خب دوستان بیاین تجربه هاتون در مورد این بازی رو بگید و به من هم کمک کنید
چه جوری مرحله Arc رو رد کنم الان دیگه Elite شدم
:11::11:
Printable View
خب دوستان بیاین تجربه هاتون در مورد این بازی رو بگید و به من هم کمک کنید
چه جوری مرحله Arc رو رد کنم الان دیگه Elite شدم
:11::11:
اسم بازی Uplink هستش ... حتما می زارم
خيلي بازي جالبيه تو سايتم در موردش يكم نوشتم . ولي هر كسي از اين بازي خوشش نمي آد چون از بكش بكش اينا خبري نيست ......... عمليات هاش مشخصه سر چيش گير كردي ! من خيلي وقت پيش بازي كردم يادم نيست الان ....
موفق و پيروز باشيد
جاويد
میشه یه توضیحیبدید که چه جور بازی ست
توچه سبکیه؟؟
نقل قول:
جاوید جان من تو قسمت Story Line رو می خوام شروع کنم البته بگم خودم درجه Elite رو دارم و از نظر بقیه مراحل(random Mission) بازی رو تموم کردم
Arc
مرحله اول همون مرحله که مامور اول Uplink میمیره
ممنونم
سبک بازی اینه که شما یک هکریدنقل قول:
بازی اسلحه اینا نداره
شما با استفاده از ابزاری که داری میری ماموریت می گری کا مپیوتر هک کنی حالا چه کپی فایل چه دیلیت و....
تغییر اطلاعات ACADEMIC ...........
بازیش عالیه :5:
ایول خوشم اومد حتما می گیرمشنقل قول:
سبک بازی اینه که شما یک هکرید
بازی اسلحه اینا نداره
شما با استفاده از ابزاری که داری میری ماموریت می گری کا مپیوتر هک کنی حالا چه کپی فایل چه دیلیت و....
تغییر اطلاعات Academic ...........
بازیش عالیه
اما تا حالا اسمشم نشنیده بودم
قدیمیه یا تازه اومده؟
برای چه کنسولیه؟
سلام به همه دوستان. چند وقت پيش يه تاپيک تو قسمت اخبار بازی ها با نام "هک يا بازی" ایجاد کردم که ميخواستم يک مقاله حسابی برای این بازی بنويسممتنش هم آماده بود اما وقت نکردم تايپ کنم قفل شد!! اگر کمی فرست بدين تمامی مطالب مربوط به این بازی رو براتون ميزارم. اما خودم هنوز بازی نکردم خيلی هم دوست دارم بازی کنم اما هنوز جايی نديدمش.
لينك دانلود بازي :
لينكشو رپيد پاك كرد .....
موفق و پيروز باشيد
جاويد
وای نه!
تو رو خدا توی رپید شیر نذار!!!
بعدشم می شه بگی حجمش چقدره؟
بازی برای سال 2002نقل قول:
من فک می کنم فقط برای PC باشه
بازیش به اونصورت سخت نیست
با اينكه خطرناكه اينجا لينك گذاشتن اما چون بازي زياد تجاري نيست ميذارم.
لينكهاي ديگه غير از رپيدشير:
ORکد:http://www.megashares.com/?d01=eb6d3b5
کد:http://fixdown.net/english/Game/6523_download.htm
میشه بگین حجمش چقدره
20 مگابايت هست تقريبا!نقل قول:
دستت چی؟
طلا!!!
