با سلام
مي خوام ببينم كه بهترين سرعت براي رايت كردن كه هيچ مشكلي هم پيش نيايد براي هر نوع سي دي چند ايكس هست
با تشكر
منتظر هستم
Printable View
با سلام
مي خوام ببينم كه بهترين سرعت براي رايت كردن كه هيچ مشكلي هم پيش نيايد براي هر نوع سي دي چند ايكس هست
با تشكر
منتظر هستم
من که همیشه 8 رایت می کنم راضی هم هستم
البته رایتر من هم خیلی آشغاله
سامسونگ کومبو
اما تو سرعت 8 عالی رایت می کنه
بستگي به نوع CD داره بعضي ها تا 40 رو هم ميكشن ولي بعضي ها (تقلبي هاش ) بيشتر از 12 بزني ميسوزه :arrow: :arrow:
ولي من شخصا با 16 ~ 20 ميزنم چون بهتره :arrow: :arrow:
موفق باشيد :wink: :wink:
Audio CD 8x
Picture & Video 24x
Data 40x
البته نظر شخصي
:idea:
به رایتر هم بستگی داره
بعضی رایترها با 16 میسوزه
ولی با بعضی رایترها 52 هم مشکلی نداره :wink:
رايتر من TEAK CD-552G كه سرعت رايتش 52Xاست
با 32 رايت كن
نبايد مشكلي پيش بياد
به سرعت كل سيستمت هم كمي مربوط ميشه واسه اينكه سي دي نسوزه
من با رایتر lite-on sohr با 52 میزنم مشکلی هم ندارم چه فیلم و چه دیتا و .......... :lol: :wink:
دليل اصلي سوختن سي دي چيه :?: :?: :? :? :?
+++
اگر با حداكثر سرعت يعني 52X رايت كنم شكلي پيش مي آيد :?: :?: :?:
معمولا فايل جا ميندازه و اگه فايل تصويري باشه اصلا اجرا نميشه
نگفتيد دليل اصلي سوختن سي دي چيه :?: :?: :?
هر قدر سرعت بالا باشه احتمال خطا افتادن تو سی دی بیشتر میشه من همیشه با 8 رایت کردم و تا حالا مشکل نداشتم هر نوع سی دی که بوده همش ده دقیقه طول میکشه
رایتر من
TEAC 24X
سرعت و نوع سی دینقل قول:
نوشته شده توسط mohammad hamed
البته اگه نوع سی دی در سطح عالی باشه مجلی پیش نمی آد
مثل سی دی های GIGABYTE :D
يعني چه سرعتي با يك سي دي معمولي نمي سوزه
با 52ايكس با سي دي خوب چه طور
با سی دی خوب که روش نوشته 52 با 52 بزن ولی با سی دی های معمولی پیشنهادم اینه که بیشتر 32 نزن :wink:
من هم با يك سي دي كه روش 52 نوشته بود زدم و مشكلي هم پيش نيامد و در عرض 54 ثانيه هم رايت شد . ممكنه رايت بشه اما بعدا مشكلي پيش بياد
+++
اين كار فشاري بر روي رايتر وارد نمي آورد .مثل اينكه با يك ماشين يك مسيري را تخت گاز بري :) :wink: :!: :?: :?:
سي دي هايي كه با سرعت بالا رايت شدن بعد از مدتي و كمي كثيف شدن به خوبي خونده نميشن و به لنز دستگاه فشار وارد ميكنن ده دقيقه براي رايت يك سي دي كه زمان زيادي نيست هميشه با 8 رايت كنيد تا خيالتون راحت باشه :mrgreen:
مرسي :wink:
سلام
من رايتر teac دارم. البته روي سيستم محل كارم هم asus دارم.
باور كنيد كه حتي يك دونه هم سي دي نسوزونده ام.
به نظر من سوختن سي دي براي اون موقع ها بود كه با 2 سرعت سي دي ها رايت مي شدن نه با اين سرعت هاي بالا.
من سي دي data اگه بخوام رايت كنم با 48 يا 52 رايت مي كنم. هيچ مشكلي هم تا حالا پيش نيومده.
سي دي تصويري رو بستگي داره براي چه دستگاهي رايت كنم. مثلا خودم dvd player پاناسونيك دارم و با 52 هم كه رايت مي كنم مشكلي ندارم. اما بعضي از اين vcd player ها با سرعت بالا كه رايت كني نمي تونن بخونن و مشكل دارن پس بايد با سرعت مثلا 16 رايت كرد.
