من از این بازی خیلی خوشم می اید شما هم نظر خود را بگویید
Printable View
من از سبک بازی اصلا خوشم نمیاد !
الان که دکمه میزنی 2 ساعت دیگه به دشمن ضربه میزنه !
فقط اکشن !
تایید میشه . اصلا یه سبک مسخره ای داره . مثل یک ورژن ارباب حلقه ها .نقل قول:
فقط اکشن !
درضمن دوست عزیز این بازی خودش تاپیک داره . شما یه جستجو میکردی .نقل قول:
من حمایتت می کنم سبک خوبی داره مخصوص سنین 11 تا 15 است دید گرافیک بازی خوبه متور گرافیکی خوبی داره ولی به خاطر زیادی فنون منو داره
بازی ورژن جدیدش روی پی اس 3 می یاد
به هر حال ژاپنی های هنرمند!!! با استفاده از تکنولوژی غرب!!! هر چیزی می سازن جای ما خالی است با این شاهنامه می توانیم بازی هایی واقعه ای بسازیم و دنیا رو فتح کنیم
دوستا این بازی بسیار زیبایی است مگه نه شما دوست نداری این بازی رو ولی بعضی ها مثل من این بازی رو پرستش می کند بازی به این زیبایی دموها گرافیک بالا باضی به من نشان دهید که همچین داستان های زیبایی داشته باشد به غیر ازخدای جنگ و شادو اف ده کلوسیوس چون این دو از شرکت سونی تولید شدم و قدرت بیشتری دارن
:46:
میشه بگین این چه بازیی هست که سرش این همه جنجال میکنین یکمی در موردش توضیح بدین
یعنی تا حالا درباره فاینال فانتزی نشنیدی ؟ عجب!!
خوب نه نشنيدم مگه چيه؟نقل قول:
دوست من این یه بازی از سبک rpg است ممکنه خوشت نییاد آمای کمی رو دیدم که این بازی را انجام می دهند ولی این بازی دموهای گرافیک بالایی دارد و داستان زیبایی تا الان 13 نسخش اومده باسهی دستگاه های مختلف خیلی دیگم هست فقط این 13 اصلی هاش هستن
فقط عجیبهنقل قول:
خوب نه نشنيدم مگه چيه؟
باید بگم فاینال فانتزی یه بازی در سبک نقش آفرینیه ( آر پی جی!!!) که تا حالا 12 قسمتش اومده ( کی گفت 13 هم اومده؟ من که ندیدم!) سبک این بازی مزخرفترین سبک دنیاست ( حتی از اول شخص بدتر) ولی دموهای بازی فوق العاده ان و گرافیکش عالیه و داستان های خوبی داره معروف ترین شماره اش شماره 7 هستش که شخصیت اصلیش کلوده ( آواتور من )
بعدشم این عکس بنظر شما یعنی چه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی بروس ویلیس صدای Auron رو در می آورده؟
خیلی ممنون این بازی واسه pc هستشنقل قول:
تا جاییکه می دونم نه
نفهمیدم چرا !!!
اتفاقا این از اون بازی هاییه که بخاطر سبکش خوب می شه با pc بازی کرد
11 final fantasy مال pc هست و مثل wow یه بازی mmorpg هست.نقل قول:
راستی قابل توجه شما که شخصیت اول تر ff7 کسی نیست جز sefiroth.
بازي فانال فانتازي بازي مورد علاقه من هست و از ورژن سوم كه مال نينتندو هست اين بازي رو شروع كردم. در كل 5 تا ورژن بازي كردم البته ورژن 1 و 2 رو هم دارم و ديدم ولي اصلا به درد نميخورن و نميشه بازي كرد. از بين اينها بهترينش به نظرم ورژن 4 بود. به نظر من فانال فانتازي از لحاظ سبك خيلي جذاب هستش و در واقع ميشه گفت كه سبكش تك هستش و من هيچ بازي مشابه اون از لحاظ سبكش نديدم البته بازي RPG كم نيست ولي فانال فانتازي يه چيز ديگه هست. ولي فاينال فانتازي سه تا مشكل داره :
1. داستان قوي نداره و مثل اينكه بازيكنها ول هستن و دنبال يه اتفاق هستن تا بازي رو ادامه بدن و مثل بازي evil نيست كه از اول كار داستان معلوم باشه و يه هدف خاصي رو دنبال بكنن.
