همراه اول يا ايرانسل ؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
خدایی داری سنگ کی و به سینه میزنی.واقعا برات متاسفم که فرق رقابت رو با تقلید متوجه نمیشی.تو کل دنیا همیشه رقابت همینجوری بوجود اومده.پس یعنی تو میگی ایرانسل اومده و این امکانات و برای مشترکینش گذاشته پس مخابرات دست رو دست بذاره که فروشش کمتر بشه.
اگه یه خورده باز تر فکر کنی خیلی بهتره دوست عزیز
تف به این لعنت به اون
عززيزز من , ايشون سنگ كسي رو به سينه نميزنه
نميخواد براي ايشون متاسف باشي بايد براي خودت متاسف باشي كه مشترك يه اوپراتوري هستي كه هيچ احترامي براي مشتركش قائل نيست
عزيزم مخابرات بايد 5-6 سال پيش به فكر راه اندازي GPRS بود نه الان كه داره كور كورانه تقليد ميكنه
چون اگه تقليد نبود بايد 5-6 سال پيش همه ما GPRS داشتيم
من بازم ميگم كه اگه اين ارتباطات سيار آنتدهي كل كشور ( نه به طور كامل) رو نداشت شما به چي اين اوپراتور مينازيديد
.
.
.
من ميگم بيايم بدون تعصب به قضيه نگاه كنيم
يه اوپراتور كه 12 سال پيش با هزار منت و پول هاي هنگفت ( در اون زمان 1 ميليون پول كمي نبود) تاسيس شد كه بارهاااااااااااااا مشترك مورد نظر در دسترس نميباشد رو شنيديم....
حالا يه اوپراتور اومده ظرف 9 ماه 160-70 تا شهر رو به طور 95 درصد ( نميگم كامل) پوشش داده با اين همههههههههههه جايزه كه حتي با يه جايزه ميشه اندازه پول سيمكارت مكالمه رايگان كرد(طرح طلايي مكالمه رايگان) تازه اين همه امكانات اورده اين همه تبليغات اين همه پشتكار و احترام به مشترك ( خدمات 24 ساعته 130 و 140) حالا شما قضاوت كنيد فقط عادلانه
تازه خيلي از امكاناتش رو نگفتم
بعد ارتباطات سيار رو تعداد پايگاه هاي اس ام اس و 1016 شهر مانور ميده كه بعد از 12 سال سابقه چيز عجيبي نيست.....
من جواب ازتون نميخوام فقط ميخوام پيش خودتون يه مقدار فكر كنيد