سي دي صوتي هم تقريبا از اين قاعده پيروي مي كنه.
يعني اگه سي دي هاي تصويري دارم با سرعت 32 اسكي بزنم خوبه :!: :?: :o
تصويري ها و صوتي ها رو با 4 يا 8 بزن چون دستگاه هاي پخش لنز قوي ندارند و ممكن است مجبور بشي دوباره رايت كني باسر عت پايين پس با 8 رايت كن تا خيالت راحت باشه
4 ايكس 20 دقيقه
8 ايكس 10 دقيقه
16 ايكس 5 دقيقه
24 ايكس 3 دقيقه
32 ايكس و به بالا حدود2-3دقيقه (بستگي به رايتر داره)
حالا اگه به جاي 8 ايكس از 10 يا 12 استفاده كنيم مشكلي پيش نمي ايد كه :?: :?: :?:
مهدی جون کاملا درست میگه :wink:
نه محمد جان گفتم كه شما با 10 ~ 12 بزن :arrow: :arrow:
باز هم ممنون :) :D
10 يا 12 حدود 7 دقيقه طول ميكشه اگر رايتر شما اين سرعت رو داره از اين سرعت هم ميتوني استفاده كني :mrgreen:
خيلي خيلي ممنون .
خيلي چيزها ياد گرفتم :D
بر نامه رايت سيدي هم خيلي مهم است
من همه رو 52 میزنم تا حالا هیچ وقت هم مشکلی نداشتم
من از یک بانک cd که کارش رایت cd پرسیدم گفت
فیلم 20
data 24
نه بابا اگه با 8 بزنی خیالت راحته که درست رایت میشه
البته اینو بگم که بستگی به رایتر و سی دی خام هم داره
سرعت بالا احتمال ارور افتادن تو سی دی رو زیاد میکنه چون دقت کمتر میشه ده دقیقه برای رایت سی دی که مدت زیادی نیست
اخه مي گن با 52 يزني اشكالي نداره ولي به رايتر خيلي فشار مي اد
نه بابا کی می گه مطمئن باش اون سی دی که با 52 زده بشه بدرد نمی خوره
friend جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Friend
وقت كردي يه خرده تو اين تاپيك پست بده!! :wink: :wink:
كي گفته با 52 رايت بشه به درد نمي خوره؟
در مورد ديتا كه هيچ تفاوتي نمي كنه. مگه اينكه رايترت خوب نباشه. من ديتا رو با 52 يا 48 هميشه رايت مي كنم و هيچ مشكلي هم نداشتم تا حالا. اما در مورد تصويري يا صوتي بسته به نوع دستگاهي كه مي خواهي با آن ببيني يا بشنوي فرق داره چون بعضي پليرها با سرعت بالا كه رايت كني مشكل دارند براي پخش.
من رایتر tdk دارم به شما هم توصیه می کنم یا رایتر tdk یا asus 52x quick track باشه این دوتا رایتر بهترین رایترهایی که تا حالا با آنها کار کرده ام مخصوصآ رایتر TDK که 52x رایت می کنم نه سی دی می سوزونه نه خراب رایت می کنه در ضمن اینهم یادتون نره اگر سی دی خراب رایت می شود احتمالا از ویندوز شماست که اشکال دارد
رایتر سامسونگ و تیک teak نخرید خراب رایت می کنند این نظر شخصیه
يك از بچه هايي كه مغازه ي بزرگ كامپيوتر داره ميگه من با 52 ميزنم و هيچ مشكلي هم نداره . به من گفت كهتا مي توني 52 نزن كه رايتر تو حيف خراب مي شه و عمرش كم ميشه .
رايتر من و اون هر دو Teakاست
من هم با رایتر ایسوزم و هم با DVD-RW Plextorام 52 میزنم هیچ وقتم مشکلی نداشتم
از همه ي شما واقعا ممنونم :) :D
رايتر من TDK است تاحالا هم سي دي نسوزونده رايترهايي كه بافر 2 مگبايت دارند سي دي نمي سوزونند من بارايترم 52x رايت مي كنم مشكلي هم ندارم صوتي رايت مي كنم مي زارم روي ظبت حال مي كنم دقت رايترم خيلي بالاست بيشتر بستگي دارد به رايتر بعدش سالم بودن ويندوز بعدش نوع سي دي ولي 24x و 16x خوبه