شرايط پذيرش دانشگاه هاي شبانه چگونه است؟
آيا دانشجوي غير بومي در دانشگاه هاي شبانه پذيرش مي شود؟
ايا كسي تو انجمن هست كه دانشجوي شبانه باشه؟
Printable View
شرايط پذيرش دانشگاه هاي شبانه چگونه است؟
آيا دانشجوي غير بومي در دانشگاه هاي شبانه پذيرش مي شود؟
ايا كسي تو انجمن هست كه دانشجوي شبانه باشه؟
اولا:سلام...دوما:خوبی؟....سوم :چطوری؟...:31:نقل قول:
عزیز دلم من دانشجوی عمران هستم البته در دوره ی شبانه
اونی که گفتی دانشگاه شبانه،فک کنم منظورت دوره ی شبانه بوده باشه:11:
دوره ی شبانه درست مثل دوره ی روزانه است البته باحال تر از اونه!!!
شرط خاصی هم برای پذیرش در اون وجود نداره،بعد از کنکور انتخاب می کنی و ....
هان!!یه چیزی!!تنها یک دانه فرق با دوره ی روزانه داره و اونم اینه که باید پول بدی
یعنی باید شهریه بدی و مثل روزانه پولی نیس و شهریه ش هم اونقدرا زیاد نیست
بومی و غیر بومی هم نداره:10:
سلام از ماست شما چطوريد؟
ولي تو دفترچه انتخاب رشته نوشته شده دوره هاي شبانه پذيرش بومي را مد نظر قرار مي دهند.
نقل قول:
خوب این به این معنا نیست که غیر بومی ور نمی دارن...من خودم غیر بومیم!!!:11:
و الان فکر کنم دو سالی می شه که تصویب شده.. توی مدرک فارغ التحصیلان دوره شبانه کلمه شبانه حذف می شه
در ضمن اگر والدینتون کارمند علوم پزشکی باشند.. هم در دوره کارشناسی و هم در دوره کارشناسی ارشد شهریه شامل تخفیف می شه و شوما نصف بهای شهریه را پرداخت می کنید
چند سوال داشتم که خواهش می کنم به این سوالات من یکی یکی پاسخ بدین
1-آیا برای فرزندان شاهد برای دوره شبانه خوابگاه تعلق می گیرد یا نه
2-ساعات تشکیل کلاس ها مثل روزانه است یا بعد از ظهر تشکیل می شود
3-برا دوره شبانه ناهار یا شام می دهند یا نه
با تشکر
1-بله تعلق میگرهنقل قول:
2-مثل روزانه هست
3-بله ناهار و شام میدهند( اگه خوابگاهی باشی شام میدن )
سلام. آیا لیست رشته های شبانه در دانشگاه های تهران فقط همینیه که در دفترچه سنجش هست یا رشته های دیگری هم هست که نزده اند؟
تو دانشگاه ما به شبانه ها خوابگاه نمیدن احتمالا واسه همین گفته بومیه.
توی دوره روزانه اون 13 رشته 60%-40% بومی و غیر بومی هست ولی توی شبانه 80%-20% بومی و غیر بومی.
بقیه رشته ها که 80%-20% هستند.
اگه ساعت کلاساش مثل روزانه هست چرا اسمشو گذاشتن شبانهنقل قول:
برای اینکه پول بگیرن ! روشنه کهنقل قول:
مدرک دوره ی شبانه دقیقا مثل مدرک روزانه ست؟! ممنون میشم یکی توضیح بده!
با سلام
می خواستم بپرسم که تو دفترچه انتخاب رشته برای مهندسی برق الکترونیک دانشگاه ارومیه ظرفیت این رشته برای روزانه 45 نفر نوشته و برای شبانه 7 نفر. آیا این به این معنی نیست که این 7 نفر به اون جمع 45 نفری اضافه می شه و یا برای این 7 نفر کلاس مجزایی برگذار مشه. راستش من الان دو دل شدم که برم یا نرم . چون حوصله درس خواندن در بعد از ظهر را ندارم . از شما خواهش می کنم که نگرانی من را برطرف کنید .
