سلام
من خودم 15 ساعت
Printable View
سلام
من خودم 15 ساعت
یادش بخیر مافیا رو من هر روز 12 - 13 ساعت بازی میکردم
ولی یه بار مکس پین 2 رو تو همون 15 ساعت (یه کم بالا یا پائین تر) بازی کردم
من يادمه يه روز نشستم Age Of Empire 2 رو 10 ساعت بازي كردم فردش رفتم چشم پزشكي!
من پام که شکسته بود همش باید می خوابیدم تو تخت با لپ تاپ بازی می کردم.یه بار دو روز رو وصل کردم به هم یعنی شبش اصلا نخوابیدم 22 ساعت بازی کردم دیگه اصلا هرگز فکر نکنم بتونم اون رکورد رو بزنم!
14 ساعت.............
ايول
من 6 ساعت اونم قديما بازي رد الرت بود البته اندرگرند رو هم تو همون تقريب بازي كردم
منم فکر کنم یه بار Hitman 2:Silent Assain رو 10 _12 ساعتی پشت سر هم بازی کرده باشم...تازه بعدشم برق رقته بود..وگرنه بیشتر رکورد میزدم...البته این مربوط به چند سال پیش بود...دیگه جدیدا آخرش 4 ساعت پشت سر هم بازی کنم:41: ...کجایی جوونی... :46:
من که بشینم پای کامپیوتر کمتر از 5 ساعت بلند نمی شم
ولی چند سال پیش 17 ساعت رکورد دارم
12 ساعت فیکس به مناسبت تمام شدن امتحان ها oblivion بازی کردم
راستش تا حال وقت نگرفتم ولی یه بار ساعت 9 تا اذان صبح بازی میکردم نگاه نکردم اذان ساعت چند بود و این ماجرا مال زمستون هست
12 ساعت از ساعت 5 عصر تا 5 صبح فرداش يه بند اصلا هم از پشت سيستم پا نشدم ! بازي باتل فور دان بود !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من همیشه اگه بازی داشتم برا تموم کردن کامل یه شبانه روز کامل می شستم پاش.اینقدر بدنم عادت کرده بود که انگار نه انگار...!!!فقط از کارو زندگی می افتادم...
24 ساعت!!!!!
شوخی کردم من بیشترین زمانی که بازی کردم 17 ساعت برای بازی Gears of War بود و 12 ساعت هم برای General 3 بود
من خیلی بازی می کنم اما الان یادم نیست رکوردهای دیگرم چه قدر بوده
من که بیشترین رکوردم17 ساعت بوده اونم تو بازی مکس پین.
بنده طرفایه 24 ساعتی شده اونم چندین بار البته وقتی که جوون بودم!
اونم برایه شرطی در تیکن فکر کنم
کلوپ کرایه میکردیم یادش به خیر!
من 2 بازی هر موقه که بیاد از صبح تا فردا صبح یا عصرش بازی می کنم من می گم وقتی یک بازی می خریم باید تا آخرش بریم اونم در کمترین زمان
اون دوتا بازی هیت من و اسپیلینتر سل شما چطور
اين مال خيلي وقت پيش نيست.تو همين پاييز گذشته بود كه يه جمعه صبح ساعت 10 كه بيدار شدم تا خود ساعت 10 شب يه دور براي بار چندم كربن رو بازي كردم.البته الآن هم كه بيكاريم روزي سه چهار ساعت Pesيا FiFAيا حتي كربن خوراكمونه.:8:
نقل قول:
22ساعت؟برا يكي خالي ببند كه ....... .
بازی Command and Conquer 3 Tiberium Wars بود که فکر کنم حدود 12 ساعت طول کشید
15 ساعت مکس پین
بعدش تا یک روز همه جا رو تار میدیدم
من یه بار ده ساعت فقط پای gta : sanandreas بودم.:6:
من يك بار فقط 11 ساعت most wantedبازي ميكردم كه همين ديروز بود
من هم 5 ساعت call of duty2 رو بازي ميكردم.البته يك هفته طول كشيد تا تموم شد.1 هفته روزي 5 ساعت!!!
18 ساعت مکس پین یک
روز اولی که سیستم گرفتم مکس پین هم تازه اومده بود و به خیلی از سیستمها نمیخوردم یعنی اون موقع ته بازی بود
هفته ی بعدش هم 15 ساعت هیتمن بازی کردم
سلام بر و بچز من در اين مورد ركورد دارم.
از بچگي عادت به بازي كردن تا 10 - 12 ساعت رو هم داشتم البته او مقعها با سهگا، يادش به خير.
اما عيد امسال با زنم دعوام شد، واسه اينكه حرصشو در بيارم چيزي در حدود 30 ساعت تمام، اگر باور نميكنيد از زنم بپرسيد كه هيچوقت يادش نميره. بازي هم true crime: new york city بود. البته بعد از تموم شدن بازي خانمم من رو يك روز از خونه بيرون كرد!!!!!
من 9 ساعتCommand & Conquer Generals Zero Hour بازی کردم
البته شبکه
من 10 ساعت call of duty 2 بازی کردم
سلام دوستان
به عنوان این topic توجه کردید ؟
"بیشترين زماني كه در يه روز بازي كرديد؟ "
حالا به پاسخ ها دقت کنید :
من خودم 15 ساعت
یادش بخیر مافیا رو من هر روز 12 - 13 ساعت بازی میکردم
14 ساعت.............
17 ساعت
به نظر شما یکم عجیب نیست آخه کدوم روزی 17 ساعت میشه ؟
البته فقط محض مزاح بود...
بیشترین زمان بازی من اون موقع بود که تازه پلی 1 اومده بود و خریده بودم که روزه اول یادمه که اندازع 16 یا 17 ساعت فقط فوتبال 99 بازی کردم .توی پی سی هم هر موقع بشینم پایه بازی باهال که بدجوری بگیرم بالایه 5 ساعت بازی میکنم .
3 سال پيش درايور رو گرفتم و فقط مسابقه اي بود
صبح از ساعت 9 نشستم تا 12
بعد از 2 تا 9 شب
شب كه ميخواستم بلند شم پاهام خشك شده بود تا چند روز نتونستم كاري كنم
جمعا ميشه 10 ساعت ولي 3 سال پيش 10 ساعت خيلي بود !
من 10 ساعت سره مسابقه مافیا
حدودا 16 17 ساعت
13 ساعت یه بار بازی کردم بیشتر از این دیگه سرم درد می گیره ..
48 ساعت:31::31:
ایول بابا خفن
من سال پیش سر lord of the rings با داداشم دو روز نشستیم
یعنی من میرفتم ناهار میخوردم داداشم میشست بعد سر شام
عوض میشدیم تا تمومش کردیم
من gta vice city رو در روز حدود 6/8 ساعت بازی میکردم آخرشم بدون هیچ چیت وتراینری 100 درصدش کردم.:21:
من 6 ساعت پای World of Warcraft نشستم. تازه تک نفره.
انقدری که ولفنشتاین یه کسره تموم شد.