برنامه ای برای عکس برداری از صفحه ی مانیتور میخواستم و میخواستم طوری باشه که بشه براش تعریف کرد از کدوم قسمت عکس بگیره . :10: :10:
Printable View
برنامه ای برای عکس برداری از صفحه ی مانیتور میخواستم و میخواستم طوری باشه که بشه براش تعریف کرد از کدوم قسمت عکس بگیره . :10: :10:
samsung_d600 جان برنامه های زیادی هست.نقل قول:
شما می تونی به خود P30World مراجعه کنی که هم توضیحات خوب و کافی داره و هم کرک.
بهتر از SnagIt چيزى سراغ ندارم!
نقل قول:
100 درصد موافقم:11:
برای عکس برداری راحت ترین و سریع ترین کار برای کسانی که نمی خواهند چیزی دانلود کنند همون ویندوز هست
روی دگمه ی Prt Scrn )print Screen) یا همون پرینت اسکرین کلیک کنی و توی پینت Paint کپی کنی بعد
سیوش کنی
این دوستمون میخوان از مختصات خاصی عکس بگیرن ! ... :27:نقل قول:
برنامه پيشنهادي من FastStone هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانولد
Featuresکد:http://www.faststone.org/DN/FSCaptureSetup56.zip
* A small floating Capture Panel that can be dragged anywhere or minimized to the Windows tray area
* Resource friendly - uses a very small amount of memory, especially when minimized to the Windows tray area
* Global hotkeys to activate the program's capture capabilities anytime, anywhere
* Efficient tools to capture windows, objects, full screen, rectangle/freehand-selected regions and scrolling areas
* Capture web pages in Microsoft Internet Explorer, FireFox and Opera
* Option to specify destination (internal editor, clipboard, file or printer) where the captured image will be sent
* Text/Arrowed line/Highlight/Watermark annotation
* Drop-shadow, torn-edge and fade-edge effects
* Add caption
* Resize, crop, zoom in/out
* Undo/Redo
* Support external editors, which allows you to add virtually unlimited editing capabilities to the program
* Save as BMP, JPEG, JPEG2000, PNG, GIF, TIFF, TGA and PDF
* Send e-mails
* Send screenshots to Microsoft Word and PowerPoint
* Screen magnifier
* Screen color picker
* Support multiple monitors
* Option to run when Windows starts
* And many more ...
به نظر من هم اگر یک برنامه راحت و خوب میخوای همون SnagIt خوبه . اما اگر برنامه حرفه ای تر و تخصصی تر میخواینقل قول:
اونوقت از FullShot استفاده کن.
اینم جند تا از کاربرداش...
اما اینو بگم که SnagIt از فارسی پشتیبانی میکنه اما FullShot نوچ.
ممنون از همه . ولی من میتونستم از دکمه ی PRINT SCREEN استفاده کنم ولی روی بعضی از سایتها کار نمیکرد که خیلی تعجب داشن برایم . آخه از طرف سایت نمیشد کلیک راست کرد و عکساشو سیو کرد بخاطر همین از اون دکمه استفده میکردم تا دیدم روی بعضی از صفحه ها کار نمیکنه . حالا از این برنامه که گذاشتن آقای akmfad1 استفده میکنم ببینم چی میشه
براى درآوردن عكس از تو سايتها راههاى بهترى هم هست...
روی عکس راست کلیک کن واون رو نگه دار . بعد رهاش کن تا پیغام خطا اومد اسکیپ رو بزن . اگه جواب نداد همون پرینت اسکرین بهترین راهه .
خوب من که گفتم پرینت اسکریت روی بعضی صفحه ها کار نمیکنه . از اون برنامه استفاده کردم . خیلی جالب و راحت
منم به اينجور سايتها زياد برخوردم و كاري كه كردم اين بوده كه از قسمت cache مرورگر اون رو برداشتم.بهمين سادگي.همه عكسها چه اونها كه اجازه هست و چه نيست وقتي كامل لود بشن يك كپي ازشون ميشه.روش كار اين صفحه هائي كه اينطوري ميشه و نميزاره اينه كه عكسه جدا نيست.كه بهمون شكل هم كپي ميشه و كه بعد شما راحت ميتوني درست كني و عكس رو فقط در بياري.
كار ديگهاى كه مىشه كرد، نگاه كردن به سورس صفحه و يافتن آدرس مستقيم عكس مورد نظر هست.
از عكس ها معلومه كه برنامه با حاليه از اين استفاده كنيننقل قول: