چرا دوست خوبم MB_DANGER استاد عزیز که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم دیگه با ترفندهای خیره کنندش دیگه چیزی نمیگه تا ما ازش چیزای دیگه یاد بگیریم از M.R.M جون هم چیزای زیادی یاد گرفتم دستش درد نکنه:19:
Printable View
چرا دوست خوبم MB_DANGER استاد عزیز که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم دیگه با ترفندهای خیره کنندش دیگه چیزی نمیگه تا ما ازش چیزای دیگه یاد بگیریم از M.R.M جون هم چیزای زیادی یاد گرفتم دستش درد نکنه:19:
اولا که اینجا جاش نیست باید میرفتین توی انجمن متفرقه ...
ثانیا ما که ارادت نداریم خدمتشون ولی شاید بنده خدا ترفندهاش تموم شده ...
سامان جون معدرت میخوام دیگه میرم انجمن متفرقه ولی ترفندهای MB_DANGER هیچ وقت تموم نمیشه.......
طبق آخرین آمار... WinRAR با فاصله زیادی نسبت به فشرده سازهای دیگه به عنوان بهترین فشرده ساز انتخاب شده. :8:نقل قول:
در ضمن 7ZIP در این تست نتونسته جایگاهی بهتر از 137 داشته باشه. :19:
اگر الان پیداش نشه , یعنی واقعا مشکلی براش پیش اومده !!!
نقل قول:
نمنه.
the commond cannot be understood please retry .
error 1023.
nw_nk جون خدا نکنه مشکلی واسه استاد عزیزم که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم بیفته
1- اگر Danger جان اومد , خودش توضیح میده.نقل قول:
2- مگه می خواهید جریان اون سوسکه دوباره راه بیوفته؟
ها؟؟ ها؟؟ (قل مراد مظفر زرگنده)نقل قول:
هااااااااااااا اينا كه الان وگفتي همش يعني چه؟
من نفهميدم چي شد اگه فهميدين به منم بگيننقل قول:
چرا دوست خوبم MB_DANGER استاد عزیز که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم دیگه با ترفندهای خیره کنندش دیگه چیزی نمیگه تا ما ازش چیزای دیگه یاد بگیریم از M.R.M جون هم چیزای زیادی یاد گرفتم دستش درد نکنه
راه کویر نوشته رو بخون می فهمی که MB_DANGER دیگه کم اینجا میاد دیگه ترفند نمی گه:41:
ااا...نداشتیم....امضامو نگاه کنید!نقل قول:
ثانیا ما که ارادت نداریم
ایشون یک تاپیک داشتن درمورد 7ZIP که بهترین فشرده سازه.نقل قول:
نوشته شده توسط nw_nk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق آخرین آمار... WinRAR با فاصله زیادی نسبت به فشرده سازهای دیگه به عنوان بهترین فشرده ساز انتخاب شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن 7ZIP در این تست نتونسته جایگاهی بهتر از 137 داشته باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر الان پیداش نشه , یعنی واقعا مشکلی براش پیش اومده !!!
نمنه.
the commond cannot be understood please retry .
error 1023.
امضامو ببینین!!!!نقل قول:
من نفهميدم چي شد اگه فهميدين به منم بگين
2 استاد مسائل کامپیوتری...
دارم با امضات حال میکنم دو تا استاد با حال داره این سایت
راست میگی.نقل قول:
طبق آخرین آمار... WinRAR با فاصله زیادی نسبت به فشرده سازهای دیگه به عنوان بهترین فشرده ساز انتخاب شده.
در ضمن 7ZIP در این تست نتونسته جایگاهی بهتر از 137 داشته باشه.
MB_Danger علاقه ی زیادی به اینجور برنامه ها داشت و اگه میگفتی میخوام یک عکس رو میکس کنم میگفت از Process master استفاده کن و اگه میگفتی میخوام مقالمو تایپ کنم میگفت از Oxo استفاده کن. همچنین بهینه سازی سیستم عامل رو با برنامه ی Reshack انجام میداد.
البته هم دنجر و هم این برنامه ها روی سر من جا دارن شوخی میکنم. قدیما خواب و خوراکم ResHacker شده بود.
خوب متوجه شدمنقل قول:
ولي من نشدم:41:نقل قول:
فارسي نوشتم جه جوري متوجه نشدي
اینجا جای این سوال نیست پسرخاله
چرا اينجا جاي اين سوال نيست واسم نميگي ....منتظرم.....
shoma dar mored ashkal ddr2mitonid mano rahnamy konid
شما بايد اين سوال رو در انجمن كامپيوتر و موضوعات مرتبط به ان مطرح ميكرديد تا به جوابتون ميرسيدي:41:نقل قول: