از همه بهتره .....
سوني اريكسون در طراحي و سايز و كيفيت عكس و فيلم به نوكيابرتري داره البته خيلي تو دست زيادشده و ترجيح ميدم اين دفعه نوكيا بخرم.
مهمترین عیب گوشی های سونی اریکسون حمایت نکردن از سیستم عامل سیمبیان در اکثر تولیداتشونه ولی در مجموع گوشی های خوبیه و قیمت مناسبی داره
الان که تو دست یه بچه 2 ساله هم k750 میبینینقل قول:
سوني اريكسون در طراحي و سايز و كيفيت عكس و فيلم به نوكيابرتري داره البته خيلي تو دست زيادشده
منم نوکیا و موتورولا رو قبول دارم سونی اریکسونم نمی دونم چرا اینقدر طرفدار داره ؟؟
شاید دلیل اینکه زیاد شده خوبیش باشه...!!! اینطور نیست؟ (سونی اریکسون رو میگم)
به حق نوکیا بازار ایران رو شناخته , دلیل روشنش قیمت بالای بدون توجیه این برنده .
سونی اریکسون هم سری توی سرها پیدا کرده , دلیل روشنترش هم قیمت پایین بدون توجیه اونه .
--- لطفا کسی خورده نگیره , کلی دارم میگم , چون این دو تا برند توی بازار ایران خیلی بیشتر خرید و فروش میشه .
-----------------
به جای اینکه بیاییم از برندی طرفداری کنیم , یاد بدیم برای خرید گوشی چه پارامترهایی رو در نظر بگیریم که بتونیم با کمترین هزینه بهترین نتیجه رو بگیریم .
اگه قرار باشه با تعصب صرفا روی خرید مثلا موتورولا چشم رو از روی سایر برندها ببندیم , قطعا ضرر میکنیم .
هر شرکت سازنده برای خودش ایده های طراحی مخصوص خودش رو داره , ولی یه جاهایی توی ایده های هم دیگه دست درازی هم میکنند ( مثلا نوکیا باریک میسازه , سامسونگ با لینوکس میسازه , سونی اریکسون 5 مگاپیکسلی میزنه و ... ) هنر اینه که بتونیم توی این دست درازی هایی که شرکتها کردند بهترین انتخاب رو داشته باشیم . نه اینکه من برم موبایل فروشی بگم : " آقا با کلاس ترین نوکیا رو بده میخوام بخرم " .
نقل قول:
سونی اریکسونم نمی دونم چرا اینقدر طرفدار داره
مهم ترین دلیلش قیمت کمترش نسبت به سایر گوشیایه وقتی کسی که میخواد گوشی بخره میبینه که نوکیا و سونی اریکسون دقیقا امکاناتش مثل هم ولی نوکیا گرونتر خب معلومه که میره سونی اریکسون میخرهنقل قول:
شاید دلیل اینکه زیاد شده خوبیش باشه...!!! اینطور نیست؟
یه موضوع دیگه یادم افتاد .
کلا برگزاری این طور نظر خواهی ها ( به نظر من ) فایده ای نداره , چون فقط افرادی که میان از این تاپیک بازدید میکنند نظر میدن .
متاسفانه طرز فکری که توی اجتماع ایجاد شده اینطوریه که : " من باید جلوی رفقام کلاس بذارم , پس میرم یه گوشی رو کم کنی میخرم " ( از بچه های سایت معذرت میخوام , ولی توی اجتماع همه عضو این سایت نیستند که فرهنگ خرید گوشی رو داشته باشند ) , قبلا عنوان کرده بودم که ملت فقط برای کلاس گذاشتن میرن موبایل میخرند ( نمونه زنده هم زیاد سراغ دارم ) . من خودم اصلا از موبایل خوشم نمی اومد , تا اینکه شنیدم یه اپراتوی میخواد سرویسهای اینترنتی روی موبایل ارائه بده , تنها دلیل خرید موبایل من همین بوده , متعاقبش رفتم یه گوشی خریدم که باریک باشه و وقتی توی جیبم میذارم تابلو نباشه . تا اینکه بخوام جلوی رفقا کل بذارم : " رفتم بهترین و شیک ترین و با کلاس ترین و گرون ترین گوشی رو خریدم " .
در عین حال اگه صحبتهام یه ذره تند میشه مغذرت میخوام ولی باید در نظر گرفت اینطور آمار گیری ها جنبه کاربردی نداره .
نقل قول:
كاملا حق با شماست
cd-rw من هم با شما موافقم !
نظراتت منطقي واقعيه !
واقعا دیگه حالم از موبایل به هم خورده وقتی میبینی هر نوع بشر و موجودی که روی این کره خاکی زندگی میکنه موبایل داره اونم برای کلاس یا در میاره باهاش اهنگ گوش میده یا فیلم نگاه میکنه الان به نظرم موبایل نداشته باشی با کلاستره در ضمن از موضوع اصلی تاپیک منحرف نشیم:46:
منم گوشي هاي نوكيا رو ترجيح ميدم...
ولي از m600 سوني خيلي خوشم مياد...
ولي در مجموع نوكيا بهتره...
سونی با سونی اریکسون فرق داره ؟
نقل قول:منظورم همون سوني اريكسون بود ديگهنقل قول:
..........
بچه ها لطفا به اين سوال من در اين تاپيك جواب بدين
مساله مرگ و زندگي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره گوشی سونی هم داریم سونی اریکسون هم داریم و این دو تا با هم فرق میکنننقل قول:
نميدونستم كه سوني هم گوشي توليد ميكنه.تا اونجايي كه من شنيده بودم سوني اريكسون تركيبي از شركتهاي سوني و اريكسون بوده.حالا چطوري سوني جداگونه واسه خودش گوشي ميزنه؟نقل قول:
دوست عزیز سونی قبلا یه شرکت بوده که سوا گوشی تولید می کرده که هنوز هم گوشیهاش تو بازار هست . اریکسون هم یه شرکت جدا که به نظر من خیلی گوشیهای توپی می زد که در یه برهه از زمان این دوشرکت با هم تلفیق شدند تا در قالب شرکتی بزرگتر به تولید گوشی همراه ادامه بدند ( می دونم اکثریت می دونن واسه اونایی که نمی دونن گفتم )
یا علی مدد
:40:بهترين نوع گوشي نوكيا است
يه مدل اريكسونو كه 8 سال پيش ديدم تعريف آنچناني نداشت ولي خيلي دلم ميخواد گوشيهاي قديمي سوني اين ابرشركت الكترونيكوببينم.ايني كه شما گفتيدتوبازار هست منظورتون گوشي نو بوده يا دست دوم؟نقل قول:
فقط سونی اریکسون
تنوع محصولش هم بیشتره و گوشیهاش کلا خیلی توپ هسنتد:46:
فقط N90 خدای دوربین
نوکیا N95 در حال حاضر بهترین است
این که دیگه مشخصه !
از فروش جهانی Nokia میتونید بفهمید که Nokia حرف اول رو میزنه.
شک نکنید....
خب معلومه دوست من نوکیا کارش درستهنقل قول:
بدون شک نوکیا. من خودم نوکیا دارم و قصد عوض کردن گوشی را دارم خیلی ها بهم مدلهای سونی اریکسون را پیشنهاد می کنند ولی تا حالا زیره بار نرفتم که سونی اریکسون بخرم:10:
بهترین نوع دوربین بی شک سونیه و خب...گوشی هم نوکیا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]