سلام . من 64 بیت نصب کردم ولی می گه که کارت صدات (که البته آنبرده) دراوردی ! و اصلا صدا مدا تو کارش نیس ! با این که حتی تو خود سایت سازندشم گفته 64 بیت ساپه !
cmedia cmi 9880L
Printable View
سلام . من 64 بیت نصب کردم ولی می گه که کارت صدات (که البته آنبرده) دراوردی ! و اصلا صدا مدا تو کارش نیس ! با این که حتی تو خود سایت سازندشم گفته 64 بیت ساپه !
cmedia cmi 9880L
خوب برو براي 64 بيتي درايورشو بگير با 2 بيتي فرق دارد
بازم شما ما رو دست کم گرفتی ! موقع نصب درایور 64 بیتی این پیغامو می ده !نقل قول:
عزيز درست سوالتو بگو تا دسته كم نگيرمت دفعه ديگه اصلا نمي گيرمت
حتما ماله خودش نيست
حالا چرا داغ کی کنی ! بازم منو دست کم گرفتی !:31: :20::5:مطمئنم مال خودشه .نقل قول:
پس مشكل از درايور هست
ببخشید درایورش رو از کجا دانلود کردی؟؟؟؟؟؟؟
:18: درایور ؟!:18: احتمالش خیلی کمه ... پس باید قید صدا رو بزنم ؟!نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.cmedia.com.tw/?q=en/driver
راستي شما چيپست مادربرد را نصب كرديد؟
1-درسته چیپ مادربردت رو نصب کردی؟
2-آیا ویندوزت ویستا هست یا اکس پی
3-اگه اکس پی هست برو وببین توی device manager اصلا کارت رو شناخته (البته به عنوان یه سخت افزار نصب نشده)
4-اگه این نبود برو و به بایوس یه سری بزن
5-UDAX008.62.64 مطمئنی این واسه 64 بیته
بله نصب کردم .نقل قول:
1 - بلهنقل قول:
2- XP
3- اصلا به عنوان سخت افزار نمی شناسه !
4- رفتم و بود
5 - ؟
ASUS POWER
جان من به این لینکی که داده بودی سرزدم فقط نوشته بود ورژن شماره UDAX008.62.64 وبرای Windows XP ...هیچ کجاش ننوشته بود که درایور برای ویندوز64 بیتی هست تاریخ ارائه درایور رو هم نوشته12/07/2005 .....
گمونم درایور64 بیتی نباشه
============
ببخشید این امضای شما چراهمچی شد؟؟؟چراامضاتون والپیپر شد؟
من این لینکو صرفا برای دوستمون دادم و خودم از سایت سازنده مادربرد دانلود کردم که 64 بیت هم بود !!(مطمئنم !)نقل قول:
امضای من ؟چی شد ؟ والپیپر ؟
خب ماهم لینک اصلی رو میخواستیم ببینیم (که ندیدیم) بهترنبود اونو میزاشتین؟نقل قول:
اگرکه همه چیزرو درست رفتین که قاعدتا نبایدهمچین مشکلی داشته باشین
امضاتو عوض کردی؟(چی بود اون؟؟؟؟:18:)
64 بیت ساپورت نیست شما هم لطف بکن و آدرس سایت سازنده مادربرد ویا اینکه مدل و بگو ولی این جور که شما می گی فکر نکنم 64 بیت باشه
اینم لینک :نقل قول:
support.asus.com
از هر جا پست داده بودم پی ام اومد که بابا این امضات فقط یه صفحه رو می پوشونه ! :18:
:46:
خوب مدل مادربردت رو هم بزار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما رو همینجوری می خوای بفرستی تو ساپورت ایسوز؟؟؟؟
نقل قول:نقل قول:بابا من چک کردم ....ساپورت نمیکنه...اون عددهم فقط مربوط به شماره ی ورژن بودش ..همین...وبس...بهتره دوستمون از ویندوز64دست بردارن وبه32رضایت بدننقل قول:
:11: حالا چرا عصبانی می شی ؟:11: p5ad2 :11:نقل قول:
:41: نه عزیز من تونستم بهش (win xp) بشناسونم ! ولی می گه که این دیوایس stop شده ! هر چند که enable بود ...نقل قول:
:41:من می خوام ! من 64 می خوام :37:
من چک کردم مدلی که شما نوشتی کامل نیستنقل قول:
P5AD2-E خوب کارتش 32 بیت بود و درایور هاش 32 بیتی بود
ولی P5AD2 Deluxe نه 64 بیت هم داشت ولی اگه مدل مادربردت دومی یعنی دیلوکسش هست فکر کنم لینک ها رو اشتباه دانلود کردی و گرنه من مادربرد بالا رو واسه کسی بستم و 64 بیت هم کارکرده
در مورد بالا هم ببخشید من قصدی نداشتم
:11:
P5AD2-E ه مال من ولی تو سی دی خود مادربرد یه درایور 64 بیتی هم بود که من به علت قدیمی بودن دانلود کردم ولی اون هم که نصب کردم ارور داد ( 64 بیتیه ) درضمن رو خود سی دیه نوشته بود :نقل قول:
support 64 bit computing با رنگ قرمز !
