سلام دوستان
بفرمایید که در حال حاضر از چه گلی نگهداری میکنید،که هم یه ایده داشته باشیم و هم ببینیم اگه کسی مشکلی داره شاید بتونیم کمک کنیم.
موفق باشید.
Printable View
سلام دوستان
بفرمایید که در حال حاضر از چه گلی نگهداری میکنید،که هم یه ایده داشته باشیم و هم ببینیم اگه کسی مشکلی داره شاید بتونیم کمک کنیم.
موفق باشید.
سلام..ممنون از ایده تون برای این تاپیک..امیدورام تاپیک خوبی بشه
من این گلو تو حیاط خونه چند جا کاشتم و الان توی گلدون بزرگ اینی که عکسشو گذاشتم گل داده..بقیه هنوز دارن رشد میکنند.
- من بذر این گل از شمال آوردم(منطقه ی سرولات).شهریور سال گذشته.اسفند گذشته کاشتمش و اسمشو نمیدونم.میدونید اسمش چیه؟
- گلبرگهای پایینی رو که از دست میده به جاش غلافهای باریکی رشد میکنه(که اتفاقا من همونا رو از شمال آورده بودم)
- موقع عکس گرفتن برگها کمی از شادابی اولیه اشونو از دست داده بودن!(شرمنده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
فعلا داشته باشید که اسم فارسی گلتون چلچراغ یا چهل چراغ هست.تا برم خونه باقیش رو براتون بگم.فعلا خداحافظ.
سوسن چهلچراغ که منظورتون نیست!هست؟
اگه این سوسن چهلچراغ نیست لطفا عکس سوسن چهلچراغو برام بذارید!
ممنون!
از اين گل زردهايي كه وسطش تخمه است ( آفتابگردون )
و هم يك گل خوشگل به نام مهدي
میمون- یاس -لال عباسی-زنبق- شمشاد-بنفشه-پامچال-
سلام!
چه شکلیه؟عکسشو دارید؟نقل قول:
آره دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مال وقتيه كه غنچه بود
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز سوسن چلچراغ این هست ولی متاسفانه اسم علمی یا انگلیسی چهلچراغ شما را نمیدانم. میگردم پیدا کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از زحمتتون..یه چیزی در مورد سوسن چهلچراغ..توی ایران تو منطقه ی منجیل-رودبار در تپه هایی به نام داماش.که اتفاقا آب معدنی داماش از چشمه ای در همین تپه گرفته می شه.گل سوسن چهلچراغ در اون منطقه به صورت حفاظت شده رشد میکنه..اگر دوستان آب معدنی داماش رو دیده باشند روی نوار آبی رنگش در قسمتی توی یک دایره ی کوچک عکس سوسن چهلچراغ نمایش داده شده..با امید به روزی که این گیاه دوباره با زیبایی هاش منطقه رو زیباتر کنه.نقل قول:
من خرزهره کاشتم چومن پشه ها رو دور میکنه.
نقل قول:
دوست عزیز اگه براتون مقدوره لطفا عکسهایی از لاله عباسی هاتون اینجا بگذارید.ممنون.
نقل قول:
خرزهره دورنمای قشنگی داره.و البته یک حشره کش گیاهی هم میتونه باشه..اما من شنیدم که این گیاه میتونه حساسیت زا باشه در اطرافیانتون کسی به علت وجود این گیاه دچار حساسیت نشده؟
سلامنقل قول:
توجه شما دوست عزیز رو جلب میکنم که آنچه منظور شماست فکر نمیکنم آلژی باشه.
خر زهره ترکیباتی از سیانید ها تولید و منتشر میکنه که در طول شب که هوا راکد تر از روز هست تراکمش در اطراف درختچه بیشتر میشه و ممکنه که خطرناک باشه.
موفق باشید.
بنفشه آفریقایی ، گل ناز ، گل رز....و بامبو
سلام ممنون از راهنمایی شما.این حرفتون باعث شد شنیده هام درمورد خرزهره از حالت تعلیق خارج بشه.
