خواهشمندم تو نظرسنجی من شرکت کنید.
میخوایم یه بررسی انجام بدیم و نتیجه شو منتشر کنیم
مرسی
Printable View
خواهشمندم تو نظرسنجی من شرکت کنید.
میخوایم یه بررسی انجام بدیم و نتیجه شو منتشر کنیم
مرسی
سلام
من متوجه سوالات نمیشم
منظورت اینه که به چه دلیلی کاربران لینوکس به ویندوز برمیگردن ؟!
خوب چون ويندوز خيلي راحت تره.لينوكس هم خوبه ولي هنوز توي ايران خوب جا نيفتاده.
البته من شنيدم قراره لينوكس رو فارسي كنن كه بشه سيستم عامل ملي.
به نظر من راحتی کار با ویندوز و زیبایی که داره اینطوری هستش . من خودم یه مدت لینوکس کار کردم ولی با خیلی برنامه هایی که من کار میکردم مشکل داشت از جمله Alcohol و Photoshop . مثلا همین ویندوز با سادگی که داره خیلی کارایی بیشتری داره نسبت به لینوکس . شرکت های کمی پیدا میشه که برنامه واسه لینوکس بزنه . تازه چون ویندوز اولین سیستم عاملی بوده که همه باهاش سرو کار داشتند ، انقدر کار باهاش راحت و لذت بخش هست . تازه یه مشکلی هم هست شاید 5% از بازی های امروزی روی لینوکس نصب بشه ! تازه خیلی دلایل دیگه ای داره . لینوکس فقط به خاطر قشنگ بودن محیطش بعضی ها باهاش کار میکنند یا به خاطر بازی هایی که داره . ولی Microsoft با زدن Vista این مشکل رو هم بر طرف کرد !
اوراکل جون، لینوکس در زمینه شبکه صدها سال (تعجب نکن... واقعیته) از ویندوز جلوتره ولی لینوکس یه 8 تا 10 سالی وقت میخواد تا از نظر گرافیکی به ویندوز برسه و شاید هم زودتر چون تو جامعه اپن سورس هیچ چیز زمان مشخصی نداره....
درضمن وقتی که ویندوز دارای رابط گرافیکی بود و لینوکس خط فرمان،خیلی ها از لینوکس و یا مادرش (یونیکس) استفاده میکردن.علاوه بر این یونیکس قبل از لینوکس وجود داشته و30 یا 40 سال پیش در شبکه های کاری بسیار بزرگ که ویندوز ویستای کنونی ماکروسافت هم یه ذره بهشون نمیتونه سرو سامون بده یونیکس سینه سپر کرده بود و داشت کارشو میکرد.لینوکس در شبکه حرف اولو میزنه و ویندوز در کاربری دسکتاپ.من کد سورسش رو توی21 تا سی دی دارم (58 میلیون خط کد ).ویستا اصلا امن نیسترو ویندوز دارم کار میکنم .بخش tcp و ارتباطات شبکه ایش چیزای جدیدی داره ولی کمی پیشرفته تر از اکس پی هست و روی بخش های گرافیکیش زیاد کار شده.البته یه قسمتش رو اصلا متوجه نمیشم و دارم روش کار میکنم.ویندوز به روال قبلی برگشته و از سی داره استفاده میکنه.مایکروسافت با موتور گرافیکی Avalon بیشترین فشار رو به حافظه سیستم وارد میکنه در حالیکه در لینوکس با ساده ترین توابع گرافیکی زیباترین صحنه ها رو ساختن.البته یه چیز جالب هست تو ویستا اونم سیستم ایندکس winFS هست که خیلی سریع کارمیکنه و اولین چیزی هست که تو ویندوز ازش خوشم اومده :D
در جواب دوست خوبمون که همکار انجمن هم هست،منظور من از این نظرسنجی این هست که :
چرا کاربرها،ویندوز رو واسه کاربری خانگی به لینوکس ترجیح میدن؟
با اینهمه از اینکه تو نظر سنجی شرکت کردی پیشاپیش سپاسگزارم.
از دوستان خواهش میکنم که بحث رو به شاخه اصلیش برگردونند و گرنه ممکنه مدیر تاپیکو قفل کنه.پس بیایید در نهایت احترام نظراتمون رو پیش هم بزاریم و فکر کنیمو از قدیم گفتن یه دست صدا نداره.
قربان همه شما
منتظر آرای شما هستم
خیلی ساده است برنامه های کمی هستند که روی لینوکس نصب میشوند مسئله $$$$$$$ وقتی ویندوز با قیمت 700 دلار باشه ولینوکس که اکثرا کد باز است یا مجانیه یا با قیمتهای بسیار پایین خوب معلومه که برنامه نویسی نمیاد برای لینوکس وقت بذاره اینه تنوع برنامه هاش کمه ولی ویندوز هر چیزی روش نصب میشه وکارکردن باهاش بسیار ساده است ولی حرفه ها لینوکس را ترجیح میدهند
اونطوری ها هم که میگی ویندوز گرون نیست D: ویندوز ویستا بین 200 تا 400 دلار قیمت گذاری شده و اگه بخوای از اکس پی بری ویندوز ویستا باید 100 دلار پول بدی.