2. از بين اين همه ورژن فقط وژن هاي 7 ، 8 و 11 براي pc وجود داره كه خيلي هم كم ياب هستند و به سختي ميشه پيداشون كرد.
3. بازي هاش به هم مربوط نيستن با اينكه شماره هاي متوالي رو دارن ولي هر كدوم يه ماجراي تازه هستن ولي موضوع مبارزه خوبي عليه بدي توي همشون وجود داره ولي به اين مورد نميشه گفت موضوع ثابت و جذابيت زيادي نداره.
ولي ميشه گفت روي هم رفته ميشه گفت به خاطر سبك بازيش ارزش بازي كردن رو داره من كه خوشم مياد.
فقط demoهاش وmovieهایه خفنی داره. سبک بازیش زیاد جالب نیست.
اینو تازه فهمیدمنقل قول:
11 final fantasy مال pc هست و مثل wow یه بازی mmorpg هست.
نخیر اول تر تر فقط کلوده از آخرشم که سیفروث می میره مشخصهنقل قول:
راستی قابل توجه شما که شخصیت اول تر ff7 کسی نیست جز sefiroth.
خب هر کی یه نظری داره!!! من که متنفرم از سبکش !!نقل قول:
ميشه گفت كه سبكش تك هستش
تا یه حدی درست می گی اما من از غیر منتظره بودن داستانهاش خوشم می یادنقل قول:
داستان قوي نداره و مثل اينكه بازيكنها ول هستن و دنبال يه اتفاق هستن تا بازي رو ادامه بدن
واقعا شماره 7 برای پی سی هست؟؟؟ اگه می دونی کجا می شه پیداش کرد منم می خوامنقل قول:
از بين اين همه ورژن فقط وژن هاي 7 ، 8 و 11 براي pc وجود داره كه خيلي هم كم ياب هستند و به سختي ميشه پيداشون كرد.
این بازی خیلی قشنگه به نظر من عالیه ولی کمتر کسانی این بازی رو دوست دارن والکریبنی پروفایل هم از محسولات همان شرکته اون هم گرافیک بالایی داره
:46:
من خودم بازی نکردم ولی میگن ورژن 7 از همه بهتره.نقل قول:
1.همه میدونن که نقطه قوت بازیهای rpg به داستان و
شخصیت پردازیشه. فاینال فانتری هم داستان قوی
داره.
2.یه خبر. شرکت ubisoft ورژن ژاپنی ff12 رو 2 ماهه که
در ژاپن برای pc تولید کرده.
3. البته dierge of cerberus به ff7 مربوطه.
موفق باشید.:11:
درسته كه شخصيت هاش قوي هست و به يادماندني ولي متاسفانه داستاني كه داره هدف دار نيست و خيلي ضعيف هست مثل اينكه سوژهاي براي بازي نداره. به نظر من اگه اسكوار سافت با اين سبك بازي بخواهد هري پاتر رو بسازه خيلي بازي موفقي ميشه تا اينكه چند نفر برن اين ور و اون ور و آخرش هم مثلا دنيا رو اين چند نفر نجات بدن(توي شماره 8) و ...نقل قول:
دوستان من نظر همه شما درست است ولی به نظر من داستان این بازی ها هم زیباست حتی همان شمارهی 8 ان خیلی زیباست و خیلی جالب داستان این بازی قشنگه ولی گفتم کمتر کسانی پیدا می شن که خوششون بیاید من که عاشقشم کسی دمو فینال فانتزی 13 رو داره
نسبتا موافقم.نقل قول:
جمله شما رو با اجازه اصلاح میکنم.
بازی داستان خیلی قوی داره ولی هدف برای انجام نداره.
موفق باشید.