جمق دیقیق 21 مگابایت
چرا اینقدر کمه ؟
بازيش كه گرافيك آنچناني نداره همش متنو ايناست ! واسه همين حجمش كمه ولي بازي قشنگيه لذت بخشه .نقل قول:
جمق دیقیق 21 مگابایت
چرا اینقدر کمه ؟
بازيش اولاش آسونه و كمي خسته كننده ولي يواش يواش سخت مي شه !نقل قول:
بازی برای سال 2002
من فک می کنم فقط برای Pc باشه
بازیش به اونصورت سخت نیست
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ببينم انگليسی فول بايد باشی يا همينجوری هم ميشه؟
الان یه چیزی یادم اومد ولی نگین پست نامربوط زدی
یه سبک بازی خیلی قدیمی هست که فقط یه صفحه سیاهه و داستان روایت می شه و ما فقط حق انتخاب داریم اسمش چیه؟
من درباره اش خوندم بنظرم خیلی جالب اومد اما خیلی قدیمیه می خواستم بدونم می شه بازی هاشو گیر آورد یا نه؟
انگليسي در حد دبيرستان بلد باشي كافيه ... يه ديكشنري هم بذار دم دستت !نقل قول:
ببينم انگليسی فول بايد باشی يا همينجوری هم ميشه؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
بله مرحله های اولش که باید فایل کپی کنی یا دیلیت کنی فوقالعاده خسته کننده س:10::10::8::8:نقل قول:
بازیش فوق العاده است
ولی من یه مشکل احمقانه دارم:
وقتی دارم همه چی رو امتحان می کنم و یه بلایی به سر یه قسمت می یارم دیگه نمی تونم درستش کنم مجبور می شم بازی رو پاک کنم و دوباره نصب کنم چون اصلا حاضر نیستم با یه یوزر غیر از اسمی که انتخاب کردم بازی رو ادامه بدم
مثلا یه بار پولهامو حروم کردم می خواستم ببینم اون نرم افزارها چطورین بعد پول کم آوردم
یه بارم اشتباهی زدم file deleter رو پاک کردم
نتیجه این که از ظهر تا حالا 4 بار بازی رو نصب کردم و پاک کردم
راه دیگه ای نداره؟
دوست عزيز قبل از اينكه بخواي يه چيزي رو امتحان كني برو تو پوشه هاي بازي سيوتو يه جا ديگه كپي كن كه اگه پشيمون شدي از كارت بتوني سيوتو بر گردوني كاري كه من زياد مي كردم !نقل قول:
بازیش فوق العاده است
ولی من یه مشکل احمقانه دارم:
وقتی دارم همه چی رو امتحان می کنم و یه بلایی به سر یه قسمت می یارم دیگه نمی تونم درستش کنم مجبور می شم بازی رو پاک کنم و دوباره نصب کنم چون اصلا حاضر نیستم با یه یوزر غیر از اسمی که انتخاب کردم بازی رو ادامه بدم
مثلا یه بار پولهامو حروم کردم می خواستم ببینم اون نرم افزارها چطورین بعد پول کم آوردم
یه بارم اشتباهی زدم file deleter رو پاک کردم
نتیجه این که از ظهر تا حالا 4 بار بازی رو نصب کردم و پاک کردم
راه دیگه ای نداره؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
به قول cheat happens و gamefaq برادرهای دوقلونقل قول:
خیلی خوبه هر موقع باختی سیوتو OVERWRITE میکنی
:21::21::21:
راست گفتی هانقل قول:
دوست عزيز قبل از اينكه بخواي يه چيزي رو امتحان كني برو تو پوشه هاي بازي سيوتو يه جا ديگه كپي كن كه اگه پشيمون شدي از كارت بتوني سيوتو بر گردوني كاري كه من زياد مي كردم !
موفق و پيروز باشيد
عقلم نکشید
همین دو دقیقه پیش مجبور شدم باج بدم
ولی چرا همه ماموریت هاش پاک کردنه؟
خسته شدم
نقل قول:
یادت باشه همیشه با LOGDeleter v 4.0 لوگ ها رو پاک کنی و هیچ اثری از خودت به جا نزاری:8::8::21::21:
آره این کارو می کنم اما فقط به عملی که انجام شده نگاه کنم کافیه؟
اولش همه رو پاک می کردم
بعد رفتم سراغ اونایی که host IP داشتن
بعد رفتم سراغ اونایی که نوشته بودن من چیکار کردم!
در هر حال فکر کنم این آخری از همه بهتره که پاک بشه
فعلا که تا حالا فقط یه بار مجبور شدم باج بدم
ترجیحا به نظرم یه دونه TRACE TRACKER v 4.0 هم بگیری خوبهنقل قول:
:21::21::21:
دو سه تا نکته اساسی
1 - همیشه به طور غیر مستقیم به هدف وصل شوید حداقل 8 نقطه
2 - اولین تماس با Inter Nic باشد که بتوانید Log ها را از آنجا دیلیت کنید
3 - آخرین تماس قبل از هدف هم Uplink Test Data باشد
نکته خوبی بود اون سومی
اما دومی رو نفهمیدم
من به هرجا وصل بشم باید برم Log ها رو از همونجا پاک کنم دیگه اما انگار منظورت اینه می تونم برم Inter Nic از اونجا هم پاک کنم؟
یه چیز دیگه:
برای پاک کردن log ها فقط اونایی رو که دقیقا نشون می دن من چیکار کردم کافیه؟
آخه فکرشو بکن:
مثلا نوشته ورود ادمین خب منم که با ادمین وارد شدم پس باید پاکش کنم!
یا مثلا نوشته ip 127.0.0.1 که اینم به من مربوط می شه دیگه چون فکر کنم بازی این ip رو بعنوان ip من در نظر داره هرچند این ip با وصل شدن باید تغییر کنه ولی من نمی دونم بازی انقدر واقعی هست که تغییرش بده یا نه!!!