با تشکر
دوستانی که از دوره شبانه اطلاعی دارن یا شبانه درس می خونن تورو خدا جواب بدین
ساعت تشکیل کلاس ها صبحه یا بعداز ظهره ؟
به طور متوسط شهریه برای مهندسی (مثلا برق ) چقدر میشه {1 میانسال }
lبچه ها نگران نباشین
من زنگ زدم دانشگاه اصفهان و دانشگاه شهرکرد
از امور فارغ التحصیلان هر دو این سوالات رو کردم :
1- توی مدرک دانشجوی شبانه قید میشه که شبانه درس خونده ؟ جواب هر دو : خیر
2- اعتبار مردک روزانه و شبانه مثل هم هست ؟ جواب هر دو : بله
3- پس فرق این دو تا چیه ؟ جواب هر دو : توی پرداخت شهریه
4- کلاس ها همون صبح برگزار میشه ؟ جواب هر دو : بله با همون استاد ها و با بچه های روزانه تو یه کلاس
در مورد خوابگاه هم از چند تا از پسر خاله و دایی و اینا پرسیدم گفتن خوابگاه ها همیشه پر نمیشه . اولویت با روزانه است اگه خالی بمونه به شبانه هم میدن
اگه پر هم باشه خوابگاه های خود گردان هست
تو دانشگاه ما که کلاسا معمولا عصرا برگزار میشه و به ندرت میتونه صبحا باشه و با روزانه هانقل قول:
دانشگاه علوم پزشکی تبریز دانشکده بهداشت و تغذیه
اقا یه سوال دارم...مهندسی شیمی و IT دانشگاه های خوب و شهرهای خب تا چند میگیرند؟
دوستان سلام
دوست عزیز بزار یه چیز بگم دقیقا روشن بشه مسئلهنقل قول:
با سلام
می خواستم بپرسم که تو دفترچه انتخاب رشته برای مهندسی برق الکترونیک دانشگاه ارومیه ظرفیت این رشته برای روزانه 45 نفر نوشته و برای شبانه 7 نفر. آیا این به این معنی نیست که این 7 نفر به اون جمع 45 نفری اضافه می شه و یا برای این 7 نفر کلاس مجزایی برگذار مشه. راستش من الان دو دل شدم که برم یا نرم . چون حوصله درس خواندن در بعد از ظهر را ندارم . از شما خواهش می کنم که نگرانی من را برطرف کنید .
با تشکر
توی اکثر دانشگاه ها فرقی نمی زارن بین شبانه و روزانه بودن دانشجو
مدرک رو هم یکی دو سالی هست که کلمه شبانه رو ازش ورداشتن
تشکیل کلاس هم اصلا اینجوری که فکر می کنین نیست
توی اکثر دانشگاه ها و معمولا اونایی که گستره رشته بالایی دارن این طوری نیست
شما موقع واحد گرفتن ممکنه با یکی بیفتی که داره مکانیک میخونه ولی شما شیمی
همه مهندسی ها یه سری واحد های پایه دارن که بین همش مشترکه و توی ترم های اول این ممکنه پیش بیاد
توی ترم های بعدی که تخصصی تر میشه هم ممکنه کلاسی که میگرین همش شبانه باشه ممکنه قاطی باشه یا همش روزانه
علی علی
دوستان میگم من با 6000 منطقه 3 :31: شبانه کجا رو میارم؟:13:
بومیه تهران هم هستم
من نفهمیدم!
بالاخره روزانه و شبانه بومی وغیربومیشون فرق میکنه یا نه؟
تو روزانه اون 13 تا رشته 60 به40هست درصد بومیشون و تو شبانه هم اینجوریه یا همه رشته ها توی شبانه به صورت 80به 20 پذیرش میشن؟
دوستان لطف کنید این رو هم اگه میدونید جواب بدیدنقل قول:
سلام
به نظر شما با رتبه 25164
زیر گروه1: 25547
زیرگروه2: 24483
و سهمیه فرزند جانباز 25 تا 49 درصد
چه رشته ای از روزانه یا شبانه میشه آورد
منطقه 2 هستم
ناحیه و قطب هم 5
میدونم شاید به خاطر این که سهمیه دارم از من بدتون بیاد
ولی تو رو خدا جواب بدید
به نظر شما من با رتبه ی 15741 منطقه 2 ، شانسی برای قبولی تو دانشگاه ( دوره ی شبانه ) توی شهر های سمنان ، تفرش ، همدان ، کرمانشاه ، ارومیه ، شاهرود ، قزوین ، زنجان یا مشهد دارم .
در ضمن خیر سرم ساکن تهران هم هستم .:31:
سلام دوستان رشته هاي دوره شبانه براي كساني كه در استان دانشگاه مورد نظر زندگي مي كنند 80 درصد سهميه دارد يعني 80 به 20 مثلا ممكنه من با 13850 شبانه شاهرود قبول بشم چون بومي شاهرودم ولي يكي با همين رتبه در تهران اينجا قبول نشه
با توجه به اين كه امسال حدود 30890 نفر دوره روزانه وحدود 10000نفر شبانه پس تا 40000 كشوري اميد هست
آقا من میخوام بدونم معماری شبانه زنجان یا سمنان ترمی چقدر خرج داره ؟ شهریه ؟!
این دقیقا سوال منم هست.نقل قول:
تورو خدا اگه کسی میدونه جواب بده.
