من به یاد ماندنی ترین دستگاه رو ps2 میدانم روزایی که این دستگاه با قدرت خود تمام جهان را پوشانده بود دستگاه مورد الا قه شما چیست
:46:
Printable View
من به یاد ماندنی ترین دستگاه رو ps2 میدانم روزایی که این دستگاه با قدرت خود تمام جهان را پوشانده بود دستگاه مورد الا قه شما چیست
:46:
دستگاه مورد علاقه من xbox 360 ولی به یاد ماندنی ترین دستگاه SEGA است
فقط سگااااااااااااااااااااااا اااااا
Amiga 500
با بازي هايي چون prince of persia اولين نسخه و the last ninja و street fighter 4 .... واقعا به ياد ماندي بود...
سگا .................
یه نمونه آتاری هایی بود حدودا 12 سال پیش که خیلی باحال بود و اولین دسته های خلبانی رو داشت
منم میگم سگا ...
دریمکست هم دستگاه زیبایی بوده همون شرکت سگاه زده ولی نمیدونم راست که بر شکسته شد ودیگر دریمکست رو نزد
فقط sega dreamcast..........dreamcast....dreamcast.....رو یای فراوان
من هنوز که هنوز وقتی بعضی از بازیهای دریمکست رو انجام میدم واقعا متحیر میشم از گرافیک بالای این بازیها به خصوص بازی tenis 2k2 sega sport
دریمکست دستگاه خیلی قوی بود ولی هیف که دیگر ان را نساختن هنوز بازی کریزی تاکسی رو یادم نمیره بازی های قشنگی داشت
آره منم همینو دوست داشتم و همیشه تو ذهنم هست. چه بازیهایی داشت; هواپیما، زیردریایی، ...نقل قول:
البته یک دایی هم دارم که هنوزم که هنوزه میگه کمودور بهترین بود مخصوصا بازی پک پک!! بیشتر اوقات شب تا صبح بازی می کردند که کسی بهشون گیر نده از بس معتادش بودند!
واي خدا آتاري
ميكرو جنيوس
سگا
خدايا اينا چي بودند
با همشون عشق ميكنم
من هم از اتاری های که تو مغازه ها به صورت سکه ای بود خیلی خوشم می امد تمام کودکی با آن بودم
Ps2...بهترين کنسول تاريخ به نظر من Ps2 هست. تو اين نسل هم هيچ کدوم به پاي Ps2 نميرسن.
فقط آتاری !
اون هم قارچ خور .
من میگم میکرو و اتاری بوده...
ولی خدایی اون موقع که ps1 اومد یادمه تو کلوپ ها صف میبستن به نظرم اولین کلوپی هم که ps1 اورد تو یه پاساز تو اریا شهر بود....
همه به خاطر خاطراتشون يه دستگاه رو ماندگار مي دونن ولي حقيقت اينه كه سگا ماندگار ترين كنسول بوده به اين دليل كه انقلابي در دنياي بازي ها ايجاد كرد ... منم اگه بخوام بر اساس خاطراتم بگم بايد بگم ميكرو !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
به نظر من ps2 چون هم بازیهاش قشنگن هم بازیهای ps1 و سگا و کومودور و ...
برای اون تبدیل شده و من حتی الان که x360 دارم بازم با ps2 بازی میکنم.
وای چه حالی میکردیم با اتاری اونم بازی دزد و پلیس......
ارزومون بود از مامان اجازه میگرفتیمو اتاری رو به تلویزیون وصل میکردیم.
فقط nes اونم با بازي mario
سگا و ps1 .....................
دسته های خلبانی و انکبو تی:10:نقل قول:
کا ملاً درسته به یاد ماندنی ترین بازی های :10:
هواپیماش ، زیر دریایی و دزد پلیس و خط خورک ، آتشنشان و بازی های دیگر آن
یادش بخیر
nes فقط
یاد ماریوش بخیر
nes 64 هم که خدای گرافیک بود
من دستگا پی اس ترو دوست دارم از بچکی تا الان با پی اس وان بزرگ شدم من از دستگاه پلی استیشن بزرگترم ولی وقت پی اس تو یا دریمکست
به نظر من سگا بهترین وبیادمانده ترین هست
یادش بخیر.تا پول دستم میومد میرفتم تو صف سونی 1
سگا به یاد ماندنی ترین بود
ولی اون کنسولی که اولین بار بازی های 3 بعدی رو عرضه کرد چی بود؟ ps1 ؟
من فکرکنم نینتندو یکی ا اونا دیگه ولی اسم کاملشو بلد نیستم
فقط سگا!!!!
sega be 2 dalil
1- masalan age alan bekhahin bazihaye ps1 ro bazi konin hameye marahel ro hefzin va tekrari va loose
vali to sega hanooz tazegi dare va jalebe
2- avalin dastgahi bood ke man ba on be donyaye MORTAL COMBAT ( makhsoosan 3 special edition) vared shodam
به نظر من هم Sega
پس بگو همه سگا دوست دارن کسی نیست بگه قیمت دستگاها تو بازیار چنده هرکی یه دستگاه رو بگه
من مال پی اس تو رو می گم الان قیمتش رفته بالا ترفای 200 هزار تو مان هست البته با تمام تشکیلا با ضمانت ولی اگه عادی بخواهی 195 هم هست با کمی پایین تر
sega بهترینه ولی ps3 یه دیگست
سگا پر از خاطره است وps3 عالیه
پس ما نتیجه می گریم از این صحبت ها که بیشتر کسانی که در اینجا هستن بهترین دستگاهی رو که دوست داشتن بیشتر از همه سگا است ولی هنوز کسی از نینتندو چیزی نگفت و میکرو
میکرو ولی بیشتر از اون ps1
ای بابا. اکثریت بچه های نسل سگا هستین که! به نظر من بهترین آتاری هستش آخه وقتی اومد همه بچه های دوره ما تو کفش بودن که این چیه! آخه اولین تو دمیا بود و بعضی ها مثل من متعجبانه نگاه میکردن به این آخرت تکنولوژی! هر کی داشت آخرت پولدار بود!!! هههههههههییییییییی روزگار. یادش بخیر.
سگا. چون دوران کودکیم رو پر کرد. خصوصا بازی Kombat که بعضی از رمز هاشو هنوز یادمه.
در کل من با اینکه با دندی و ترمیناتور (همون آتاری خودمون) شروع کردم ولی به نظر من هیچ کدوم از کنسول های قدیمی به یاد ماندنی تر از سگا نمیشه.واقعا بی نظیر بود.بازی KOMBAT3 روی سگا منو به وجد میوورد.
یادش بخیر...
فقط sega ! اصولا با اون بازي نينجا و ترميناتور و اينا كلي حال مي كرديم !!!