اصلا من از کجا باید بفهمم ip من در هر بار وصل شدن چیه؟؟؟
فکر کنم باید تمام واقعیت ها رو فراموش کنم برم چشم بسته بازی کنم راحتتره!!!
اولین جایی که وصل میشی INTER NIC باشه آره از اینتر ان آی سی میتونی پسورد ادمین رو هک و لوگ ها رو پاک کنینقل قول:
آی پی ت رو همیشه بالای صفحه مو قعی که به جایی وصل نیستی نوشتهنقل قول:
ترجیحا LOG DELETER v.4.0 رو بگیر که لوگ رو REMOVE میکنه نه DELETE چون اگه لوگ دیلیت بشه با UNDELETER می شه به دستش آورد
:21::21:
عجب نکته خفنی!!!!نقل قول:
ترجیحا LOG DELETER v.4.0 رو بگیر که لوگ رو REMOVE میکنه نه DELETE چون اگه لوگ دیلیت بشه با UNDELETER می شه به دستش آورد
اینم یه دونه WALKTHROUGH توپ برای دوستای گل
کد:http://rapidshare.com/files/46331787/30058.htm
Walkthrough چیه! همه قشنگی بازی رو خراب می کنه
اونم همچین بازی رو
[QUOTE=Ar@m;1400060]Walkthrough چیه! همه قشنگی بازی رو خراب می کنه
اونم همچین بازی رو[/QUOTE
توی این واک ترو در مورد اینکه هر مرحله به چه ابزاری نیاز داره و قیمت و پیشنهادات SUGGESTION گفته نه اینکه بیاد رمز بده
البته این بازی رمز هم داره
:10::10::10::10::46::46:
من یه سوال دارم:
وقتی با log deleter v0.4 می رم log ها رو پاک می کنم یه کار عجیبی می کنه: می نویسه shifting file و برای خودش همه فایل ها رو چک می کنه این یعنی چی؟
من خیلی از این بازی خوشم اومده ها فکر کنم عاشقش شدم حتی بخاطرش ترجمه رزیدنت اویل رو ول کردم!!
ولی چرا توضیحاتش انقدر کمه؟ من کجا باید دنبال فایل های backup بگردم؟ این بازیه فکر کرده باید خودم بدونم؟؟ اگه خودم می دونستم که اینجا نبودم می رفتم یه سایت واقعی رو هک می کردم!!!
راستی می تونم از دستورات cmd هم توش استفاده کنم یا نه ؟
دوست عزیز تو این دو ساله که این بازی رو می کنم وبه طور دقیق توی این شیش ماه هیچ وقت هیچ وقت به فایل بک آپ بر نخوردم
بله از دستورات cmd می تونی (پرکاربردترینش) برای DESTORY SYSTEMS استفاده کنی که ترتیبش اینه
cd usr
delete
cd log
delete
cd sys
delete
shutdown
البته برای شات دان دیگه صبر نکن بنویشو اینتر و یا علی
البته اینکارو نکنی یه وقتیا چون اگه اینکارو بکنی و کامپیوتر نابود بشه بعد یه ماموریت کپی فایل بگیری که از اون کامپیوتر بوده باید ماموریت رو رد کنی و رتبت میاد پایین
ای بابا خب اونا باید عقل داشته باشن وقتی نابودش کردم دیگه بفهمن کپی بی کپی!!!نقل قول:
دوست عزیز تو این دو ساله که این بازی رو می کنم وبه طور دقیق توی این شیش ماه هیچ وقت هیچ وقت به فایل بک آپ بر نخوردم
بله از دستورات cmd می تونی (پرکاربردترینش) برای DESTORY SYSTEMS استفاده کنی که ترتیبش اینه
cd usr
delete
cd log
delete
cd sys
delete
shutdown
البته برای شات دان دیگه صبر نکن بنویشو اینتر و یا علی
البته اینکارو نکنی یه وقتیا چون اگه اینکارو بکنی و کامپیوتر نابود بشه بعد یه ماموریت کپی فایل بگیری که از اون کامپیوتر بوده باید ماموریت رو رد کنی و رتبت میاد پایین
ولی اگه بک آپی وجود نداره چرا من همه فایل های سیستمشون رو نابود کردم ولی بهم گفتن کارت کامل نیست؟
نمی دونم چیکار نکردم
در ضمن یه ماموریت دیگه داشتم که باید فایلی رو که encrypt بود کپی می کردم منم یه decrypter درست و حسابی خریدم اما هیچ کاری نمی کنه! نه قبل از کپی فایل و نه بعدش اصلا نمی تونم ازش استفاده کنم نمی دونم چرا
کچل شدم
راستی یعنی چی 2 ساله داری این بازی رو می کنی؟ یعنی انقدر خوشت اومده هی بازیش می کنی؟ یا شماره های دیگه ای هم ازش اومده؟