خیلی ستمه آخه اگه اینجوری باشه. واسه منی که تهرانم با این رتبه باید شبانه ی سمنان یا شاهرود بزنم ولی اگه 80 درصد بزارن واسه اون استان که به ما تهرانی ها خیلی ظلم میشه.
رتبمون به شبانه تهران هم نمیخوره.
دوستان سلام
مازیار جان همیشه به تهرانی ها ضلم میشه اینم روشنقل قول:
خیلی ستمه آخه اگه اینجوری باشه. واسه منی که تهرانم با این رتبه باید شبانه ی سمنان یا شاهرود بزنم ولی اگه 80 درصد بزارن واسه اون استان که به ما تهرانی ها خیلی ظلم میشه.
رتبمون به شبانه تهران هم نمیخوره.
اصلا کی به شهرستانیها ظلم شده؟!
شهرستانیها همش توی گل و بلبلن
بی خیال عزیز
علی علی
یعنی واقعا شما قبول نداری این ظلمه؟
شما یادگار ماندگار رو نگاه کن.
ببین از شهرستان چقدر اومدن تهران قبول شدن. اونوقت برو ببین تو شهرستان چقدر از تهران قبول شدن...
تهران حتی شبانه هاش هم برای تهرانی ها نیست. اصلا بهتره بگیم تهران شبانه نداره. دانشگاه شریف و تهران و علم و صنعت و امیر کبیر و .... اینا که شبانه نمیگیرن اصلا. حالا من نمیفهمم اون تهرانی بدبخت برای شبانه باید بومی کدوم استان حسابش کنن که شبانه بتونه بره.
حداقل میگفتن 50 به 50 بد نبود. نه اینکه 80 به 20 ... :18:
شما چیزای دیگه رو با این مقایسه نکن.
حالا چون تو مسائل دیگه واسه تهران خوبه باید اینجا جبران بشه؟
واقعا با اين من شاهروديم و از بابت قبولي شبانه تقريبا خيالم راحته ولي خداييش به تهران ظلم ميشه الان نصف بچه هاي ما دارن تهران درس ميخونن بقيه هم يا روزانه شاهرود يا شبانه رثيس سازمان سنجش ميگفت اگه پارسال استان سمنان حدودا 8درصد صندلي خالي داشته اينم به خاطر وجود دانشگاه صنعتي شاهرود ،سمنان،علوم پايه دامغان است تازه اينها دانشگاه هاي دولتيه...
راستي يادم رفت اينو بگم بعضي رشته ها مثل مهندسي معدن رنج قبولي بالايي داره تا 35000 كشوري روزانه قبول شدند بعضي ها و شبانش هم بگير تا 55000 كشوري
من شبانه دانشگاه اصفهان هستم... امسال اصلا شبانه ورنمی داره:31:! شانس آووردم:21:! ولی خیلی سر دادن خوابگاه قر میان :13:واقعاً 1 ماه اول ترم های فردمو خراب می کنن:41:
دوستان من با 9500 منطقه دو شانسی برای شبانه
شهرکرد و کاشان و صنعتی همدان و تفرش و یاسوج ( همگی رشته های برق و مکانیک ) دارم ؟؟
حالا جالبش اینجاست که تو یادگار ماندگار خوندم با 27 هزار از اصفهان یه نفر شبانه شاهرود قبول شده که هیچ ربطی به هم ندارن ... نه بومی حساب میشه نه سهمیه شاهد یا رزمنده داشته.نقل قول:
اونوقت پارسال حتی اسم من تو غیر انتفاعی هم در نیومد. :41:
اون بيست درصد ديگه بستگي به شانس داره .اگه خدا بخواد همين شاهرود قبول ميشي ميشيم هم دانشگاهي
همش هموناست و به خاطر اینکه از هرگونهامکانات رفاهی محرومند بومی گزینی زیادی توش انجام می شودنقل قول:
شهریه شبانه برای رشته های مهندسی چند میشه
من همه انتخاب هام مهندسی برق هست و احتمال زیاد ( 98 درصد ) تو شبانه قبول میشم اما نمیرم
میمونم واسه سال بعد .:27:
دوستان سلام
آقا مهدی حتی اگه بخوای واسه سال بعد هم بخونی شبانه رو بری به نفعته
علی علی
میدونی چرا نمیرم . چون من سهمیه شاهد دارم . من پارسال که سست و شل درس خوندم تو شبانه قبول میشم . حالا اگر امسال کمی بهتر درس بخونم 100 درصد روزانه اون هم تو یکی از دانشگاههای تهران قبول میشم . :46:نقل قول:
حالا شما جای من بودید چه کار میکردید:21:
سهمیه شاهد رو میشه یه بار استفاده کرد