اینکه پولی نیست واسه ما ها..... نرم افزارهای چندهزار دلاری رو چند صد تومن میخریم
بزار کپی رایت بیاد...... همه مون به غیر از لینوکسیهامون سرو ته میشیم
خیلی واضحه به نظر من خیلی ها چون از اول با ویندوز کار کردن فکر می کنن یاد گرفتن لینوکس خیلی سخته ولی من که ۴ ماهه دارم از kubuntu استفاده میکنم برام خیلی راحت شده.
پست بالا ۱۰۰ ٪ تایید میشه . من ۹۵ درصد کارامو با لینوکس انجام میدم . اجرا و ویرایش و تیدیل فایل های صوتی و تصویری - اینترنت - چند تا بازی سه بعدی خفن ( هر جند من زیاد اهل بازی نیستم ) و خیلی کارای دیگه .... فقط برای اجرای یک سری نرم افزارهای تخصصی مهندسی مکانیک مجبورم برم توی ویندوز xp . در مورد کار کردن با لینوکس هم باید بگم که برای کسی مثل خودم که سال ها با ویندوز کار کردم ۲ - ۳ هفته اول یک مقدار برام سخت بود . ولی الان بعد یک سال باید بگم که اوضاع برعکس شده . یعنی هر وقت میرم توی ویندوز واقعا عذاب می کشم و کار کردن باهاش برام سخت تر شده . سرعت پایین - انواع ویروس و کرم - هنگ کردن و خیلی مشکلات دیگه که ویندوز داره . البته اینو بگم که اینجوری هم نیست که اصلا با لینوکس مشکل نداشته باشم . لینوکس هم مشکلات و کمبود های خاص خودش رو داره ولی در مجموع با لینوکس احساس آزادی و راحتی بیشتری می کنم .
قربان شما حسین
به نظره من لینوکس خیلی از ویندوز بهتر هست به دلایل زیر:
1.ممکن هست که توی ویندوز به علت نبودن متن باز نرم افزار هک یا جاسوسی از سوی مایکروسافت درونش قرار داده بشه!! که اتمالش 50 ٪ هست!
2.وقتی مشکلی در سیستم های لینوکس رخ میده با متن باز بودن آن راحت می تونیم مشکل رو برطرف کنیم!ولی مایکروسافت بعد از ماه ها مشکل رو تشخیص میده و آودیت می فرسته!
3.امنیت لینوکس خیلی بیشتر از ویندوز است چون توزیع های بسیاری داره! مثلا اگر یه ویروس برای یک لینوکس خاص نوشته بشه ممکن هست روی توزیع دیگر کار نکنه!
4.لینوکس هم در رتبه ی گرافیکی خوبی قرار داره! قبلا از این که Aero بیاد لینوکس یا نرم افزار سه بعدی روش بود!
5.می تونیم هر جور که لینوکسمون رو خواستیم برنامه ریزی کنیم! مثلا من دوست دارم به جای فرمان Clear از فرمان cls استفاده کنم که می تونم تغییرش بدم!
6.بسیار ارزان هست با به صورت مجانی! می تونی تغییرش بدی به میزان زیاد رایت کنی و حتی بفروشیشون!
7.مثل برنامه های ویندوز مسخره نیست که برای همه چیز یا کرک بخواد یا شماره سریال!
8.توزیع های مختلفی برای کار های متفاوت داره!!! مثلا برای کاربران ابتدایی Parsix هست که دست ایرانی ها درد نکنه!عجب سیستم عاملی هست! من خودم از این سیستم عامل استفاده می کنم!
9.هر برنامه ای که بخوای می تونی بری تو سایت های مختلف مثل سایت خود لینوکس!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
یه کاری که می تونی با توزیع های مخصوص شبکش بکنی این هست!یه مثال می زنم تا متوجه بشید!
ما مثلا سرور رو در اختیار دارم!
به کابرانی که در سرور Log in هستند اعلام می کنیم که آقا Log out شید!
بعد با تغییر دادن قسمتی از لینوکس می تونیم یه کاری بکنیم که هر 3 ثانیه به ما نشون بده که چه کابرانی هنوز Log in هستند! و بعد از این که 0 شد به ما بگه که همه ی کاربران خارج شدند!
اما توی ویندوز باید هی اون دکمه ی Refresh رو بزنی! اما بعضی ها ویندوز رو می پسندند! باید با سختی های این جوریش هم کنار بیان!
برنامه های زیادی به صورت پیش فرض توشون هستند! مثلا Gain messenger یا Wammu که مثل Nokia Pc Suite عمل می کنه تا اونجایی که من امتحان کردن موتورولا و سامسونگ و نوکیا رو شناخت! بدون نصب درایور!!! اما توی ویندوز مثلا Nokia PC suite فقط گوشی های نوکیا رو می شناسه!
لینوکس فقط یک سیستم عامل نیست لینوکس یه فرهنگ هست!
من با این حرف این دوست عزیز (Kasra_K) ... لینوکس ، واقعا یه فرهنگه ، و مردم ما یا این فرهنگ رو ندارن یا جنبه ش رو ... لینوکس ، اون طوری که باید و شاید تو ایران جا نیفتاده ... که یه بخش عمده ایش مربوط میشه به خود مردم که از هر چی Command و محیط Command Based میترسند ...
با اون همه باگ هایی که ویندوز داره ... من واقعا نمیدونم چه جوری بعضی ها ویندوز رو به لینوکس ترجیح میدن ... !!!
خب منهم باید بگم که خود من چون از بچگی با آمیگا و 386 و 486 و داس و ویندوز 3.1 و ... بزرگ شدم ، پس ویندوزی شدم و الان یه چند هفته ای میشه فقط از ویندوز واسه بازی استفاده میکنم و لینوکسی شدم ، از اونجایی که من افکتهای سه بعدی دسکتاپ لینوکس رو دیدم بد جوری رفته تو مخم که لینوکسی بشم که شدم ، هر مشکلی هم داشته باشم به جوابش تو چتهای سرور ابونتو رسیدم و کمکم کردند ، از دستور نویسی تو ترمینالش که خیلی خوشم اومده و روز به روز بیشتر دارم میرم دنبالش ، فقط در آخر یه چیزی بگم :
این مایکروسافت فقط هارت و پورت داره ، اگه حرفهاش راست بودش پس چرا سرورهای خودش رو لینوکسه !!!
خودشونم میدونن که وقتی میگن ویندوز یوزر فرندلی هستش یعنی که ویندوز آدمهارو تنبل میکنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از بچه گی با CPU 200 MHZ و Command line(آخه به DOS هم میشه Command line؟) بزرگ شدم! بعد از اون ها با ویندوز 98 و 95 بزرگ شدم! تا این چند ماه پیش هم داشتم از XP استفاده می کردم!
اما الان توی Parsix احساس راحتی می کنم!
لینوکس یعنی آزادی !
بزار کپی رایت بیاد توی ایران بعد معلوم میشه که عده ای زیادی به لینوکس گرایش پیدا می کنند!
اخه کسی که پول نداره ولی هوشش سرشار از استعداد هست نباید با کامپیوتر کار کنه!
مایکروسافت یک شیطان بیش نیست؟!
کی اینو گفته؟نقل قول:
خوب چون ويندوز خيلي راحت تره
کمی دیر شنیدید!نقل قول:
البته من شنيدم قراره لينوكس رو فارسي كنن كه بشه سيستم عامل ملي.
شبدیکس که تلفیقی از knopix و Farsi Kde بود مدت ها پیش عرضه شد و متوقف هم شد.
هر سیستم عاملی برنامه های خاص خودشو داره. نرم افزار های PE ویندوز قابل استفاده استاندارد در گنو/لینوکس نیستند. مگر با شبیه ساز هایی مثل wine. شما باید از برنامه های تحت لینوکس استفاده می کردی.نقل قول:
به نظر من راحتی کار با ویندوز و زیبایی که داره اینطوری هستش . من خودم یه مدت لینوکس کار کردم ولی با خیلی برنامه هایی که من کار میکردم مشکل داشت از جمله Alcohol و Photoshop .
ویندوز کارایی بیشتری داره نسبت به لینوکس؟؟؟نقل قول:
مثلا همین ویندوز با سادگی که داره خیلی کارایی بیشتری داره نسبت به لینوکس . شرکت های کمی پیدا میشه که برنامه واسه لینوکس بزنه . تازه چون ویندوز اولین سیستم عاملی بوده که همه باهاش سرو کار داشتند ، انقدر کار باهاش راحت و لذت بخش هست . تازه یه مشکلی هم هست شاید 5% از بازی های امروزی روی لینوکس نصب بشه ! تازه خیلی دلایل دیگه ای داره . لینوکس فقط به خاطر قشنگ بودن محیطش بعضی ها باهاش کار میکنند یا به خاطر بازی هایی که داره . ولی Microsoft با زدن Vista این مشکل رو هم بر طرف کرد !
یعنی چی ویندوز اولین سیستم عاملی بود که همه باهاش سر و کار داشتند؟؟
وقتی که مایکروسافت با استفاده از توابع توسیمی محیط گرافیکی سیستم عاملش رو به وجود می آورد کتابخانه های پایه ای مثل Qt یا gtk در لینوکس مشغول پیاده سازی استایل های تصویری منابع بودند.ظاهراً مایکروسافت دیر متوجه این امر شد. یعنی هنگام ارائه ویندوز XP در این ویندوز مایکروسافت uxTheme و توابع مربوط به آنها را ارائه کرد. این توابع روی توابع ترسیمی قدیمی اعمال می شوند. به همین خاطر مصرف حافظه از این بابت در ویندوز اکس پی کمی بیهوده به نظر می رسد.
اما هنوز هم ظواهر ویندوز ها محدود به چند نوع تمی است که توسط مایکروسافت و شرکت های همکار تولید شده است. در حالی که برای محیط هایی چون kde و gnome صد ها جلوه گوناگون وجود دارد که بسادگی از اینترنت قایل دریافت هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب چند خط بالاتر...نقل قول:
اوراکل جون، لینوکس در زمینه شبکه صدها سال (تعجب نکن... واقعیته) از ویندوز جلوتره ولی لینوکس یه 8 تا 10 سالی وقت میخواد تا از نظر گرافیکی به ویندوز برسه و شاید هم زودتر چون تو جامعه اپن سورس هیچ چیز زمان مشخصی نداره....
