بچه ها من هر چی گشتم فرق قابل توجه ای بین d900 و u600 پیدا نکردم ..اگه کسی این گوشی رو داره بگه ..به نظر شما ارزش داره u600 بخرم ؟
Printable View
بچه ها من هر چی گشتم فرق قابل توجه ای بین d900 و u600 پیدا نکردم ..اگه کسی این گوشی رو داره بگه ..به نظر شما ارزش داره u600 بخرم ؟
مگه يو 600 وارد شده
من زنگ زدم ميكرو تل گفت هفته اينده وارد ايران ميشه؟
فرق هاي اونو ميتوني از سايت زير بگيري:
Www. Gsmarena.com
من خودم چند روز پیش دست یکی دو نفر دیدم .احتمالا بدون گارانتی و از طریق کیش خریده بودن ....ولی پارس قائم که بعیده تا 20 سال دیگه هم وارد کنه
بابا شماها خیلی عقب هستید حدود 2 هفته هست که وارد شده . من حتی ستم هم گرفتمش
فرقشون اینه که یو 600 8دهم میلیمتر باریکتر از دی 900 و خوشگل تر هم هست . فکر کنم رادیو هم داشه باشه یو 600 و ....
شما قیمت دقیقی داری؟ من شنیدم 350 تا 400 هست ؟در ضمن قابلیت خوندن آفیس رو داره ؟ باطریش مشکل نداره ؟
هنوز مزایا و معایب درستی از این گوشی در دست نیست.
این گوشی تازه وارد شده و حدود قیمتش هم 330 تومن هست. (320 و 370 هم پیدا میشه!!!)
در مورد کارکرد باتری، کیفیت دوربین، صدا و ... هنوز اطلاعات دقیقی در دسترس نیست.
من خودم قیمت کردم بابا . چندبار باید بگم . 330 تومن . بغل علائدین یه مغازه هست همش سامسونگ داره .
آقايان اگه باطريش مشكل نداشت به دي900 مي خوره؟
اكثر سامسونگ ها قابليت باز كردن قايل هاي افيس رو دارن
گمون نكنم باتريش با دي 900 يكي باشه و به هم بخورن
قیمت 350 گارانتی مایکروتل
آفیس هم نمیخونه
باطریشم فکر نکنم به دی900 بخوره
ولی از دی900 باید بهتر باشه
باید بگم که آفیس می خونه.نقل قول:
باتریش هم 690 میلی آمپر هست در صورتی که باتری دی900 دقیقاً 800 میلی آمپر بود!!!
آفیس نمیخونه !نقل قول:
از نظر باطری نگفتم بهتره !!!!!!!! کلا عرض کردم
والا اگه از تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتین آفیس میخونه من نیمدونم درسته یا نه ! ولی واسه دوستم که از نزدیک دیدم نه آفیس نه پی دی اف
يعني از برنامه pixel weiver توي اين گوشي خبري نيست؟نقل قول:
مگه میشه که اجرا نکنه آفیس . چرا اجرا میکنه . پس اگه برنامه pixel view رو نداره چطور فایلهای bmp رو اجرا میکنه
والا من فقط در مورد گوشی دوستم گفتم ! شاید گوشی دوستم خراب باشه ! اگه اجازه بدین امروز میخوام برم ببینم داره یا نه
[I
1. دوربین دی900 3مگاپیکسل ولی دوربین یو600 3.2 مگاپیکسل ! اینم عکس دوربین
تفاوت در منوهای تنظیم دوربین ( همانند سونی اریکسون) !
قابلیت گرفتن عکس به صورت افقی ( منوها نیز به صورت افقی میشن)
2. شکل ظاهری منو . موزیک پلیر . ویدیو پلیر
3. یو600 دارای usb version 2 هست ... و هندزفری و قسمت شارز درسمت چپ گوشی قراردارد و قسمت وارد کردن مموری در سمت راست گوشی هست!
