از اسم این تاپیک معلوم هست که می خواهیم چه کار کنیم !
Printable View
از اسم این تاپیک معلوم هست که می خواهیم چه کار کنیم !
Game maker
3D Game Studio
فارسی-انگلیسی
QUEST 3d
فارسی - انگلیسی
آموزش های تصویری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dark basic
انگلیسی- فارسی
دستت درد نکنه آقا محسن برای تازه وارد ها خیلی خوبه سردرگم نمیشن .
ولی یه چیز میشه آموزشهای فروهای دیگه رو اینجا گذاشت ؟
بله ... منم چند تا از سایت طراحان ایرانی گذاشتم ! دیگه می خواهیم اینجا کلکسیون درست کنیم .
میشه درباره این نرم افزار توضیح بدی
QUEST 3d
محیطش نوع ساختارش و ...
سلام
اموزش کوئست که لینکی نداره.
سلام !
شرمنده ! یه چند وقتی نیستم ولی وقتی میام با دست پر میام ! 2 GB آموزش Quest دارم !
دستت درد نکنه محسن جان اگه آپلود میکنی روی رپیدشر آپلود نکن.:31:نقل قول:
سلام !
شرمنده ! یه چند وقتی نیستم ولی وقتی میام با دست پر میام ! 2 GB آموزش Quest دارم !
مرسی.
Salam !نقل قول:
Amoozesh tasviri English ba linke mostagim hast !
Sorry 4 typing Fingilish
سلام
لطفا مقالات آموزشی gm بیشتر تو سایت بذارید.
با تشکر
سلام چرا اینا با فایل php هستند چی کار کنمنقل قول:
می گم آموزش بهتری برای 3dgsبرای برنامه نویسیش داری این یکم قاتیه تازه خیلی هم بد توضیح داده
لطفا برای 3دی کوئست هم زود تر بزار
ممنون
ایول من خیلی دنسال چنین چیزایی بودم دارم دانلود می کنم دستتون درد نکنه واقعا:10:
آموزش های تسویری quest هم اضافه شد !
لطفا فایل اموزشی ساخت بازی فلش به وسیله macromedia flash player را هم بذارید.
با تشکر.
این برنامه انجمن مخصوص خودشو داره !نقل قول:
لطفا فایل اموزشی ساخت بازی فلش به وسیله macromedia flash player را هم بذارید.
محسن جان میتونی موتور بازی سازی که بتونه برای ps2 و Xbox و psp بازی بسازه پیدا کنی.چون من قبلا چنین موتوری دیدم ولی اسمشو فراموش کردم.
البته اگه سعی کنی موتوری پیدا کنی که زبان برنامه نویسیش Basic باشه خیلی عالی میشه.
تشکر.
Unreal engine 3نقل قول:
محسن جان میتونی موتور بازی سازی که بتونه برای ps2 و Xbox و psp بازی بسازه پیدا کنی.چون من قبلا چنین موتوری دیدم ولی اسمشو فراموش کردم.
البته اگه سعی کنی موتوری پیدا کنی که زبان برنامه نویسیش Basic باشه خیلی عالی میشه.
برنامه نویسیش که کانال کانالیه ولی ساختارشا نمی دونم چیه ! فکر کنم c باشه ولی مطمئن نیستم !
میتونی یه نسخه دمو از این Unreal engine رو پیدا کنی.
البته نسخه قدیمی هم باشه مشکلی نیست.
با سلام
اقا یه نفر سطح مبتدی چیکار کنه چجوری یاد بگیره؟؟؟
با تشکر : SAM-SON 70
3d یا 2d ! موتور قوی یا موتور ساده ؟نقل قول:
اقا یه نفر سطح مبتدی چیکار کنه چجوری یاد بگیره؟؟؟
moh3en عزیز منظورم اینه که چجوری باید اموزش ببینم کدوم یکی از فایلها رو باید دانلود کنه
تا یکم بتونم را بیفتم؟؟؟؟(من تازه اومدم اینجا سطحم 0 هستش!)به هرکی گفتم که یه فایل بذار
انگار نه انگار که ما تازه اومدیم من خودم از این فایلها که گذاشته بودین دانلود کردم دیدم
نوشته بود سطح : حرفه ای حالا من چیکار کم ممنون میشم که کمکم کنی .
خوب منم می گم شما کدوم موتور ها را می خواهید یاد بگیرید ؟نقل قول:
3 بعدی یا 2 بعدی ؟
ساده یا قوی ؟
با سلام
محسن جون من اصلا از دوبعدی خوشم نمیاد اگه میشه 3 بعدی باشه چیز بدی از نظر قدرت نباشه ممنون میشم کمکم کنی .
