خوب قبلا همچین تایپیکی زده بودم ولی ترش شد و حالا به راهنمایی کلنگ جان دوباره زده شد لطف کنید نظر بدید چون برا من کیفیت صفحه مهمه می خوام بدونم کدوم بخرم
Printable View
خوب قبلا همچین تایپیکی زده بودم ولی ترش شد و حالا به راهنمایی کلنگ جان دوباره زده شد لطف کنید نظر بدید چون برا من کیفیت صفحه مهمه می خوام بدونم کدوم بخرم
ای کاش SAMSUNG D900 رو هم می نوشتی. چون اگه بدون تعصب نگاهشون کنی، سامسونگ از همه اینا سرتره.
ولی می دونم که بازم بچه ها از روی تعصب رای می دادن.
در هر حال از بین اینا ان73 بهتره.
تو صفحه نمایش فقطو فقط موتورولا. همه اینو میدونن.
ولی حیف که کسی صفحه نمایش 5500 رو ندیده و حرفهای منو باور نمی کنه.
این گوشیهایی که شما زدی خیلی کمه سامسونگ و موتو را نباید فراموش کنی(مخصوصا سامسونگ که صفحه نمایشهای گوشیاش واقعا معرکست) ولی من پی990 را بیشتر میپسندم با اینکه در نور مستقیم آفتاب کیفیتش پایین میاد ولی باز جلوی کا800 و ان73 یه سر و گردن بالاتره:20:
باید صفحه my x8 ساژم رو ببینی................!!!
ولی N73
n95 با نمایش تقریبا 17 میلیون رنگ رو نشون میده.
موتورلا هم خوبه ولی n95 یه چیز دیگه هست.
قیمتش هم یه چیز دیگه هست
بهترین ال سی دی ها واسه سامسونگ و موتو پنتک هست
ولی بین اینا شک نکن که پ990 بهترینه
بعید میدونم
احتمالا با N95 کار نکردی
باهاش کار کردی حرف منو متوجه میشی
البته در اینکه سامسونگ به دلیل اینکه بزرگترین سازنده LCD در جهانه از نظر کیفیت صفحه نمایش اگه بهترین نباشه جزء بهترینهاست به خصوص d900 که واقعا از نظر کیفیت صفحه نمایش از هر سه گوشی مورد نظر در سطح بالاتریه .
ضمن اینکه از موتو به خصوص V3X که صفحه نمایشش به طور اختصاصی توسط شارپ ژاپن تولید شده هم نمیشه گذشت ولی سونی و موتو 320 *240 پیکسلهاشون در کل خوبه در کنار اینکه نوکیا 16 میلیون رنگ هم تولید کرده که در n95 نمیدونم ولی 6131 خیلی نمود نداره!ولی در نوکیا هم n80 یک چیز دیگست در این زمینه.
عزیزم بحث الان سر این سه گوشی هست البته ن95 16 ملیون هست و من تاحالا باهاش کار نکردم ولی بازم فک میکنم به سامسونگ نمیرسننقل قول:
بعید میدونم
احتمالا با N95 کار نکردی
باهاش کار کردی حرف منو متوجه میشی
توی این سه تا گزینه هم بدون شک پ990 برترین هست (از نظر کیفیت)
بحث به نظرم جالب اومد گفتم که خودتون تجربه کنید
بین 2 گوشی n73 و p990 در هر دو نور صفحه رو تا آخر ببرید و یک عکس یکسان رو در هر شرایطی در این 2 نگاه کنید
نتیجه رو در همینجا بگید
خوب دوباره الكي حرف زدين
به نظر من كيفيت صفحه نمايش N73 در حد معمولي هست
ولي از گوشي هايي مثل P910 بهتره
از اون جايي هم كه صفحه نمايش P990 پيشرفتي نكرده كيفيتش از N73 خيلي پايينتره
گوشي هاي 6131 و N95 هم صفحه نمايششون با اين گوشي ها فرق داره و با اين گوشي ها مقايسه نميشن
شما ميتوني يه نگاهي هم به موتورولا بندازي البته اونا هم در يك حد هستن
به نظر منم تو این 3 تا ان73
با این که خودم p990 زدم ولی به نظر شما ها احترام میزام و تا الان n73 بیشترین درصد رو داره
هدف من فقط مقایسه این سه گوشی بود لطفا کارخانه هایی مثل سامسونگ و موتو رو داخل نکنید
صفحه نمایش 16 میلیون است نه 17نقل قول:
من حدود 2 ماه پیش n73 داشتم و الان p990 تا اونجایی که فکر می کنم n73 برتر بود ولی تو نظر سنجی k800 هم هست راجع به اونم بحث کنید
نمیدونم چرا نوکیا 6131 رو ننوشتین با 16 میلیون رنگ و قیمت حدود 240 هزار تومن
شک نکنید n73 بهتره. مخصوصا زیر نور آفتاب اون دو تای دیگه رو میخوره ( لایه فلزی مخصوص )
p990 با همون رزولوشن n73 ولی بزرگتره خوب طبیعیه که وضوح کمتری داشته باشه ( پیکسلها رو میشه به راحتی دید )
و اما در مورد برندها حرف دوست خوبم امیر رو قبول دارم. موتورولا ، سامسونگ جزء بهترین ها هستن.