خوب عزیزم اگه مادربردت 64 بیته پس چرا تو ساپورت ای سوز 32 بیته مطمئنی p5ad2-e هست!!!!
شاید Deluxe باشه ؟؟؟؟؟
ای بابا یعنی ما اینقدر چیزیم ؟؟؟!!!:18::43:نقل قول:
ببخشید ولی 32 بیته بهتره ویندوز 32 بیتی نصب کنی
حتما باید عکس از روی جعبش بذارم تا باور کنید ؟!نقل قول:
کد:http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=144&l4=0&model=965&modelmenu=2
مگه شما نمی گی که درایور 64 بیت کارت صدای این مادربرد رو از سایت ای سوز گرفتی یه بار دیگه چک کن خودت ببین هست یا نه من که همین الان دیدم نبود تازه شاید سرت کلاه گذاشتن می شه لطفا یه عکس از جعبه مادربردت بندازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما می گی مین 64 بیتی اصلا ساپ نمی کنه من گفتم نه می کنه و یه لینک دادم ! اما مشکل من :نقل قول:
فکر کنم حل شد ... یه فایلی رو باید از مایکروسافت می گرفتم تا هم خوانی بشه ... متشکرم !
توی سایت ای سوز درایور 64 بیت واسه مادربرد P5ad2-e نداشته !!!!!
حالا شما چطور دانلود کردی خدا می دونه به هر حال اون فایلی که می گی چی ؟؟؟ بگو ما هم بدونیم دیگه؟؟
:46:
آقا جون اصلا تو فکر کن من دانلود نکردم از روی سی دی نصب کردم ! چه گیری دادی ها !!:19:نقل قول:
ناراحت که نشدی ؟
فردا لینکشو می ذارم ...:46:
:hmm:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا چرا داد می زنی
شرمنده استاد ... اون لینکم چشم حتما می ذارم ...نقل قول:
مسئله با کارت صدای آنبورد
سلام خدمت اساتید گرامی
اگر مسئله ام را احیانا در جای نامناسبی ارسال میکنم پوزش میخواهم.
من اخیرا کامپیوترم رو ارتقا دادم تا بتونم از ویستا استفاده کنم،همه چیز درست کار میکنه به جز کارت صدا ، موقع پخش صدا از بلندگو با فواصل نامنظم صدایی مثل تق(نویز اضافی) پخش میشه.هر دو نوع 64 بیت و 32 بیت ویندوز ویستا Ultimate رو هم امتحان کردم و همین مسئله تکرار میشه مادربورد M2N-Plus SLI Vista Edition هست و صداش آنبورد cmedia 6501 است.داخل سایت cmedia هم درایوری برای این چیپ صدا پیدا نکردم ولی درایور صدا رو از سایت ایسوس اپدیت کردم ولی درست نشدحتی بایوس رو هم آپدیت کردم.در ضمن این مسئله با XP پیش نمی آید بنابراین نباید بخاطر مسئله در سخت افزار باشد یه جورایی دل چرکین شدم از این مادربورد .لطفا در این مورد راهنمایی کنید.
پیشاپیش سپاسگزارم
مشکل از دریور کارت صوتی میباشدنقل قول:
با تشکر از [sltavakoli] عزیز ، آیا راهی وجود ندارد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اگر مسئله حتما از درایور است چرا ایسوس پسوند ویستا را به این مادربورد داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش سپاسگزارم
ببین وستا کلا با درایور های کارت صوت(مخصوصا قدیمی ها) واقعا گیر میده.از من میشنوی xp نصب کن.مگه ویستا چه برتری داره؟نقل قول:
بابا من این همه هزینه کردم و ارتقا دادم که از ویستا استفاده کنم میخوام مسئله رو حل کنم نه اینکه کلا صورت مسئله رو پاک کنم. تازه ساند من کاملا جدیده مادربورد M2N-Plus SLI Vista Edition هست و صداش آنبورد cmedia 6501
خوب درایورش رو از سایت خود CMedia.com.tw بگیر اگه درست نشد هم شاید از تنظیمات ویستا هست آخه ویستا تنظیمات پیچیده ای برای قسمت صداش گذاشته.