من تو ماموريت بعد از آموزش هواپيمايي گير كردم.
اونجايي كه بايد با موتور دنبال هواپيما كني و بمب رو تو هواپيما كار بذاري ولي من هرچي گاز ميدم اصلا به پاي هواپيما هم نميرسم
آخه چي كار كنم؟
:19:
Printable View
من تو ماموريت بعد از آموزش هواپيمايي گير كردم.
اونجايي كه بايد با موتور دنبال هواپيما كني و بمب رو تو هواپيما كار بذاري ولي من هرچي گاز ميدم اصلا به پاي هواپيما هم نميرسم
آخه چي كار كنم؟
:19:
این چندمین تاپیکیه که میزنی؟
ببین دو سه راه پیش رو داری:
1- Wide Screen رو خاموش کنی و رزولوشن رو پایین بیاری.
2- ترینر +151کارایی رو بگیری و با Shift+J موتورت رو سنگین کنی.
لينك دانلود ترینر +151کارایی رو تو داري؟ pink panther جان؟
wide screen خاموش هست اصلا موتور بهش نميرسه.
بفرمایین:
کد:http://demoman.persiangig.com/GTASA%2B151trn.zip
بابا چند دفعه بگم ؟
ميخواين توي امضام بزارم ؟
دوستان اين مرحله بايد كد تقلب هواي طوفاني رو بزنيد و مرحله رو شروع كنيد .
حالا هي شما تاپيك بزنيد و بپرسيد .
بعدشم اينجا ديگه ادامه نديد . اين بازي تاپيك مخصوص داره .
بابا ایول داری دستت درد نکنه عزیزم.نقل قول:
بابا ایول داری دستت درد نکنه عزیزم.
شرمنده از این که دیروز باهات بد حرف زدم خیلی خیلی باحالی لینکت هم خیلی به دردم خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی lshift+j سرعت موتور رو خیلی زیاد نکرد. ماموریت رو نتونستم رد کنم.اما بقیه ی رمزاش خیلی به درد خورد دمت گرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ایول داری دستت درد نکنه عزیزم.نقل قول:
شرمنده از این که دیروز باهات بد حرف زدم خیلی خیلی باحالی لینکت هم خیلی به دردم خورد :11:
ولی lshift+j سرعت موتور رو خیلی زیاد نکرد. ماموریت رو نتونستم رد کنم.اما بقیه ی رمزاش خیلی به درد خورد دمت گرم.:10:
ایول دمت گرم هوای طوفانی رو زدم ماموریت رو رد کردم.:27:نقل قول:
اگه خودم رو چشم نزنم فکر کنم من یه نابغه هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,آخه این بازی رو بدونه هیچ گونه رمز یا ترینری تموم کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون چیت حالش بیشتره اما خیلی طول میکشه.نقل قول:
خوشم میاد هنوز یه بازی خور مثل خودم پیدا میشه ,دقیقا حرفت درسته ,بازی با چیت و ترینر مساوی با از بین بردننقل قول:
کل لذت یه بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازيا رو باچيت ميرم! (اكثرا!)
مثلا دوست دارم بدونم آخرش چي ميشه من gta5 رو يه بار با چيت رفتم يه بار بدون چيت رفتم!
ایولانقل قول:
منم از بکس شماها هستم
چیت ممنوع! حرفه را رو کن :46:
شماها چرا نمیتونید؟ اینا چه کاریه؟نقل قول:
من که راحت و بدون چیت این ماموریت رو رفتم و از این مشکلات نداشتم :13:
دوستان لطفا ديگه اينجا ادامه نديد . اين بازي تاپيك مخصوص داره ( براي بار دوم )
اگه ادامه بديد به مديران اطلاع داده ميشه .