سلام دوستان عزیز .
ما در این تاپیک به مسائل مربوط به بازی fifa manager 07 می پردازم .
من خودم level13 رو دارم و بارئال مادرید شروع کردم و الان مربی آرسنال هستم .
اگر کسی در این بازی مشکل یا آموزش بخشی از اون رو داره می تونه اینجا بزاره .
Printable View
سلام دوستان عزیز .
ما در این تاپیک به مسائل مربوط به بازی fifa manager 07 می پردازم .
من خودم level13 رو دارم و بارئال مادرید شروع کردم و الان مربی آرسنال هستم .
اگر کسی در این بازی مشکل یا آموزش بخشی از اون رو داره می تونه اینجا بزاره .
ببینم تو که با رئال شروع کردی همون فصل اول اخراج نشدی من با نیوکاسل شروع کردم اخراج شدم
اموزش کلی اون را می خواهم
اقا یه پیشنهاد عالی برای کسایی که می خواهند این بازی رو شروع کنن دارم
1.به لیگ های اسپانیا و انگلیس نروید
2.اول به ایتالیا بروید وسری B با Juve شروع کنید
این بازی چون ساخت اینگلیس هست لیگ انگلستان رو واقعا سخت طراحی کرده
من 5 بار از اوول شروع کردم به بازی کردن تا این رو فهمیدم
من با Juve شذوع کردم به Chelsea رفتم 3 سال قهرمان شدم به Real رفتم 1 سال نشد بازی کردم
که واقعا خسته شدم لیگ قشنگی براش نساختن
بعد دوباره به استون ویلا رفتم یک سال بزی کردم وقهرمان شدم به ارسنال رفتم تیمش خیلی قوی بود ولی همه
قوی بودن نمی دونستم اسکواید رو چه جوری بچینم به لیور پول رفتم وبعد از دو سال که قهرمان شدم سیوم پاک شد
اگه مشکلی هست بپرسید منم هستم
تازه سیو های دیگم باحال تره یه چند تا ترفند در اینده میگم برید حال کنید
اگه پاییه اید بگید
حالا بازی قشنگی هست یه نه؟
بازیش که قشنگ هست ولی بدیش اینه که نمیشه با بیشتر از 1 نفر بازی کرد (بازیکن) ولی از Fifa 07 خیلینقل قول:
اپشن های بیشتری داره به طوریکه شما در این بازی زن و بچه هم دارید و به گلف میروید و......................
ایول پس حتما می گیرمش:20:نقل قول:
ایول من گفتم من دوبار با تیم های انگلیسی واسپانیایی بازی کردم ولی اخراج شدم:13:نقل قول:
ولی دیگه حسش نیست دوباره از اول برم
منم از اول منچستر رو گرفتم تا حالا الانم لول 9 ام
تو تنظیمات اولش می تونی بزاری که از تیم اخراجت نکنن هیچ وقت
یه مشکلی که بازی داره اینه که بازیکن 18 ساله می خرم تا 23 سالگی بازیشو خدا میکنم قیمتش 10 برابر می شه می زارمش تو لیست فروش کسی نماد بخره خیلی مسخرست
یا می خوان مفت بخرن
آقا می دونید چجوری می شه عکس واقعی بازیکنایی که عکسشون رو نزاشتن رو بهش اضافه کرد؟
سلام من Transfer م کمه چی کار کنم
لول ششم میخام تیممو عوض کنم نمیتونم بگین چیکار کنم؟:19:
اگر پیشنهاد داشته باشی باید این کارا رو بکنی career>future بری توی future باشگاههایی که بهتنقل قول:
علا قه دارند لیستشون هست.اگر بغل اسم شون خودکار بود می تونی باهاشون مذاکره کنی
دوستان برای اینکه زرتی اخراج نشوید اول فصل رییس باشگاه هدف شما را برای فصل بعد میخاد
اگه هدفاتونو پایین تر بگیرید انتظارا میاد پایین و دیرتر اخراج میشید
اقا من چیکارکنم هی پولم کم میشه بعد اخرفصل نامه میاد که چون پول زیاد خرج کردی نمی تونیبازیکن بخری×!!!!!!!!