والا بعضی ها از روی تعصب میگن ن73 (حالا تعصب بیجا و .....)
ولی طبق اون چیزی که من کار کردم و تجربه دارم پ990 واقعآ عالی تر از همه هست
ن73 هم ال سی دی خوبی داره و چون از ک800 بزرگتره بیشتر آدمو جذب میکنه
ک800 هم ال سی دی واقعآ عالی داره و چون اندازش کوچیکتره پ پیکسلهاش کوچیکتر و کیفیت بهتری دار (از هر دو)
ولی چون بربچ اینجا از روی تعصب و چشمشون به عقلشون هست (البته همه نه و من قصد توهین ندارم) میگن پ990 و ن73
البته میگم از نظر کیفیت ک800 بهتره چون دللشم بالا گفتم
الان همه میان مگن چرا گفتم پ990 به خاطر اینکه بزرگ و با کیفیت هست و همچنین اگه میگفتم ک800 همه میگفتن چون خودش داره میگه
یادمه قبلآ عکس از ال سی دی ک800 و ن73 بغل هم گذاته بودیم توی این سایت و بروبچ قدیمی میدونن
و........
فعلآ بای
اگه پ990 از ن73 بزرگتره با همون رزولوشن و کیفیتش کمتره ک800 هم از جفتشون کوچیکتره و کیفیتش بهترهنقل قول:
p990 با همون رزولوشن n73 ولی بزرگتره خوب طبیعیه که وضوح کمتری داشته باشه ( پیکسلها رو میشه به راحتی دید )
خوشم اومد حرف منو تایید کردی
با بهراد موافقم k800رنگها رو تقريبا زنده تر نشون ميده!
ولي خوب ميشد يه سامسونگي رو مياوردي توي نظرسنجي!
اگه n95 كه ميگي 16 ميليون نقطه رنگي داره بزار همينو بگم كه جلوي n800صفحه نمايشش سياه سفيد به نظر مياد! دست بالاي دست زياده!
آره روي جلوه هاي تصويري ك800 خيلي كار شده.
فونت گوشي خيلي زيباست .آدمو با اولين نگاه جذب ميكنه.
سوني اريكسون با اينكه گوشي 16 مليون رنگ نداره ولي تو تركيب بندي رنگ چه توي عكس چه توي صفحه نمايش خيلي بهتر كار كرده.
من تا الان به هيچ كودوم راي نداده بودم ولي حالا كه همه منتقي حرف مي زنن راي به k800 دادم.
من با هر 3 گوشی کار کردم اینو به جرات میگم P990 وضوح و شفافیت تصویر بالایی داره ...
من P990 رو حتی توی تابش مستقیم خورشید دیدم واقعا وضوح خوبی داره ...
من اگه بخوام به ترتین بگم
1- P990
2- K800
3-n73 (با اختلاف کم نسبت به K800)
این شد یه حرف منطقی ودرستنقل قول:
درسته. ولی به نظر شما درسته که صفحه نمایش رو کوچیک کنیم تا کیفیت بیشتری رو داشته باشیم ؟ صفحه نمایش N80 خیلی با کیفیته ( 416 * 352 ) در ضمن کوچیک هم هست. اما تو مقایسه صفحه نمایش n73 با اینکه رزولوشن کمتر و اندازه بزرگتری داره انتخاب میشه.نقل قول:
پس نکته ای که باید مد نظرمون باشه اینه که کیفیت و اندازه با هم مهم هستن. نه زیاد بزرگ که بی کیفیت بشه و نه زیاد کوچیک که نشه توش چیزی رو دید.
در ضمن به نظر من بین گوشی های Qvga و 256 هزار رنگ هیچ گوشی از نظر Lcd به Motorola V3x نمیرسه. واقعا شفاف و درخشنده س.
متاسفانه محمدجان d900توي 256000تاييها از همه بهتره!