میشه بگی کی ویندوز رابط گرافیکی داشت اما لینوکس رابط متنی؟؟نقل قول:
درضمن وقتی که ویندوز دارای رابط گرافیکی بود و لینوکس خط فرمان...
مزاح جالبی بود.نقل قول:
....من کد سورسش رو توی21 تا سی دی دارم (58 میلیون خط کد )ولی به علت قوانین نمیتونم به کسی بدم.هسته اش حدود 3 میلیون خط کده و هنوز دارم روش مطالعه میکنم.بخش tcp و ارتباطات شبکه ایش چیزای جدیدی داره ولی کمی پیشرفته تر از اکس پی هست و روی بخش های گرافیکیش زیاد کار شده.البته یه قسمتش رو اصلا متوجه نمیشم و دارم روش کار میکنم.ویندوز به روال قبلی برگشته و از سی داره استفاده میکنه.مایکروسافت با موتور گرافیکی Avalon بیشترین فشار رو به حافظه سیستم وارد میکنه در حالیکه در لینوکس با ساده ترین توابع گرافیکی زیباترین صحنه ها رو ساختن.البته یه چیز جالب هست تو ویستا اونم سیستم ایندکس winFS هست که خیلی سریع کارمیکنه و اولین چیزی هست که تو ویندوز ازش خوشم اومده :D
سرگرم شدیم.
چرا هر موقع اسم لینوکس میآد همه به یاد نرم افزار های رایگان می افتند؟؟؟؟نقل قول:
خیلی ساده است برنامه های کمی هستند که روی لینوکس نصب میشوند مسئله $$$$$$$ وقتی ویندوز با قیمت 700 دلار باشه ولینوکس که اکثرا کد باز است یا مجانیه یا با قیمتهای بسیار پایین خوب معلومه که برنامه نویسی نمیاد برای لینوکس وقت بذاره اینه تنوع برنامه هاش کمه ولی ویندوز هر چیزی روش نصب میشه وکارکردن باهاش بسیار ساده است ولی حرفه ها لینوکس را ترجیح میدهند
اوپن سورس به معنی رایگان بودن نرم افزار نیست؟؟؟
یک نرم افزار تحت گنو/لینوکس می تونه در ازای وجه معامله بشه، میتونه تحت لیسانس دیگه ای عرضه بشه و اصلاً اوپن سورس نباشه. حتی گنو/لینوکس هایی مثل Redhat Enterprise هم پولی هستند.
وقتی ویندوز را نصب می کنید تعداد برنامه هایی که نصب می شوند کمتر از انگشتان دست است.
وقتی لینوکس دبیان را نصب می کنید تعداد برنامه هایی که می توانید نصب کنید نزدیک 100 است.
اگر سری به سایت پشتیبانی مایکروسافت بنید حد اکثر 100 نرم افزار را می توانید در ازای قبول eula و پرداخت وجه آن دریافت کنید.
اگر سری به سایت مخازن دبیان بزنید حدود 28000 نرم افزار رایگان و کدباز را که با سیستم شما کاملاً سازگار هستند و تست شده اند را می توانید دریافت کنید.
بله، بسته هایی مثل beryl یا compiz مدت ها قبل روی لینوکس عرضه می شدندنقل قول:
4.لینوکس هم در رتبه ی گرافیکی خوبی قرار داره! قبلا از این که Aero بیاد لینوکس یا نرم افزار سه بعدی روش بود!
دست آقای الن باغومیان درد نکنه.نقل قول:
8.توزیع های مختلفی برای کار های متفاوت داره!!! مثلا برای کاربران ابتدایی Parsix هست که دست ایرانی ها درد نکنه!عجب سیستم عاملی هست! من خودم از این سیستم عامل استفاده می کنم!
نه تنها برای کاربران ابتدایی بلکه این توزیع مناسب تمام کاربران خانگی است.
یعنی چی؟؟نقل قول:
یه کاری که می تونی با توزیع های مخصوص شبکش بکنی این هست!یه مثال می زنم تا متوجه بشید!
ما مثلا سرور رو در اختیار دارم!
به کابرانی که در سرور Log in هستند اعلام می کنیم که آقا Log out شید!
بعد با تغییر دادن قسمتی از لینوکس می تونیم یه کاری بکنیم که هر 3 ثانیه به ما نشون بده که چه کابرانی هنوز Log in هستند! و بعد از این که 0 شد به ما بگه که همه ی کاربران خارج شدند!
اما توی ویندوز باید هی اون دکمه ی Refresh رو بزنی! اما بعضی ها ویندوز رو می پسندند! باید با سختی های این جوریش هم کنار بیان
کدوم نرم افزار؟؟ کدوم پروتکل؟؟
استاندارد های شبکه در سیستم عامل های مختلف به یک استاندارد واحد رسیده اند.