یه ذره بخشش هم نداره من تواون فصل هم لیگ برتررو برده بودم هم لیگ قهرمانان
من که واسه خودم تیم می خرم راحت هیچ کسم نیست هی گیر بده
اگه پولتون زیاد شد (به عنوان مربی) می تونید ببینید ارزش تیمتون چه قدر هست که ببینید می تونید بخرید یا نه؟
راستی شما می تونید اسم ورزشگاهتون رو به اسپانسرتون بفروشید
یا وام بدید یا وام بگیرید
سلام دستت درد نکنه ولی کی میرم تو تیمشون؟چجوری مذاکره کنم؟همش تمهای چرت و پرت منو میخان؟:41:نقل قول:
سلام چجوری باشگاه میخری؟ برای خریدن باشگاه کدوم یکی از بودجه ها باید زیاد باشه؟نقل قول:
دو بار روشون بزن باید به نتایج خوبی برسی تا تیم های بزرگ برات پیشنهاد بدننقل قول:
سلام دستت درد نکنه ولی کی میرم تو تیمشون؟چجوری مذاکره کنم؟همش تمهای چرت و پرت منو میخان؟
توی همون career>future یه دکمه سمت راست پایین هست که اگه پوی باشگاه رو داشته باشی به رنگ روشن در می اد اگه نداشته باشی خاکستری هستنقل قول:
سلام چجوری باشگاه میخری؟ برای خریدن باشگاه کدوم یکی از بودجه ها باید زیاد باشه؟
باید پوی خود مربی زیاد باشه
شما می تونید همون اول با یه تیم جدید شروع کنید
بعد هم فقط بزنید سطح اول فوتبال تا از همون اول شروع کنید تا دیگه لازم نباشه از دسته 3 شروع کنید
بعد بازی منای بهتری هم بهت می ده
خوبما چه جوری بزنیم سطح اول
پول من که نمیرسه یه باشگاه بخرم مجبورم یه باشگاه بسازم که اون هم از دسته سه شروع می شه؟؟؟؟
سلام بابا اینا که مذاکره نمیکنن پونصد بارم روش زدم مذاکره نمیکنن
نگفتی کی میرم تو تیمشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
وقتی روی اسم تیم کلیک میکنی باید بعدش گزینه ask selected club یعنی مذاکره با باشکاه انتخاب شدهنقل قول:
را انتخاب کنی.شاید مالک باشگاه نذاره تیم رو ترک کنی.:31:بس که دوستت دارن.:27:
در ضمن مژده بدین.بچم تو fifa manager به دنیا اومد:27::27::27:باید واسش اسم انتخاب کنم:31::31:
سلام سرعت بازی کسل کننده است برای رد کردن proceed چی کار کنم؟
متاسفانه هیچ کاری نمیشه کرد و یکی از معایب این بازی اینه که گاها اشگ آدم درمیاد از بس کهنقل قول:
کنده:41::19:
من اخرین باری که بازی کردم 3 تا بچه داشتم ولی 2 تاش دختر بود فقط بچه کوچیکه پسر بودنقل قول:
وقتی روی اسم تیم کلیک میکنی باید بعدش گزینه ask selected club یعنی مذاکره با باشکاه انتخاب شده
را انتخاب کنی.شاید مالک باشگاه نذاره تیم رو ترک کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بس که دوستت دارن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن مژده بدین.بچم تو fifa manager به دنیا اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید واسش اسم انتخاب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط د صورتی که بقلش عکس خود کار باشه میشه این کارو کردنقل قول:
سلام بابا اینا که مذاکره نمیکنن پونصد بارم روش زدم مذاکره نمیکنن
نگفتی کی میرم تو تیمشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
همون اول که لیست کشور ها رو می ده بعد از Top club Only انتخاب کنیدنقل قول:
خوبما چه جوری بزنیم سطح اول
یه روش خوب برای مرده خوری در مورد بازیکنان بزرگ :
اول برید توی یه تیم که مایه خوب داشته باشه مثل Chelsea بعد برید بازی کنای بزرگ رو همه رو توی یه روز بگیرید
بعد توی قرار داد Minimum realise fee رو روی 10 دلار قرار بدید واز باشگاه برید بیرون البته بعد از این که
اون ها به تیمتون اومد
پیشنهاد میشه قبل از پایین فصل این بازی کننان رو بخرید وکاری به پول نداشته باشید بعد از این که اخراج شدید به یه تیم نسبتا خوب برید بعد می تونید فقط با 10 دلار بهترین ها رو بخرید
خوشتون اومد؟
ببخشید شما بازی LMA Manager 2007 محصول شرکت Codemasters را بازی می کنید ؟ اخه من تو این بازی هر چی می گردم گفته های شما را پیدا نمی کنم . در ضمن این بازی را به اسم مربیگری فیفا 2007 به من فروخته اند
خوب سرت کلاه گزاشتن دیگه
اینیکه ما بازی میکنیم اسمش fifa manager 07 هستش
تا حالا بازي نكردم ولي حتما يه روزي مگيرم از اين نوع بازي ها خوشم ميياد !
در ضمن يه عكسي از اين بازي نداريد بذاريد اينجا؟؟؟
سایتشکد:http://www.fm07.de/en/index
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lma Manager 2007 هم بازی خوبیه.تو این بازی حاشیه ها کمتره و بیشتر به کارای تاکتیکی گیر داده.تازه شما میتوتید یکی مثل خودتون رو درست کنید .میتونید کنار زمین باشیدو دستورات تاکتیکی بدید.
سلام دوستان
این استادیومهایی که مثل خودشون درست شده مثل old traford مال من هیچوقت پر نمی شه حتا زمانی که ضرفیت استادیوم پر باشه
قوتبال اصلش حاشیه اش هست
درســــــــــــته.
منظورم از حاشیه ،حاشیه فوتبالی نبود.منظورم چیزایی مثل زن وبچه و غیره بود.نقل قول:
خوب اون ها هم جزو زندگی هست
کسی به من کمک نمیکنه؟؟؟؟
بابا چیکار کنم پولم کم نشه؟؟؟؟؟؟
1وام بگیرنقل قول:
2.بابازیکنات تمدید کن وحقوقشون رو بیار پایین
مثلا minimum realise fee شون رو بکن 10 بعد حقوقشون رو بیار پایین تا اون جایی که می نویسه کافی نیست و....
بیاد روی از وسط یه کم بیشتر
اقا یه سوال
برای زودتر لول اپ شدن چه کارایی رو باید انجام داد
بعد اگه میشه یکم در مورد قسمت فروشگاه باشگاه توضیح بدین که چه جوری میشه خرید و فروش کن
اگه جواب بدین ممنون میشم
مدلش هست و کاری نمی شه کردنقل قول:
برای زودتر لول اپ شدن چه کارایی رو باید انجام داد
من زیاد با فروشگاهش کار نمی کردم ولی خودش می فروشه شما باید بخریدنقل قول:
بعد اگه میشه یکم در مورد قسمت فروشگاه باشگاه توضیح بدین که چه جوری میشه خرید و فروش کن
اگه جواب بدین ممنون میشم