سلام
آقایون خفن و حرفه ای محبت کنن به صورت تشریحی و مصور در صورت امکان بگن چطور میشه wm5 روی 990 سونی نصب کرد
مزایا و معایب این عمل چی میتونه باشه ؟
مرسی
Printable View
سلام
آقایون خفن و حرفه ای محبت کنن به صورت تشریحی و مصور در صورت امکان بگن چطور میشه wm5 روی 990 سونی نصب کرد
مزایا و معایب این عمل چی میتونه باشه ؟
مرسی
p990 رو نميدونم ولي ويندوز موبايل رو روي 6600 نصب كرديم باهال بود symbian version 1
سلام سوال خوبیه بیا تو تاپیک p990 بچه ها بهتر راهنمایی می کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا بيشتر توضيح بديننقل قول:
مگه ميشه؟!!!!
يعني سيستم عامل سيمبين بشه ويندوز
نكنه منظورتون نصب پوسته ويندوز براي سيمبينه؟
ممنون
مگه میشه؟
من شنیده بودم ولی فکر کردم سرکاریه.
گرفتي ما رو پوسته ويندوز:39:نقل قول:
ويندوز براي symbian فكر ميكردم كه همتون بلد باشين
مگه میشه؟ بله که میشه !!!نقل قول:
ویندوز موبایل واسه نصب یه پردازنده نیاز داره و رم و رام که هر 3 رو 990 داره
اگه دقت کنید گوشی JAMin یا S200 همون 990سونیه بدون یه سری امکانات !!!
به راحتی میشه از حافظه ROM گوشی 990 سیسمبین رو پاک کرد و ویندوز موبایل 5 روش نصب کرد !!
دوست من با 35 تومن اینکارو واسش کرده بودن ...
الان هم نرم افزارهای wm5 رو گوشیش نصب میکنه و حال میکنه
کسی میتونه یه منبعی گیر بیاره که بتونیم خودمون اینکارو بکنیم ؟
منم نمیدونستم خدایی!
اگه آموزشش رو پیدا کردی بزار تو همین تاپیک
دمت گرم
میگردم ...شما هم بگردین تا به یه نتیجه واحد برسیم
ميشه يكي بگه چطور ميشه اينكارو انجام داد ؟ من شديدا به ويندوز موبايل احتياج دارم
باورم نمیشه ؟
رو A1000 هم میشه این کارو کرد؟ سیستم عاملش uiq 2 مثل p910
ram,rom=32 MB
سلامنقل قول:
شما اطلاع ندارين دوست شما كجا اين كارو كرد ؟
قدرت خدا جالبه
من ثابت میکنم که سرکاریه ...
دلیلم اینه که ویندوز موبایل برای Cpu های اینتل طراحی شده ...
اگر هم بشه شک دارم به این راحتیا باشه ...
ویندوز موبایل 5 رویه پاکتهای سری 2003 به زور نصب میشه با هزار تا باگ بعد چطور توقع دارید رویه گوشیهای دیگه کار کنه...؟
سلام سیلوسترن جون
مثل این که یا پشتت گرمه یا کارت درسته
آخه من یه تاپیک همین جوری زدم جناب آقای کلنگ جون که همیشه نسبت به ما توجه خاصی دارن این کارو شدیدا نفی کردن و گفتن نمی شه و همون لحظه تاپیکو بستن.:19:
البته من خودم یکی از دوستام از این کارا می کنه میرم دنبالش نتیجه کار رو بهت می گم .
Sasan Info جان میشه بیشتر توضیح بدی چه حوری اینکارو کردی ؟؟؟نقل قول:
امکان نداره...نقل قول:
منظورت theme ویندوزه دیگه ؟نقل قول:
رو گوشی های symbian v9.1 میشه یه فایل فلش ریخت که وقتی اجرا میکنی. دقیقا شبیه صفحه دسکتاپ ویندوز xp و خیلی جالبه. اما اونم فقط یه ظاهره...
عزیزم اون cpu و ... که رو p990 هست با اونی که روی ppc ها هست از نظر ساختاری با هم فرق میکنن. شما هیچ وقت نمیتونی این کارو بکنی... مطمئن باش. اونجوری بخوای حساب کنی یه ماشین حساب معمولی هم cpu داره پس بیایم روش ویندوز نصب کنیم ؟نقل قول:
این ماجرا یک جوکه تمام CPU های که قابلیت نصب Win دارن X86 هسنند که برای مبایل فقط توسط Texas Instrumen،Intel , via تولید میشن. جالبه بدونید بزرگترین ضعف p990 پردازندش هستش که اصلآ معلوم نیست چه برندی تولیدش کرده با اینکه لوگوی ARM داره ولی ویژه گی های ARM نداره و فقط از لیسانسش استفاده کرده.
ماجرای بالا فقط یکSKIN ساده هستش که بروی DRM گوشی نصب میشه ولی از Base همچین چیزی وجود نداره به قول M_ETALLIC_A کوچکترین دستگاه دیجیتالی CPU داره ولی ویندوز هم برای اجرا استاندارد های سخت افزاری داره وگرنه 3310 هم CPU داره.
دوست خوب S200 از پردازنده Texas Instruments OMAP850 200 MHz processor که مخصوص اجرای استاندارد های ویندوز هستش ولی P990I از 220ish MHz ARM9 استفاده کرده که بسایر ضعیف تره.
