تو بعضی جاها گفتن که سیم کارتو نمی شناسد چه کار کنم
Printable View
تو بعضی جاها گفتن که سیم کارتو نمی شناسد چه کار کنم
کسی نمی خواد جواب منو بده در ضمن ااون سایتی که مشخصات گوشی رو میده رو لطف کنید بنوبسید بازم ممنون لطفا جواب بدید
اگر گوشیت رجیستر اصلی باشه:لیبل روی جعبه داخل گوشی و زیر باطری یکی باشند Update کنی مشکلی برات پیش نمیاد.اینم سایتی که می خواستی:
کد:http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
شما جواب خودتون رو حتما در اين آدرس پيدا مي كنيد.:10:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=101843&page=96
سلامنقل قول:
کاملاً تایید می شه
آقا ممنون مطمئن هستی اگه 3 تا سریال جعبه و پشت باطری و گوشی یکی باشن مشکلی پیش نمیاد
در ضمن من تو اون سایتی که گفتی imei زدم این مشخصات داد یعنی چی ؟ میشه یکم برام توضیح بدید
Type Allocation Holder SonyEricsson
Mobile Equipment Type SonyEricsson P990i
GSM Implementation Phase 2/2+
IMEI Validity Assessment
>|<
Very likely
Information on range assignment
Est. Date of Range Issuance Around Q2 2005
Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
Primary Market Europe
Legal Basis for Allocation EU R&TTE Directive
کسی نیست منو راهنمایی کنه
یعنی اینکه گوشیت سربال اصلی
من چک کردم گوشی من در هر سه قسمت سریال می خونه و اصلیه اگه الان آپدیت کنم مکلی پیش نمی آید؟
نه عزیز هیچ مشکلی از این بابت برات پیش نمیاد
مطمئنی؟ اصلا ربطی به چینی یا غیر چینی بودنش داره؟
خیر ربطی نداره.نقل قول:
بابا دلو به دریا بزن آپدیت کن. من روزی یه بار گوشیمو میذازم آپدیت شه که ببینم آپدیت براش او مده یا نه .
حالا adsl داری یا با dial up می خوای آپدیت کن ؟
آقا لطفا راهنمایی کنید
اگه بخوام آپدیت کنم میرم کافی نت با adsl در ضمن گوشی شما 5500 است و از نظر آپدیت مطمئنه ولی p990 .....نقل قول:
اگه لطف کنید روش کامل کامل آپدیت برام بگید در ضمن از اطلاعات روی موبایلم چه جوری backup بگیرم ممنون
نمی خواین یه کم بیشتر راهنمایی کنید........
نه مشکلی پیش نمیاد. اصلیه دیگه. چقدر دو دلی تو!!!!!
بابا می ترسم گوشیم از دستم بپرهنقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
نه مشکلی پیش نمیاد. اصلیه دیگه. چقدر دو دلی تو!!!!!
چقدر ترسویی تو .... تو اینقدر میترسی واسه چی میخوای آپ کنی؟نقل قول:
اصلا فکر کن سریال اصلی نیست ... فوقش سریال گوشیت میپره ... فدای سرت ..خرجش 15 تومن فلش میشه دیگه
ال سی دی گوشیت که نمیترکه !!... اونطوری تجربه خوبی هم گیرت میاد... برو بروبچ باهاتن..بگو یا علی و کلید C رو نگه دار و کابل رو وصل کن...
نقل قول:
اون ماله دیروز بود . امروز اوضاع فرق کرده. تازه گوشی ایشون سریال اصلی هست.
آقا راست می گن اگه سریالت اصله لازم نیست بترسی برو با خیال راحت آپدیت کن . اگه هم سریالت پرید دوباره می شه درستش کرد.نقل قول:
از خيرش بگذر .
اینو ببین برو تو کارش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین تا خیالت راحت شه
فایلش رمز می خوادنقل قول:
رمز ش چنده ؟
آقایون من وقتی که روی Update Service کلیک میکنم ارور زیر رو میده:
Incompatible Macromedia version. Required verision available from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Application will terminate.
صد بار از این سایتی که میگه فلش پلیر رو دانلود کردم اما بازم نشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مپل اینکه از این برنامه دیگه نمیشه استفاده کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا هر کسی اطلاعاتی داره کمک کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم همین مشکل رو دارم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشمنقل قول:
آقایون من وقتی که روی Update Service کلیک میکنم ارور زیر رو میده:
Incompatible Macromedia version. Required verision available from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Application will terminate.
صد بار از این سایتی که میگه فلش پلیر رو دانلود کردم اما بازم نشد.
مپل اینکه از این برنامه دیگه نمیشه استفاده کرد.
دوستان لطفا هر کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.
لطف کنید سریع تر راهنمایی کنید نیاز مندم