بابا این بازی خیلی قشنگه همه چیزش م خوبه عالیه من که دوست دارم شما رو نمی دونم وقتی بازی می کنم حال می کنم
[quote=Ar@m;1303771]فقط عجیبه
باید بگم فاینال فانتزی یه بازی در سبک نقش آفرینیه ( آر پی جی!!!) که تا حالا 12 قسمتش اومده ( کی گفت 13 هم اومده؟ من که ندیدم!) سبک این بازی مزخرفترین سبک دنیاست ( حتی از اول شخص بدتر) ولی دموهای بازی فوق العاده ان و گرافیکش عالیه و داستان های خوبی داره معروف ترین شماره اش شماره 7 هستش که شخصیت اصلیش کلوده ( آواتور من )
ميتونم بپرسم كه شماره 7 رو بازي كردي يا نه؟ اگه بازي كردي لطفا بگو چند تا سي دي هست و از كجا ميشه پيداش كرد من كه هر قدر خيابون ها رو گشتم هيچ جا نبود يا نميدونم دارن و رو نميكنن!
قدیما که 4 cd بود حالا رو نمیدونم. ولی فکر نکنم بتونی پیدا کنی چون خیلی قدیمیه.نقل قول:
بازیهای 2 سال پیش به زور پیدا میشه چه برسه به چند سال پیش.
بازی با حالیه ولی بدرد ما اکشن بازها نمی خوره ...
با عرض سلام خدمت مديران ارشد انجمن
ميخواستم بدونم من از كجا ميتونم بازي فاينال فانتازي 7 رو پيدا كنم. توي فروشگاه P30Word هم گشتم ولي هيچي نبود. ممنون ميشم اگه راهنماييم بكنيد.
بازی خیلی خیلی ..... خیلی قشنگیه :40::40::40:
من از Cloud خیلی خوشم میاد . این بازی برای سری 7 یه فیلم هم داره : نجات کودکان . خیلی قشنگه . پر از هیجان و اکشن هم هست !! ( قابل توجه nader_kashimotso ):46:
از سری 13 خبری دارین ؟ من دمو ندارم ولی اگه پیدا کردم می گم !! ولی عکس ازش دارم :
لطفا اگه كسي بازي فاينال فانتازي 7 رو داره به من كمك كنه. از بس دنبالش كشتم خسته شدم
به نظر من كه بازي فوق العاده زيبايي هست... ولي اگه اكشن نقش آفريني سريع بود خيلي خيلي به من يكي بيشتر حال ميداد... FF VII: Dirge of Cerberus رو بريد تجربه كنيد... خيليقشنگه...
فینال فانتزی بهترین بازیی هست که توی عمرم اونو بازی کردم عاشقشم
عاشق این بازیم
شما كه اين قدر عاشق هستي بگو ببينيم كدوم ورژن ها رو حال دادي؟
منظورت چیه که کدوم ورژن رو دارم هان من عاشق این بازیم
من از این بازی خیلی خوشم مییاد به خصوص 9
راستی از 12 هم خوشم مییاد
يعني اينكه كدوم شماره ها رو بازي كردي؟ مثلا شماره 7 رو بازي كردي يا نه؟نقل قول:
من بیشتر فینال هارو بازی کردم 8و9و10 و11و12 و ایکس تو و از همون فینال ساعت ها تایم ها
عشقمم 12 هست تو چی راستی فینال 7 چه جوریه از کجا می تونم گیر بیارم
من از شماره يك تا هشت رو دارم. البته به غير از شماره 7 كه نميتونم پيداش كنم. بهترين شمارش به نظرم 4 بود كه واقعا عالي بود و هنوز هم ارزش بازي كردن رو داره. شماره هشت هم خيلي خوبه. شماره يك رو اصلا نميشه بازي كرد چون كيفيتش خيلي پايينه در واقع سياه و سفيد هستش. بشتر شمارهاش رو از اينترنت گرفتم و ميشه بر رو ي كامپيوتر بازي كرد. اگه كسي شماره 7 رو داره لطفا كمكم بكنه.نقل قول:
با تشكر