100% تایید میشه. کامل و واضح توضیح داد براتون.نقل قول:
چيزاي جالبي بيان شد كه يه خورده تخصصي بودن و من ازشون بي خبرم
دوستاي گلم: منم نميدونم چطوري نصب ميشه اگه ميدونستم حتما خودم اينكارو ميكردم ولي چون قبلا ايميت داشتم فرق ويندوز موبايل رو با تم و اسكين مي فهمم و چيزي كه من رو 990 دوستم ديدم يه ويندوز موبايل واقعي بود ..!!! نه به من توضيح داد و نه آدرس اونجا رو ... كاري ندارم مشكوكه مهم اينه كه واقعا اينكارو كرده بودن !!!
حالا شايد برد ايميت رو جا كرده بود تو قاب 990 !!!! خدا رو چه ديدي؟
شاید ...نقل قول:
هرچیزی امکان داره ...
سلام .. منم میگم نمیشه...چون سیستم عامل یه گوشی یکی از مشخصات کلیدی گوشی واسه خریدنش هستش و تو همی سایتهای موبایل معمولا os گوشی رو هم مینویسن و این یعنی غیر قابل تغییر هستش به جز تغییر سخت افزاری که اونم خیلی تخصصی میشه و کمتر کسی فکر کتم بتونه اینکار رو انجام بده...وقتی ورژن سیمبین نوکیا رو نمیشه بالا برد انتظار دارین یه سیستم عامل دیگه رو رو یه گوشی که سیمبین داره نصب کنین؟؟؟؟؟(مثل اینکه بیایم سیمبین نوکیا رو رو w810 نصب کنیم
همچین چیزی امکان نداره
مطمئن باشید.
اگر این اتفاق میوفتاد خیلی خیلی قبل از ما فروم های خارجی در موردش بحث کرده بودند
خلايق هر چي لايق...
شايد اومده بود قاب p990 برا يه گوشي آيميت گذاشته بود
به احتمال ديگه هم هست ...
ممكنه از يه برنامه شبيه ساز استفاده كرده باشه؟؟؟
چيزي فراتر از اسكين....
من صفحه today ويندوز رو ديدم ... حتي با قلم منو استارت رو هم باز كردم !!!
اما هرچي تو اينترنت گشتم كه حتي تم ويندوز اون ريختي پيدا كنم نشد كه نشد ...!!! من دارم به چشمهام شك ميكنم !!؟؟؟؟؟!!!؟
اما يه چيزي رو يادتون باشه ... هميشه همه چيز امكان داره ...به بيان ديگه هيچ چيز غير ممكن نيست !!!
دوست عزیز شما احتمالا اون منوی فلش ویستا رو ندیدی که روی w810 نصب میشه...وقتی میرین تو منو به جای یه تعداد ایکن 3*4 دقیقا منوی استارت هست که وقتی یکی از دکمه هارو میزنی دقیقا یه چیزی مثل منو استارت باز میشه و برای انتخاب مثلا GAMES باید منو رو باز کنیو از تو گزینه Entertainment انتخابش کنی...اونم خیلی عجیب هست ولی واقعا ویندوز نیست...خیلی هم کم هستشنقل قول:
من منو ويستا روي 810 قبلا نصب كرده بودم ..چه سرعت افتضاحي هم داشت ...
آخه مشكل اينجاس كه من تو اينترنت حتي فلش منو يا تم يا هرچيزي كه شبيه به صفحه Today باشه پيدا نكردم !!!!!!
این یه مورد با اجازه شما کاملا غیرممکنه...نقل قول:
آقا منم یه چیزی بگم.
بله اینکار شدنی هست.
فقط شما باید چند تا کار انجام بدید.
1.شاید مجبور بشید سی پی یو یه گوشی رو عوض کنید چون ساختار آن ممکن است سازگاری با ویندوز موبایل ندشته باشد.
2.وقتی نصب می کنید ویندوز نه صفحه نمایش و نه صفحه کلید شما را نمی شناسد و شما نمی توانید هیچ کاری بکنید. بی زحمت درایور های این دو مورد را هم پیدا کنید.
3.در صورتیکه مورد 2 محقق نیست. یک فروند صفحه کلید و صفحه نمایش از یک Ppc قرض بگیرید و روی گوشی خودتون سوار کنید.
4. اگه برای قسمت های کارت خوان . دوربین . بلندگو . آنتن. کارت حافظه هم مشکلی پیش بیاد می تونید از مورد 3 استفاده کنید.
همین یه مشکل هم اگه سر راه هر کسی بیاد دیگه طرف این کار نمی ره. تازه ویندوز موبایل با یه سی پی یو یه 230 هرتزی می خواد چی کار کنه ؟ خیلی کمه . تازه به نظر شما اگه با اوصاف بالا همچین کاری مقدر باشه کسی روش می شه بگه ما رویه پی 990 ویندوز نصب کردیم.
نقل قول:
خوب با این تفاسیر همون کلمه ی نمیشه بهتره ...:46:
عزیز دل یه باره بگو بریم PPC بخریم خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب به طور غیر مستقیم گفت تا به کسی بر نخوره ...:31:نقل قول:
حالا این سیمبن مگه چشه که میخواین بجاش ویندوز نصب کنید ...؟
همچین آش دهن سوزی هم نیستا ...
تا آینده خدا کریمه
منم دنبال همچین چیزی بودم خوشبختانه جوابم رو گفتم ولی ایرانی رو چه دیدید
مگه مجبورین ویندوزبزنینن :27:
بچه ها اين چند صفحه رو كامل خوندم ااما با اين تفاسير روي a1200 (سيستم عاملش لينوكس)
با اين سي پي يو : Intel XScale 312MHz processor
نميشه ريخت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز نمیشه.نقل قول:
من میمیرم واسه a1200 و لینوکش. ویندوز میخوای چیکار؟نقل قول:
اگه بخوام یه گوشی جدید بخرم حتما a1200 می خرم فقط برای لینوکس اش.