این بازی هم منتشر شد:20: :20: :20:
لطفا تمامی مباحث ومشکلات ازی رو اینجا بزارید:46:
بجز مشکلات در اجرا و نصب:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسی از دوستمون
Printable View
این بازی هم منتشر شد:20: :20: :20:
لطفا تمامی مباحث ومشکلات ازی رو اینجا بزارید:46:
بجز مشکلات در اجرا و نصب:41:
عکسی از دوستمون
سیستم مورد نیاز لطفا ؟
رو گرافیم radeon 9200 نصب میشه یا نه ؟
بازیه باحالیه پریروز خریدمش گرافیکشم خوبه.
بچه ها یه کمی در مورد این بازی توضیح بدین اگه خوب بود ما هم بخریم موضوعش چیه؟
یه خوشتیپست که واسه خلافکارا رانندگی میکنه شهرشم یه شهر نسبتا بزرگه و در مجموع بازی سرگرم کننده ایه.
اگه از من میشنوی بخرش.
من گرفتم و بازی کردم
بازی قشنگیه ولی کنترل ماشین و مترش خیلی مزخرفه.
اگه این مشکل رو نداشت میتونست بازی خوبی باشه
ولی در هر حال به Gta نمیرسه
موفق باشید
بابا بازی به این جدیدی و خوبی که نباید تاپیکش این قدر ساده باشه!
یه اطلاعاتی ، یه عکسی چیزی بذارید حال کنیم.
...
چند حلقس نصب چي سخته اسونه
3 حلقه سی دی
نصب هم اسان
دوستان عزيز توصيه ميشه اين بازي رو نخريد .
تازه من تضمين ميكنم تا 3 شماره بعد هم نخريد !
افتضاح و آشغال .
پیشنهاد می کنم بخرید اما نه برای هیجان برای بیکاری.
یک بازی اعصاب خورد کن.
از ubisoft بعید بود.
بازی ینواخت که مرحله هایی با زمان محدود داره که اون زمان زیاد تو موضوع مرحله جالب نیست. یعنی اگر تایمر نباشه بهتره.
بر عکس GTA به جز ماشین و موتور چیزه دیگه ای سوار نمیشه.
یکی از دوستان هم گفت، درسته اصلا از رانندگی و فرمان ماشین لذت نمی بریم. ( صد رحمت به True Crime : NY)
موضوع بازی اینه که یک جوان تازه کاری وارد باند مواد می شود که برای اونا کار زیادی انجام میده اما بعد رسیدن هدف اصلی اون باند با گلوله ناکارش میکنن و جوون 28 سال میره زندان، بعد از بازگشت نیویورک به 2006 تغییر کرده. ساختمان ها بزرگتر و ماشین ها و تکنولوژی تغییر کرده و نوبت به انتقام دوستمون رسیده ...
من كه دو تا مرحله بازي كردم بيخيال شدم
يادش بخير توي شماره دو ميرفتيم ماشين مستر بين ميني ماينره رو ميگيرفتيم از راه مخفيش با هاش تك چرخ ميزديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Driver يك و دو چي بودند اينها چي شدند
شركت جديدي كه ساخت بازي Driver رو به عهده كسي ميدونه اسمش چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UbiSoft عزیزم.
انقدرا هم که شما میگید بد نبود به نظر من بعد این همه بازیهای کسالت بار pc خیلی تنوع خوبی بود بخصوص از وقتی که سال 2006 میاد.
سلام
بابا یه ذره انصاف داشته باشین . این درایور نسبت به ورزن قبلی که آتاری ساخته بود خیلی بهتره . آتاری واقعا" سطح بازی رو پایین اورده بود .یکی از دوستان نوشتن که جز موتور و ماشین سوار هیچی نمی شه که باید بگم من تو این بازی به جز ماشین و موتور سوار بولدوزر هم شدم . تو توضیحات هم که تو یک سایت خوندم نوشته بود سوار قایق هم می شه البته خودم هنوز قایق ندیدم.بعد از gta تو این سبک بازی هیچ بازی مثل driver گل نکرد.البته چیزی که واضحه اینه که حالا حالا ها به gta نمی رسه.ولی در کل من که از خریدنش پشیمون نشدم.اگر هم کسی عکس از محیط بازی خواست بگه که بذارم.محیطش یه چیز تو مایه های driver 2 .
خوش باشید.
قابل توجه دوستان بازی شناس اینکه این بازی یک ساله و چند ماه پیش برای PS2 امد Atari و Reflection زده بودند که بعد Ubi امتیازشو خرید زد برای PC یهویی.پس برنامه نویسیش بر میگرده به بیش از یه ساله پیش که Ubi دست نداشته تو داستانو GamePlay ایناش.ثانیا حالت سنتی داره اصلا نباید که همه چی شبیه هم باشند که.رانندگیشم تا حدی به وا قعیت نزدیک تره این سنت بازی Driver هست.
True Crime NY ]م یکی از آشغال ترین بازی های موجود این سبکه اکه 2 سال پیش حساب کل کل با یه دوستام نداشتم اصلا نگاهش نمی کردم.حیف بازم Streets of LA بهتر بود.
حالا دعوا نکنین !
یکی به من بگه بعد از داغون کردن بشکه ها تو مراحل آموزشی ، یه ماشین سبز می آید... باید چه کارش کنم؟؟
باید روش نشونه بگیری دورش بچرخی و بهش تیر بزنی تاوقتی که تموم شه.
مطمئنی؟ .
سلام
اومدم بگم هرکس این بازی رو نخریده همین الآن بره بخره . خدای بازیه . چند سالی بود همچین بازیی بازی نکرده بودم .از لحاظ داستانی که gta رو می خوره . تو قسمت دوم بازی که ( قسمت 2006 بازی ) از نظر من گرافیک بازی هم می ره بالا . وقتی از زندان آزاد می شه آدم واقعا" می ره تو جو بازی . عوض شدن ماشین ها و لباس های آدما . حتی مدل منو ها و رنگ نقشه هم عوض می شه . یعنی در کل ubi soft ترکونده .
بازی کنید مثه من حالشو ببرید .
آره خوب اگه باورت نمیشه امتحان کن من این بازیو الکی که تموم نکردم:27:نقل قول:
این بازیم تموم شد . اگه کسی save game می خواد بگه که بذارم . من کارهای فرعی ( دایره های قرمز ) رو تموم نکردم .
من هرکاری میکنم نمیشه!!!! توروخدا درست توضیح بدید به کجاش بزنم. در حال حرکت بزنم ... د بگید دیگه!
آقای magas-vizz ! نیکی و پرسش ؟ خب بذار همه حال کنن.
نقل قول:
شیشه هاشو تیر بزن نمی خواد تند تند دورش بچرخی تیر بزنی . فقط کلیک راست رو ول نکن . 6 تا شیشه ی ماشین رو که خورد کنی می ره قسمت بعدی آموزش . سیو ها رو هم می ذارم .
با سیوا بی مزه میشه ها تموم حالش به اینه که خودت بری.
این هم لینک دانلود سیو . فقط زیپ کردمش اول آنزیپ کنین بعد تو document کپی کنین . البته اینو واسه اونایی که نمی دونن گفتم . که فکر نمی کنم کسی ندونه.:31:
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تو واقعا با سیو دیگران حال میکنی؟:41:نقل قول:
اگه قرار بود از سیو ها استفاده کنم یه هفته به این در و اون در نمی زدم که این مرحله رو رد کنم...
گفتم برای بقیه . کسانی هستند که ...
بابا چرا این رو سیسم تیک میزنه و یهو کلا گیر میکنه ؟ مگهنگفتین با رم 256 و گرافیک 64 اجرا میشه ؟ من گرافیکم radeon 9200 هست که 128 هست این بازی اینجوری میشه یه راهنمایی کنین تا درستش کنم مشکل از چیه ؟؟
نقل قول:
من اینو از read me خود بازی کپی کردم.
Supported OS:
--------------------------------------------------------------------------------
• Windows® XP (Service Pack 1 required)
• Windows® Vista
Minimum Hardware Requirements:
--------------------------------------------------------------------------------
• Processor: INTEL Pentium® 4 or AMD AthlonTM 2 GHz with SSE instructions (3.4 Ghz recommended)
• RAM: 256 MB (512 recommended)
• Video Card*: 64 MB DirectX® 9.0c compatible supporting Shader Model 1.1 (256 MB and SM 2.0 recommended)
• Sound Card: DirectX® 9.0c compatible (EAX support recommended)
• DirectX Version: DirectX® 9.0c or later supporting XInput controllers
• Hard Disk Space: 4.8 GB free
* Supported Video Cards at Time of Release:
NVIDIA® GeForce™ 3/4/5/FX/6/7 families (excluding GeForce 4 MX)
ATI® Radeon™ 9/X families
Laptop versions of these cards are not fully supported. For an up-to-date list of supported chipsets, please visit the FAQ for this game on our support website at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , or consult the Readme file on the game disc.
Additional chipsets may work but are not supported. For an up-to-date list of tested chipsets, video cards, and operating systems, please visit the FAQ for this game on our support website at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ولی با این که رم 512 مقدار پیشنهادیه بازی هست ولی وقتی من رمم 512 بود بازی گیر می کرد.به رمم 1 گیگ اضافه کردم تا دیگه گیر نکنه.ضمنا" من که اصلا" گرافیک های ati رو قبول ندارم چون 128 ati اندازه 64 geforce هم جواب نمی ده.دوست عزیز اگه گرافیکت رو عوض کنی یه geforce بخری هم الآن راحت بازی می کنی هم بازی های دیگه رو . مثلا" سری بازی های tomb rider اول بازی هم آرم nvidia geforce رو می ذاره.
موفق باشی
محمد جان فکر کنم سی پی یوت پایینه چون سی پی یو بالایی میخواد
اقا تو همان جایی که باید یک ماشین را نشونه بگیری در بخش تمرینی باید چی کار کنی
توضیح کامل بدهید
من که این گرافیک برام خیلی خوب کار کرده و سری تامب رایدر ها رو ه راحتی میاره!!!
سی پی یوintel 2.4 ghz هست کمه ؟ شاید اصلا رمم کمه ؟؟
تامب رایدر کلا این جوریه
rz جان شما هم صفحه های قبلو نگاه کنی گفتم که باید نشونرو روی ماشین نگه داری و ول نکنی بعد دورش بچرخی وشیشه هاشو بزنی
من که با شماره های قبلی کلی حال کردم
آخه شما با چیش حال کردی ؟ چی داشت که بخوای باهاش حال کنی ؟ همش افتضاح ..........نقل قول:
من که با شماره های قبلی کلی حال کردم
من هم حرف Oracle_Eldorado رو تائید می کنم
واقعا اين شماره با شماره هاي قبلي هزارش فرق هست . خيلي خيلي خوب طراحي شده . مخصوصا اون حالتي كه ازسال 1980 يا همين حدود ميره به سال 2006 خيلي حال كردم يعني بايد بگم كف كردم. هم گيم پلي بازي بهتر شده هم گرافيكش خيلي جالبه . حتما بازي كنيد. ارزشش رو داره