Quest 3d از نظر قدرت اصلا کم نمیاره ولی برنامه نویسیش سخته ....
اگه چیز ساده تری می خواهید که برنامه نویسیش java باشه dxstudio خوبه !
آقا محسن یه پیشنهاد
ببینید شما آوزش هرکدام از موتور ها را که می توانید مثل کوئست و dxstudio و ... را به صورت مولتی مدیا آماده کنید و در اختیار علاقه مندان قرار دهید . مطمئینم استقبال میشه و کار هم راحت تر میشه ...
نه بابا یه چیزی باشه که راحت باشه نه اینکه سخت باز تو اینکاره هستی یه چنتا پیرن بیشتر از ما پاره کردی ما که صفر کاریم میخواییم بازی 3 بعدی درست کنیم چی همون یکی از اونایی رو که صلاح میدونی برام همراه امزش کامل کامل کامل بزار من خودم art mony رو همراه با اموزش دانلود کردم ولی زیاد بدردم نخورد واقعا همین وبست!.
از : SAM-SON 70
آرت مانی فقط پروسه ها رو هک میکنه.نقل قول:
نه بابا یه چیزی باشه که راحت باشه نه اینکه سخت باز تو اینکاره هستی یه چنتا پیرن بیشتر از ما پاره کردی ما که صفر کاریم میخواییم بازی 3 بعدی درست کنیم چی همون یکی از اونایی رو که صلاح میدونی برام همراه امزش کامل کامل کامل بزار من خودم art mony رو همراه با اموزش دانلود کردم ولی زیاد بدردم نخورد واقعا همین وبست!.
برای شروع از موتور 3d Game Studio استفاده کن تا احتیاجی به برنامه نویسی نداشته باشه.
یکی نیست که بگه برنامه نویسی Uengine آسونه یا مشکل؟...لطفا.
================================================== ==============نقل قول:
با سلام به تو دوست عزیز
میدونم ارت مانی مال هک بازیهاست چون خودم دانلود کردم نتونستم ازش استفاده کنم و همین طوری موندش اون یه مثال بود فقط همین.
در ضمن اگه به نظرت این برنامه برای شخصی مبتدی مثل من خوبه و میتونم باهاش یواش یواش بازی های نچندان خوب تو اول کار بسازم بزار هیچ مشکلی نیست ممنون میشم:10:.
باتشکر : :5:SAM-AON 70
مشکل ! اگر می خواهی بری Unreal کار کنی همون Quest را کار کن چون بیشتر آموزشش ازش هست ... ولی خوب با Unreal خیلی بازی های مشهوری ساختند ....نقل قول:
با سلام اقا محسن نظر شما در این مورد چیه؟؟؟
برای شروع کار 3d Game studio خوبه ولی زیاد قوی نیست ! خوب اگر می خواهید واقعا شروع کنید چرا یک موتور خوب و قوی انتخاب نمی کنید ! ( اگر نمی خواهید که اصلا برنامه بنویسید FPS Creator خوبه )نقل قول:
با سلام به محسن وامید عزیز
اقایون من هیچی در مورد موتور و راه و روش ساخت بازی نمیدونم میگم لطفا یکی از شماها
یا هر دوتون با استفاده از تجربیات همدیگر به من کمک کنید وطریقه ساخت رو با یه موتور خوب
که به نظر خودتون خوبه برای من بزارین فقط همین چون من اطلاعات زیادی از 3d Game studio
و FPS Creator و ............ نمیدونم واز شما دوستان برای یادگیری وکمک کردن در این راه
همکاری میخوام .
با سلام به محسن وامید عزیز
اقایون من هیچی از موتور و راه و روش ساخت بازی نمیدونم بخواطر همین یکی ازشما دوتا یا
هر دوتون بااستفاده از تجربیات همدیگر یک موتور خوب و عالی وراه و روش کار با اون رو برای من اگه براتون زحمتی نیست بزارین فقط همین چون من اطلاعاتی در مورد متور و کار با اون نمیدونم چه برسه به این که شما اسماشون رو بگین من فقط گفتم که 3بعدی باشه فقط وفقط همین
حالا اگه خواستین وبراتون زحمتی نبود کمک کنین واگر هم نه تا اینجا بخواطر کمکاتون ممنونم
با معذرت علت اون که دومتن شد اونم این طوری تو تاپیک یه اشکالی بوجود اومد که بنظرم که
ننوشتم ؟
سلامنقل قول:
میتونی یه نسخه ای از Unreal رو بذاری تا کمی روش وقت بذارم تا ببینم آسونه یا سخت...شما ها همه چیز رو سخت میگیرید.