البته v3xهم صفحه خوبي داره ولي سامسونگ بهترين Lcd زن دنياست!
شایدم حق با تو باشه. اما اینو هم در نظر داشته باشید که بحث سر کیفیته نه کمیت و تو بحثهای کیفی چون معیاری برای اندازه گیری نیست نمیشه نظر قطعی داد و هر کسی نظر خودش رو میگه... من بین گوشی های که دیدم ( d900 هم بینشون بود ) v3x رو از همه بهتر دیدم و این نظر منه در کمال احترام به نظر بقیه....
واقعآ سامسونگ بهترین ال سی دی ها رو دارهنقل قول:
با بهراد موافقم k800رنگها رو تقريبا زنده تر نشون ميده!
ولي خوب ميشد يه سامسونگي رو مياوردي توي نظرسنجي!
اگه n95 كه ميگي 16 ميليون نقطه رنگي داره بزار همينو بگم كه جلوي n800صفحه نمايشش سياه سفيد به نظر مياد! دست بالاي دست زياده!
خداییش با اینکه سونی رو بهترین شرکت سازنده لوازم صوتی و تصویری میدونم باید بگم ال سی دی های سامسونگ خارقلعاده هستند و سونی و بقیه رو سوسک کردن
چیپست گرافیکی ک800 هم واقعآ قوی هستنقل قول:
آره روي جلوه هاي تصويري ك800 خيلي كار شده.
فونت گوشي خيلي زيباست .آدمو با اولين نگاه جذب ميكنه.
سوني اريكسون با اينكه گوشي 16 مليون رنگ نداره ولي تو تركيب بندي رنگ چه توي عكس چه توي صفحه نمايش خيلي بهتر كار كرده.
من تا الان به هيچ كودوم راي نداده بودم ولي حالا كه همه منتقي حرف مي زنن راي به k800 دادم.
و رنگ ها و ترکبشون عالی هست
درسته پ990 همه چیزو (کیفیت و رنگبندی و بزرگی و تاچ و ... رو باهم داره و واقعآ بهترین هست (البته بین این سه تا)نقل قول:
من با هر 3 گوشی کار کردم اینو به جرات میگم P990 وضوح و شفافیت تصویر بالایی داره ...
من P990 رو حتی توی تابش مستقیم خورشید دیدم واقعا وضوح خوبی داره ...
من اگه بخوام به ترتین بگم
1- P990
2- K800
3-n73 (با اختلاف کم نسبت به K800)
ال سی دی ک800 کوچیک نیست (2اینچ اندازه استاندارد هست) بلکه ال سی دی ن73 بزرگ هست و واقعآ (خداییش ) این ال سی دی بزرگ اصلآ به ن73 نمیاد و زشتش کردهنقل قول:
درسته. ولی به نظر شما درسته که صفحه نمایش رو کوچیک کنیم تا کیفیت بیشتری رو داشته باشیم ؟ صفحه نمایش N80 خیلی با کیفیته ( 416 * 352 ) در ضمن کوچیک هم هست. اما تو مقایسه صفحه نمایش n73 با اینکه رزولوشن کمتر و اندازه بزرگتری داره انتخاب میشه.
پس نکته ای که باید مد نظرمون باشه اینه که کیفیت و اندازه با هم مهم هستن. نه زیاد بزرگ که بی کیفیت بشه و نه زیاد کوچیک که نشه توش چیزی رو دید.
بین QVGA ها شک نکن که و همه اندازه ها شک نکن که سامسونگ برنده هستنقل قول:
در ضمن به نظر من بین گوشی های Qvga و 256 هزار رنگ هیچ گوشی از نظر Lcd به Motorola V3x نمیرسه. واقعا شفاف و درخشنده س.
دی 900 رو باهاش کار نکردم ولی دی 600 یه مدتی دستم بود که واقعآ از ک800 ام سرتر بود
تایید 100٪نقل قول:
متاسفانه محمدجان d900توي 256000تاييها از همه بهتره!
البته v3xهم صفحه خوبي داره ولي سامسونگ بهترين Lcd زن دنياست!
کلآ کره ای ها و کلآ آسیای شرقی ها (سامسونگ و پنتک و ...) ال سی دی هاشون معرکن
تو این سه تا با تفاوت کمی ان 73 بهتره
البته نمیشه لزوما گفت اگه دوتا ال سی دی با رزلوشن Qvga داشته باشیم اونی که کوچیکتره با کیفیت تره ! همونطور که ال سی دی v3x از خیلی ال سی دی های کوچیکتر از خودش با رزلوشن ( QVGA) با کیفیت تره !