سیستم هایی مثل IPX یا AppleTalk از سیستم های مکینتاش
سیستم های سوکت و دیتا گرام از یونیکس و لینوکس
سامبا از ویندوز
در مجموع در استاندارد امروزی تمامی سیستم عامل ها این استاندارد ها را پشتیبانی می کننند. ضمن اینکه در ارتباطاط اتصال گرا درون شبکه به محض خروج یک کاربر سرور پروتکل متوجه این خروج واهد شد. و زمان نمایش بسته به نوع نرم افزار است.
این مسئله رو تایید می کنم.نقل قول:
خیلی واضحه به نظر من خیلی ها چون از اول با ویندوز کار کردن فکر می کنن یاد گرفتن لینوکس خیلی سخته...
اگر شما تحت لینوکس با استفاده از Qt به توسعه می پرداختید و ناگهان MFC رو میدید همه چیز سخت جلوه می کرد.
در مورد چرخه بطل کی بورد های Qwerty چیزی شنیدید؟؟نقل قول:
دلایلی که کاربران رو از گنو/لینوکس به ویندوز میکشونه و
اگر نشنیدید براتون توضیح میدم:
وقتی ماشین تایپ ابداع شد تمام حروف به ترتیب الفبایی روی اون قرار داشتند. اما بعد متوجه شدند که حروف پرکاربرد دائماً به هم گیر می کنند -حروفی مثل c , d , e-به همین خاطر شخصی با نام Qwerty -که نام اون رو در ردیف اول دکمه های کی بورد تون می تونید ببینید- ترکیب جدیدی برای دکمه های کی بورد ارائه کرد. و جالب اینکه بعد از اختراع کامپیوتر هم همین نوع کی بورد داره استفاده میشه.
ما نیازی نداریم که نگران مسئله برخورد کلید ها باشیم. این نوع کی بورد باعث کاهش سرعت تایپ و خستگی دست و مغز میشه. سیستم های مختلفی برای برطرف کردن این موضع ارائه شدند. اما هرگز هیچ کدام از آنها مورد استفاده قرار نگرفتند.
چون ما با همین صفحه کلید راحت بودیم و می دونستیم که یادگیری یک سیستم جدید زمان میبره و شرکت های سازنده هم صفحه کلید جدیدی ارائه نکردند چون مشتری ها چیزی نخواستند.
مثل این واقعه جامعه کنونی ماست.
کاربران فکر می کنند لینوکس سخته و به طرف اون نمی رن. سرن IT کشور هم فکر می کنند مردم لینوکس رو نمی خوان تا روش سرمایه گذاری کنند.
آقای حامد من با شما مزاح ندارم که سرگرمتون کنم و یا تلخک جنابعالی نیستم... خواهشمندم مراقب سخنانتون باشید
میتونم بهتون بگم از کجا گیرشون آوردم...ولی اینکه شما خودتون چیزی رو ندیده منکرش میشید اصلا کار خوبی نیست... اگه یادتون باشه که ماکروسافت لانگ هارن رو که الان اسمش شده ویستا رو اعلام کرد که نصفه ساخت هست در همون اواسط ویندوز لانگ هارن تو ایران در حال فروش بود....
حالا حتما باید بهتون باید بگم که باید بری تو فلان پاساژ تو تهران که توش همه چی پیدا میشه و از اونجا سورسش رو اگه یارو ازت خوشش اومد بهت بده؟
درضمن اگه اینترنت ماهواره ای دارید میتونم بهتون لینک دانلود هم بدم
واقعا که از شما یکی انتظار نداشتم...
ممنون میشم که ندیده قضاوت نکنید...
سلام
۱- توصیه میشه مباحث به موضوع خود تاپیک ربط داشته باشه تا . . .
۲- هدف از این نوع مقایسهها چی میتونه باشه لینوکس یا ویندوز gnome بهتره یا KDE ؟!
۳- خواهش میکنم تا برای پیشرفت دوستانمون به هم کمک کنیم تا تخریب یا سرکوب کمک کنید بدون هیچگونه حرف حدیث .اگر مسائل رو ساده کنیم خیلی بهتره میشه
کی گفته لینوکس از لحاظ گرافیکی ضعیفتره
ممکنه کانفیگش واسه اون درجه انعطافی که میخواین سخت باشه ولی قابل تبدیل به هرچیزی هست
ضمنا بین انعطاف پذیری و سخت بودن کانفیک یه ارتباط مستقیم هست خیلی سخته سیستمیی رو یا زبانی رو توی کامپیوتر ببینید که هم ساده باشه هم دارای انعطاف پذیری و قدرت بالائي باشه.
ضمنا واسه مقایسه گرافیک توی لینوکس و ویندوز کافیه به گوگل و یوتیوب مراجعه کنید اونوقت خودتون قضاوت میکنین که دستکتاپ سه بعدی رو که گفته بودن کی درست و حسابی پیاده کرده مایکروسافت؟ که تا همین اواخر اونم شکسته بسته فقط به نمای جانبی مورب از پنجره ها ارائه میده یا beryl و compiz که هر کدومشون یه اعجوبه ن
اینجا رو ببینین
1 - هیچ نرم افزاری زود تر از صلاحدید شرکت تولید کننده در بازار نبوده و نخواهد بود. چیزی که شما دیدید نسخه بتای لانگهورن بود.نقل قول:
آقای حامد من با شما مزاح ندارم که سرگرمتون کنم و یا تلخک جنابعالی نیستم... خواهشمندم مراقب سخنانتون باشید
میتونم بهتون بگم از کجا گیرشون آوردم...ولی اینکه شما خودتون چیزی رو ندیده منکرش میشید اصلا کار خوبی نیست... اگه یادتون باشه که ماکروسافت لانگ هارن رو که الان اسمش شده ویستا رو اعلام کرد که نصفه ساخت هست در همون اواسط ویندوز لانگ هارن تو ایران در حال فروش بود....
حالا حتما باید بهتون باید بگم که باید بری تو فلان پاساژ تو تهران که توش همه چی پیدا میشه و از اونجا سورسش رو اگه یارو ازت خوشش اومد بهت بده؟
درضمن اگه اینترنت ماهواره ای دارید میتونم بهتون لینک دانلود هم بدم
واقعا که از شما یکی انتظار نداشتم...
ممنون میشم که ندیده قضاوت نکنید...
2 - سورس ویندوز هرگز بیرون از لابراتوار های مایکروسافت وجود نداشته!
3 - اگر کسی چنین چیزی داشت میلیونر شده بود.
4 - اگر چنین سورسی داری یه گوشه کوچک رو کن.
5 - لینک دانلود هم بد نیست.
0 - نسخه بتا با کرک میاد تو بازار ؟!!!!!
1 - این سورسها رو خوندی شاید موقعیت یه کم تو دستت بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته بهتره کش سایت رو از گوگل بگیری چون انگار مخابرات طرفدار ماکروسافته و ف ی ل ت ر شده
2 - کی گفته سورس کد غیر از لابراتوری ماکروسافت جایی نرفته؟ بیشک از یادتون نرفته که تو بهمن ماه 85 ماکروسافت،سورس ویستا رو به سه شرکت مک آفی،پاندا و نورتون داد؟
3 - یه هکر بر طبق استانداردهای استالمن هیچ وقت پولدار نمیشه.پول تو سازندگی هست نه تو خرابکاری با اینکه در این زمینه ادعایی هم نداشتم،ندارم و نخواهم داشت.
4 - مطالعه کنید اگه خواستید میتونم آدرس رو براتون پیام بزارم
و یه چیزی.....
هدف من خدایی نکرده توهین به کسی نیست.داریم مباحثه علمی میکنیم.درضمن از اینکه همشهری خودم این چنین دقیق به موضوع نگاه میکنه واقعا خوشحال میشم.از مدیر محترم هم ممنونم که هوامونو داره.
مرسی حامد
من از لینوکس استفاده نمی کنم چون گیرم نمی یاد من یه بار رفتم دنبال اوبونتو نسخه 7 و خورده ای (دقیق یادم نیست) هیچکس نمی فهمید من چی می گم، من باید چی کار کنم؟
خوب شما حق داری . خیلی ها هنوز نمی دونند لینوکس چیه !! :18: خوب شما چند تا راه داری :نقل قول:
۱- می تونی از اینجا سفارش بدی تا برات بیارن دم خونه :
[HTML]http://www.technotux.org/html/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=68[/HTML]
۲- می تونی از توو خود سایتش سفارش بدی تا به صورت مجانی برات بفرستند . که معمولا بین ۳ تا ۴ هفته طول می کشه :
[HTML]https://shipit.ubuntu.com[/HTML]
۳- اگه اینترنت پرسرعت داری می تونی خودت دانلود کنی .
درود بر شما ...نقل قول:
دوست گرامی ، آخرین ورژن ابونتو 7.04 هستش که شما میتونین به یه کافی نت مراجعه و با پرداخت پول اونرو دانلود کنه براتون ، من خودمم از همین ورژن استفاده میکنم و از سایتش هم سی دی رایگان سفارش دادم که بعد از 2 هفته هنوز به دستم نرسیده ، شما هم میتونی سفارش بدی ، بقول قدیمیها سنگ مفته و گنجیشک مفت ، یه وقت دیدین که براتون اومدش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.کسی جایی را سراغ نداره که بشه اوبنتو 7.04 را به روش p30 خرید( پرداخت وجه هنگام تحویل)؟
2. من از این سایت هم نمی تونم سفارش بدم چون انگلیسی نمی تونم آدرس بدم!
کد:https://shipit.ubuntu.com
@ سزار :
دوست عزیزم لینکی که مرحمت فرمودید یک جک قدیمیه!