یو600 میتونه روی همه فرمتهای عکس زوم کنه ... میشه مستقما عکسهارو روی مموری ذخیرهکرد ( به گفته یکی از سایتها ! ) ... همانند دی900 دارای Image Editor هست . pixel weiver هم داره . باطریشم 3.5 مکالمه مداوم و 240 ساعت آماده به کار ... قیمت گوشیبا گارانتی اصلی 375 و با گارانتی متفرقه 330
چطوری میشه اینجا عکسایی که از گوشی میگیریم گذاشت ؟
من همرو گذاشتم الان هیچکدوم نیست !
جون نتونستم عکسارو بذارم فقط نوشته هارو گازاشتم
اگه میشه بگین چطوری میشه غکس گذاشت
پس باطریش میشه گفت تا حدودی ضعیفه ؟
ممكنه ضعف باتريش موقتي باشه وبعد از چند بار شارژ شدن مشكلش حل بشه
نقل قول:
هردوشون 3.2 مگاپیکسل هستند. کاری به کیفیت عکس نداره گوشی که بتونه با سایز 2048 در 1536 عکس بگیره میشه 3.2 البته 3.15
یعنی شما دوربین k800 و n73 با دی900 مقایسه میکنی ؟نقل قول:
به نظر من اصلا قابل مقایسه نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung SGH-U600 Ultra II
راستی نگفتین پطوری عکسارو اینجا بذارم !
فکر نمیکنم !نقل قول:
آقا شهاب گفتن که ... یو600 حدود 690 میلی آمپر ولی دی900 حدود 800 میلی آمپر !
اینم تکنولوزی برتر سامسونگ
منوهای زیبای تنظیم دوربین در یو600
منوی تحول یافته در یو600
موزیک پلیر زیبا ( قابل مقایسه با سری موزیک ادیشن نوکیا )
ویدیو پلیر جدید
نقل قول:
ان 73 رو نه ولی کا 800 عمراااااااااااااا بتونه کیفیت دوربین دی 900 رو داشته باشه . همیشه گفتم سونی اریکسون توی دوربین تعطیله :27::27:
بعدش در ضمن این مقایسه که گفتی منظورت چی بود ؟چه ربطی داشت ؟ من میگم هر گوشی که بتونه با اون سایز بگیره میگن 3.2 مگاپیکسلی !! بله دی 900 هم مثل ان 73 و کا 800 و کا 810 و حتی دبلیو 960 با هم یه سایز عکس برداری رو دارن :31:
خوب آره سایزش داره ولی کیفیت نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111نقل قول:
مشکل دادن برنامه های جاوا تو این مدل هم وجود داره ؟
پست بالا تائید میشه . جواب بدید . آیا هنوز همون 4 مگ برای برنامه محدویت گذاشتن ؟
منم نمیدونم کسی میدونه بگهنقل قول:
چون با سامسونگ زیاد اشنا نیستم می پرسم : ایا مدلای سامسونگ هم مثل نوکیا بعد از مدتی واگذار به چین و هند و... میشه ؟
نه عزيز واگذاري امتياز توليد و يا خط توليد هر كدام از محصولات سامسونگ فقط در انحصار خود سامسونگه وبخمين خاطره كه تقلبي اون تو بازار نيست
ولی من فکر کنم چینی هم باشه
آخه مشگه میشه آدم بره یه گوشی بخره خود گوشی کره ای هست ولس همه چیزاش زده روش made in china
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ببخشید به غیر از شارژر و هدفونش چیش چینی ؟؟؟ مهم باتریشه که ژاپنی و توی کره تموم شده و گوشی هم کره ای
سامسونگ فقط كره اي هست؟؟
از بچه ها اگه کسی این گوشی رو داره و باهاش کارکرده نظرش رو بگه ...مشکل ذخیره کردن فیلم و عکس در حافظه گوشی رفع شده ؟
من شنیدم آره رفع شده میشه روی مموری به طور مستقیم ذخیره کردنقل قول:
خود گوشی آره - ولی چین هم میزنه که پارس قائم وارد نمیکنه !نقل قول:
یو اس بی - کابل تلویزیون ! مهم اینه که تو جعبه اسم چین میادنقل قول:
يه سؤال: اين سامسونگا قابش عوض نميشه ؟