اما بین این 3 تا ! K800 رنگایه خیلی پر حرارت و جذابی داره ! N73 هم تقریبا همینطور البته کمی بزرگتره ال سی دیش !
در کل به نظرم N73 تا حدودی بهتره ! البته تو نور اتاق شاید K800 به خاطر رنگایه پر حرارتش بهتر باشه یا P990 با ال سی دی بزرگش جذابتر باشه ( یکی از دوستان گفته بود میشه پیکسلاش رو دید یا یه همچین حرفایی ! به هیچ وجه اینجوری نیس ! ) اما زیر نور خورشید N73 خیلی از دوتای دیگه بهتره ! به خصوص P990 که زیر نور تا حدود زیادی مات میشه و این واسه یه ال سی دی تاچ اسکرین که خیلی از کارهای گوشی با همین ال سی دی انجام میشه ضعف بزرگیه !
من دقیقا قبلا همین تایپیکو زده بودم با همین نظر سنجی ولی 6131 هم توش داشت و کلنگ جان گفت مقایسه اشتباهی کردی نباید گوشی 16 ملیون رنگ را با 256 هزار مقایسه کنی و تایپیک حذف شد و این اصلاح شده آن تایپیک استنقل قول:
عزیزم شما ظاهرا مفهوم پیکسل رو نفهمیدی مثلا وقتی می گن 240 در 320 منظور اینه که در یک مساحت مشخص (مثلا 1 میلی متر مربع) 240 در 320 پیکسل وجود داره نه در کل صفحه پس بزرگی یا کوچکی صفحه در کیفیت شرط نیستنقل قول:
بازم میگم کارخانه هایی مثل سامسونگ و موتورلا رو وارد نکنید قبول دارم خیلی با کیفیت هستن ولی باید بحث رو بین این 3 گوشی ادامه داد لطفا
نقل قول:
بابا بی خیال کی این حرفو زده.
240 در 320 یعنی تعداد کل پیکسل های صفحه.
اگه غیر اینه بگین.
دوست من مثال شما هم اشكال داره!نقل قول:
چطور نسبت تراكم پيكسل ها شرطه ولي ابعاد شرط نيست؟!
رزولوشن يك صفحه نمايش يك عدد تعريف شده است ونه ربطي به تراكم داره نه به ابعاد!
اشكال مثال شما اينه كه شما ميگي تراكم پيكسلها توي يه مساحت مشخصهستش كه اينم ميشه بهش ايراد وارد كرد!
اون صفحه 2 اينچي تفاوت تراكم پيكسلهاشو با يه صفحه 8/2 اينچي براي من توضيح بده!
به تراکم پیکسل در صفحه می گن Dpi یعنی نقطه در اینچ مربع.نقل قول:
اشكال مثال شما اينه كه شما ميگي تراكم پيكسلها توي يه مساحت مشخصهستش كه اينم ميشه بهش ايراد وارد كرد!
بابا بیخیالنقل قول:
عزیزم شما ظاهرا مفهوم پیکسل رو نفهمیدی مثلا وقتی می گن 240 در 320 منظور اینه که در یک مساحت مشخص (مثلا 1 میلی متر مربع) 240 در 320 پیکسل وجود داره نه در کل صفحه پس بزرگی یا کوچکی صفحه در کیفیت شرط نیست
اگه اینجوری باشه که همه ی ال سی دی ها یه کیفیت رو دارن و ربطی به بزرگی و کوچیکیشون نداره(تازه بزرگها کیفیتشون بهتر میشه)
تاییدنقل قول:
دوست من مثال شما هم اشكال داره!
چطور نسبت تراكم پيكسل ها شرطه ولي ابعاد شرط نيست؟!
رزولوشن يك صفحه نمايش يك عدد تعريف شده است ونه ربطي به تراكم داره نه به ابعاد!
اون صفحه 2 اينچي تفاوت تراكم پيكسلهاشو با يه صفحه 8/2 اينچي براي من توضيح بده!
120٪ تاییدنقل قول:
به تراکم پیکسل در صفحه می گن Dpi یعنی نقطه در اینچ مربع.
که بیشتر واسه عکس به کار میره و مثلآ عکس که 96 dpi هست یعنی 96 نقطه (پیکسل) در یه اینچ مربعش هست که هرچی بالاتر باشه عکس با کیفیت تر هست
dot per inch
این حرف هایی که زدین مطمئنین؟ تا اونجایی که من می دونم مساحتی بوده شاید اشتباه می کنم