فکر کیردید توابعی مثل توابع زیر جز ویندوز هستند؟؟کد:if (first_time_installation)
{
make_50_megabyte_swapfile();
do_nothing_loop();
totally_screw_up_HPFS_file_system();
search_and_destroy_the_rest_of_OS/2();
make_futile_attempt_to_damage_Linux();
disable_Netscape();
disable_RealPlayer();
disable_Lotus_Products();
hang_system();
}
کد:display_copyright_message();
display_bill_rules_message();
و یا این تابع:
کد:write_something(anything);
و این قسمت که اشاره به شبیه بودن ویندوز های مایکروسافت داره. و اینکه این ویندوز ها با تغییر کد ویندوز قبلی به وجود میان:
کد:
/* printf("Welcome to Windows 3.1"); */
/* printf("Welcome to Windows 3.11"); */
/* printf("Welcome to Windows 95"); */
/* printf("Welcome to Windows NT 3.0"); */
/* printf("Welcome to Windows 98"); */
/* printf("Welcome to Windows NT 4.0"); */
printf("Welcome to Windows 2000");
آدرس رو فنگلیسی بنویسد توی گمرک خودشون به فارسی بر میگردونننقل قول:
از سایت زیر هم بخش فروشش میتونید بگیرد
کد:www.technotux.org
سلامنقل قول:
شما می تونین ادرستون رو به صورت فینگلیش بنویسین
اگه عجله دارین می تونین به این لینک یه سر بزنین و نزدیکترین فرد به خودتون رو انتخاب کنین و از ایشون نسخه های مورد نظر رو تهیه کنین
موفق باشینکد:http://wiki.ubuntu-ir.org/ShareUbuntuMedia?action=show&redirect=CdDistribution
و نهایتا دلیلی برای برگشت user ها از لینوکس به ویندوز نیست مگر اینکه user های عزیز کمی بی حوصله باشند و یک دابل کلیک رو به یک search ساده و در عوض فهمیدن چگونگی نصب ترجیح بدهند، البته به واقع هم دلیلی نیست که یک user ساده از لینوکس استفاده کنه، هیچ اشکالی هم نیست، ولی درد آنجاست که مهندسان عزیز کامپیوتر یا دوستان برنامه نویس حرفه ای هم هنوز از ویندوز استفاده می کنند، در حالی که در ویندوز شما فقط راحتی ضاهری دارید ولی راحتی اصلی اوون موقع هست که وقتی بگویند نرم افزار فلان، شما بگویید "راستی می دوونی این برنامه چطور خودش رو روی یک سیستم عامل نصب می کنه؟"
در جواب دوستان هم باید بگم هیچ کسی کد سورس ویندوز را نداره، اگر دارید لطفا تغییر بدید نام خودتون رو بجای کپی رایت ویندوز بگزارید، نرم افزار Media player رو حذف کنید، mplayer روش بگزارید، IE رو حذق کنید firefox بگزارید، و طریقه ی update ویندوز را از سایت مایکروسافت به یک وبلاگ تغییر بدید و اوون وقت ویندوز با نام خودتون رو compile کنید و فایل نصب رو روی یک CD به ما بدید، اوون وقت تایید می شه شما کد سورس ویندوز رو دارید؟!!
آقا با مورد اول نظر سنجی مخالفم .
اینهمه برنامه ی طراحی تحت لینوکس داریم یکی از یکی بهتر:
Gimp - Inkscape - Blender و ...
Gimp هزار برابر باحالتر از فتوشاپه ...
من فعلا دارم نسخه های مختلف لینوکس را امتحان می کنم . قبلا parsix 0.90 که گنوم بود حالا mandriva که kde است محیط kde زیباتره ولی کار با گنوم به نظر من جالبتر و روون تره . البته خودم هم هنوز غاز ویندوز استفاده می کنم ولی برای کارهای بسیار جزئی . ولی توبه کردم به غیر از لینوکس از جای دیگه ای به اینترنت وصل نشم .
نقل قول:
این حرف ها را نزن . تازه بروبچ به فکر می افتند حاصل کار دیگران را به صورت غیر قانونی تغییر بدن .
( مهم نیست که تو ایران کپی رایت باشه یا نه مهم ایینه که کپی رایت تو دلتون تصویب بشه )
من خودم تا ۱ ماه پیش تو ویندوز بودم اما الان خیلی وقته که توی لینوکسم و قصد دارم اصلا ویندوز رو پاک کنم و یه VMware بریزم ویندوز رو اون تو بیارم بالا چون دیگه زیاد باهاش کار نمیکنم
لینوکس نسخه های مختلفش از نظر من فرقی با هم ندارن به نظر من صل لینوکس همون خط فرمانش هست که همه چی داره دیگه سرویس های لینوکسی هم اکثرا خودشون یه اینترفیس هم دارن راحت میشه کانفیگ ها رو انجام داد بدون درد و خونریزی
فکر نکنم اگر کسی بخواد و اراده بکنه که بیاد طرف لینوکس زیاد سخت باشه مشکل اینه که کسی اصلا علقه نشون نمیده که بیاد طرف لینوکس
نقل قول:
۱۰۰ ٪ تایید میشه
متاسفانه دلیل این موضوع عدم آگاهی هست . دوستانی که میگن نرم افزار های لینوکس کمه , تورو خدا یه کم تحقیق کنید بعد این حرف رو بزنید. شما احتمالا این سایت ها رو ندید :
/کد:http://www.kde-apps.org/
http://linuxappfinder.com/
http://www.getdeb.net/
http://www.gnomefiles.org
............. و دهها سایت دیگه ........ برید ببینید چقدر برنامه برای لینوکس وجود داره ! انقدر برنامه هست که سیراب میشید !!!
دقیقا.نقل قول:
مشکل اینه که طرف لینوکس رو می بینه خوشش می یاد بعد میاد روش برنامه نصب کنه می بینه فایل های exe نصب نمی شن تازه روش نصبش هم فرق داره . و چون متاسفانه هنوز کسی درست نمی دونه که بابا لین.کس برای این ساخته نشده که شما برنامه ی دزدی و کرک شده روش نصب کنید و باز هم متاسفانه مردم ما نمی خوان قبول کنن استفاده از نرم افزار های کرک شده دزدی به حساب می یاد و اشتباهه . پس می گن لینوکس به درد نمی خوده .
از نظر این افراد حتما باید روش اون برنامه هایی که می خوان کار کنه تا بیان طرفش . wine تا یه حدودی این کار را انجام میده ولی اصالت لینوکس را زیر سوال برده . باید قبل از اینکه به طرف بگیم ((بیا این لینوکسه خیلی باحاله)) طی مدتی براشون توضیح بدیم که ساختار ویندوز و لینوکس متفاوته . اگه فلان برنامه روش اجرا نمی شه بجاش فلان برنامه را داره .
براش توضیح بدیم که همه جا مثل ایران نیست که بری راحت با ۲۰۰۰ تومان یه برنامه ی ۵۰ دلاری را بخری.
براش توضیح بدیم که از لحاظ فرهنگی اشتباهه بخواهیم حاصل دست رنج دیگران را رایگان استفاده کنیم .
شاید اونوقت کمی مشتاق بشه بره ببینه اصلا لینوکس چی هست ...
با حرفهاتون موافقم ولی نه با قسمت آخر.نقل قول:
اگر قرار به حاصل دست رنج دیگران باشه، دوست من برای لینوکس هم نه تنها کمتر بلکه که ۱۰۰ها برابر ویندوز زحمت کشیده شده، این تفکر که یک برنامه باید فقط به صورت نهایی و در قالب یک فایل نصب به دست مردم برسه،و هر آنچه در آن هست، هست و لاغیر! تفکر مایکروسافت هست. اگر نه چرا باید ویندوز ۳۰۰ دلار باشه و لینوکس خودش رو رایگان روی اینترنت عرضه کنه!
تفکر پیشرفت با یک راه ممکن هست، بگذارین راهی که شما رفتین رو دوباره کسی نره، بلکه اوونها ادامه بدن!
اگه مایکروسافت از بین بره ویندوز هم از بین میره!!! ولی چی باید از بین بره تا لینوکس هم از بین بره! ساده است نسل بشر!:46:
پس من میگم کسی که source code برنامه اش رو که شاید سالها روش زحمت کشیده رو عمومی نمی کنه! باید منتظر باشه که برنامش کرک هم بشه!(و می شه)
چرا برنامه های لینوکس که خیلی هاشون هم قیمت دارند و ارزان هم نیستند، کرک نمی شند!
انجاست که فرق تفکر مایکروسافتی و open source معلوم می شه.
واقعا ! از این لینوکس چه بدی دیدند که ترکش می کنند !
منظور من رو درست نفهمیدید.ببینید افرادی که برنامه های خود را به صورت رایگان استفاده می کنند برایشان مسئله ای نیست که کسی رایگان استفاده کند و بر عکس اگه کسی بفروشد کار غیر قانونی کرده ( copyleft) اما برنامه های پولی را طبق وجدان انسانی نباید به صورت رایگان استفاده کرد . من هم اگه ویندوز اصل را می خرید با خیال راحت از آن استفاده می کردم . اما الان ویندوز اصل نیست و واقعا مجبورم از آن استفاده کنم ولی تا مدتی کوتاه ...
دوست عزیز متوجه منظورتون هستم، من هم از copyright حمایت که می کنم، ولی بحث اینه که چرا نباید کد سورس برنامه ها به صورت عمومی در بیاد؟نقل قول:
من خودم از ویندوز اصل استفاده می کنم و براش هم ۱۱۰ دلار پرداختم، چون در دانشگاه اکثر برنامه ها روی سیستم ویندوز هست، ولی خوب هیچوقت توان ندارم برای امنیت سیستم +سیستم صوتی تصویری سیستم + برنامه های گرافیکی +... مثلا مبلغ ۱۰۰۰ دلار پرداخت کنم...پس راهی نیست جز اینکه از کرک ها استفاده کنم. در حالی که اگه کد سورس این نرم افزار ها بود هیچوقت کرک نمی شدند و تنها ورژن ها آزاد اوون ارائه می شد.
به هر جهت حرف شما هم تایید می شود.
به نظر من همه ی موارد درسته
خودم من هم حدود 5-6 سال پیش سیستم خریدم از همون اوب روش ویندوز بود.کی میدونس لینوکس چیه!!!
به نظرم عمرم رو الکی با ویندوز به هدر دادم.
به نظر من به خاطر این که توی ایران قانون کپی رایت اجرا نمیشه
یعنی ایرانی جماعت تا مجبور نباشه کاری رو انجام نمی ده؟!نقل قول: