از دوستانی که در مورد گوشیnec n800 اطلاعاتی دارند خواهشمندم بیان کنند
ممنون.
Printable View
از دوستانی که در مورد گوشیnec n800 اطلاعاتی دارند خواهشمندم بیان کنند
ممنون.
دوست گرامی این گوشی جاوا را پشتیبانی میکند.دارای 5 اسپیکر/ دوربین 1.3 مگاپیکسل/صفحه نمایش لمسی/نقل قول:
/رم 1 گیگ/دو عدد باطری/ دو شارژر / و یک چراغ قوه!!!!!!/ میباشد.
البته نمیدونم مشخصات این گوشی به اصطلاح nec چرا در gsmarena نیومده.
یه خورده مشکوک میزنه.
قیمتش چنده؟
ممنونم از راهنمایتان اگه کسانی هستند که با این گوشی کارکرده اند لطفا به این حقیر بگند چه جوری می تونم از کامپیوتر به گوشی اس ام اس بفرستم ممنون؟
و قیمت این گوشی 230 تومان است
تایید میشه مخصوصا نکته ی قرمزنقل قول:
اما صدای وحشتناکی داره چون یه بار صداشو شنیدم
خب دیگه معلوم شده که این گوشیها ساخت چین و ریمارک هستند
سلام.من nec مدلt688 دارم. می خواستم بدونم روش می شه برنامه نصب کرد؟جاوا قبول می کنه؟واگرمی شه از کجا؟
یه دنیا ممنون می شم کمکم کنید...
وحید
سلام به همه دوستان
لب کلامو بگم نوکلا و nec اگه یه مشکل براشون پیش بیاد فاتحه... باید بندازیش دور میدونین حکایت این گوشی ها مثل حکایت چیه ؟
مثل حکایت سونی اریکسون های ریجکتیه که اگه خراب شه تعمیرکار قول بهت نمیده
درکل من موندم تو کار این چینیا ..... مخ ریمارک کارین جانورانی هستند کم نظیر !!!!!:31:
روی nec میشه برنامه نصب کرد؟
کسی میتونه اصلاعاتی در مورد nec n82 به من بده
نقل قول:
[FONT='Tahoma','sans-serif']سلام اینم عکس گوشی که میگفتم قلم نوری بود 9تا اسپیکر هم داشت دو سیم کارت هم میخورد [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']سیستم عامل هم نداشت دوربینش هم 2بود[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']قیمتش در هر مغازهای فرق داشت [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']تقریبا اطراف 200[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] بود رنگش سفید[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']و قرمز[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']یا[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']سفیدوطوسی بود کسی راجبش اطلاعت یا عکس نداره مغازه دار گفت مدل ان82طرح نوکیا هست ولی شرکتش ان ای سی هست کلان شبیه ان ای سی مدل ان881 بود ولی یه مقدار بزرگتر با رنگ متفاوت تقریبا گوشی اسپور[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']ت وقشنگی[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']هست خلاصه خیلی به دلم نشست ممنون میشم اطلاعات بیشتر بدین.[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif'] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/FONT]
نقل قول:
200 با رم 1gb
سلام من تازه واردم
مدتیه گوشیه ان ای سی مدل ذکر شده(6618) خرده ام گوشی خوبیه اما چند سوال داشتم هرکی تونست فورا پاسخ بده: دوربین این گوشی تو افتاب خیلی نورش زیاده, انقد زیاده که هیچی دیده نمی شه چکارش کنم؟ ایا دوربینش همینطوریه؟ایا واقا 2مگاپیکسله مثل نوکیا ان 70
در ضمن وقتی فیلمبرداری میکنم صدا رو خوب ضبط نمیکنه البته چندین نوع تنظیمات داره اما نمیدونم کدوم رو بذارم راهنمایی کنید؟
جاوارو ساپورت می کنه؟
برنامه میشه ریخت؟
متشکرم:18:
سلام من تازه واردمنقل قول:
مدتیه گوشیه ان ای سی مدل ذکر شده(6618) خرده ام گوشی خوبیه اما چند سوال داشتم هرکی تونست فورا پاسخ بده: دوربین این گوشی تو افتاب خیلی نورش زیاده, انقد زیاده که هیچی دیده نمی شه چکارش کنم؟ ایا دوربینش همینطوریه؟ایا واقا 2مگاپیکسله مثل نوکیا ان 70
در ضمن وقتی فیلمبرداری میکنم صدا رو خوب ضبط نمیکنه البته چندین نوع تنظیمات داره اما نمیدونم کدوم رو بذارم راهنمایی کنید؟
جاوارو ساپورت می کنه؟
برنامه میشه ریخت؟
متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]