اینم آفتابگردون من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوساله که بذرهای آفتابگردان زینتی را میکارم و خیلی خوب رشد میکنند .طبقشون از اندازه های زینتی بزرگتر میشه و میوه هاشون در مقایسه با نوع معمولی کوچکتر هستند.کد:http://img2.freeimagehosting.net/uploads/e42b086a48.jpg
دوست خوبم لطفا عكسهاي بزرك رو به صورت لينك قرار بديد.
ويرايش شد
نه فکر نکنم کسی این مشکل رو پیدا کرده باشه. در هر صورت کمتر توی حیاط هست کسی.نقل قول:
خرزهره دورنمای قشنگی داره.و البته یک حشره کش گیاهی هم میتونه باشه..اما من شنیدم که این گیاه میتونه حساسیت زا باشه در اطرافیانتون کسی به علت وجود این گیاه دچار حساسیت نشده؟
خرزهره خیلی گیاه خوبیه اما نمیدونم چرا قلمه بزنیش دیر در میاد.
این گل هم فکر میکنم تیره ای از گل ناز باشه.اسم بذرش که ناز بود اما با گل ناز صورتی که برگهای گوشتی داره از نظر ظاهری متفاوته..نزدیک غروب بسته میشه و روز ها تقریبا باز هستند.
پست ويرايش شد
خودم هم ویرایش کرد عکس کوچیک گذاشتم!
همین که قلمه موفق هست خودش خوبه.دیر و زودش زیاد مشکل ا یجاد نمیکنه.نقل قول:
در مورد قلمه فقط میتونم بگم که ابتدا باید ، حرارت و رطوبت کافی در نظر گرفته شود سپس قلمه را در خاکی که از مخلوطی به نسبتهای مساوی ، خاک باغچه ، پیت و ماسه نرم ( بدون کود) تشکیل شده قرار داد . از آنجا که قلمه یا قطعه کاشته شده فاقد ریشه است جذب آب در آن بخوبی صورت نگرفته در نتیجه باید دقت شود تا بیش از حد عمل تبخیر در آن صورت نگیرد .
موقع مناسب برای قلمه زدن ، اواخر زمستان یا اوایل بهار است .
زیرا در این زمان فصل رشد گیاه آغاز گشته تمام سال را برای استقرار و استحکام خود وقت دارد .این قاعده عمومیت نداشته پاره ای از گیاهان را تقریبا در هر فصلی میتوان تکثیر کرد .
روی گلدان حاوی قلمه چوبی را نباید پوشاند تا هوای آزاد بیشتری که مورد نیاز است به خاک برسد در حالیکه پوشاندن قلمه های نیمه چوبی و علفی آبدار توصیه میشود.استفاده از هورمون ریشه بیشتر برای این گونه قلمه ها بکار می رود .
برگرفته از کتاب : گلها و گیاهان زینتی
نوشته : مهندس منوچهر کارگر
موفق باشید
امین رخ
ما تو خونه اینارو داریم :
دوستان لطف کنن لینک عکس یا عکس کوچیک بزارن تا مشکلی دو تاپیک پیش نیاد !!
صفحه سنگین می شه !!
ممنون موفق باشین !!
دوست خوبم: secureجان
عکسهاتون دیده نمیشدند
لطفا لینکشونو بذار یا جای دیگه آپ کن و تصویر کوچکشون رو بذار.
ممنون از زحمتت!
و اين هم گل ختمی من:
و اما يک سوال در مورد گلهای ميمون:
گلهای ميمون الان به مرحله ی بذر دهی وارد شدند و بذرهای ريز سياهی دادن..به نظر شما امکان توليد مجدد گل از اين بذرها چقدره؟
تا سال بعد نگهشون دارم؟
فکر ميکنم بايد از بذرش نشا بدست بیارم قبل از عيد.
سلامنقل قول:
این کار صد در صد عملی هست و انشاالله که گلهای زیبایی خواهید داشت.ازش لذت ببرید.
موفق باشید.
واقعا خوش به حال همه دوستان
من که واقعا لذت بردم. اینکه در یک تاپیک این همه گل بشه دید واقعا واسه من جالبه. من راستش رو بخواهید داره پدرم در می یاد تا این چند تا گل رزی که دارم رو سر پا نگه دارم. واقعا عکسهایی که secure گذاشته بود داغ دلم رو تازه کرد.
شما اگه جای من تو ابادان با این اب و هواش بودید چی کار می کردید و چی می کاشتید. بیشتر همکارام که سابقش تو این شهر بیشتر می گند که فقط تو این شهر نخل و .....( سانسور ! افراد بومی اینجا) می رویند و نه چیز دیگه.
به هر حال من سه تا گل رز و یک گل محمدی و یک گل شیپوری دارم.
دوست عزیز سلامنقل قول:
هیچ نا امید نباشیدو از تلاشتان نکاهید. زحمتی که شما برای نگهداری از گلها میکشید با آن آب و هوا بسیار ارزشمند هست و تراوت و انرژی ای که شما از گلهاتون میگیرید بمراتب بیشتر از لذتی هست که ما از گلهای اینجا میبریم چرا که این زحمت شماست که بهای کارتان را دوچندان میکند.
موفق باشید.به کارتان ادامه دهید.
سلام
یه سوال برام پیش اومده ...!
وقتی آفتابگردان رسید و میوه را برداشت کردیم با بقایای گیاه چکار کنیم؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست عزیز سلام
میشه منظورتونو واضــحتر بگید لطفا
منم 7 تا بامبو دارم
سلام مجرم جاننقل قول:
میشه لطفا از بامبوتون یه عکس بزارین.
خوشحالم میکنید.ممنون
سلام
خودم هم 2 تا افرای قرمز دارم
1 نهال کوچولوی ماگنولیا سی بل دی و 1 دونه نهال کوچولوی ماگنولیا کابوس دارم
2 تا دونه رز رونده که هنوز خیلی بزرگ نشدن. 3 تا دونه رز معمولی قرمز.یکی دوتا آشوریا و یک هوستا ابلق .چند تا کوپه زنبق و یکی دوتا سدوم برگ قاشقی. دوتا بوکسوس.یه درختچه یاسمن.یه کامسیپاریس و یه مقدار پاپیتال.چند تا دونه رز ساناز.یکی دوتا کوکب و تاج خروس یکی دو تا خیار و کاهو و گوجه،.یه کمی چمن
یه عکس کوچولو هم میزارم البته لنز دوربینم خیلی واید نیست.
موفق باشید.امین رخ
ادم یاد بهشت می افته با دیدن این عکس. رنگ سبز در جایی که من زندگی می کنم سخت دیده می شه. واقعا زیباست.
خیلی زیباست..مخصوصا چمن بدون علف هرز!!
شما محبت دارید دوستان
چمن به لطف آنتی دیکوت ها علف نداره که سالی 2 تا 3 بار اسپری میکنم.از کودهای شیمیایی و همینطور بیو برای سبز ماندن چمن استفاده میکنم.همینطور ما اینجا با خزه مشکل داریم که آگر پروداکت های مخصوص مقابله با خزه را متناوبا استفاده نکنم چمن تدریجا با خزه جایگزین میشه و نمای اون کاملا زرد خواهد شد.منظورم اینه که دوستان ،هرجایی مشکلات خاص خودش رو داره. مخصوصا آقای حمید عزیز که میدونم با اون آب و هوا خیلی زحمت میکشه برای باغچه اش. توصیه میکنم که شما از انواع چمن افریقایی استفاده کنید که به گرما و کم ابی مقاومت بسیار بالایی داره.ضمن اینکه یه دونه وولک شنیدن که شما تو کوچه خیابون میشنوید می ارزه به تمام این سبزی ها.بهر صورت نمیخواستم اینا رو بگم ببخشید که سر دلم باز شد. منظور من فقط ارایه نکات فنی اش بود. بازم معذرت میخوام.
موفق باشید.
نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه..
من جنوب کشورمون رو در بهترین شرایط آب و هوایی دیدم(7تا14 فروردین)اصلا تصور نمیکردم انقدر سرسبز باشه..و هوای خنک..اما حقیقت اینه که علم یعنی همین..اینکه شما از شرایطتون درست استفاده کنید..و زندگی یعنی اینکه شما از وضعیتی که دارید لذت ببرید..مثلا شما در آب و هوای نا مناسب فعالیت میکنید.نباید انتظار داشته باشین که گلهاتون مثل شمال کشور باشه.بلکه باید باهاشون زندگی کنید..همونطوری که هستن..
راستش این تاپیک حداقل این ایده رو به من داد که بخوام کمی با پوشش گیاهی جنوب کشور بیشتر آشنا بشم..دارم شروع میکنم..از شما هم میخوام که کمک کنید:
مثلا بگید..همسایگان شما چه نوع گلهایی رو دارند؟در پارکها بیشتر چه درختانی هست؟خونه ی دوستان و اشنایان چه درختان و چه گلهایی سالیا ن ساله که وجود دارند؟
ممنون
با سلامنقل قول:
در اینمورد حمید خان بیشترین اطلاعات را میتونن بدن.ضمن اینکه میتونید از کتاب فلور خوزستان نوشته ولی الله مظفریان استفاده کنید.
تا اونجایی که من میدونم درختان اکالیپتوس.کهور .کنار.انواعی از کاسیا . همینطور فیکوس بنگالنزیس و فیکوس رلیجوزا.پده .انواع فونیکس ها( رویال پالم و داکتیلیفرا).سیتروس ها.بید.سپستان.ابریشم(لبک و ژولی بریزوم).شیشه شور.
برخی از درختچه ها و سایر هم که من میدونم= گل کاغذی.خرزهره.ارغوان. مورد.انواع رز.انگور.انجیر. ختمی چینی.آپونتیا.و دیگه تو ذهنم نمیاد
از گلها هم کل کاغذ.انواع ناز.کاسمه آ.جعفری.کریزانتموم.مارگریت. تاج خروسها.کروئوپسیس.ختمی.رودب یا و دیگه تو ذهنم نمیاد.آقا حمید کمک کنید لطفا.
موفق باشید.
امین رخ
منتطر جواب آقا حمید هستیم!!
ضمن اینکه منم دارم از گلهایی که میبینم عکس تهیه میکنم تا اسمشانو در بیاریم
موفق و موئد باشید
این گل اسمش چیه؟
ممنون از زحمات شما
سلام
پیچ ساعتی یا Passiflora caerulea
موفق باشید
امین رخ
سلام به همه ی دوستان.این اولین حضور من در گروه شماست.امیدوارم بتونم عضو مثمری در گروه باشم.راستش سالهاست از رشته ی تحصیلیم دوری گرفتم وبرای ادامه قصد تغییر رشته دارم.اما این شور و فعالیت شما در پاسخگویی ها منو به وجو آورد که لا اقل کمی معلوماتم و در این رابطه بهبود ببخشم.تو خونه ی ما گلهای زیادی هست که البته مورد رسیدگی پدرم قرار میگیرن.
اول از همه بگم ما طبقه دوم خونمون زندگی میکنیم و بالکن پر شده از انواع کاکتوس(البته بیشترش کراسولاسه هستند )
تو حیاط یه باغچه ی کوچیک داریم که علاوه بر گلهای یکساله و علفی درختای
انجیر
خرمالو
زیتون
نارنج هم داریم و به نسبت میوه دهیه خوبی دارن
تو خونه و پاسیو هم یه سری گل آپارتمانی داریم:
فیلودندرون
برگ انجیری
فیلکوس
پوتوس قلبی شکل
دیفن باخیا
بگونیا خالدار